Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Radar-detektorok arrow K3 Deluxe fix traffipax jelző GPS stick detektor

K3 Deluxe fix traffipax jelző GPS stick detektor

 


Ár: 16 900 ,- Ft (27 % áfával)k3_deluxe.jpg

trafficspot_biztos.jpg  Termék kicsomagolós videó - Deluxe változat:
Magyarország útjain jelenleg 160 db lézeres, valamint 365 db, fixen telepített radaros sebességmérő (VÉDA kapu) les ránk nap mint nap. A 'TrafficSpot/VÉDA-kapu jelző GPS stick' detektor az utóbbiakat hívatott jelezni. Használható önállóan, vagy másik védelmi rendszerrel (pl. lézerblokkoló).


gps_det.jpg

A készülék működése 

A készülék tartalmaz egy a készülékre előre feltöltött, friss európai adatbázist, mely magába foglalja valamennyi ismert fix telepítésű traffipax, sebességmérő kapu koordinátáját, s ezeket utunk során megközelítve műholdas kapcsolat segítségével fény- és hangriasztással (csipogás) jelez a közelgő veszélyre.  


inf_computer.jpg 

A készülék online frissíthető, valamint  akkumulátora
számítógépbe csatlakoztatva is tölthető


A készüléket a műszarfal tetején a szélvédő alatt, vagy magán a szélvédőn kell elhelyezni olyan helyen, hogy annak szabad kilátása a műholdakra biztosított legyen.


A riasztásról

Sebességmérőhöz közelítve detektorunk előre beállított időintervallum alapján ad jelzést, riaszt. Ez, a telepített traffipaxtól számított maximum 35 másodperc lehet (állítható az online kalibráló program segítségével!).
A hang riasztás mindaddig történik, ameddig nem lassítunk le az adott szakaszon, a traffipaxnál érvényben lévő sebességkorlát alá, a fényriasztás ezzel szemben folyamatos, míg el nem hagyjuk a mérőt.Tápellátás és töltés

A készülék beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik, így nem igényel folyamatos tápellátást. Amennyiben menet közben lemerülne, a szetthez mellékelt szivargyújtós töltőről is feltölthető:

gps_stick1.jpg
Használata ilyenkor azonban korlátozott a műholdak akadályoztatott észlelése miatt: nem biztos hogy a szivargyújtó aljzatba dugott készülék rálát a műholdakra. Az ilyen esetek kiküszöbölésére vásárolj USB-hosszabbító és tápkábelt, melynek használatával a készülék folyamatosan eredeti helyén, a szélvédő alatt maradhat, hiszen a folyamatos tápellátás miatt külön töltést nem igényel! 


A Deluxe változat tartalmaz egy valódi bőr készüléktokot is, amit az alap változat nem.
AL Priority lézerrendszer tulajdonosoknak is ajánljuk!


FIGYELEM! Amennyiben rendelkezel AL Prirority lézerrendszerrel, a GPS stick detektor tápellátása AL Priority készülékedről is megoldható, annak USB hosszabbító kábelére kötve ezt a készüléket, az alábbi képen szemléltetve:

alp_veda4x.jpg
 
 
A készülék akkumulátorának töltése egy számítógép USB portjáról is megoldható, a töltöttségi állapotot a készülék fényjelzéssel mutatja.Amennyiben készülékedet nem szeretnéd tölteni, USB direkt bekötő szettet is vásárolhatsz készülékedhez. Ezt használva készüléked nem igényel töltést, és a szivargyújtód is felszabadul általa. A stick-et egyszerűen csak be kell dugni a szélvédő és a műszarfal találkozásánál kivezetett USB foglalatba.
 
A készülék részei

 
veda_kapujelzo.jpg
Fontos! A készüléket mindig a készülék egyik oldalán található felirattal felfelé kell elhelyezni, akár a műszarfal tetején, akár a szélvédős műanyag foglalatban helyezzük el, a feliratnak a műholdak felé kell néznie a megfelelő műholdas kapcsolat létrehozásához!  
Videó a készülékről

 
 

A termékhez jár a témában publikált tanulmányunkat és a használatot segítő videókat tartalmazó, bármilyen asztali PC-n olvasható  névjegyCD -nk is:

cd_kep_feher.jpg
A termékeket 1 év hivatalos forgalmazói garanciával, és magyarnyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal készletről, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben "raktáron" státusz esetén.
gls_uj.jpg


A termék állapota: jelenleg nincs raktáron


(A du. 3 óráig leadott rendelést erre a termékre már a következő munkanapon kézbesíti a GLS Futárszolgálat munkatársa, amennyiben a termék állapota "raktáron", ill. ha nem jelölsz meg más kézbesítési napot a megjegyzésben. Csomagodról nyomkövető kódot, és SMS-értesítőt kapsz.) 


Rendeld meg most: 
 
 


:

 


Utolsó frissítés:

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online