Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BlackVue DR970X PLUS LTE 2CH 4G 4K UHD Cloud 256GB

Ár:
249.900 Ft (196.772 Ft + ÁFA)

Most 256GB gyári memóriakártyával! Első hátsó kamera beépített LTE 4G-vel, sim kártya foglalattal, felhővel. A Blackvue 970X Plus LTE a legjobb LTE kamera! A gyártó immáron 4. generációs valódi 4K felbontású első-hátsó autós menetrögzítő eszköze tovább javított képminőséggel, fejlesztett processzorral, beépített akkuvédelemmel, memóriakártyával, direkt bekötő kábellel és szivargyújtós kábellel. Magyar 2 éves jótállás és garancia és technikai segítség, beállítás, beszerelés.

Gyártó: BlackVue
Cikkszám: BVDR970X2CH-LTE
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Válassz:
Kérnék ajánlatot beszerelésre is:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Polarizációs szűrő autós kamerára CPL Polarizációs szűrő BlackVue kamerához
12.900 Ft
Szabotázsvédő memóriakártya és tápkábel zár autós kamerához Szabotázsbiztos tok DR750X PLUS LTE
15.900 Ft
Tartókonzol BlackVue LTE kamerákhoz BlackVue DR750X Plus LTE 970X LTE tartókonzol szélvédőre
9.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

BlackVue DR970X Plus 2CH LTE 4G sim kártya foglalattal ellátott 4K felbontású  autós kamera

Most 256GB-os gyári BlackVue memóriakártyával!

Dual két kamerás fedélzeti kamera, a prémiumgyártó márkának számító dél-koreai BlackVue 2023-mas zászlóshajója, a fedélzeti kamerák csúcsmodellje:  DR970X Plus 2CH LTE távoli elérés kompatibilis készülék, ami egy első szélvédőre helyezhető UHD felbontású két kamerás, hátsó kamerával ellátott menetrögzítő dashcam.

 
Valódi raktárkészlet, magyarországi garancia - két év jótállás és garancia (24 hónap) -, technikai támogatás, beszerelés! Magyar nyelvű leírás, kamera menü fordítás mellékelve.

 

Felső kategóriás felbontás és képminőség

Az autós kamerák között az egyik legmagasabb képpontszámmal rendelkező UHD fedélzeti kamera hatalmas felbontása nem marketing trükk, hanem valódi előny! Elsősorban nem az a célja, hogy hatalmas képernyőn megjelenítve is tökéletes legyen a kép, hanem hogy a felvételt megállítva, kinagyítva is láthassunk fontos részleteket, pl. rendszámokat, egyéb fontos bizonyítékokat, bármit amire szükségünk lehet pl. egy vitás esetnél.

Az UHD felbontás által 4-szer annyi pixelt rögzít első kameránk, mint egy Full HD felbontású kamera, ráadásul ezt 30FPS sebességgel teszi, másodpercenként 30 képet rögzítve, így a mozgó tárgyak is pengeélesen jelennek meg a felvételt kimerevítve, megállítva. 

 

 

A 4K első menetrögzítő kivitele prémium minőségű, ékszerként belesimul a legszebb és legdrágább autók belterébe is,
oldalán érintőgomb található melyre több funkció is programozható, pl. esemény rögzítés indítható segítségével

 

Duál, első-hátsó rögzítés

A duál menetrögzítő előnye, hogy nem csak az első, hanem a hátsó képet, a mögöttünk, a gépkocsi mögött történő eseményeket is rögzíti. Ez számos esetben fontos lehet, valamint parkolás közben megduplázza a rögzített területet, hiszen az autó hátulsó részét is lefedjük a hátsó szélvédőn elhelyezett kamerával. Olyan esetben is elkészül a felvétel, ha az esemény, baleset nem a kocsink előtt, hanem az autónk mögött történik.

 

GPS + GLONASS = GNSS

A beépített GPS és GLONASS antenna segítségével a videó lejátszás alatt térképen megnézhetjük a gépkocsi pozícióját és opcionálisan a sebességét, ha ezt bekapcsoltuk. (A sebesség felvételekre rögzítése kikapcsolható.) 


Hátsó kamera és felszerelése


A hátsó optika kerülhet a hátsó szélvédőre, mely a leggyakoribb elhelyezési mód, vagy a kalaptartóra, ha 4-ajtós a gépjármű. 3- vagy 5-ajtós gépkocsi esetén (vagyis ha ha a csomagtartó a szélvédővel együtt nyílik fel) a hátsó szélvédő felső részén kívül optimális lehet még a jármű tetőkárpitja is.
Ez minden esetben az autó kialakításának függvénye. Ha nem találod a megfelelő helyet, küldj egy képet nekünk, és segítünk!


A dual fedélzeti kamerák házilag is beszerelhetőek, áramforrásuk alapesetben a szivargyújtó, a hátsó kamera pedig a fő kamerától kapja az áramot. Természetesen beszerelő partner szervizünk örömmel segít a beszerelésben, ha rejtve, az autó elektromos hálózatába fixen szeretnéd használni a készüléket, valamint használnád a kamera parkoló üzemmódját is.
Ha saját magad, vagy saját szerelővel szeretnéd megoldani az installációt, a mellékelt magyar nyelvű leírás utat mutat, végigvezet a szükséges lépéseken.

A Sony Starvis Full HD hátsó kamerát az elsővel egy vékony, 6 méter hosszú kábel köti össze. Ha ez a 6m hosszú kamera összekötő kábel nem volna elegendő, hosszabbító kábel opcionálisan elérhető a készülékhez 10n és 15m hosszban.

A beszereléshez szükséges minden kábel a csomag része, a kamera tartalmazza a hosszú összekötő kábelt az első és hátsó kamera között, a szivargyújtós és direkt bekötő kábelt is, valamint a kábel elrejtéséhez szükséges szerszámot, kábel rögzítő klipszeket is. A beszerelésben partnerszervizünk is örömmel segít!
 

TOP minőség

Ha biztosan jót akarsz választani, a BlackVue kamerájával nem nyúlhatsz mellé! Nagy felbontású képe, első, hátsó nagy sebességű rögzítése gondoskodik róla, hogy ne maradjon le semmi a felvételről. Kialakítása minőségi, finom, a legszebb autókba is belesimuló dizájnnal készült. Igazi ékszer, műszaki remekmű az autóban mely hasznos is. Elektromos és hibrid autókban is tökéletesen üzembiztos és biztonságos, szuperkondenzátorral felszerelt.

A készülék oldalán érintésérzékeny gomb, felület van, így kívánság szerint ki- vagy bekapcsolhatjuk a hangrögzítést vagy manuális rögzítést indíthatunk egy finom érintéssel. Az érintőgombot az alkalmazáson keresztül programozhatjuk, funkciót rendelhetünk hozzá, pl. manuális eseményfelvétel, hangfelvétel ki- és bekapcsolása stb.

 

 

Kompakt méret, óriási tudás a prémium autós kamera gyártó dél-koreai BlackVue-tól

 

Éjszakai üzemmód - Night Vision

Automatikus beépített éjszakai üzemmód algoritmusa és a minőségi lencsék gondoskodnak róla, hogy minden fényviszony esetén a legjobb videó készüljön el BlackVue DR970X Plus 2CH LTE kameráddal! A Sony Starvis2 képérzékelő az elérhető legjobb éjszakai képet nyújtja!

 

Front kamera -  Első kamera

A BlackVue DR970X PLUS 2 CH LTE két csatornás dual készülék, mely első és hátsó irányban rögzíti az utazás, autózás és parkolás eseményeit első irányban 4K azaz UHD felbontásban Sony Starvis2 éjjel is hatékony lapkával, hátsó irányban pedig Sony Starvis FULL HD részletességgel. A kamera egy mozdulattal eltávolítható a tartókonzolból szükség esetén. 

 

Wi-Fi kapcsolat

Wifi kapcsolat segítségével a felvételek telefonra másolása és kamera beállítások nagyon könnyen elvégezhetőek. Abszolút felhasználóbarát és gördülékeny kezelés!

Nincs szükség a memóriakártya kivételére a készülékből és számítógépbe helyezésére a felvételek lementéséhez, az SDXC memóriakártya csak tárhelyként funkcionál. A kamera telefonunkon kívül csatlakozhat az otthoni és munkahelyi wifi hálózatunkra is, így mobiltelefonunkról bármikor megtekinthetjük az autó körüli eseményeket és értesítést kaphatunk - ha kívánjuk - az ütközés érzékelő és/vagy a mozgásérzékelő által indított felvételről. Ezen érzékelők érzékenységét is szabályozhatjuk, testre szabhatjuk, így egy tökéletes biztonsági kamerát birtokolhatunk a parkolás közben is.

A felhő eléréshez megadhatunk 3 wifi hálózatot, melyre a kamera automatikusan csatlakozik, ahogy elérhető távolságba kerül, így a felhő szolgáltatás is elérhetővé válik, akár parkoló módban is.

 

Parkoló üzemmód

Mozgásérzékelős autós menetrögzítő kamera üzemmódban a készülék felvételt készít az eseményekről, és ha mozgást vagy ütést érzékel értesítést küld mobiltelefonunkra, ha csatlakozik wifi hálózathoz vagy LTE modulhoz. Így egy kifinomult távfelügyeletet, kamerás védelmet kap a gépkocsi a parkolás során és rögtön láthatjuk, mi történt, mi történik (Live stream) járművünknél.
A parkoló mód használatához direkt bekötés szükséges, az ehhez használható hardwire kit a csomag része! A professzionális beszereléshez minden adott a csomagban.

