Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autós fedélzeti kamera, menetrögzítő kamera

Autós kamera boltunkban a legjobb 2022 - 2023 kompatibilis, friss, okos kamerákat találhatod meg a legjobb ár érték arányban! A kamerákat személyesen is megvásárolhatod, a beszerelésben is tudunk segíteni! A legjobban használható profi autós kamera készülékeket, valamint éjjellátó autós kamerát és WIFI kapcsolatos, vezetékezést és saját képernyőt nem igénylő okostelefonos tolatókamera eszközt válogattunk be. Az autós kamerák sokszor, mint számos készülékünk, parkoló üzemmóddal is rendelkezik: parkolás közben is védheti az autót a mozgásérzékelős autós kamera. Mind általunk kipróbált, kiváló képminőségű és felbontású, egyszerűen használható, beszerelés nélküli, vagy minimális installációt igénylő készülékek, részletes magyar nyelvű leírással!
✅ Gyakori kérdések a fedélzeti kameráról

Rendezés:

Viofo A119 V3 GPS 2023 Dash Cam a pénztárcabarát kategória képminőség királya 2K QHD+ felbontással, Sony STARVIS IMX335 5MP szenzorral az első szélvédőre. Tedd fel és indulj, a kamera már dolgozik is! 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
54.900 Ft

A legkisebb méretű fedélzeti rögzítő a VIOFO gyártótól, 5Ghz-es wifivel és opcionális parkoló móddal, opcionális CPL szűrővel, 2K Quad HD felbontással, éjszakai üzemmóddal, első szélvédőre. Egy kamerás készülék, mely akár 256Gb-os memóriakártyát is kezel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
69.900 Ft

Full HD autós kamera éjszakai üzemmóddal, VÉDA és FIX TRAFFIPAX előrejelzéssel, magyar és európai sebességmérő adatbázissal! 30fps képrögzítés, 1920*1080 felbontás, Sony szenzor, 140°-os látószög, CPL szűrő. 2" méretű LCD kijelző, USB tápellátás

Raktáron, zavartalan kiszállítás
74.900 Ft

A sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatának legjobb árú és magas minőségű képviselője, Wi-Fi kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080p) felbontással, 60FPS rögzítési sebességgel,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. Azonnal használható, indulhat az utazás.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
89.900 Ft

A kedvező árú és kiváló Ultra HD képminőségű Viofo A129 PRO minőségi autós kamera 4K felbontással első szélvédőre, LCD képernyővel, kezelőgombokkal, Wi-Fi csatlakozással. Csak tedd fel a szélvédőre, tegyél be egy microSD kártyát és indulhat a szuper éles felvétel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
79.900 Ft

Viofo Plus Duo, dupla kamerával, mely előre és hátra néz, rögzítve az eseményeket akár a parkolás során is. A legjobb árú prémium képminőséget kínáló duó kameránk: kiváló kép, szuper megbízhatóság és éjszakai kép - night vision. Minőségi belépő szint a két kamerás dashcamek világába, mely nem okoz csalódást.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
84.900 Ft

Viofo A139 fedélzeti eseményrögzítő. Első és hátsó kamerával felszerelt, 2-csatornás készülék. Opcionális parkoló funkcióval, tartozék CPL polarizációs szűrővel. Képernyő nélküli modell, okostelefonos kapcsolattal, wifivel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
94.900 Ft

A VIOFO legújabb kamerája, nagy, 6cm átlójú képernyővel a megszokott jó minőségben és megbízhatósággal, parkoló móddal, két csatornás, gyors Wi-Fi-vel. Fő előnye mindkét kamera nagy, 2K/QHD 1440P felbontása, mely nem csak elől, de hátul is forradalmi, tűéles képrögzítést biztosít.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Viofo duo, azaz első és hátsó menetrögzítő kamera rendszer autósoknak. Sony képérzékelővel, 30fps képrögzítéssel, 4K felbontású készülék UHD (első) és 1080p FullHD (hátsó) pengeéles képminőséggel, parkoló üzemmóddal. Wi-Fi, GPS, LCD kijelző, telefonos applikáció.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Három kamerás autós rendszer oldalra néző, kifordítható belső (Vagy oldalsó!) kamerával a Viofotól, ahol az utastér figyelő kamera az első kamerába integrált, sőt, 90°-ban kiforgatható a vezető ablakra is, így pl. az autó leparkolása után az autó oldala is figyelhető vagy bármilyen interakció, beszélgetés a sofőrrel rögzíthető. 2K első kamera + Full HD belső + Full HD hátsó kamera felbontás. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Kétkamerás belépő modell a sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) magas rögzítési sebességgel, 60FPS másodpercenként,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez és használathoz, parkoló módban is. Parkoló móddal, éjszakai felvétel funkciókkal, beépített akkuvédelemmel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
129.900 Ft

