Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

AL Priority frissítés - 2016 június PDF Nyomtatás E-mail
alp_frissites_dec_in.jpgAz AL Priority mostantól lézeres távolságtartóval felszerelt járművekbe is gond nélkül beszerelhető
az új, egyedülálló konfigurálási funkciónak köszönhetően! 

|
   

A problémás autótípusok lehetnek: Volvo, Mazda, Ford, VW, Honda, Infinity - ezen autómárkák egyes típusai olyan lézeres távolságtartó elektronikát, lézeres ráfutásgátló fékasszisztens rendszert használhatnak, melyek gyakorlatilag lehetetlenné tették eddig aktív lézerrendszer installálását a járműre. 
Az AL Priority fejlesztőgárdája most előállt a megoldással: ha ilyen biztonsági extrával rendelkező autót vezetsz, akkor is lehet aktív lézerrendszered! Csak add meg a készülék online beállításainál, milyen autógyártó járművébe szeretnéd a készüléket installálni, és a megfelelő szűrőrendszer lép működésbe készülékedben. Miért van szükség szűrésre a lézerblokkolóknál?

A lézeres távolságtartó rendszerek örök problémát jelentettek az aktív lézerrendszeres rendszerek (lézerblokkolók) fejlesztőinek. Ennek az AL Priority-nél most vége. De nézzük meg, mi is volt a probléma? 
Egyre több jármű van felszerelve lézeres távolságtartó automatikával, szinte már valamennyi típushoz elérhető extra felszereltségként ez az elektronika. Lényege, hogy a járműből kibocsátott lézernyaláb pásztázza a jármű környezetét és ha valami hirtelen közel kerül az autóhoz (másik jármű, gyalogos stb.), segít a korrigálásban, fékezésben. 


al_priority_lcc_filter.jpg

Lézeres távolságtartóval (LCC) szerelt jármű pásztázza az előtte haladó forgalmat 
kibocsátott lézerjel segítségével mérve a távolságot
Mivel a lézerblokkolók is hasonló, lézeres elven dolgoznak - illetve lézeres jel érzékelésére lettek kifejlesztve -, a lézeres távolságtartók (LCC) kibocsátott jele megzavarhatja őket működésükben. A legtöbb lézerblokkoló gyártó készüléke nem is jelzi a sofőrnek ha ilyen, LCC-ből eredő jellel találkozik útja során, ahogyan azt sem, ha a blokkoló tulajdonos autója bocsájt ki ilyen jelet: a készülék néma marad, a fennálló zavarról nem szerez tudomást a vezető, nem tudja, hogy készüléke éppen egy távolságtartó elektronika lézerjelével van elfoglalva. Ha ezzel egy időben éri valódi lézeres traffipax találat autóját, annak drága következményei lehetnek, sárga csekk formájában, hiszen a védelem ilyenkor korlátozott lehet. 
Az AL Priority rendszer mindig jelezte, ha ilyen elektronikával szerelt jármű volt a közelben, vagy  tehát az autó vezetője értesült arról, hogy éppen teljesítményében korlátozott védelemmel utazik, sebességét ennek megfelelően korrigálni tudta. 
A mostani frissítés viszont új, egyedülálló megoldást hozott: 
Egyrészt a
z LCC-vel felszerelt járművek előtt autózva mostantól első védelmünk zavar nélkül teszi a dolgát tovább, valamint fals riasztást sem kapunk az érzékelt LCC jelről. Másrészt ha a mi járművünk rendelkezik valamilyen lézeres biztonsági rendszerrel (LCC),, az sem zavarja a továbbiakban az AL Priority készülékünk működését.Ha az itt említett autómárkák valamelyikével, és lézeres távolságtartó extrával rendelkezel, az AL Priority készülékedet itt tudod kalibrálni ennek megfelelően a készülék online konfiguráló oldalán (az új beállításokat USB pendrive segítségével tudod készülékedre tölteni):


alp_lcc_590.jpg
A menetrend szerint érkező, a készülékedre ingyenesen letölthető AL Priority lézerrendszer (lézerblokkoló és parkolószenzor) frissítés a magyar nyelvű ALPUpdate készülék frissítő és kalibráló (Beállítás) oldalon érhető el: http://alpupdate.com/hu

Figyelem!
A mindenkori frissítések letöltése erősen ajánlott valamennyi AL Priority tulajdonosnak, a folyamatos tökéletesítés, készülék működés optimalizálás okán. Tehát akkor is, ha épp nincs olyan új funkció az adott frissítésben, amit számodra hasznosnak érzel, és nem rendelkezel lézeres ráfutásgátlóval (LCC), fékasszisztenssel! 

