Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Radar-detektorok arrow Whistler Pro-78GXi GPS radar- és lézerdetektor +CD

Whistler Pro-78GXi GPS radar- és lézerdetektor +CD

 


Ár: 118 990 ,- Ft (27 % áfával) 

 

trafficspot_biztos.jpg
 

cam_s1_biztos.jpg

 

 

 

 

Whistler Pro-78GXi - GPS-technológiás radar- és lézerdetektor

 

 

whistler-pro-78gxi-inn.jpg
A Whistler GPS-technológiájú detektorai így jelzik neked a legújabb, fix telepítésű KKEP traffipaxokat, akár 1000 méterről (- a videón a 438G, olcsóbb típus látható):

 A Whistler új csúcskészüléke 

Az új Pro-78GXi nem csak extrém jó lézer és Ka radarsávú érzékenységet, valamint a gyártó legutolsó EU szoftvere által egyedi funkcionalitást kínál az európai autósoknak, hanem már GPS-technológiát is felvonultat a telepített (fix) traffipaxok adatbázisból történő jelzésére. Azoknak, akik a csúcskategóriát keresik.

 

 

A készülék ütőkártyája az új antenna, illetve érzékelő rész, mely a legjobb a gyártó detektorai közül, így a jelzési távolság is ennek megfelelő. A vizuális riasztásokat egy 1.45"-os kék OLED kijelzőről kapjuk, melyeket a készülék tetején elhelyezett, nagy fényerejű periszkópikus fényjelzők egészítik ki a közelgő veszélyről való biztos értesülés érdekében (pl. némított készülék esetén jól használható funkció). Az audio riasztások variálhatók: lehetőség van csak csipogó effekt, vagy beszéd üzemmód beállítására is (angol nyelvű riasztások, érékelt jel bemondása).whistler-pro-78gxi-02.jpg

 

A Whistler csúcs radardetektora is természetesen optimalizálva van az európai használatú "Ka narrow", vagyis szűkített Ka sávú radaros traffipaxok jelzésére. A Ka Narrow Plus-módban a készülék csak a 34.0, 34.3, ill. 35.5GHz-en sugárzó európai (magyar is!) sebességmérők sávablakát figyeli, a többit nem. Ez annyit jelent, hogy ezt a szűkített ablakú figyelést alkalmazva jóval korábban érzékelhetjük a közelgő traffipax sugárzott jelét, több időt nyerve ezzel a reagálásra, valamint a nem traffipax jellegű riasztások (ún. vakriasztások) száma is nagyban redukálható a funkció által. Jól hangzik, igaz?

 

whistler-pro-78gxi-doboz.jpg

 

 

 

A Pro-78GXi készülék egyedi funkciói:

 

fix_traffi_438g.jpg

 

 

A detektor frissíthető adatbázisa tartalmazza a legújabb (és régi) telepítésű traffipaxok koordinátáit, így a műholdak segítségével mindig időben jelzést kaphatunk ha egy ilyen fixen telepített ellenőrzőpont, doboz felé közelítünk. 

 

A készülék menüjében azt is beállíthatjuk, hogy az ilyen fix pontokat milyen távolságból "vegye észre" detektorunk: 400, 600, 800, vagy 1000 méterről kezdjen riasztani, s számolja vissza a mérési pontig hátralévő métereket.

 

 

Új dobozok telepítésekor a gyártó biztosítja a legújabb, frissített adatbázist, mely online letölthető honlapunkról és a készülékre felmásolható a készülékhez mellékelt és a csatlakoztatható USB-kábel segítségével. (A megvásárolt készülék mindig az adott pillanatban legfrissebb adatbázist tartalmazza, így vásárlás után nem szükséges azonnali frissítés. Az új traffipaxokról, frissítésekről hírlevelünkben tájékoztatunk - feliratkozás itt. )

A Whistler Pro-78GXi radardetektor nem csak a sebességmérő műszerek koordinátáit tartalmazza, hanem piros lámpa figyelő kamerákét is (pl. Budapest, Dózsa György út). A készüléket naprakész, friss adatbázissal szállítjuk. A mindenkori aktuális frissítések letölthetőek innen >>>

 

A készülékbe nem csak online adatbázis frissítéssel kerülhetnek be pontok, hanem magunk is, menet közben manuálisan is elrögzíthetünk pontokat, ahol szeretnénk riasztást kapni a későbbiekben. (Pl. gyakori mérési pontok, veszélyes kereszteződések, iskolák/óvódák környéke.) Ezen pontok később szabadon törölhetők. 


 

 

whistler438g_muhold.jpg

 

 

Mivel a készülék utunk során folyamatosan kapcsolatban van a műholdakkal, járművünk sebességéről is tudomása van. Ebből fakadóan több kiaknázható lehetőség kínálkozik autózás közben:

 

- Riasztási távolság adatbázisban szereplő pont esetén: a már korábban részletezett funkció, mely segítségével akár 1km-ről is detektálhatjuk a közelgő dobozt, melynek koordinátái szerepelnek a készülék adatbázisában. (Állítható: 400-tól 1000m-ig. Alapbeállítás: 800m.) 