Profi menetrögzítő kamera az első szélvédőre, prémium minőségben a top  kategóriás BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) 60FPS rögzítési sebességgel, ajándék memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. Hátsó kamerával bővíthető. A legjobb éjszakai felvételeket készítő műszerünk.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
129.900 Ft

2K QHD (nem "csak" Full HD) autós kamera éjszakai üzemmóddal, VÉDA és FIX TRAFFIPAX előrejelzéssel, magyar és európai sebességmérő adatbázissal! Az akkumulátorkímélő energiatakarékos parkoló mód egyik bajnoka, Energy Save 1.0 üzemmódban akár 72 óra parkolási készenlét kiegészítő akku nélkül!  Traffipaxjelző funkcióval felvértezett készülék, amely a híres és nagy múltú Thinkware felső kategóriás 2K QHD felbontású modellje, két kamerával, az első és hátsó szélvédőre, fejlett energiatakarékos parkoló móddal. Felső kategóriás prémium készülék, CPL szűrővel és memóriakártyával, felhő funkcióval!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
144.900 Ft

Thinkware U1000 4K UHD 1CH  Wi-Fi, első kamerás menetrögzítő autós kamera, mely későbbiekben bővíthető hátsó kamerával és parkoló módban üzemelő mozgásérzékelő radarral is. Felhő kompatibilis, extra energiatakarékos parkoló móddal, mely radar modullal kiegészítve a parkoló mód királyává teszi a készenléti időt tekintve. Ha gyakran hagyjuk az autót napokig mozdulatlanul parkolni, ez a készülék a megoldás zseniális műszaki megoldásaival.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
159.900 Ft

Voiofo A139 autós kamera. Első, hátsó és utastér figyelő kamerával felszerelt, 3 csatornás, három kamerás menetrögzítő kamera rendszer a minőségi Viofo gyártótól parkoló funkcióval, belső IR ledes kamerával, CPL polarizációs szűrővel, Geofencing  funkcióval.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
126.900 Ft

4K ULTRA HD felbontású készülék az autó első szélvédőjére - a BlackVue csúcsmodellje, WI-FI applikációval és egyedülálló felhő funkcióval, valódi UHD képpel, 162° különleges, széles látószögű optikával, magas rögzítési sebességgel, strapabíró memóriakártyával, direkt kábellel, kellékkel a felszereléshez. Csak tedd fel a szélvédőre, dugd be a szivargyújtóba és indulhat a felvétel, az utazásról és a parkolásról is. LTE 4G modul kompatibilis. Ha a legjobb UHD felhő funkciós első kamerát keresed.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
169.900 Ft

Thinkware U1000 4K UHD 2CH  Wi-Fi, UHD első, 2K QHD hátsó kamerával, mely hátsó kamera felbontásként, mint prémium osztályos tulajdonsága egyedülálló. Duál kamerás menetrögzítő felhő funkcióval, extra energiatakarékos parkoló móddal, mely a legkevesebb energiát, áramot használja, így a leghosszabb készenléti időt engedi elérni, mely Energy Saver 2.0 üzemmódban akár 23 nap is lehet! A takarékos parkolás mellett radar modullal is kiegészítheti a kamerát, mely a felvételt az esetleges ütközés előtt indítja. Az elektronikai nagyhatalom dél-koreai gyártó csúcsmodellje. Mélyen és részletesen konfigurálható kamera, azoknak, akik szeretik a professzionális célszerszámokat. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
199.900 Ft

