Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

ALP frissítés - 2017 július PDF Nyomtatás E-mail
alp_friss_juli.jpg


Új AL Priority lézerrendszer frissítés 

2017. július 28.

|
       

Nyár ide, nyár oda, az AL nem átall ilyenkor is tovább tökéletesíteni készülékét, az AL Priority-t.  Az ilyenkor szokásos stabilitás növelés, bug javítások mellett napszak függő visszajelző LED világítást és a különböző radaros sebességmérőkre tovább szűkíthető riasztási sebesség limiteket kapunk az aktuális upgrade-del. Letölteni kötelező, mint mindig! Akkor is, ha nincs GPS vagy radar antennád készülékedhez csatlakoztatva. 

A frissítés újdonságai:03.04.2017

Új firmware frissítés a központiegységhez

5.4.1./7.4.

1. Új opció a LED üzemmódhoz: Auto. Aktiválása esetén a készülék visszajelző LED-je a napszaknak megfelelő fényerővel világít. ALP GPS vevő antenna szükséges az idő megállapításához.


al-gps.jpg


2. Új opció a Radarra történő riasztások sebességhatárát illetően: minden sávra vonatkozzon vagy csak az X és K sávokra a riasztási limit.

A funkció lényege, hogy radaros (X, K, Ka) elven mérő traffipax felé haladva a készülék csak akkor riasszon, ha az előre beállított sebességérték felett közlekedünk. Ezzel a funkcióval városi környezetben sok felesleges riasztástól kímélhetjük meg magunkat. Ez a funkció lett most jobban kalibrálható egyes sávokra.

A radaros opciók radarantennával felszerelt változatokhoz aktiválhatók: ALP 
Radar BASE és Radar GPS+ antenna csomagokhoz.

al_priority_rad_gpslog.jpg3. Bug javítások és továbbfejlesztett stabilitás (radarantenna, önteszt, BlueTooth, parkolássegéd funkció stb.)
A KÖZPONTI EGYSÉG FRISSÍTÉS
 letölthető az AL Prirority magyar nyelvű, frissítési útmutatóval ellátott frissítő oldalról (klikk a képre!): 


alpupdate_hu.jpg 

Amennyiben AL Priority készüléked beszél is, frissítsd a beszédhang csomagot is:

28.07.2017

Beszédhang csomag frissítés a HiFi kezelőegységhez

Gen. 11.

1. Hozzáadott hangok az automata LED üzemmódok beállításához


 

Amennyiben kérdésed lenne az AL Priority frissítéssel kapcsolatban, keress minket bátran online, telefonos vagy bolti elérhetőségeinken, segítünk!


Ha szeretnél folyamatosan értesülni újdonságainkról, akcióinkról iratkozz fel hírlevelünkre!  

 

 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online