Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autós kamera

Autós kamera gyors ingyenes kiszállítással, bolt és webáruház a legjobb 2024 kompatibilis fedélzeti menetrögzítő kamerákkal, beszereléssel is! Szekértelemmel segítünk a kiválasztásban, beszerelésben és beállításban is! A készülékek kiszállítása GLS futárszolgálattal másnapra! A készüléket, ha kéred, beállítjuk, frissítjük! A készülékek valóban raktáron vannak, megtekinthetőek, személyesen megvásárolhatóak vagy megrendelhetőek telefonon, online, e-mailben. Ingyenes szállítás!

Rendezés:

Első kamera. Viofo A119 V3 GPS 2023 autós kamera - Dash Cam a pénztárcabarát és megbízható kategória képminőség királya 2K QHD+ felbontással, Sony STARVIS IMX335 5MP szenzorral. Tedd fel és indulj, a kamera már dolgozik is! Akár 256GB-os memóriakártyát is kezel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
54.900 Ft

Az A119 Mini 2 az első olyan autós fedélzeti eseményrögzítő, amely a Sony legújabb STARVIS 2 IMX675 képérzékelőjét használja. Magyar nyelvű applikációs, 512GB memóriakártyát is kezelő készülék, garancia,, technikai támogatás, beszerelés!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
59.900 Ft

Első - hátsó kamerás Viofo Plus Duo, dupla kamerával, mely előre és hátra néz, rögzítve az eseményeket akár a parkolás során is és menet közben, kiváló képminőséggel! Abszolút ajánlott, megbízható pénztárcabarát készülék, legjobb árú prémium képminőséget kínáló duó kameránk: kiváló kép, szuper megbízhatóság és éjszakai kép - night vision. Minőségi belépő szint a két kamerás dashcamek világába, mely nem okoz csalódást. Megbízható, jó minőségű és kedvező árú készülék magyar nyelvű menüvel az applikációban!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
84.900 Ft

A sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatának legjobb árú és magas minőségű képviselője, Wi-Fi kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080p) felbontással, 60FPS rögzítési sebességgel,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. Azonnal használható, indulhat az utazás! Az egyik leg megbízhatóbb, egyszerűen használható, tedd fel és indulj kamera felső polcos prémium minőségben. Kiváló választás autóflottákhoz is, ahol a megbízhatóság és az ár elsődleges szempont. Mozgásérzékelős autós kamera parkoló mód, bekötő kábellel, akkuvédelemmel, memóriakártyával.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
89.900 Ft

Viofo duo, azaz első és hátsó fedélzeti kamera rendszer autósoknak. Sony képérzékelővel, 30fps képrögzítéssel, 4K felbontású készülék UHD (első) és 1080p FullHD (hátsó) pengeéles képminőséggel, parkoló üzemmóddal. Wi-Fi, GPS, LCD kijelző, magyar nyelvű telefonos applikáció! Egy legendásan jó képet készítő kamera!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Autóbelsőbe simuló, kifejezetten szép kialakítású, képernyő nélküli, vékony, digitális kábeles profi eszköz. Viofo A139 fedélzeti eseményrögzítő magyar nyelvű applikációval. Első és hátsó kamerával felszerelt, 2-csatornás készülék. Opcionális parkoló funkcióval, tartozék CPL polarizációs szűrővel. Képernyő nélküli modell, okostelefonos kapcsolattal, wifivel, magyar menüs. Diszkrét dizájn, modern tartalom, top ár-érték arány! Mivel nincs kijelzője, nem feltűnő. Minden okostelefonon nézhető, beállítható.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

A sötétben készült felvételek bajnoka első-hátsó kamerás kivitelben! A VIOFO A229 PLUS 2CH elöl és hátul is Sony Starvis2 szuperérzékeny night vision kpées 2K felbontású fényérzékelő lapkákkal van ellátva, aktív HDR-rel elöl hátul. Magyar menüs, kezelőfelületes autós eseményrögzítő készülék, a VIOFO egyik legújabb kamerája, különlegesen jó hátsó 2K felbontással, nagy kijelzős - 6cm átlójú képernyővel, magyar nyelvű menüvel az applikációban, a megszokott jó minőségben és megbízhatósággal, 3 féle parkoló móddal, két csatornás, gyors Wi-Fi-vel. Fő előnye mindkét kamera nagy, 2K/QHD 1440P felbontása, mely nem csak elől, de hátul is forradalmi, tűéles képrögzítést biztosít immáron éjszaka is a lehetőségeket maximalizálva a technika mai állása szerint! Szuperkondenzátoros, biztonságos modell sok extrával, támogatja akár a 512 GB-os memóriakártyát is. Parkoláshoz és menetközben rögzítéshez is optimális, kijelzőjével akár tolatókamerát is helyettesít! Prémium kategória, a 2024-es készülékek bajnoka kategóriájában, megfizethető áron! 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Három kamerás autós eseményrögzítő rendszer magyar menüvel, OLDALRA néző, kifordítható belső (Vagy oldalsó!) kamerával a Viofotól, ahol az utastér figyelő kamera az első kamerába integrált, sőt, 90°-ban kiforgatható a vezető ablakra is, így pl. az autó leparkolása után az autó oldala is figyelhető vagy bármilyen interakció, beszélgetés a sofőrrel rögzíthető. 2K első kamera + Full HD belső + Full HD hátsó kamera felbontás, magyar menü, MAGYAR GARANCIA, ahogy a többi kameránkra is! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott terület!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

4K HDR bajnok, UHD felbontású egy kamerás autós eseményrögzítő készülék magyar menüvel, képernyő nélkül, diszkréten elhelyezhető, kétcsatornás Wi-Fi-vel, GPS felvétel adatokkal, CPL szűrővel, Super Night Vision DOL HDR éjszakai üzemmóddal, opcionális parkoló videó rögzítéssel, és a tűéles videókat garantáló új Sony Starvis 2 fényérzékelővel a fedélzeten! A VIOFO új csúcsmodelljének egy kamerás változata. Magyar garancia, magyar jótállás, technikai támogatás! Telefonról, tabletről beállítható, nézhető képpel, opcionális (3 féle) parkoló móddal.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
93.900 Ft

Első, belső, hátsó kamerás VIOFO A139 menetrögzítő kamera magyar menüs applikációval. Első, hátsó és utastér figyelő kamerával felszerelt, 3 csatornás, három kamerás menetrögzítő rendszer a minőségi Viofo gyártótól parkoló funkcióval, belső IR ledes kamerával, CPL polarizációs szűrővel, magyar menüvel. Magyar garancia! A belső kamera oldalra is kilát, szinte 360 fokos felvételt biztosít a kamerarendszer, így parkolási veéddelemre is ideális választás! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott jármű!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
126.900 Ft

Profi fedélzeti kamera az első szélvédőre, prémium minőségben a top  kategóriás BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) 60FPS rögzítési sebességgel, ajándék memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. Hátsó kamerával bővíthető. A legjobb 60FPS felvételeket készítő műszerünk parkoló móddal, minden kellékkel a használathoz. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
129.900 Ft

Első-hátsó kétkamerás belépő árú modell, de top megbízhatóságú modell a sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) felbontással, 30FPS rögzítési sebességgel másodpercenként,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez és használathoz, parkoló módban is. Parkoló móddal, éjszakai felvétel funkciókkal, mozgásérzékelős mód, beépített akkuvédelemmel, bekötőkábellel, memóriakártyával. Ha nincs szükség felhőre, de a maximális megbízhatóságra igen.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
129.900 Ft

Első-hátsó, - 4K HDR felbontású első és FHD felbontású hátsó - kamerás készülék autóba magyar menüvel, a legújabb, tűéles videókat és a legjobb sötétben felvett videót garantáló Sony Starvis 2 fényérzékelővel a fedélzeten! Magyar nyelvű applikációval, magyar nyelvű beállítási lehetőségekkel! A VIOFO zászlóshajó modellje, beépített mikrofon mellett külső mikrofon csatlakozó, útifilm készítésre is alkalmas, akár 512GB memóriakártyát is kezel. Magyar garancia és jótállás, technikai támogatással!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
134.900 Ft

A VIOFO A229 PRO egy elöl 4K, hátul 2K felbontású Sony Starvis 2 csúcsérzékenységű lapkával felszerelt memetrögzítő és parkolásrögzítő kamera mely a legnagyobb elérhető felbontást nyújtja. UHD+QHD elöl és hátul a kapható legjobb Sony képérzékelővel, éjjellátó üzemmóddal - HDR funkcióval, mely biztosítja az éjszakai felvételeken hogy a sötét és világos részletek is a lehető legjobban láthatóak legyenek. A 2023-2024-es technikai színvonalon elérhető legjobb éjszakai képességekkel felvértezett kamera. Támogat akár 512GB tárhelyű memóriakártyát is. CPL szűrő mellékelve! 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
129.900 Ft

A VIOFO A229 PLUS 3CH egy elöl hátul szuperérzékeny Sony Starvis2 lapkás kamera mely belül elhelyezkedő harmadik kamerával is ellátott, így különösen alkalmas parkolás során is a védelemre, kvázi 360 fokos autós kameraként, mert a belső kamera oldalra is kilát nagy látószögénél fogva.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
129.900 Ft

Első kamera, csúcsminőség, Thinkware U1000 4K UHD 1CH  Wi-Fi széles látószög, autós nagy felbontású kamera, mely későbbiekben bővíthető hátsó kamerával és parkoló módban üzemelő mozgásérzékelő radarral is. Felhő kompatibilis, extra energiatakarékos parkoló móddal, mely radar modullal kiegészítve a parkoló mód királyává teszi a készenléti időt tekintve. Ha gyakran hagyjuk az autót napokig mozdulatlanul parkolni, ez a készülék a megoldás zseniális műszaki megoldásaival. Fix Traffipax jelzés funkció egész Európában, Magyarországon, ADAS vezetéstámogató funkció.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
159.900 Ft 149.900 Ft

4K ULTRA HD felbontású készülék, menetrögzítő kamera az autó első szélvédőjére - a BlackVue csúcsmodellje, WI-FI applikációval és egyedülálló felhő funkcióval, valódi UHD képpel, 162° különleges, széles látószögű optikával, magas rögzítési sebességgel, strapabíró memóriakártyával, direkt kábellel, kellékkel a felszereléshez. Csak tedd fel a szélvédőre, dugd be a szivargyújtóba és indulhat a felvétel, az utazásról és a parkolásról is. Ha a legjobb UHD felhő funkciós első kamerát keresed. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
169.900 Ft

Első-hátsó, Super Night Vision 3.0, 156° első és hátsó látószög, 2K elöl, 2K hátul, minimális holttér! 156°+ 156° = 312°látómező, K elöl, 2K hátul QHD felbontás , HDR, képsimítás,FIX TRAFFIPAX ELŐJELZŐ funkció (Véda, Trafibox), vezetéstámogató funkció - ADAS, GPS antenna