 

-  Riasztás némítás a beállított sebességérték alatt: a készülék menüjében egyszerűen kiválaszthatjuk azt a sebességértéket - 0 és 50km/h között - mely alatt nem szeretnénk hangriasztást kapni az érzékelt jelről. Például 30km/h-ra állítva a funkciót a készülék pl. városi környezetben, lassú haladásnál vagy dugóban ülve nem fog feleslegesen csipogni radar- vagy lézerjel érzékelésekor, nyugodt autózást biztosítva ezzel. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van.)

 

- Automata némítás a beállított sebességérték alatt: lényegében hasonló az előző funkcióhoz, de itt a készülék nem teljesen néma a beállított sebességérték alatt. Riasztáskor 5 másodperc normál hangjelzés után csökkenti le a riasztás hangerejét. 0 és 60km/h között állítható. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van.)

 

- Sebesség mutatása a készülék kijelzőjén: megválaszthatjuk azt is, hogy a detektor az órát, vagy a járművünk sebességét mutassa kijelzőjén haladáskor. Természetesen riasztáskor az érzékelt jelről tájékoztat a készülék. 


 

RSID funkció (radarjel származás meghatározása)

Nem csak a Ka szűkített radarsávot jelzi a készülék információként, hanem azt is kiírja a kijelzőre, pontosan milyen frekvencián jön az érzékelt jel a következők közül: 33.8GHz / 34.0GHz / 34.3GHz / 34.7GHz / 35.5GHz - ezek a Ka-sávon sugárzó sebességmérők frekvencia értékei. Ha az érzékelt jel nem esik bele egyik figyelt értékbe se, a készülék csak simán Ka-t jelez, számadat kiírása nélkül. Ekkor tudhatjuk, nem traffipaxszal állunk szemben, hanem valamilyen más eredetű vakriasztással.

 

LSID funkció (lézerjel származás meghatározása)

Az LSID funkcióval a lézeres mérőműszerek érzékelt jele (impulzus/másodperc) mérhető. Segítségével ki is zárhatunk olyan lézerjeleket, melyekkel gyakrabban találkozunk, s biztosan tudjuk róluk hogy nem sebességmérő eredetűek.

 

A detektor a nem traffipax eredetű riasztások szűrésében is jeleskedik az egyedi szűrőtechnológiának köszönhetően. A Whistlernél a K, Ka, valamint X radarsávú szűrők alkalmazásával anélkül védekezhetünk a fals riasztásokkal szemben, hogy a jelzési távolság nagysága csorbát szenvedne. A cél: nyugodtabb autózás, csak valódi veszélyt jelző riasztások.

 

 

lezerek_438g.jpg

 

A bárhol felbukkanó, mobil lézeres mérőműszerek érzékelését a gyártó a készülék házba integrált extra nagy érzékenységű lézerérzékelő antennával oldja meg. A GXi európai modell, így valamennyi itteni lézert képes detektálni, a magyarországi sajátosság SCS-102/103-as, és az ARH CAM-S1 lézert is!

A Whistler csúcs készülékei kapják csak meg az ún. LSID technológiát, mely lehetővé teszi az autós számára, hogy a pontos lézerfrekvenciáról értesüljön érzékeléskor, melyet a készülék a kijelzőjére ír ki riasztáskor.
Az LSID funkcióval a lézeres mérőműszerek érzékelt jele (impulzus/másodperc) mérhető. Segítségével ki is zárhatunk olyan lézerjeleket, melyekkel gyakrabban találkozunk, s biztosan tudjuk róluk hogy nem sebességmérő eredetűek.

További érzékelt európai lézerek: TraffPatrol XR, Riegl, Jenoptik, Laveg, LTI TruSpeed S, ARH CAM-S1 stb. 

 

 

 

mobil_radar.jpg

 

A mobil, autóba épített radaros elven mérő sebességellenőrzők jelzése, hasonlóan a mobil lézerek jelzéséhez, a készülékbe épített minőségi radarérzékelő antennával valósul meg, mely nagy hatásfokkal érzékeli a bejövő radarjeleket, s erről hang-, illetve fényjelzést ad az autósnak.

A Whistler Pro-78GXi képes figyelni a szűkített Ka frekvenciát is (pl. honi radarok), kizárva az egyéb, itthon nem használt radaros frekvencia sávokat (pl. X sáv, stb., így jóval nagyobb jelzési távolság valósulhat meg használatkor, hiszen a figyelt frekvencia ablak is kisebb.

A különböző szűrő módok, valamint a háromféle városi üzemmód (City, City 1, ill. City 2) további biztosítékot jelent arra, hogy a készülék csak traffipax jellegű riasztásokat adjon, minimalizálva a fals riasztásokat.

 


 

A kijelző fényereje egyénileg változtatható, lehetőség van kisebb fényerejű üzemmódokra is, kora esti, valamint éjszakai használathoz (DIM, DARK funkciók). A nagy kontrasztú szöveges kijelző könnyen olvasható, jobb szélén 9-lépcsős jelerősség mérő szolgáltat információt a detektált traffipaxról.