Új, Plus széria! Dual autós kamera a sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, felhővel, FULL HD (1080P) magas rögzítési sebességgel,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. 60 képkocka másodpercenként, a tökéletes képek érdekében.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
189.900 Ft

4K UHD felbontású autó kamera, top minőségben - a BlackVue zászlóshajója, Dual kivitelben, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, valódi 4K UHD felbontással és a hozzá passzoló 162 fokos ultra széles látószögű lencsével, mely egyedülálló, magas rögzítési sebességgel, üzembiztos memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
219.900 Ft

Menetrögzítő első-hátsó prémium kamera, beépített LTE modullal és SIM-kártya foglalattal, mely így forradalmi módon nem csak memóriakártyára, hanem felhőbe is képes videóinkat menteni, aktív Wi-Fi kapcsolat nélkül is, mobilhálózat segítségével. Emellett a távolból valós idejű képen nézhetjük bármikor a kamera által látott képet okostelefonunkon, melyre azonnali értesítést is kapunk eseménykor. 60FPS, nagy sebességű felvétel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
209.900 Ft

Biztonsági kamera autóba: 3 csatornás tripla felvevő autós kamera a prémium kategóriából -  60FPS, Full HD - a dél-koreai BlackVue kínálatából. Az első, illetve hátsó kamera mellett a modellben megjelenik a belső kamera is, mely a gépkocsi utasterét is rögzíti, felveszi, éjjellátó módban is, infravörös L.E.D. sugárzóinak segítségével. 12V és 24V feszültséghez is. Távfelügyeletre ideális választás, LTE modullal kiegészítve vagy fedélzeti wifire csatlakoztatva.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
209.900 Ft

Teherautó menetrögzítő első beltéri és külső, hátsó ipari, víz- és időjárásálló kamera, FHD 60FPS képrögzítéssel. LTE 4G kompatibilis, minden extrával ellátott csúcsminőségű készülék furgonba, dobozos áruszállítóba, hűtőkocsiba, platós kocsihoz, dobozos pick-uphoz, tehergépkocsihoz, munkagéphez, kombájnhoz, buszhoz, turistabuszhoz és mikrobuszhoz is, mentőautóra és tűzoltó autóra, vagy bármilyen gépkocsihoz, ahol a hátsó kamera csak kintre szerelhető és ennek megfelelő kialakításra van szükség.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
219.900 Ft

Teherautó menetrögzítő első beltéri, belső utastér és külső, hátsó, ipari, víz- és időjárásálló kamerával, három csatornás rögzítéssel menet közben és parkolás során is! Full HD felbontással, 60FPS képrögzítéssel. LTE 4G opcionális modullal, teherautóhoz és minden olyan járműhöz, ahol nincs hátul szélvédő, így a hátsó kamera csak belülre rögzíthető. Az utastér kamera rögzíti a benti eseményeket is, kívánság szerint hanggal együtt. Távfelügyeletre is alkalmas, távolról betekintést nyújt a gépkocsi környezetére, belterére, helyzetére a térképen, hangüzenet is küldhető a sofőrnek, aki válaszolni is tud. Ez a felhő funkció, melyhez a kamerának internet elérésre van szüksége, az LTE modul által vagy bármely wifi hálózat segítségével. 12V és 24V kompatibilis!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
249.900 Ft

Elalvásgátló, álmosság jelző és figyelmetlenséget észlelő kamerával felszerelt első-hátsó menetrögzítő, mely a sofőr álmossága esetén riasztó hangjelzést hallat, ezzel felébresztve a sofőr figyelmét, figyelmetlenség esetén csipogó hanggal figyelmeztet. Ha sokat kell vezetned, akár éjszaka, hajnalban, a készülék hatalmas szolgálatot tehet, életeket menthet, nem beszélve az anyagi kárról, melyet megelőzhet. Teljes sötétségben is képes segíteni a sofőrt.

