Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autóriasztó - GPS Sniper MAX magyar nyelvű applikációval

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)

Autóriasztó GPS antennával, okostelefonos vezérléssel és riasztással, térképen megtekinthető gépkocsi pozícióval, magyar nyelvű menüvel, Android és iOS rendszerhez letölthető ingyenes applikációval

Gyártó: KEETEC
Cikkszám: SMAX
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. május 19.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Autóriasztó

A Keetec GPS Sniper Max autóriasztó és helymeghatározó készüléket a jármű aktuális helyzetének műholdas technológia segítségével történő meghatározására és a tulajdonosnak mozgás vagy emelés esetén értesítés küldésére tervezték. 

A rendszer automatikusan értesítést küld okostelefonunkra, hogy a jármű tulajdonosa okostelefonján láthassa az autó helyzetét. A GPS Sniper Max egység telepíthető önálló eszközként a jármű helymeghatározására (gépjármű illetéktelen vontatás, trélerezés ellen), emelés érzékelésére (katalizátor lopás, kerék lopás ellen), valamint csatlakoztatható a gyári vagy utángyártott autóriasztóhoz is - a riasztó működésbe lépésekor a GPS Sniper Max értesíti a jármű tulajdonosát, így egy egyszerű riasztóból is okoseszközt varázsol, mely a pagerekkel, távjelzőkkel ellentétben bármilyen távolságból működik, a GSM hálózat segítségével.
 

Keetec GPS Sniper Max autóriasztó dobozának tartalma

A készülék beállítása mobilalkalmazáson (Android és iOS) keresztül történik. A GPS-helymeghatározó olyan biztonsági funkciókkal van felszerelve, mint a dőlésriasztás, az elvontatás elleni védelem vagy a GSM-zavarás közbeni riasztás. A GPS Sniper Max képes egy külső eszköz (pl. külső fűtőberendezés) vezérlésére (be- és kikapcsolására) is.
 

Autóriasztó funkciók

Trélerezés elleni védelem, riasztás: A riasztó funkciót bekapcsolva az egység figyelmeztető üzenetet küld telefonunkra, ha a gépjárművünk helyzete, pozíciója gyújtás ráadása nélkül megváltozik, pl. ha elvontatják, trélerre teszik és elszállítják.

Emelésérzékelő - dőlésérzékelő - tilt sensor: A gépkocsi emelése esetén, pl. katalizátorlopás elleni védelem, vagy felni lopás elleni védelem okán bekapcsolható a készülék dőlésérzékelő funkciója, mely 0 és 30 fok közötti értékre szabadon konfigurálható. A dőlésérzékelő automatikusan aktiválódik a leparkolás (gyújtás elvétele) után 2 perccel. A gyártól által alapbeállításként megadott dőlésszög érték 5° mely szabadon megváltoztatható 0° és 30° között.

GSM-blokkoló elleni riasztás: Elterjedt módszer a gépjárművek ellopásakor az ún. GSM-blokkoló használata, mely akadályozhatja a tulajdonos telefonos - GSM hálózaton történő - értesítését a védelmi eszközöknél. A Keetec GPS Sniper Max készülék ha ilyen blokkolást detektál, riasztást küld telefonunkra.


Magyar nyelvű okostelefonos applikációval

A magyar nyelvű telefonos alkalmazással egyszerűen beállíthatjuk készülékünk funkcióit

Nyomkövetős autóriasztó okostelefonos alkalmazással
A telefon nem tartozéka a terméknek, de az alkalmazás ingyenesen letölthető saját telefonodra

Akkuvédelem

Az egység figyelmeztető üzenetet küld, ha a beállított érték alá esik a gépjárművünk indítóakkumulátorának feszültsége. Gyári beállítása 11,5V.
 

Két kimenettel

A kimenet segítségével kürt vagy sziréna is köthető a készülékre, így hangos riasztási funkció valósítható meg a néma, tulajdonos telefonjára történő riasztás mellett. Másik funkciója lehet a kimenetnek egy tetszőleges berendezés távolból történő ki- és bekapcsolási lehetősége.


Két bemenettel

A bemenetek segítségével pl. a készülékbe bekötött gyári riasztó jelzésére értesítést küld a készülék okostelefonunkra.

 

Funkciók, előnyök:

Könnyű beszerelés
Beállítás és vezérlés SMS-en/mobilalkalmazáson keresztül
Modern és intuitív mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre
SMS a GOOGLE Maps linkjével
Egyéni - szerkeszthető SMS-riasztások szövege
Akár három, riasztáshoz megadható telefonszám
GSM-zavarás elleni védelem (riasztás)
Gyorshajtási riasztás (opcionális, a beállított sebességhatár felett jelzést küld)
Elvontatási védelem (GPS zóna)
Beépített dőlésérzékelő
Beépített tartalék akkumulátor
2 kimenet (1 riasztáshoz, 1 univerzális pl. külső fűtéshez) Segítségével a távolból kapcsolhatunk egy tetszőleges eszközt.
Több nyelven elérhető okostelefonos alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekhez
12/24V-os működés

 

A telefonos alkalmazás letölthető Android és iOS rendszerre. Az applikáció ingyenes, a készülékbe egy SIM kártyát kell helyezni, mely lehet előfizetéses vagy feltöltőkártya is. A készülék kompatibilis a Telekom, Vodafone, Yettel kártyákkal is.

 

A termékeket 1 év hivatalos forgalmazói garanciával, és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk.


Tulajdonságok:

Energiaellátás 9 - 36V
Működési hőmérséklet -20°C - +80°C
Energiafogyasztás (teljes üzemmód) 26 mA
Energiafogyasztás (alvó mód) 17 mA
Tartalék akku Li-On 300mAh
Kimenet #1 300mA
Kimenet #2 300mA
Méretek 63 x 41 x 22 mm
Súly 50g
GPS antenna tartozék Igen
SIM-kártya tartozék Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés