Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mozgásérzékelős autós kamera - BlackVue DR770X Wifi 1CH

Ár:
129.900 Ft (102.283 Ft + ÁFA)

Profi fedélzeti kamera az első szélvédőre, prémium minőségben a top  kategóriás BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) 60FPS rögzítési sebességgel, ajándék memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. Hátsó kamerával bővíthető. A legjobb 60FPS felvételeket készítő műszerünk parkoló móddal, minden kellékkel a használathoz. 

Gyártó: BlackVue
Cikkszám: BV-DR770X-1CH-PLUS-WIFI
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Válassz:
Kérnék ajánlatot beszerelésre is:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Polarizációs szűrő autós kamerára CPL Polarizációs szűrő BlackVue kamerához
12.900 Ft
4G autós kamera modul, LTE BlackVue LTE 4G modul autós kamerához
64.900 Ft
Memóriakártya autós kamerához Memóriakártya autós kamerához 128GB
13.900 Ft
Memóriakártya autós kamerához 256GB Memóriakártya autós kamerához 256GB
20.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dual autós kamera, a prémium márkának számító dél-koreai gyártó egyik legnépszerűbb modellje a Blackvue  DR 770X 1CH , ami egy első szélvédőre helyezhető FULL HD 1080P felbontású, nagy rögzítési sebességű wi-fi-s, felhő kompatibilis fedélzeti kamera 60fps képsebességgel, ami a leggyorsabban lezajló eseményeknél is kiváló bizonyítékot képes nyújtani. Előnye a 4K modellekhez képest a kisebb áramfelvétel, ezáltal a hosszabb parkoló üzemmód. A Parkoló üzemmódhoz az akkumulátor védelem be van építve a kamerába, a direkt bekötőkábel a csomag része a szivargyújtós kábel és a 64GB-os memóriakártya mellett.

Prémium autós kamera előre BlackVue DR770X

Felhő kompatibilis

A felhő szolgáltatás, melyben a BlackVue úttörő és jelenleg más gyártók csak tanulják tökéletes működését, lehetővé teszi a távoli elérést, azonnali biztonsági feltöltéseket a saját, kameránkhoz tartozó ingyenes tárhelyre, annak távoli megtekintését, értesítések fogadását stb. Így még a legrosszabb esetben, a kamera vagy memóriakártya sérülése, ellopása, eltávolítása esetén is rendelkezésre fog állni az adott esetben perdöntő felvétel, kiváló minőségben! A felhő funkcióhoz elérhető wi-fi hálózat vagy LTE modul kell, melyet a kamera kezel normál vezetés közbeni és parkoló módban is.

Az internet kapcsolat lehet az otthoni vagy munkahelyi wifi, mobil hotspot az autóban vagy akár a BlackVue LTE modult is csatlakoztathatjuk a kamerához, melybe adat SIM kártyát helyezhetünk. A kamerát ezután az okos telefonos applikációból vagy akár a blackvuecloud.com oldalról is elérhetjük bárhol, bármikor, ha a kamera internet hozzáférése él.

Természetesen a felhő nélkül is használható a kamera, mint bármely más készülék, ez csupán egy különleges extra, mely a legjobb kamerák sajátja. A funkcióval elérhetővé válik az élőkép, a videók felhőbe mentése akár azonnal, akár biztonsági mentésként, és számtalan egyéb kényelmi extra.
 

Beszerelés

Azonnal használható, minden szükséges kelléket tartalmaz a csomag a szivargyújtós és a direkt bekötéshez is. A csomag tartalmaz kábel vezető klipszeket és a kábel kárpit mögé rejtéséhez szükséges szerszámot is. A beszerelésben igény esetén segítünk, partnerszervizünk rendelkezésre áll.
 

Blackvue első kamera a szélvédőn

A kamera a későbbiekben kiegészíthető hátsó kamerával is.


Minőség

Ha biztosan jót akarsz választani, a BlackVue kamerájával nem nyúlhatsz mellé! Nagy felbontású képe, első, hátsó nagy sebességű rögzítése gondoskodik róla, hogy ne maradjon le semmi a felvételről. Kialakítása minőségi, finom, a legszebb autókba is belesimuló dizájnnal készült, a legjobb minőségben, ahogy a csúcsminőségű dél-kóreai elektronikai eszközöknél megszokott.