Előrendelhető
249.900 Ft

Az autós kamera mely nem csak előre és hátra, hanem oldalra is lát! A d'Action 360 DC4000RA a japán Carmate gyártó csúcsmodellje. 360 fokban körkörösen oldalra is látó kamera, három felvevő lencsével a prémium első és hátsó, valamint az oldal irányban mindent látó körkörös felvételek érdekében.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
249.900 Ft

Speciális kamera motorra két kamerával, első-hátsó felvétellel. Nem kell a sisakra ragasztani semmit, mégis minden pillanatot rögzít az akciókamerák hátrányai nélkül. Kényelmes és biztonságos motoros felszerelés, biztonsági extra, mellyel bizonyíthatod igazad a vitás esetekben. Quad-ra is tökéletes megoldás, de kerékpárra, hómobilra, és egyéb járműre is felszerelhető.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

PANORAMIC 360 - autós menetrögzítő és parkolómóddal rendelkező 360 fokban rögzítő kamera. Fokozottan ajánlott a parkolási események rögzítésére, amikor nem vagyunk autónknál, hiszen körkörös felügyeletet biztosít az első kamera egyedülálló lencséjének köszönhetően. Kiegészítő hátsó kamerával, valamint gépjármű akku védelemmel ellátott modell.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft
4K felbontású készülék a legújabb Sony Starvis 2 fényérzékelővel . 4K első, FHD hátsó egységgel. A VIOFO zászlóshajó modellje.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
149.900 Ft

Thinkware készülék beépített sim kártya foglalattal, 4G LTE képes, felhő funkcióval.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
229.900 Ft

Kamera magyar nyelvű menüvel a kamerában. Első és hátsó kamera, tapadókorongos rögzítés elől, Wi-Fi. Opcionális parkoló mód. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
89.900 Ft

Visszapillantó tükör kamera, mely felhelyezhető a gyári belső tükörre. Kétkamerás rendszer. A hátsó kamera képe megjeleníthető rajta, így kvázi tolatókameraként is működik.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
59.900 Ft

Autós kamera elöl hátul, más néven autós menetrögzítő fekete doboz, nagyon népszerű termék, hiszen számtalan vitás helyzetben jól jöhet a visszanézhető felvétel, az objektív bizonyíték. Nagyon fontos, hogy legyen a kezünkben valami, ha vitás helyzetbe keveredünk a közlekedés során, mely felvételt a rendőrség és a biztosító is elfogadja.

A menetrögzítő kamera:

 

Akár a saját szórakoztatásunkra készítünk felvételt a közlekedésben tapasztalt érdekességekről, furcsaságokról vagy szabadidő alatt látványosságokról, akár káresemény után használjuk fel bizonyítékként a felvételt, kétségtelen, hogy nagyon hasznos lehet a készülék. Adott esetben a hatóság, biztosító dönthet a javunkra a felvétel szerint látható események alapján. Felbontása fontos, erre ügyelünk kínálatunk kialakításakor, így bátran választhat szortimentünkben lévő készüléket.

✅ Milyen mozgásérzékelős kamerát válasszak 

✅ Hogyan előzzük meg az akkumulátor lemerülését a parkolás során


Gyakori funkciók a kamerákon:


Parkoló üzemmód:

Bizonyos kamerák képesek folyamatos felvételre, az autó parkoló helyzetében is. Ezzel a funkcióval megtekinthetjük, ha valaki babrált a kocsink közelében, esetleg parkolás közben nekiment míg mi nem tartózkodtunk járművünkben.


Ilyenkor a kamera működése hasonló a biztonsági kamerákhoz, felveszi a környezet történéseit, míg a tulajdonos nincs "otthon", nincs az autóban. A felvétel beállítástól függően lehet folyamatos, vagy olyan, amit a mozgásérzékelő által indított és ütésérzékelő jelzésére induló videó. 

 

Éjjellátó üzemmód? Igen!

A nightshot, night vision, azaz éjszakai felvétel funkció sokszor arra vonatkozik, hogy éjjel is értékelhető képet rögzít a kamera.

Integrált GPS antenna:

Ha beépített GPS antennával rendelkezik a kameránk, akkor a felvételhez társítva eltárolhatja a sebességet és koordinátákat. Kínálatunkban megtalálható traffipaxjelzős kamera is, mely a koordináták alapján előre jelzi a közeledő VÉDA kaput vagy fix traffipaxot, lehetőséget adva a sebesség ellenőrzésére.

 

A menetrögzítő beszerelése:

Kamera elhelyezése: a menetrögzítő kamerát (angolul: dashcam) elhelyezése a belső visszapillantó tükör alatt vagy mellett célszerű, úgy megválasztva a pozíciót, hogy az végül ne akadályozza a sofőr kilátását, sem a napellenzők lehajtását.

 

A "fekete doboz" felszerelése:

Autóskamera felszerelés előtt hajtsuk le a napellenzőket, így biztosan nem tesszük rossz helyre a kamerát ebből a szempontból sem.

Az üveget tisztítsuk meg felhelyezés előtt. Tapadókorongos tartó konzol esetében ablaktisztítóval, öntapadós ragasztószalagos konzol esetén tiszta alkohollal, a zsírtalan felület elérése érdekében. A tapadókorong tapadását segíti némi zsiradék és nedvesség, míg a ragasztószalagnak a tökéletesen zsírmentes felület a legmegfelelőbb.

Ha több autóban szeretnénk használni a kamerát, vásárolhatunk extra konzolt hozzá, így csak a kamerát kell áthelyezni egyik gépkocsiból a másikba.

Autós kamera

Wi-Fi kapcsolat:

Kényelmi funkció. Wifi kapcsolat esetén a rögzített fotó videó smart vagy okostelefonon megtekinthető, kamera készüléktől függően a beállítások elvégezhetőek telefonon keresztül is.


Szintén az adott wifi autós képrögzítőtől függ, hogy Android és/vagy iOS (iPhone) készüléken is tudunk-e kapcsolódni a kamerához.Érzékelők:

Mozgásérzékelő: A kamera látóterében történő mozgásra, a kép változására figyel a készülék, és pl. parkoló üzemmódban elindítja a felvételt, ha mozgást érzékel.

Ütésérzékelő: A felvevő G szenzorát, azaz gyorsulás érzékelő szenzort használva érzékeli a koccanásokat, ütéseket, ütközéseket. Érzékenysége szinte minden esetben állítható, hogy a gépkocsik különböző rugózásához hangolható legyen, pl. egy kátyús úton keményebb rugózású autóban szükség lehet az érzékenység csökkentésére, vagy puhább futóműves autóban az érzékenység növelésére.

 

Tápellátás, bekötés, szivargyújtó csatlakozó:


A tápfeszültséget leggyakrabban szivargyújtóról kapják a kamerák. Ebben az esetben csak be kell dugni a csatlakozót a szivargyújtóba, és már működik is a kamera. Persze ez azt jelenti, hogy foglalt a szivargyújtó, és ha telefont szeretnénk tölteni, vagy navigációs GPS készüléket használni, szivargyújtó elosztóra is szükségünk van.

A direkt bekötés erre a problémára tökéletes megoldás, hiszen ebben az esetben a kamera tápkábele nem foglalja a szivargyújtót, hanem közvetlenül a gépkocsira csatlakozik. Ekkor a tápkábel láthatatlanná tehető és gyári kinézetet kap a kamera is. Ebben a műveletben partnerszervizünk vagy a legtöbb autóvillamossági műhely segítségedre lehet.

 

Gyakori kérdések a menetrögzítőkkel kapcsolatban:

 

Jár hozzá memóriakártya?

BlackVue és Thinkware menetrögzítőinkhez ajándék memóriakártya tartozik, tehát ha megrendeled, a készüléket, azonnal használhatod a kamerát, nem szükséges külön memóriakártya vásárlása.

 

Milyen memóriakártyát vegyek ha szükséges a menetrögzítőbe?

 

A fedélzeti menetrögzítő kamerákhoz megfelelő SD  (SDXC) memóriakártya szükséges. Bírnia kell a nagy felbontás miatt magas adatmentési sebességet és a sok felülírást is, hogy évekig biztonságosan funkcionáljon a kamerában, télen nyáron, melegben, fagyban.  Ilyen pl. a BlackVue gyári memóriakártyája, vagy a Samsung Pro Endurance sorozat memóriakártyái és a Sandisk High Endurance és Max Endurance, melyek állják a sarat az autóban előforduló téli mínuszokban és nyári kánikulában is. (Általában a működési hőmérséklet tartomány: -25C°-tól +85C°.) Gyenge minőségű memóriakártya esetében az elhasználódás hamarabb fog bekövetkezni a szélsőséges hőmérséklet változások miatt.

 

Mi van ha betelt a kamerába helyezett SD kártya?

 

Ha betelt a kamera kártyája, nem kell törölni a videókat, a kameránk megteszi ezt. Ezt nevezzük loop felvételnek, mely során a legrégebben készült felvételt írja felül a kamera rögzítő algoritmusa.

 


Mennyi felvétel fér a memóriakártyára? 


A válasz összetett, mert több dologtól függ, mégpedig a felbontástól, a tömörítéstől és a memóriakártya méretétől

A rögzített videó felbontásától és a kamera tömörítésétől függ a létrejövő videó fájlok mérete, és a memóriakártya méretétől függ, hogy mennyi fér el ezekből a videókból a kártyán, mielőtt a kamera a legkorábbi felvételt törölné, ha betelt az SDXC kártya.

Ez az úgynevezett hurokfelvétel (loop felvétel) mód, avagy végtelenített felvétel, ahol a legrégebbi eseményeket írja felül a legfrissebb mozgókép.

A digitális rögzítés előnye, hogy hatalmas mennyiségű felvétel fér el például egy 128GB (gigabájtos) mini SDXC kártyára, legyen az a kamera FULL HD  (1920x1080 pixel) vagy QHD (2560x1440 képpont) , esetleg  4K UHD(3840x2160 pixel) felbontást rögzítő készülék.  Gyakorlatilag minden egyes másodpercben készül a készüléktől függően 30-60 fotó, az említett felbontások egyikével, melyet automatikus módon tömörít a kamera, hogy kezelhető méretű felvételek, fájlok kerüljenek mentésre.

Bluetooth helyett a kamerák már WI-FI kapcsolatot használnak, hogy ezek a nagy felbontású mozgóképek is gyorsan megtekinthetőek legyenek az okostelefonos alkalmazásban.

 

Mit jelent az FPS? 

Az FPS a frame per second, azaz képkocka másodpercenként. Már a 30 képkocka másodpercenként is tökéletesen folyamatos mozgást ad.

 

G szenzor

A G szenzor azt jelenti, hogy a kamera rendelkezik egy gyorsulás érzékelő egységgel, mely figyel a gyorsulás (G force) változását 3 tengelyen, előre-hátra, fel-le, jobbra és balra.

Kínálatunkban található kamrák gyorsulásmérője, vagy gyakori nevén ütés, ütközés érzékelője több fokozatban állítható, finomhangolható a gépkocsihoz és a sofőr igényeihez illeszthető a menüben beállítva.

 

Milyen memóriakártyát használjunk?

Régebben csak az SD kártya, micro SD kártya megnevezés és a kártya mérete volt a memóriakártyák jellemzője. Ez napjainkban jelentősen kibővült, kiegészült a sebesség jelzésével, mely megmutatja, milyen gyorsan írható és olvasható az adat a kártyáról.

Legalább Speed Class 10  - egy 10-es számjegy C betűben, UHS Speed Class U1, egy egyes számjegy U betűben, vagy pedig Video Speed Class V10 jelölésű kártyát használjuk -ennek jelölése egy V betű, mögötte egy 10-es számjegy.

Ezen jelölések megfeleltethetőek egymásnak, és ha magasabb számot látunk, az gyorsabb kártyát jelent. Pl. U3, V30, V60,V90. Minél magasabb a V jelölés után álló szám, annál magasabb a maximális rögzítési sebessége a kártyának. Általában elegendő a V10 vagy U1 sebesség, melynél fontosabb, hogy a memóriakártya "tartós" legyen, úgynevezett "Endurance" jelölésű mely bírja a szélvédő mögötti meleget. A kínálatunkban található készülékek erre természetesen fel vannak készítve.