Előrendelhető
159.900 Ft
Első, belső, hátsó kamerával felszerelt három kamerás, rendszer Sony Starvis2 4K lapkával az első kamerában a legjobb sötétben készült képek, felvételek érdekében. A gyártó zászlóshajó modellje, magyar menüvel ,magyar nyelvű applikációval! Magyar garancia és jótállás, technikai támogatás! Parkolási védelemre is nagyon jó készülék, szinte 360 fokos látószöggel! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott jármű!
Raktáron, zavartalan kiszállítás
151.900 Ft

A VIOFO A229 PRO 3CH a legnagyobb elérhető felbontású, elöl 4K, hátul 2K, belül FHD felbontású fedélzeti kamera mely nagyon alkalmas parkolási védelemre is a belső kamera nagy látószöge által, szinte 360 fokos autós kameraként funkcionál. Jelenleg az egyetlen olyan készülék, ami 4K első felbontással, hátsó 2K felbontással és belső FHD felbontással felvértezett, elül, hátul Starvis2 szenzorokkal.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
169.900 Ft

Első - hátsó mozgásérzékelős kamera, 60fps! Új, Plus széria! Dual autós biztonsági kamera a sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, felhővel, FULL HD (1080P) magas rögzítési sebességgel,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. 60 képkocka másodpercenként, a tökéletes képek érdekében.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
189.900 Ft

Thinkware U1000 4K UHD 2CH  Wi-Fi, UHD első, 2K QHD hátsó kamerával, mely hátsó kamera felbontásként, mint prémium osztályos tulajdonsága egyedülálló. Duál kamerás menetrögzítő felhő funkcióval, extra energiatakarékos parkoló móddal, mely a legkevesebb energiát, áramot használja, így a leghosszabb készenléti időt engedi elérni, mely Energy Saver 2.0 üzemmódban akár 23 nap is lehet! A takarékos parkolás mellett radar modullal is kiegészítheti a menetrögzítő kamerát, mely a felvételt az esetleges ütközés előtt indítja. Az elektronikai nagyhatalom dél-koreai gyártó csúcsmodellje. Mélyen és részletesen konfigurálható kamera, azoknak, akik szeretik a professzionális célszerszámokat. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
195.900 Ft

A LEGJOBB VÁLASZTÁS, MOST AJÁNDÉK AKKUVÉDELEMMEL! Első-hátsó, mozgásérzékelős menetrögzítő prémium kamera, beépített LTE modullal és SIM-kártya foglalattal, mely így forradalmi módon nem csak memóriakártyára, hanem felhőbe is képes videóinkat menteni, aktív Wi-Fi kapcsolat nélkül is, mobilhálózat segítségével. Emellett a távolból valós idejű képen nézhetjük bármikor a kamera által látott képet okostelefonunkon, melyre azonnali értesítést is kapunk eseménykor, pl. parkolás során ha a kamera mozgást érzékel vagy az ütésérzékelő, gyorsulásmérő G szenzor jelez. 60FPS, nagy sebességű felvétellel, felhővel, menetfelvételre és parkoláshoz is ajánlott, prémium kategóriás készülék, mely akár 256GB-os memóriakártyát is kezel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
199.900 Ft


A legjobb BlackVue még jobb lett! A gyártó immáron 4. generációs valódi 4K felbontású első-hátsó autós készüléke tovább javított képminőséggel, fejlesztett processzorral.  4K UHD felbontású autó kamera, top minőségben - a BlackVue zászlóshajója, Dual kivitelben, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, valódi 4K UHD felbontással és a hozzá passzoló 155 fokos széles látószögű lencsével, mely egyedülálló, magas rögzítési sebességgel, üzembiztos memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
229.900 Ft

Első hátsó kamera beépített LTE 4G-vel, sim kártya foglalattal, felhővel. A Blackvue 970X LTE a legjobb LTE kamera! A gyártó immáron 4. generációs valódi 4K felbontású első-hátsó autós menetrögzítő eszköze tovább javított képminőséggel, fejlesztett processzorral, beépített akkuvédelemmel, memóriakártyával, direkt bekötő kábellel és szivargyújtós kábellel. Magyar 2 éves jótállás és garancia és technikai segítség, beállítás, beszerelés.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
234.900 Ft

Thinkware U3000 4K első és 2K hátsó kamerával, beépített parkoló mód radarral, mely segítségével a kamera akár 12 napig is bírja a parkoló üzemmódban, pufferelt felvételt készítve, az eseményt is rögzítve - ez az új Radaros parkoló mód! Energiatakarékos üzemmódban a készenléti ideje még hosszabb, akár 20 nap, így ideális választás, ha az autót nem használod minden nap de szükséged van egy  megbízható parkolási védelemre. Emellett természetesen a mozgásérzékelő és Timelapse mód is kiválasztható a parkoláshoz.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
249.900 Ft

Teherautó menetrögzítő első beltéri és külső, hátsó ipari, víz- és időjárásálló kamera, FHD 60FPS képrögzítéssel. LTE 4G kompatibilis, minden extrával ellátott csúcsminőségű készülék furgonba, dobozos áruszállítóba, hűtőkocsiba, platós kocsihoz, dobozos pick-uphoz, tehergépkocsihoz, munkagéphez, kombájnhoz, buszhoz, turistabuszhoz és mikrobuszhoz is, mentőautóra és tűzoltó autóra, vagy bármilyen gépkocsihoz, ahol a hátsó kamera csak kintre szerelhető és ennek megfelelő kialakításra van szükség.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
209.900 Ft

Thinkware kétkamerás menetrögzítő beépített sim kártya foglalattal, 4G LTE képes, felhő opcióval, parkoló autóőr funkcióval. Opcionális oldalkamera kiépítéssel. Távoli eléréssel, okostelefonos értesítéssel, ha parkolás közben történik valami az autóval.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
209.900 Ft

Három kamerás diszkrét, különálló központi egységgel ellátott fedélzeti kamera, kisméretű első, belső, hátsó szabotázs ellen védett kamerával. Felhő kompatibilis, beépített GPS-szel, wifi-vel, opcionális 4G LTE modullal, mellékelt BlueTooth távirányító gombbal. A belső kamera látószöge 180° így oldalra is kilát, kvázi 360°-os felvétel!

 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
229.900 Ft

Első, oldalsó - jobb oldal, bal oldal - és hátsó kamerával ellátott konfiguráció. Felhő kapcsolattal, távfelügyelettel, fejlett parkoló móddal, értesítés küldéssel okostelefonra, távoli eléréssel. Okostelefon és wifi nélkül is használható kvázi 360 fokos kamera rendszer.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
359.600 Ft

Kamera magyar nyelvű menüvel a kamerában, tolató kamera funkció elérhető. Első és hátsó kamera, tapadókorongos rögzítés elől, Wi-Fi. Opcionális parkoló mód. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
69.900 Ft

Speciális kamera motorra két kamerával, első-hátsó felvétellel, magyar menüvel. Nem kell a sisakra ragasztani semmit, mégis minden pillanatot rögzít az akciókamerák hátrányai nélkül. Kényelmes és biztonságos motoros felszerelés, biztonsági extra, mellyel bizonyíthatod igazad a vitás esetekben. Quad-ra is tökéletes megoldás, de kerékpárra, hómobilra, és egyéb járműre is felszerelhető, magyar kezelőfelülettel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Visszapillantó tükör kamera, teljes képernyős, mely felhelyezhető a gyári belső tükörre. Kétkamerás rendszer. A hátsó kamera képe megjeleníthető rajta, így kvázi tolatókameraként is működik.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
59.900 Ft

Parkoláshoz optimalizált parkoló és menet kamera három lencsével előre, OLDALRA NÉZŐ - jobb és bal -, opcionálisan hátra felszerelhető kamerával azaz 360 fokos rendszerként is felszerelhető, használható!. A rendszer házilag is installálható, használatba vehető, azonnal, beszerelőműhely igénybevétele nélkül is egy opcionális akku segítségével. A kamera az akkuval társítva ebben az esetben nem használja a gépkocsi akkumulátorát.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Első-hátsó kettős kamerás prémium (dél-koreai) minőségű, FHD felbontású fedélzeti menetrögzítő, Wi-Fi-s, okostelefonos vezérléssel, akkuvédelemmel, memóriakártya mellékelve. Az opcionális GPS antennával VÉDA és Trafibox fix traffipax előrejelzés - riasztás is elérhető, vagyis telepített traffipax jelzőként is működik. Legkisebb méretű, diszkrét kameránk a kínálatban! Opcionálisan OLDALRA NÉZŐ KÜLSŐ oldalkamerákkal - jobb és bal - is kiegészíthető! Az egyik legkisebb autós kamera az egyik legszebb dizájnnal, szálhúzott fém hatású, lapos kialakítással, első és hátsó kamerával. Kezelése okostelefonon keresztül történik, wifi kapcsolattal. Direkt bekötő kábellel, memóriakártyával, minden szükséges kellékkel a használathoz. Alkalmas kamionba is, holttér figyelő kamerával kiegészíthető.

Előrendelhető
99.900 Ft

Teherautó , zárt, dobozos áruszállító , kamion, traktor, erőgép, daru, stb. menetrögzítő első beltéri, belső utastér és külső, hátsó, ipari, víz- és időjárásálló kamerával, három csatornás rögzítéssel menet közben és parkolás során is! Full HD felbontással, 60FPS képrögzítéssel. LTE 4G opcionális modullal, teherautóhoz és minden olyan járműhöz, ahol nincs hátul szélvédő, így a hátsó kamera csak belülre rögzíthető. Az utastér kamera rögzíti a benti eseményeket is, kívánság szerint hanggal együtt. Távfelügyeletre is alkalmas, távolról betekintést nyújt a gépkocsi környezetére, belterére, helyzetére a térképen, hangüzenet is küldhető a sofőrnek, aki válaszolni is tud. Ez a felhő funkció, melyhez a kamerának internet elérésre van szüksége, az LTE modul által vagy bármely wifi hálózat segítségével. 12V és 24V kompatibilis! Minden kellékkel, kábellel a használathoz. Szabotázsbiztos.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
249.900 Ft

PANORAMIC 360 - autós menetrögzítő és parkolómóddal rendelkező 360 fokban rögzítő kamera. Fokozottan ajánlott a parkolási események rögzítésére, amikor nem vagyunk autónknál, hiszen körkörös felügyeletet biztosít az első kamera egyedülálló lencséjének köszönhetően. Kiegészíthető hátsó kamerával, valamint gépjármű akku védelemmel ellátott modell.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

A körkörös felvételt biztosító menet és parkolókamera készülék, mozgásérzékeléssel, mely nem csak előre és hátra, hanem oldalra is lát! A d'Action 360 DC4000RA a japán Carmate gyártó csúcsmodellje. 360 fokban körkörösen oldalra is látó kamera, három felvevő lencsével a prémium első és hátsó, valamint az oldal irányban mindent látó körkörös felvételek érdekében.

Hívj minket vagy írj e-mailt!
259.900 Ft

A kedvező árú és kiváló Ultra HD képminőségű Viofo A129 PRO minőségi autós fedélzeti eseményrögzítő dashcam 4K felbontással első szélvédőre, LCD képernyővel, kezelőgombokkal, Wi-Fi csatlakozással. Csak tedd fel a szélvédőre, tegyél be egy microSD kártyát és indulhat a szuper éles felvétel.

Előrendelhető
84.900 Ft

Tolatókamera - SmartCam CAR WIFI - mely okostelefonodra továbbítja a képet. Wi-fi kommunikáció, biztonságos parkolás, egyszerűen szerelhető kábelezés nélküli dizájnnal, valamint éjszakai night vision üzemmóddal. Android és iOS rendszerekhez egyaránt használható, ingyenes alkalmazással.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
20.900 Ft

Első kamera magyar nyelvű menüvel az applikációban, beépített  GPS, 5GHz gyors wifi. A legkisebb méretű fedélzeti eseményrögzítő a VIOFO-tól, szuperkondenzátorral, gyors, 5Ghz-es wifivel és opcionális parkoló móddal, opcionális CPL szűrővel, 2K Quad HD felbontással, éjszakai üzemmóddal, GPS antennával. Akár 512Gb-os memóriakártyát is kezel! Magyar garancia, jótállás, technikai támogatás!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
64.900 Ft

Szinte láthatatlan,  2K QHD tükör mögé rejtett módon szerelhető első autós eseményrögzítő, mely elfér a belső visszapillantó tükör mögött, így belülről nem látható, kívülről pedig szinte észrevehetetlen, olyan, mint egy gyári szenzor. Magyar menüs.

Előrendelhető
49.900 Ft

Full HD autós fedélzeti kamera éjszakai üzemmóddal, VÉDA és FIX TRAFFIPAX előrejelzéssel, magyar és európai sebességmérő adatbázissal! 30fps képrögzítés, 1920*1080 felbontás, Sony szenzor, 140°-os látószög, CPL szűrő. 2" méretű LCD kijelző, USB tápellátás

Nem rendelhető
74.900 Ft

Menetrögzítő kamera MAGYAR NYELVŰ menüvel és WIFI kapcsolattal, okostelefonos (Android és iOS) applikációval, mini méretben.

Nem rendelhető
57.900 Ft

Elalvásgátló, álmosság jelző és figyelmetlenséget észlelő kamerával felszerelt első-hátsó menetrögzítő, mely a sofőr álmossága esetén riasztó hangjelzést hallat, ezzel felébresztve a sofőr figyelmét, figyelmetlenség esetén csipogó hanggal figyelmeztet. Ha sokat kell vezetned, akár éjszaka, hajnalban, a készülék hatalmas szolgálatot tehet, életeket menthet, nem beszélve az anyagi kárról, melyet megelőzhet. Teljes sötétségben is képes segíteni a sofőrt.

Hívj minket vagy írj e-mailt!
249.900 Ft

Első-hátsó, 2K QHD (nem "csak" Full HD) menetrögzítő kamera éjszakai üzemmóddal, VÉDA és FIX TRAFFIPAX előrejelzéssel, magyar és európai sebességmérő adatbázissal! Az akkumulátorkímélő energiatakarékos parkoló mód egyik bajnoka, mely a legkedvezőbb áron nyújtja a hosszabb parkoló felügyeletet, Energy Save 1.0 üzemmódban akár 72 óra parkolási készenlét kiegészítő akku nélkül! Ez egy átlagos kameránál csupán 12-24 óra.  Traffipaxjelző funkcióval felvértezett készülék, amely a híres és nagy múltú dél-koreai Thinkware felső kategóriás 2K QHD felbontású modellje, két kamerával, az első és hátsó szélvédőre, fejlett energiatakarékos parkoló móddal. Felső kategóriás prémium készülék, CPL szűrővel és memóriakártyával, felhő funkcióval, gyönyörű dizájnnal és finom kidolgozással!

Előrendelhető
149.900 Ft

Raktárkészlet, garancia, tanácsadás. Legjobb ár-érték arányban, csúcsminőségben! A kamerákat személyesen is megnézheted, megvásárolhatod boltunkban, a beszerelésben is tudunk segíteni!

✅ Gyakori kérdések a fedélzeti kameráról

Autós kamerákat, a legjobban használható profi autós menetrögzítő készülékeket, valamint éjjellátó kamerát és WIFI kapcsolatos, vezetékezést és saját képernyőt nem igénylő okostelefonos tolatókamera eszközt válogattunk be széles kínálatunkba.

Az autós kamerák sokszor, mint számos készülékünk, parkoló üzemmóddal is rendelkezik: parkolás közben is védheti az autót a mozgásérzékelős autós fedélzeti menetrögzítő. 

Mind általunk kipróbált, kiváló képminőségű és felbontású, egyszerűen használható, beszerelés nélküli, vagy minimális installációt igénylő készülékek, részletes magyar nyelvű leírással és technikai támogatással! Készülékek nyomkövető funkcióval és trafipax  Trafibox, Véda kapu előrejelzéssel is.

Az autós kamera elöl hátul, más néven autós menetrögzítő fekete doboz, nagyon népszerű termék, hiszen számtalan vitás helyzetben jól jöhet a visszanézhető felvétel, az objektív bizonyíték. Nagyon fontos, hogy legyen a kezünkben valami, ha vitás helyzetbe keveredünk a közlekedés során, mely felvételt a rendőrség és a biztosító is elfogadja.

A menetrögzítő kamera és részei

Autós kamera részegységei és alkatrészei

Akár a saját szórakoztatásunkra készítünk felvételt a közlekedésben tapasztalt érdekességekről, furcsaságokról vagy szabadidő alatt látványosságokról, akár káresemény után használjuk fel bizonyítékként a felvételt, kétségtelen, hogy nagyon hasznos lehet a készülék.

Adott esetben a hatóság, biztosító dönthet a javunkra a felvétel szerint látható események alapján. Felbontása fontos, erre ügyelünk kínálatunk kialakításakor, így bátran választhat szortimentünkben lévő készüléket. Magyarországon és a legtöbb európai országban az autós kamera használata teljsesen legális!

✅ Milyen mozgásérzékelős kamerát válasszak 

✅ Hogyan előzzük meg az akkumulátor lemerülését a parkolás során


Gyakori funkciók a kamerákon:


Parkoló üzemmód:

Bizonyos kamerák képesek folyamatos felvételre, az autó parkoló helyzetében is. Ezzel a funkcióval megtekinthetjük, ha valaki babrált a kocsink közelében, esetleg parkolás közben nekiment míg mi nem tartózkodtunk járművünkben.


Ilyenkor a kamera működése hasonló a biztonsági kamerákhoz, felveszi a környezet történéseit, míg a tulajdonos nincs "otthon", nincs az autóban. A felvétel beállítástól függően lehet folyamatos, vagy olyan, amit a mozgásérzékelő által indított és ütésérzékelő jelzésére induló videó. 

 

Éjjellátó üzemmód

A nightshot, night vision, azaz éjszakai felvétel funkció sokszor arra vonatkozik, hogy éjjel is értékelhető képet rögzít a kamera.

 

Integrált GPS antenna, logger

Ha beépített GPS antennával rendelkezik autós kameránk, akkor a felvételhez társítva eltárolhatja a sebességet és koordinátákat. Kínálatunkban megtalálható traffipaxjelzős kamera is, mely a koordináták alapján előre jelzi a közeledő VÉDA kaput vagy fix traffipaxot, lehetőséget adva a sebesség ellenőrzésére. A készülékek nem radardetektorok vagy lézerdetektorok, így a CAM-S1, Trafficapture TC-108, Fáma 3 lézereket nem jelzik, viszont az európai és magyar fix , dobozos traffipaxokat előre jelzik - az erre felkészített készülékek, pl. a Thinkware modelljei. A lézeres sebességmérés előrejelzésére az Ultra HS készülék alkalmas, melyet a radardetektorok kategóriában találsz.

 

A menetrögzítő beszerelése

Kamera elhelyezése: a menetrögzítő kamerát (angolul: dashcam) elhelyezése a belső visszapillantó tükör alatt vagy mellett célszerű, úgy megválasztva a pozíciót, hogy az végül ne akadályozza a sofőr kilátását, sem a napellenzők lehajtását. Természetesen a beszerelésben ha igényli, segítséget nyújtunk országos partner hálózatunkon keresztül. A beszerelés nem érinti a gépkocsi garanciáját.

 

A készülék felszerelése

Autóskamera felszerelés előtt hajtsuk le a napellenzőket, így biztosan nem tesszük rossz helyre a kamerát ebből a szempontból sem.

Az üveget tisztítsuk meg felhelyezés előtt. Tapadókorongos tartó konzol esetében ablaktisztítóval, öntapadós ragasztószalagos konzol esetén tiszta alkohollal, a zsírtalan felület elérése érdekében. A tapadókorong tapadását segíti némi zsiradék és nedvesség, míg a ragasztószalagnak a tökéletesen zsírmentes felület a legmegfelelőbb.

Ha több autóban szeretnénk használni a kamerát, vásárolhatunk extra konzolt hozzá, így csak a kamerát kell áthelyezni egyik gépkocsiból a másikba.

 

Wi-Fi kapcsolat

Kényelmi funkció. Wifi kapcsolat esetén a rögzített fotó videó smart vagy okostelefonon megtekinthető, kamera készüléktől függően a beállítások elvégezhetőek telefonon keresztül is. A készülékeket 
Android és iOS (iPhone) okostelefonokon, tableteken is tudjuk kezelni, sok esetben magyar nyelvű applikációval. A folyamat a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a kamera létrehoz egy wifi hálózatot, erre csatlakozik telefonunk.Érzékelők

Mozgásérzékelő: a látóterében történő mozgásra, a kép változására, pixelváltozásra figyel a készülék, és pl. parkoló üzemmódban elindítja a felvételt, ha mozgást érzékel, ha valaki ólálkodik a kocsi körül.

Ütésérzékelő gyorsulásmérő: A felvevő G szenzorát, azaz gyorsulás érzékelő szenzort használva érzékeli a koccanásokat, ütéseket, ütközéseket. Érzékenysége szinte minden esetben állítható, hogy a gépkocsik különböző rugózásához hangolható legyen, pl. egy kátyús úton keményebb rugózású autóban szükség lehet az érzékenység csökkentésére, vagy puhább futóműves autóban az érzékenység növelésére.

 

Tápellátás, bekötés, szivargyújtó csatlakozó
A tápfeszültséget leggyakrabban szivargyújtóról kapják a kamerák. Ebben az esetben csak be kell dugni a csatlakozót a szivargyújtóba, és már működik is a kamera. Persze ez azt jelenti, hogy foglalt a szivargyújtó, és ha telefont szeretnénk tölteni, vagy navigációs GPS készüléket használni, szivargyújtó elosztóra is szükségünk van.

A direkt bekötés erre a problémára tökéletes megoldás, hiszen ebben az esetben a kamera tápkábele nem foglalja a szivargyújtót, hanem közvetlenül a gépkocsira csatlakozik. Ekkor a tápkábel láthatatlanná tehető és gyári kinézetet kap a kamera is. Ebben a műveletben partnerszervizünk vagy a legtöbb autóvillamossági műhely segítségedre lehet.

 

Gyakori kérdések és válaszok:

 

Jár hozzá memóriakártya?

BlackVue és Thinkware menetrögzítőinkhez ajándék memóriakártya tartozik, tehát ha megrendeled, a készüléket, azonnal használhatod a kamerát, nem szükséges külön memóriakártya vásárlása. A VIOFO és egyéb készülékekhez Sandisk Extereme memóriakártyát ajánlunk, melyekből garantáltan eredetit nálunk is vásárolhatsz 128, 256 és 512Gb méretben.

 

Milyen memóriakártyát vegyek ha szükséges a menetrögzítőbe?

A fedélzeti menetrögzítő kamerákhoz megfelelő SD  (SDXC) memóriakártya szükséges. Bírnia kell a nagy felbontás miatt magas adatmentési sebességet és a sok felülírást is, hogy évekig biztonságosan funkcionáljon a kamerában, télen nyáron, melegben, fagyban.  Ilyen pl. a BlackVue gyári memóriakártyája, vagy a Sandisk EXTREME típus memóriakártyái és és Max Endurance, melyek állják a sarat az autóban előforduló téli mínuszokban és nyári kánikulában is. (Általában a működési hőmérséklet tartomány: -25C°-tól +85C°.) Gyenge minőségű memóriakártya esetében az elhasználódás hamarabb fog bekövetkezni a szélsőséges hőmérséklet változások miatt és működési fennakadások is előfordulhatnak, pl. lefagy a kamera, nem reagál vagy folyamatosan újraindul.

 

Mi van ha betelt a kamerába helyezett SD kártya?
Ha betelt a kamera kártyája, nem kell törölni a videókat, a kameránk megteszi ezt. Ezt nevezzük loop felvételnek, mely során a legrégebben készült felvételt írja felül a kamera rögzítő algoritmusa.

 


Mennyi felvétel fér a memóriakártyára? 

A válasz összetett, mert több dologtól függ, mégpedig a felbontástól, a tömörítéstől és a memóriakártya méretétől. Így van ez a fényképezőgép, egyéb adatrögzítő készülék esetében is.

A rögzített videó felbontásától és a kamera tömörítésétől függ a létrejövő videó fájlok mérete, és a memóriakártya méretétől függ, hogy mennyi fér el ezekből a videókból a kártyán, mielőtt a kamera a legkorábbi felvételt törölné, ha betelt az SDXC kártya.

Ez az úgynevezett hurokfelvétel (loop felvétel) mód, avagy végtelenített felvétel, ahol a legrégebbi eseményeket írja felül a legfrissebb mozgókép.

A digitális rögzítés előnye, hogy hatalmas mennyiségű felvétel fér el például egy 128GB (gigabájtos) mini SDXC kártyára, legyen az a kamera FULL HD  (1920x1080 pixel) vagy QHD (2560x1440 képpont) , esetleg  4K UHD(3840x2160 pixel) felbontást rögzítő készülék.  Gyakorlatilag minden egyes másodpercben készül a készüléktől függően 30-60 fotó, az említett felbontások egyikével, melyet automatikus módon tömörít a kamera, hogy kezelhető méretű felvételek, fájlok kerüljenek mentésre.

Bluetooth helyett a kamerák már WI-FI kapcsolatot használnak, hogy ezek a nagy felbontású mozgóképek is gyorsan megtekinthetőek legyenek az okostelefonos alkalmazásban.

 

Mit jelent az FPS? 
Az FPS a frame per second, azaz képkocka másodpercenként. Már a 30 képkocka másodpercenként is tökéletesen folyamatos mozgást ad.

 

G szenzor
A G szenzor azt jelenti, hogy a kamera rendelkezik egy gyorsulás érzékelő egységgel, mely figyel a gyorsulás (G force) változását 3 tengelyen, előre-hátra, fel-le, jobbra és balra.

Kínálatunkban található kamrák gyorsulásmérője, vagy gyakori nevén ütés, ütközés érzékelője több fokozatban állítható, finomhangolható a gépkocsihoz és a sofőr igényeihez illeszthető a menüben beállítva.

 

Milyen memóriakártyát használjunk?
Régebben csak az SD kártya, micro SD kártya megnevezés és a kártya mérete volt a memóriakártyák jellemzője. Ez napjainkban jelentősen kibővült, kiegészült a sebesség jelzésével, mely megmutatja, milyen gyorsan írható és olvasható az adat a kártyáról.

Legalább Speed Class 10  - egy 10-es számjegy C betűben, UHS Speed Class U1, egy egyes számjegy U betűben, vagy pedig Video Speed Class V10 jelölésű kártyát használjuk -ennek jelölése egy V betű, mögötte egy 10-es számjegy.

Ezen jelölések megfeleltethetőek egymásnak, és ha magasabb számot látunk, az gyorsabb kártyát jelent. Pl. U3, V30, V60,V90. Minél magasabb a V jelölés után álló szám, annál magasabb a maximális rögzítési sebessége a kártyának. Általában elegendő a V10 vagy U1 sebesség, melynél fontosabb, hogy a memóriakártya "tartós" legyen, úgynevezett "Endurance" jelölésű mely bírja a szélvédő mögötti meleget. A kínálatunkban található készülékek erre természetesen fel vannak készítve.

 

Mi az a szuperkondenzátor?
A szuperkondenzátor egy áram tárolására képes elektronikai alkatrész, mely ellentétben az akkumulátorokkal széles hőmérséklet tartományban tud biztonságosan üzemelni, nem károsítja a napon parkolás sem.

 

360 fokos felvétel
360° látószögű kamerák esetében a belső kamera veszi az oldalt zajló eseményeket, ami nagyon jó dolog, rengeteg adatot, bizonyítékot nyerhetünk vele, de az ajtók és az ülések némileg kitakarják a kilátást. Ez a hátrányt oldalra néző külső kamerákkal küszöbölhető ki. A Thinkware oldalkamerás készülék menet közben és parkolás során is holttér nélkül rögzíti az eseményeket, körben, körkörösen. A bizonyíték a kezünkben van, ha bármi történik, akár felhőbe feltöltve is. Parkolásra elsősorban a három kamerás készülékeket ajánljuk, melyeknél a belső kamera oldalra is kilát az oldalablakokon.

 

 

Rólunk: a detektorbolt.hu, azaz a H&H Deal Hungary Kft. Budapesten a Szugló utca 96. szám alatt található. Tel: +3612200462

A készülékeket személyesen is megvásárolhatod, vagy megrendelheted és futárszolgálattal küldjük el neked. Ebben az esetben választhatsz előre utalást, bankkártyás fizetést vagy a futárnál is fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával.

A kamerák beszerelésében szükség esetén segítséget nyújtunk, partnerszervizünk nagy gyakorlattal és igényes munkavégzéssel hajtja végre ezt a műveletet. A saját kezű felszereléshez tovább segítséget is nyújtunk! A beszerelési szolgáltatások is elérhetőek? Igen! Összes készülékünk beszerelésében tudunk segíteni.

A témával is foglalkozó blog ide kattintva olvasható.

További kérdésekre is örömmel válaszolunk elérhetőségeinken:

Fedélzeti kamera és menetrögzítő szakbolt, BlackVue, Thinkware, Viofo , D'Action 360° magyarországi képviselet.

E-mail: info@detektorbolt.hu

Telefon : +3612200462
Rólunk: - cím adatok:
H&H Deal Hungary Kft.
1141 Budapest, Szugló utca 96. A címen találálható boltunkban személyes vásárlási lehetőséggel, készépénzes és bankkártyás fizetési lehetőséggel.

Szállítási lehetőség: GLS házhozszállítás, GLS csomagpont, másnapi kézbesítés, ingyenes szállítás

Személyes átvétel nyitvatartási időben: H-CS, 10-16 óra között.

Tájékoztató: A vásárlás a kosár gomb használatával, az adott készülék mellett feltüntetett áron történik. A kiválasztott terméket tedd a kosárba, majd a pénztárban tudod a fizetési folyamatot elindítani. Bejelentkezés nem feltétel a vásárláshoz. Az oldalon feltüntetett akciók, ár, árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Adatkezelési tájékoztató a kapcsolat menüpontban, fent található.

Beszereléshez a vásárlás során mellékeljük autóvillamossági szerviz partnereink listáját, akik országosan, tapasztalattal és minőségi munkavégzéssel segítenek a beszerelésben, új, garanciális autók esetében is, a garancia sérülése nélkül. Ha márkaszervizzel szereltetné be a kamerát, a beszerelésben és beállításban segítünk a márkakereskedésnek is, telefonos és e-mailes elérhetőségeinken keresztül.


Fizetés módjai: utánvét és személyes átvétel esetén készpénz vagy bankkártya, előre utalás.

 

Általunk ismert következő készülék jelölések, márkák még, melyeket nem forgalmazzuk de kérésre információt tudunk adni: DVR Garmin mini és Navitel, Mio Mivue, Lamax, Truecam, Kenwood, Pioneer, A500s,  rc06, tükörbe épített integrált kamerák és egyéb smart dash felvevő, 70mai A800S, A810, Omni és Nextbase, DDPai, Blueskysea eszközök is. Írj nekünk és segítünk a döntésben! info@detektorbolt.hu , ezek s készülékek jellemzően Li-ion akkut tartalmaznak, melyet biztonsági szempontból nem forgalmazunk, csak szuperkondenzátoros készülékeket, melyek megbízhatóak a nyári melegben is.

Az olcsóbb készülékek gyakran csalódást okoznak éles helyzetben, ezért a filléres készülékeket nem tartjuk kínálatunkban, elkerülendő a vásárlónk és számunkra sem kívánatos problémákat. 

 

Gyakran ismételt kérdések

GYIK

Milyen autós kamerát vegyek?

A fő kérdés, hogy mire használnád a menetrögzítő kamerát. Ha biztosítani szeretnéd, hogy egy baleset esetében videós bizonyíték legyen a kezedben, válassz első és hátsó kamerával ellátott berendezést, így a hátul történő események is rögzítésre kerülnek. Ha parkolás közben is szeretnéd óvni az autót, válassz parkoló üzemmódos készüléket.

A beszerelést hol végzik el?

Nem bonyolult művelet, általában minden kellék mellékelve van a készülék egységcsomagjában, amivel házilag kivitelezhető a beszerelés. Természetesen a műveletben tudunk segíteni, akár online, akár partner szervizünkben is.

Milyen memóriakártyát tegyek a fedélzeti kamerába?

A javasolt méret 32GB és 256GB közötti kártya. Alapvető biztonsági mentésre már a 32GB-os kártya is elegendő, hiszen az események védett adat állományként kerülnek mentésre, nem törlődnek a loop felvétel során. Vannak kifejezetten autós felhasználáshoz ajánlott típusok.

Mi az a loop felvétel?

A fedélzeti kamera mindig a legrégebbi felvétel helyére menti a friss képet, így a memóriakártya nem telik meg, az újabban rögzített videók elérhetőek maradnak.

Keresés