A frissítés valamennyi újdonsága:14.12.2015

Új firmware frissítés a központiegységhez

5.2.1/6.5. Verzió

1. Továbbfejlesztett LCC szűrés: az ALP egyedülálló módon beszerelhető olyan járművekbe is, melyek valamilyen lézeres elven működő vezetést segítő biztonsági extrával vannak szerelve (pl. lézeres távolságtartó, fékasszisztens, ütközésgátló rendszerek), mint pl.: Volvo, Mazda, Infinity és a többi. Ha ilyen típusú járműved van, pontosan beállíthatod a hozzá rendelt szűrő profilt az online Setup oldalon.

2. Új funkció: háromféle működési profil! Duplán megnyomva készülékeden a Menu gombot mostantól három, előre beállított üzemmód között tudsz váltani: A, B vagy C üzemmód. Az épp kiválasztott működési profilról a beszélő ALP HiFi kontroll szetted tájékoztat (ez a funkció csak ezzel a kiegészítővel elérhető!). Állítsd be a profiljaidat te is az alpupdate.com oldalon!

3. A régi SETUP.alp fájl formátum helyett az ALPriority mostantól a CONFIG.alp és a STATS.alp fájlokat használja setup beállításkor, ill. statisztikák készítésekor. Az alpupdate.com frissítő oldal már CONFIG.alp fájlt fog előállítani a következő setup beállításkor. Amikor pedig statisztákát mentesz ALP készülékedről USB pendrájvra, STATS.alp fájl készül. Amikor statisztikát küldesz nekünk kérdéseiddel, a jövőben elég csak a STATS fájlt elküldened. (A fájlok nem nagy- és kisbetűérzékenyek.)

4. Továbbfejlesztett lézeres interferencia elhárítási, ill. blokkolási teljesítmény bizonyos lézerekre
5. Fejlesztett radarantenna csatlakoztatás
6. Bug javítások és továbbfejlesztett stabilitás (radarantenna stb.)


A KÖZPONTI EGYSÉG FRISSÍTÉS letölthető az AL Prirority magyar nyelvű, frissítési útmutatóval ellátott frissítő oldalról (klikk a képre!): 

alpupdate_hu.jpg


14.12.2015

Beszédhang csomag frissítés a HiFi kezelőegységhez

Gen. 6


Hozzáadott működési profil hangok:
a három választható működési profil (A, B és C) szöveges hangfájljait tartalmazza az új HiFi csomag.

Amennyiben HiFi (beszélő) kontroll szettel rendelkezel, töltsd le hozzá az új, 6. hangcsomagot:
beszedhangcs_gen6.jpgAz én AL Priority készülékem nem beszél... mit kell beszereznem, hogy engem is magyar nyelven figyelmeztessen?

Egy AL Priority HiFi kontroll szettet:


alp_hifi_kontrollszett.jpgAL Priority lézerrendszered van és szeretnél védelmet az új, fixen telepített KKEP-k traffipaxok ellen is?
Egészítsd ki hozzávaló AL radarantennával!
ujtraffi_m7.jpg

Fix telepítésű KKEP az M7 Székesfehérvár melletti szakaszán Amennyiben AL Priority alaprendszerrel rendelkezel, az önmagában csak a lézeres elven mérő traffipaxokkal szemben nyújt védelmet - a több száz új, radaros elven mérő és bírságoló eszköz ellen nem. A jó hír az, hogy az AL Priority rendszer bővíthető kiegészítő radarantennával, mindezt integráltan, tehát ugyanúgy egy rendszeren belül kapsz majd riasztást az új radaros mérőegységekről is, mint eddig kaptál amikor lézerrel vették célba járművedet. 
AL Priority RADAR Base és RADAR GPS+ csomagok* a kínálatunkban:tovabb_rad_base.jpg
 tovabb_rad_gps.jpg*A csomagok használatához AL Priority lézerrendszer szükséges, önmagukban nem üzemeltethetőek.
Rendelkezem AL Priority Radar csomaggal már - mit kell tennem az új fix KKEP radarok érzékelése érdekében?Ha van már AL Priority RADAR Base vagy AL Priority RADAR GPS+ készüléked AL Priority lézerrendszeredhez csatlakoztatva, a következő beállításokat kell elvégezned, hogy az új fix traffipaxok ellen is védelmed legyen.  
A készülék magyar nyelvű online frissítő oldalán (alpupdate.com/hu) be kell állítanod a készülék Setup menüjénél a 'K sáv' figyelést (klikkelj rá, hogy zöld legyen az is), mert ezen az ún. K jelű radarsávon sugároznak az új telepített sebességmérők:alp_radar_beallitasok.jpg


Amennyiben kérdésed lenne az AL Priority RADAR termékekkel, valamint a frissítéssel kapcsolatban, keress minket bátran online, telefonos, vagy bolti elérhetőségeinken, segítünk!


Ha szeretnél folyamatosan értesülni újdonságainkról, akcióinkról iratkozz fel hírlevelünkre!   
 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online