Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Letöltések, frissítések


Frissítések, letöltések PDF Nyomtatás E-mail
Letöltések, frissítések

 

spy_plus_gps.jpg
A SPY+ GPS detektor, traffipax jelző frissítésének menete:

Tölts le számítógépedre az aktuális (lent) legutóbbi frissítő fájlt. Csatlakoztasd SPY+ készüléked USB csatlakozóját számítógéped USB foglalatába. Ezek után másold fel az imént letöltött adatbázis fájlt készülékedre, várj 5 másodpercet, és a frissítés kész! (Figyelem! Frissítés után a felmásolt fájl később már nem lesz látható a készüléket újra számítógépedhez csatlakoztatva. Ez üzemszerű működés, nem hiba!)Aktuális frissítés:spy_plus_januar.jpg

 

alpriority-lb.jpg 

 

 

Az AL Priority lézerrendszerek aktuális frissítését a magyar nyelvű frissítő oldalon találod, melynek címe: www.alpupdate.com/hu/News

Itt tudod időszakosan ellenőrizni, mikor érkezett új upgrade, frissítés készülékedhez, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, s az aktuális frissítésekről mindig értesülni fogsz! 

 

 

 

 

 

 

whistler-logo.png

 

Letöltések, frissítések Whistler készülékekhez:

 

 A frissítés menete:

 

A frissítés megkezdése előtt szükséged lesz az alap számítógépes Szoftverfrissítő programra, amivel a frissítést fel tudod majd tölteni Whistler radardetektorodra. Így először ezt kell letöltened oldalunkról. A programokat és adatbázisokat lent találod, négyszög kiemelésekben. A program és a frissítés ingyenesen használható. 
Kattints a készülékedhez megfelelő program letöltésére, a tömörített fájlt mentsd le számítógépedre!
- Csomagold ki a lementett állományt!
- Töltsd le a készülékedhez tartozó adatbázis frissítést számítógépedre!*

* - Honnan tudom, melyik a készülékemhez megfelelő program, illetve adatbázis? 
- A készüléked szériaszámának utolsó betűjegye árulja el, hogy melyik szériával rendelkezel. Ennek megfelelően használd az 'R', illetve 'S' verzióhoz tartozó frissítő programot és adatbázist! 
- Ha Whistler Pro-78GXi radar- és lézerdetektorral rendelkezel: használd a Pro-78GXi típushoz tartozó programot és adatbázist.
- Ha Whistler Pro3600 radar- és lézerdetektorral rendelkezel: használd a Pro3600 beépített típushoz tartozó adatbázist - ehhez a készülékhez nem szükséges külön feltöltő program, az adatbázis feltöltése USB pendrive segítségével történik (lásd lejjebb!).

- Indítsd el számítógépeden a Szoftverfrissítő programot!
- Kösd össze számítógépeddel Whistler radardetektorodat a készülékhez mellékelt USB kábellel!
- A Szoftverfrissítő programban nyisd meg a letöltött adatbázis fájlt, és töltsd fel ("Upload!") radardetektorodra! 
- Ha készen vagy, zárd be a programot és húzd ki készülékedből az USB kábelt.

Figyelem! Az adatbázisokból elég csak a legfrissebbet letölteni, ez tartalmazza a korábbi adatbázisok újdonságait is!

 
 

Whistler Pro-78GXi GPS-technológiás radar- és lézerdetektorok:

(Firmware frissítés nem szükséges, csak adatbázis frissítést végezz!)Program:
pro78_sw.jpgAdatbázis:
pro78_db.jpg


Az adatbázis tartalmazza az összes új, 2016 áprilisában aktivált VÉDA rendszer fix KKEP vagy TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!
Whistler GT-438G ('S' széria!) GPS-technológiás radar- és lézerdetektorok:


Figyelem! Ha 'S' szériás készülékkel rendelkezel, amit 2015 november előtt vásároltál,
firmware-t is frissíts! A firmware frissítést is a ugyanazzal a programmal tudod elvégezni, mellyel az adatbázis frissítést.

Amennyiben december első felében vásároltál készüléket, elég az adatbázist frissítened.

Ha nem vagy benne biztos, mikori a készüléked, a szoftver- és firmware frissítő program (Whistler DB Update) megmutatja neked a rajta lévő Firmware verzióját! 
Csak töltsd le a lenti programot, dugd össze készülékedet a számítógéppel a készülékhez mellékelt USB kábellel, és indítsd el a programot! 1.1-es a korábbi firmware verzió, a legújabb pedig az 1.3A, melyet kiír neked a program indítás után, ha a készüléked csatlakoztatva van. Amennyiben 1.1-es a verziód, töltsd le számítógépedre a Firmware frissítő fájlt is, és végezd el a frissítést a programban található F/W Update gomb segítségével. A sikeres Firmware frissítés után a verziószám 1.3A-ra változik! 

Ha nem boldogulsz, az adatbázis frissítést budapesti üzletünkben ingyenesen elvégezzük készülékeden!
Program:

 

438_fw_db_s.jpg   

 
Firmware:
438_fw_s.jpg  


Adatbázis:
438_adatb_s.jpg 


Az adatbázis tartalmazza az összes új, 2016 áprilisában aktivált VÉDA rendszer fix KKEP vagy TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!
 

Whistler GT-438G ('R' széria!) GPS-technológiás radar- és lézerdetektor


(Firmware frissítés nem szükséges, csak adatbázis frissítést végezz!)

Program:
adatb_prg_r.jpg

 
Adatbázis:
adatb_438r_20151217.jpgAz adatbázis tartalmazza az összes új, 2016 áprilisában aktivált VÉDA rendszer fix KKEP vagy TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!
 

   


Whistler Pro3600 GPS-technológiás, beépíthető radar- és lézerdetektor:


Figyelem! A Pro3600-as készülék frissítéséhez nem szükséges külön programot letölteni számítógépünkre!

A frissítő fájlt egyszerűen mentsd le egy USB pendrive-ra. Az USB pendrive-ot dugd be Whistler Pro3600-as készülékébe, majd kapcsold be a készüléket.

A készüléken megjelenő 'update found' felirat után nyomd meg a 'POWER' gombot a frissítés felmásolásához!
Adatbázis:adatb_3600_20151217.jpg  

 
Az adatbázis tartalmazza az összes új, 2016 áprilisában aktivált VÉDA rendszer fix KKEP vagy TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!

 

  
 

 

elit.jpg

 

Letöltések, frissítések EliTech készülékekhez:
-   Legújabb SAT-Elite (2015-ben vagy később vásárolt) széria frissítése:
Szoftver- és adatbázisfrissítő program:


letgomb_20160804.jpg


Az adatbázis tartalmazza az összes új, 2016 áprilisában aktivált VÉDA rendszer fix KKEP vagy TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!-   LINCE széria (-> korábbi széria, a készülék tetején található egy "LINCE" felirat) frissítése:


lince.jpg

 

Ellenőrizd EliTech SAT-Elite készülékedet - ha van a tetején
a fenti képen is látható "LINCE"  (Locating Navigation Center) felirat, az itt található frissítést töltsd le rá!
Amennyiben LINCE feliratú SAT-Elite készülékkel rendelkezel, a lent található frissítés után végezd el a következő beállítást is:

1. Lépj be a készülék menüjébe! -> Menu gomb lenyomva tartásával
2. A Menu gomb többszöri, röviden történő lenyomásával a kijelzőt figyelve lépdelj el a "LEU" kezdetű menüpontig!
3. Ekkor a LEU menüben a MODO gombbal válaszd ki a LEU 1-es üzemmódot.  
4. Nyomd le újból a röviden a Menu gombot, a beállítás mentéséhez. A készülék bemondja: "Beállítva!"

A fenti beállítást azért szükséges elvégezni, mert ezzel az ANTI-zóna funkciót kiiktatjuk, s így az olyan fix traffipaxoknál is jelez majd készülékünk, melyekhez közel telepítették az új traffipaxok valamelyikét. 
Az ANTI-zóna funkció korábban megakadályozta, amennyiben radarantenna is volt csatlakoztatva SAT-Elite készülékünkhöz, hogy az a benzinkutakon található üzletek radaros elven nyíló ajtajaira is riasszon. 

 

 

Program:

letgomb5.jpg
Adatbázis:

adatb_elitech_20160113.jpg


Az adatbázis tartalmazza az összes új, 2016 áprilisában aktivált VÉDA rendszer fix KKEP vagy TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!

2016 augusztus - A LINCE feliratú készülékeket nem szükséges frissíteni, a 2016 januári frissítés az aktuális, naprakész adatbázis!

 

 

 

Amennyiben elakadsz a frissítéssel, hívj minket a 06 1 220-0462-es számon vagy hozd be üzletünkbe készülékedet, segítünk, illetve díjmentesen frissítjük azt neked!

 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online