Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Új traffipaxok, új bírságközpont PDF Nyomtatás E-mail

uj_birsagkozp_belso.jpg

 

 

 

 

 

Új bírságközpont az 525db új traffipax okán   

 

 

 

     Vásárosnaményi székhellyel januártól egy másik, új elsőfokú illetékes hatóság szabhat ki közlekedési szabálysértésért büntetést a jelenlegi mellett. Ezt a tevékenységet eddig egy helyről, Szombathelyről végezte a hatóság országosan, de az 525db új traffipax érkezésével szükség van egy új bírságközpontra is, mert az új sebességmérőkkel várhatóan nő a felderített szabálysértések száma - érvel a rendelettervezet.

 

 

Vásárosnaményben szabják ki a bírságot a következő megyékben elkövetett szabálysértésekre: Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Nógrád továbbá Pest megye.

 

Szombathelyhez tartozik a következő helyeken elkövetett szabálysértések szankcionálása: Budapest, Baranya, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, valamint Zala megye.

 

 

 

 

 

 

Korábbi cikkünk a témában:

A traffipaxok országa leszünk? PDF Nyomtatás E-mail

525_uj_traffpax_belso.jpg

 

 

 

 

Összesen 525db új traffpax

 

 

Mobil traffipaxok

 

Korábbi hírünkben már beszámoltunk arról, várható egy új traffpax tender, melynek következményeként meglehetősen sűrűn találkozhatunk majd telepített (fix) radarokkal hazánk útjain. Az új hírek azonban új mobil sebességmérő radarokról is szólnak: 160db olyan sebességmérőt állít üzembe a rendőrség, melyek bárhol felbukkanhatnak majd, hiszen mobilsak.

 

uj_traffipaxok_mobil.jpg

 

 A mobil sebességmérés eddig jellemzően lézeres volt Magyarországon

 

 

 

Fixen telepített egységek - nem csak sebességmérésre

 

Az Index információi szerint a fixen telepített 365db egység segítségével nem csak a sebességet mérnék, hanem rögzítenék például a záróvonal átlépést, a leállósávban történő indokolatlan közlekedést/leállást, vagy épp a kanyarodási szabályokat megsértő autósokat is.

 

 

telepitett_traffipax.jpg

 

 


Mit tehetünk? - Védekezés

 

 

 

Bár jelenleg még nincsenek konkrét információk a sebességmérőkkel kapcsolatban, a hazai telepített műszerek hagyományosan radaros elven, rádiohullámok kibocsátásával határozzák meg autóink sebességét.

Vélhetően tehát a korábbiakhoz hasonló, radaros működésű, fixen telepített traffipaxokra számíthatunk, melyek az általuk kibocsátott radarjel segítségével állapítják meg a járművek sebességét, s ez alapján készül el a fotó gyorshajtáskor. Ha ezt vesszük alapul, két legális alternativánk is van ha a veszélyes útszakaszokon is szeretnénk kellő körültekintéssel (és lehetőleg csekk mentesen), biztonságosan autózni.
(A mobil eszközök fajtájáról egyelőre nincs információ, ezekkel szemben várhatóan a megszokott radaros és lézeres eszközökkel védekezhetünk.)

 

 

 

 

1. Radar- és lézerdetektorok

 

A radar- és lézerdetektorok a traffipaxok által kibocsátott jelet érzékelve jeleznek az autósnak, céljuk hogy ezt még a fényképezési távolságon kívűl tegyék, elegendő időt (távolságot) adva az autósnak sebessége ellenőrzésére, amennyiben szűkséges korrigálására. Ezek a készülékek tehát fizikailag érzékelik a radaros, ill. a lézeres bejövő jeleket a telepített vagy mobil traffipaxok esetén. Teljes radar- és lézerdetektor kínálatunkat a képre kattintva tekintheted meg:

pro78rd.jpg  

A detektorbolt.hu a Whistler detektorai mellett teszi le voksát

 

 

 

 

 

2. Műholdas vagy GPS-technológiájú detektorok

 

A műholdas technológiával felvértezett detektor a fixen telepített traffipaxokat azok helyzete, GPS-koordinátái alapján jelzi az autósnak, tehát nem fizikai jelük alapján. A készülék adatbázisa folyamatosan frissül, ha új traffipaxok érkeznek, online rátölthetőek a készülékre. 

 

EliTech SAT-Elite detektorral az M1/M7 közös szakaszán lévő telepített traffipaxnál:

 

satelitenagy.jpg

 

 

 

A 2012 szeptemberi jogszabály szerint továbbra is szabadon használhatók a sebességmérést előjelző detektorok:

 

 

"Tilos a közlekedési hatósági ellenőrzést megakadályozni, megzavarni, valamint az 

ellenőrzés eredményességét befolyásolni,

ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát."

(Magyar Közlöny, 2012. évi 110. szám)

 

 

 

Amennyiben kérdésed merülne fel, kérjük írj nekünk az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

Info-vonalunk: 06 1 220-0462

 


 

 
 

 

 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online