 

A készülék részei:

 

78gxi.jpg

1. Konzol kioldó gomb: segítségével gyorsan és egyszerűen oldható le készülékünk a szélvédőre illesztett tapadókorongos konzolról

 

2. Hangszóró: tiszta hangú riasztást produkál radar, lézer, telepített traffipax, vagy veszélyes pontnál történő elhaladáskor, vagy a készülék vezérlésekor

 

3. Tapadókorongos konzol bemenet: ide kell bedugni a szélvédős konzolt, kattanásig

 

4. Radarantenna: a készülék extra érzékeny radarérzékelő része

 

5. Lézer antenna: a nagyteljesítményű lézerérzékelő rész található a lencse mögött

 

6.  Hátsó lézerszem: egy integrált optikai gyűjtőlencse, mely a hátulról érkező lézeres jeleket hívatott összegyűjteni, érzékelni

 

7. "City" vagy Város gomb: segítségével csökkenthetjük a nem traffipax-jellegű riasztások számát (pl. automata ajtók), melyekkel főleg városi környezetben találkozhatunk

 

8. "Quiet" vagy Némítás gomb: nyugalmi helyzetben megnyomva az ún. "Auto Quiet" módot, vagyis az Automata Némítást kapcsolja be, mely bejövő jel érzékelésekor a kezdeti (hangos) figyelmeztetés után automatikusan lecsökkenti a riasztási hangerőt. A gombot riasztás közben megnyomva azonnal némíthatjuk a készüléket, ekkor csak a kijelző jelzi tovább az érzékelt jelet.

 

9. Bekapcsoló/Hangerő állító gomb: a gombot benyomva kapcsolhatjuk ki-be a készüléket, előre és hátra mozgatva pedig a készülék hangerejét állíthatjuk vele.

 

10.  Dim/Dark gomb: a készülék kijelzőjének fényerejét állíthatjuk, illetve sötétíthetjük el (pl. éjszakai használatnál jön jól a funkció)

 

11. Menu gomb: a készülék menüjébe tudunk vele belépni

 

12. Kék OLED kijelző: nagy fényerejű kék kijelző a jól észrevehető tájékoztatásért

 

13. Periszkóp LED-ek: a készülék tetején találhatóak, melyek ugyancsak villognak riasztáskor - a Whistler saját találmánya.

 

 

 

Tartozékok:

Szélvédős konzol tapadókorongokkal - Szivargyújtós tápkábel - Kétoldalas tépőzár - Direkt bekötő kábel - Csúszásgátlós műszerfal tartópad - USB adatbázis frissítő kábel

whistler_pro78xri_03.jpg

 

Specifikáció:

Figyelt sávok: X, K, Ka (narrow plus), lézer  - 360°

 

 • Innovatív csúcskészülék Európai használatra GPS-technológiával, műholdas funkciók tárházával
 • Kiemelkedő Ka és lézer érzékelés az antennának köszönhetően
 • Rendkívűl kompakt méret
 • 1.45"-os kék OLED kijelző
 • Beszéd-szintetizátoros hangjelzés (kikapcsolható)
 • Lokalizálja a radaros és lézeres méréseket
 • 360°-os érzékelés
 • Egyszerű használat
 • EU-Ka sáv leképezés, figyelés
 • RSID pontos radar meghatározó rendszer
 • Fejlesztett Ka-sáv szűrés
 • Innovatív lézer szegmentáció
 • LSID pontos lézermeghatározó rendszer
 • X és K sáv szűrők alkalmazása
 • Periszkóp LED-ek a plusz vizuális információért
 • Hamis riasztások hatékony csökkentése
 • Egyéni beállítások, kalibrálhatóság
 • Frekvenciák ki-/bekapcsolhatók
 • Három városi, egy autópálya üzemmód
 • Kilencfokozatú jelerősség jelző
 • Szöveges kijelző nappali, esti, éjszakai üzemmóddal
 • Beállítások megtartása kikapcsoláskor
 • Gyors felillesztés a tapadókorongos konzollal
 • Automata önteszt bekapcsoláskor
 •  

  A termékhez jár a témában publikált tanulmányunkat és a használatot segítő videókat tartalmazó, bármilyen asztali PC-n olvasható névjegyCD -nk is:

  cd_kep_feher.jpg

  A termékeket 1 év hivatalos forgalmazói garanciával, és magyarnyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal készletről, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben "raktáron" státusz esetén.
  gls_uj.jpg  A termék állapota: raktáron


  (A du. 3 óráig leadott rendelést erre a termékre már a következő munkanapon kézbesíti a GLS Futárszolgálat munkatársa, amennyiben a termék állapota "raktáron", ill. ha nem jelölsz meg más kézbesítési napot a megjegyzésben. Csomagodról nyomkövető kódot, és SMS-értesítőt kapsz.) 


  Rendeld meg most: 


  :

   


  Utolsó frissítés:

  Termékkereső

  tanulmany_kep.jpg

  ajandek.gif

  Megosztás

  |
   

  Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

  Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
  © 2004-2017 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online