Parkoló kamera üzemmód

Több féle parkoló üzemmód közül választhatunk, mozgásérzékelős autós kameraként - ekkor mozgásra aktiválódik a felvétel -természetesen ütésre vagy ütközésre is - és igényesetén a kamera értesítést is küld a telefonos applikációra - , "Time Lapse" módban gyorsított felvételként vehetjük fel a parkolás idejét, ekkor másodpercenként néhány képkocka készül folyamatosan, nagy felbontásban. így pl. fél óra történéseit egy perc alatt nézhetjük vissza és ha szükséges, a képet kikockázhatjuk, kimerevíthetjük, bizonyítékként használhatjuk, stb. Minden parkoló módban aktív továbbá az ütésérzékelés, mely rögzített felvételt indít és értesítést küld telefonunkra, ha a kamerának van internet elérése wifin vagy LTE modulon keresztül. Az ütésérzékelés és a mozgásérzékelés is több fokozatban állítható, behangolható, a mozgásérzékelés a három tengelyen külön, külön kalibrálható, ahogy a normál üzemmódú vezetés közbeni ütésérzékelés és parkoló módú gyorsulásérzékelés is külön állítható be, finomhangolható.


Éjszakai üzemmód

Beépített automatikus éjszakai üzemmód algoritmusa és a minőségi lencsék gondoskodnak róla, hogy minden fényviszony esetén a legjobb videó készüljön el! 


Front kamera - első kamera

A BlackVue DR770X 1CH  PLUS  két csatornás készülék, mely első és hátsó irányban is képes rögzíteni az eseményeket, ha kiegészítjük hátsó kamerával. Azt az alap készlet nem tartalmazza, de a kamera rendelkezik csatlakozóval a későbbi hátsó kamera kiegészítőhöz.


Wi-Fi kapcsolat

Wifi kapcsolat segítségével a felvételek telefonra másolása és beállítások nagyon könnyen elvégezhetőek. Abszolút felhasználóbarát és gördülékeny kezelés! A Plus széria zökkenőmentes Wi-Fi párosítás funkciójával, azaz a kamera BlueTooth kapcsolaton keresztül is kommunikál a telefonunkkal, így nincs szükség a párosításhoz bonyolult jelszavak és wifi hálózat nevek begépelésére. Maximális kényelem!

Nincs szükség a memóriakártya kivételére és számítógépbe helyezésére a felvételek lementéséhez, az SDXC memóriakártya csak tárhelyként funkcionál, minden megtekinthető a telefonos alkalmazásban - Android és iOS, a számítógépes alkalmazásban (Windows és MacOS) https://blackvue.com/app-viewer/ , valamint immár asztali böngészőből is, online felületen belépve a felhő alkalmazásba a https://blackvuecloud.com/ .


60FPS - 60 képkocka másodpercenként!

A 60 képkockás másodpercenkénti sebességnek köszönhetően a felvételek életszerűbbek, a gyorsan mozgó tárgyak vagy rendszámok is élesek maradnak a felvételen, a felvételt megállítva a kép és a rendszám sokkal élesebb, mint 30 képkockás sebesség mellett!


Szuperkondenzátor

A kamerának minden esetben be kell fejeznie a rögzítést, akkor is, ha egy balesetben a tápkábel pl. kicsúszik a fizikai hatásoktól, és a kamera áramellátás nélkül marad.

Az összes BlackVue kamera szuperkondenzátort (supercapacitor) használ erre a biztonsági funkcióra, beépített lítium-ion akku helyet. A szuperkondenzátor biztonságos, nem tűzveszélyes, ellenben a li-ion akkumulátorokkal.

A napon parkoló autóban a hőmérséklet igen magasra szökhet, melyet csak a szuperkondenzátor tolerál, az egyszerű akkumulátor nem. A BlackVue kamerákkal nyugodtan hagyhatjuk a parkolóban az autót, bírni fogja a hőterhelést. Beépített hőbiztosítékkal rendelkezik, tűző napon parkolva esetleges túlmelegedés esetén kikapcsol, hogy megvédje magát a károsodástól.


Azonnal használatba vehető

A kamera szivargyújtóról üzemeltethető vagy direkt bekötéssel, rejtett kábelezéssel is használható. A beszereléshez a mellékelt magyar nyelvű leírás is segítséget nyújt.

A készülék által rögzített felvételek megtekinthetőek okostelefonos alkalmazáson keresztül, vagy a Windows/MacOS programmal. A memóriakártya USB adapter a készlet tartozéka.
 

Mi van a dobozban?