 

Mi az a szuperkondenzátor?

A szuperkondenzátor egy áram tárolására képes elektronikai alkatrész, mely ellentétben az akkumulátorokkal széles hőmérséklet tartományban tud biztonságosan üzemelni, nem károsítja a napon parkolás sem.

 

Rólunk: a detektorbolt.hu, azaz a H&H Deal Hungary Kft. Budapesten a Szugló utca 96. szám alatt található. Tel: +3612200462

A készülékeket személyesen is megvásárolhatod, vagy megrendelheted és futárszolgálattal küldjük el neked. Ebben az esetben választhatsz előre utalást, bankkártyás fizetést vagy a futárnál is fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával.

 

A kamerák beszerelésében szükség esetén segítséget nyújtunk, partnerszervizünk nagy gyakorlattal és igényes munkavégzéssel hajtja végre ezt a műveletet. A saját kezű felszereléshez tovább segítséget is nyújtunk! A beszerelési szolgáltatások is elérhetőek? Igen! Összes készülékünk beszerelésében tudunk segíteni.

A témával is foglalkozó blog ide kattintva olvasható.

További kérdésekre is örömmel válaszolunk elérhetőségeinken:


E-mail: info@detektorbolt.hu

Telefon : +3612200462
Rólunk: - cím adatok:
H&H Deal Hungary Kft.
1141 Budapest, Szugló utca 96. 

Tájékoztató: A vásárlás a kosár gomb használatával, az adott készülék mellett feltüntetett áron történik. A kiválasztott terméket tedd a kosárba, majd a pénztárban tudod a fizetési folyamatot elindítani. Bejelentkezés nem feltétel a vásárláshoz. Az oldalon feltüntetett akciók, árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Adatkezelési tájékoztató a kapcsolat menüpontban, fent található.


Fizetés módjai: utánvét és személyes átvétel esetén készpénz vagy bankkártya, előre utalás.

 

Általunk ismert következő készülék jelölések, márkák még, melyeket nem forgalmazzuk: DVR, Xiaomi, Garmin, Navitel R600, Mio Mivue 733, Mio Mivue C330, Lamax, Truecam dash cam, Pioneer, Dash Cam Pro, 70mai a500s dash cam pro rc06, tükörbe épített integrált kamerák és egyéb smart dash felvevő, 70mai Dash Cam A800S, stb. 

Az olcsóbb készülékek gyakran csalódást okoznak éles helyzetben, ezért a filléres készülékeket nem tartjuk kínálatunkban, elkerülendő a vásárlónk és számunkra sem kívánatos problémákat.

 

Gyakran ismételt kérdések

GYIK

Milyen autós kamerát vegyek?

A fő kérdés, hogy mire használnád a menetrögzítő kamerát. Ha biztosítani szeretnéd, hogy egy baleset esetében videós bizonyíték legyen a kezedben, válassz első és hátsó kamerával ellátott berendezést, így a hátul történő események is rögzítésre kerülnek. Ha parkolás közben is szeretnéd óvni az autót, válassz parkoló üzemmódos készüléket.

A beszerelést hol végzik el?

Nem bonyolult művelet, általában minden kellék mellékelve van a készülék egységcsomagjában, amivel házilag kivitelezhető a beszerelés. Természetesen a műveletben tudunk segíteni, akár online, akár partner szervizünkben is.

Milyen memóriakártyát tegyek a fedélzeti kamerába?

A javasolt méret 32GB és 256GB közötti kártya. Alapvető biztonsági mentésre már a 32GB-os kártya is elegendő, hiszen az események védett adat állományként kerülnek mentésre, nem törlődnek a loop felvétel során. Vannak kifejezetten autós felhasználáshoz ajánlott típusok.

Mi az a loop felvétel?

A fedélzeti kamera mindig a legrégebbi felvétel helyére menti a friss képet, így a memóriakártya nem telik meg, az újabban rögzített videók elérhetőek maradnak.

Keresés