Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AL Priority

A horvát gyártó a lézerblokkolók hőskorától jelen van fejlesztéseivel a vásárlók nagy megelégedésére. Napjainkra gyakorlatilag az AL Priority hivatkozási alappá, a követendő példává nőtte ki magát a lézervédelmi eszközök piacán. Kiemelkedő teljesítmény, megbízhatóság és a piacon úttörőként bevezetett technológiai újítások - ezek jellemzik az AL-t! 

Rendezés:

A világhírű, sokszoros tesztgyőztes ALP lézerblokkoló és parkolószenzor. Legújabb, Hw.4-es verzió, új GPS funkciókkal!
Radikális teljesítmény, kifinomult technológiai újítások. Használatával könnyedén megelőzhető a gyorshajtás. 1db szenzorral, a jármű első vagy hátsó védelmére. Opcionális funkciók: okostelefonos használat és frissítés, HiFi magyar beszéd visszajelzés, műholdas funkciók. 
- A Vortex Radar tesztgyőztese 2019-ben

Raktáron
189.900 Ft

A világhírű AL Priority lézerblokkoló, parkolószenzor a patinás AL-től, 2db szenzorral!
Legújabb, Hw.4-es verzió, GPS antennával, új műholdas funkciókkal! A szabadon használható 905nm-es lézer sávon működik, segítségével megelőzhető a gyorshajtás. Beszereléssel is! Konkrét ajánlatunkat kérd a megrendelésnél!

- A Vortex Radar tesztgyőztese 2019-ben

Raktáron
289.900 Ft

A nagynevű gyártó lézertesztere, segítségével 9 különféle lézeres mérőműszert szimulálva tesztelhetjük védelmi eszközünket, legyen az lézerblokkoló, vagy radar- és lézerdetektor.

Raktáron
22.900 Ft

Lézeres traffipax blokkoló és parkolószenzor készülék az AL-től.
Legújabb, Hw.4-es verzió! GPS vevővel, sebességfüggő funkciókkal. Nagyobb hátsó felületű autókhoz ajánlott megoldás - pl. nagyobb kombik, kisteherautók -, elöl 1db, hátul 2db szenzor felszerelésével.
- A Vortex Radar tesztgyőztese 2019-ben

Raktáron
388.900 Ft

Az AL Priority rendszerek legújabb, integrált kiegészítője: egy beépíthető radarérzékelő antenna az integrációt lehetővé tevő modullal. Ha nem csak a lézer ellen szeretnél védelmet, hanem a fixen telepített vagy mobil radaros sebességmérőkkel szemben is.

Raktáron
199.900 Ft

Nagyméretű terepjárók első-hátsó védelmének kialakításához ajánlott.
Legújabb, Hw.4-es verzió, műholdas funkciókkal a széria GPS antennának köszönhetően! Frissíthető védelmi rendszer, lézerblokkoló és parkolószenzor egyben, 4db szenzorral (elöl 2db, hátul 2db). Beszereléssel is! Konkrét ajánlatunkat kérd a megrendelésnél!
- A Vortex Radar tesztgyőztese 2019-ben

Raktáron
487.900 Ft

Az AL Priority RADAR BASE bővített változata: a radar antennán és a modulon felül GPS vevőt is tartalmaz, műholdas funkciók tárházához (pl. sebességfüggő riasztás, üzemmód). Ehhez a kiegészítőhöz AL Priority lézerrendszer szükséges!

Raktáron
209.900 Ft

AL Priority lézerblokkoló motorosoknak, egy szenzorral (rendszámtáblához), vízálló vezérléssel. Motoros intercomhoz, vezetékes fülhallgatóhoz csatlakoztatható 'Base' változat - így mindig kényelmesen értesülhetsz a riasztásokról! 
Legújabb, Hw.4-es verzió GPS antennával szerelve!

Raktáron
204.800 Ft

Az AL Priority megoldása motorosoknak, egy szenzorral (rendszámtáblához), vízálló vezérléssel. Saját Bluetooth audio rendszerrel ellátott 'Bluetooth' változat - így még kényelmesebben értesülhetsz a riasztásokról.
Hw.4-es legújabb hardver, műholdas funkciókkal kibővítve!

Raktáron
224.800 Ft

Kösd össze lézerblokkolódat iOS (iPhone) vagy Android alapú telefonoddal! Kalibrálás, vezérlés és audiovizuális kijelző AL Priority rendszeredhez okostelefonon keresztül! Új, Gen.3 változat!

Raktáron
39.900 Ft

A HiFi kontroll szettel beszélő rendszerré alakíthatod AL Priority lézerblokkolódat, így a készülék nem csak sípolással kommunikálja majd a veszélyt, hanem bemondja pl. a sebességmérő lézer típusát, amivel éppen célba vették járművedet.

Raktáron
38.900 Ft

AL Priority lézerblokkolóhoz kiegészítő szenzor, későbbi bővítéshez, pótláshoz
 

Raktáron
99.990 Ft

Az AL Priority szériás szenzorokhoz adhatunk hozzá plusz 2.5 métert, így a nagyobb autók hátuljához is gond nélkül elérhet szenzorunk, ha a gyári hossz nem lenne elég.

Raktáron
7.900 Ft

Amennyiben szeretnéd hogy AL Priority lézerrendszered sebességfüggő funkciókat is tudjon, egy ilyen GPS vevőre lesz szükséged. Szupergyors kapcsolódás a műholdakhoz!

Raktáron
20.900 Ft

Az AL Priority készülék frissítéséhez, valamint programozó "kulcsnak" ajánlott magasabb (ipari) minőségű USB adathordozó.

Raktáron
8.990 Ft

1,8 méter hosszúságú, árnyékolt USB 2.0 hosszabbító kábel. Alkalmazható AL Priority készülék frissítőkábeleként és/vagy USB stick készülékek töltéséhez, tápellátásához a járműben.

Raktáron
1.000 Ft

Keresés