A kamera dobozában az első kamera, annak felszereléséhez szükséges kellékek, szivargyújtós és direkt bekötő tápkábel található. A csomag részei a tartókonzol hüvely és a rögzítéshez szükséges 3M ragasztó pad (tartalék is), a kábel rejtéséhez célszerűen használható szerszám valamint kábel klipszek is. A kamerát részletes magyar nyelvű leírással szállítjuk. A kamera ajándék BlackVue 32GB memóriakártyát is tartalmaz, valamint egy USB kártyaolvasó kulcsot is kapunk a készülékhez.

Blackvue dr750x-1ch-plus autós kamera dobozának tartalma

Akkuvédelem - akkumulátorvédelem beépítve

A készülék beépített akkumulátorvédelemmel rendelkezik, mely megakadályozza, hogy a gépkocsi akkumulátora lemerüljön. Ezt a védelmet a kamera tartalmazza, beállítása applikációból történik, tized volt pontossággal. A működés feltétele, hogy a szintén mellékelt három eres bekötőkábellel kössük be a kamerát, így egy állandó feszültség (Battery), egy gyújtás által kapcsolt (ACC) és egy test is rendelkezésre áll, a kamera pontosan tudja mérni a gépkocsi akkufeszültségét és szükség esetén felfüggeszti működését, biztonságos és megbízható módon! Így nem fordulhat elő, hogy a gépkocsi akkuját a kamera parkolás során lemeríti! 


Mellékelt memóriakártya

A gyártó ajándék memóriakártyájával a használat azonnal megkezdhető! Ha nagyobbra cserélnéd a 64GB-os kártyát, mely átlagos használatra elegendő, válassz Sandisk EXTREME vagy Sandisk MAX Endurancememóriakártyát, melyek bírják az autós felhasználás igénybevételét.


GPS

Beépített GPS és GLONASS helymeghatározó rendszerrel rendelkezik a készülék, mely ki- és bekapcsolható.


Hangszóró és mikrofon

A kamera beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik. A hangszórón hang figyelmeztetéseket képes adni, a mikrofonnal pedig felveheti a környezet hangját, ha ez az opció aktiválva van.
 

Időzített újraindítás

A kamerának szükség esetén megadhatjuk, hogy minden nap, egy meghatározott időpontban, pl. hajnali öt órakor induljon újra, hajtson végre egy "reboot" folyamatot.

A kamerák évekig szolgálhatják az sofőrt és az autót, gyakorlatilag szünet nélkül, ha a parkoló üzemmód aktiválva van. Ebben az esetben lehet hasznos funkció az automatikus újraindítás. Mint minden készüléket, néha a kamerát is újra kell indítani a tökéletes működéshez. Ekkor újra lefut az induló önellenőrzés, a memóriakártya indító ellenőrző rutinja, a firmware és a szoftver újra betöltődik a memóriába és a processzor is újraindul, biztosítva a tökéletes működést. A funkció szabadon konfigurálható, ki és bekapcsolható. 

Opcionálisan kiegészíthető hátsó kamerával, vagy akár "Truck" kívülre szerelhető, vízmentes hátsó kamerával is. A parkoló módban az első és a hátsó kamera képét is rögzíti. 

Megvásárolható hozzá extra kábelezés, tartókonzol, több autós használat esetén, és minden kiegészítő. Várható élettartama a BlackVue kameráknak a hozzáértő tervezés és a válogatott alkatrész használat miatt, jóval magasabb, mit az alsóbb kategóriás eszközöknek, jellemzően több képkocsit is kiszolgálnak. áttelepíthető eszközként.

További eszközeink itt találhatóak.

A termékeket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben. Rendelés telefonon keresztül is lehetséges. Technikai támogatás személyesen, email, telefon segítségével is.
 

További, több vásárlási információ, tájékoztató:
E-mail: info@detektorbolt.hu
Tel.:+3612200462
H&H Deal Hungary Kft.
Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 96.


Tulajdonságok:

Első kamera elbontás Full HD 1080P
Rögzítési sebesség front kamera 60FPS (képkocak/másodperc)
Javasolt elhelyezés első szélvédő
SDXC kártya mérete 64GB, szükség esetén bővíthető
fényérzékelő SONY STARVIS
látószög 139 fok elöl
hátsó kamera opcionális
mozgásérzékelő mód igen
parkoló mód igen,
Timelapse igen
akkuvédelem igen, beépítve
bekötőkábel mellékelve
szivargyújtós kábel mellékelve
tápfeszültség 12V / 24V
felhő funkció igen
wifi igen
LTE modul csatlakoztatható igen
parkoló mód igen

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 04.
A legjobbnak ezt találtam, nem csalódtam. Másnap megérkezett.

Keresés