Parkolás során választhatjuk a mozgásérzékelő funkciót, ekkor a kamera a kép változását figyeli, megnézi, az előző kép pixeleihez képest változott-e a kép, ha igen, felvételt indít. Ezt a parkoló módot zárt garázsban ajánljuk használni, hogy ne legyen sok indokolatlanul indított felvétel (olyan, amint valami mozgás vagy fény változás van, de érdemi esemény nem történik), mely könnyedén előfordul ebben az üzemmódban. Ennek megelőzésére 10 fokozatban állítható a mozgásérzékelő érzékenysége és a látótér 16 szeletéből választhatjuk ki, hova, milyen irányba figyeljen a kamera. A felvételek alap beállítás szerint nem telítik a memóriakártyát, a legrégebbi felvételt felülírja a készülék. Ez a funkció be- és kikapcsolható.

Az első kamera járművezető felé néző oldalán visszajelző ledek található, melyek az okostelefonos alkalmazáson keresztül kikapcsolhatóak menet és parkolás közben is, kívánság szerint (iOS és Android).

 

TIMELAPSE üzemmód

Használhatjuk a Time Lapse felvételt is, mely másodpercenként egy képet rögzít, valamint ha ütést vagy ütközést érzékel a kamera, akkor normál sebességű felvételre vált. Ez a legpraktikusabb parkolási üzemmód, itt egy perc alatt fél óra eseményeit nézhetjük vissza és szükség esetén kimerevíthetjük a képet, a bizonyítékot. Természetesen az ütés és ütközés érzékelő aktív, normál sebességű felvételt rögzít jelzés esetén.

Time Lapse üzemmódban a felvétel helytakarékos, a régi felvételeket a kamera felülírja, ha megtelt az erre szánt tárhely.

 

30 FPS 

A 30 képkockás másodpercenkénti sebességnek köszönhetően a felvételek életszerűbbek, a gyorsan mozgó tárgyak vagy rendszámok is élesek maradnak a felvételen akkor is, ha gyorsan jönnek szembe. Nem mosódik el a rendszám, éles és olvasható marad.

 

Telefon kijelző

LCD kijelző nincs a készüléken, hiszen annál sokkal jobb megoldást használ, az okostelefonunk képernyője a kijelző melyen láthatjuk az élő képet vagy a rögzített felvételeket, valamint vezérlő felület is egyben! Így sokkal jobb minőségű képet láthatunk, mint egy kamerába integrált kijelzővel. Természetesen számítógépen is visszanézhetjük a felvételeket, térképeket, hol, mikor és merre járt az autó, milyen sebességgel. Ezeknek az adatoknak a rögzítése (GPS) kikapcsolható. Mind iOS, mind Android telefonon elérhető az applikáció, BlackVue néven.

 

Szuperkondenzátor

A rögzítés megszakadó áramellátás esetén is biztosított, a beépített kondenzátor tárolja a megfelelő mennyiségű energiát a felvétel rögzítésére áramkimaradás esetén, vagy ha kicsúszik a szivargyújtó töltő csatlakozó egy ütközés során. Nem tartalmaz Li-ion akkumulátor egységet, így a magas hőmérsékletet is bírja a kamera, mely a gépkocsiban napon parkolva előfordul. A készülék fel van készítve az extrém hőmérséklet tartományra mely parkolás során előfordulhat a szélvédő mögött. 

 

Mikrofon és hangszóró

A hang rögzítése érintés nélkül ki-bekapcsolható vagy az okostelefonos alkalmazásból is vezérelhető, melyen keresztül távolról is belehallgathatunk a gépkocsiban zajló eseményekbe, az élő kép megtekintése mellett. Ehhez a távfelügyelet funkcióhoz wifi hálózat vagy sim kártya - adatforgalommal, azaz internettel - szükséges. A sim kártyát a készülékbe helyezve a kamerát asztali számítógépünkről vagy okostelefonunkról is elérhetjük, megnézhetjük a felvételeket, élő képet, okostelefununkra a kamera értesítéseket tud küldeni, pl. ha parkolás során incidens történik az autónkkal. Az okostelefonos alkalmazáson keresztül hangban is kommunikálhatunk a sofőrrel, lő képet is nézhetünk.

 


 

LTE modul

Beépítve a kamerába!  Az LTE modul segítségével GSM 4G hálózaton keresztül internetelérést nyer a kameránk, így a felvételek és az élő kép távolról is elérhetővé válik a felhőn keresztül. Otthon, a karosszékben ülve számítógépen vagy okostelefonon keresztül is megnézhetjük, mit lát a kamera, letölthetjük a felvételeket. beállíthatjuk a készüléket, frissíthetjük azt. Mobiltelefon szolgáltatónktól célszerű kérni egy adat társkártyát, így a saját telefonszámunkhoz tartozó adatforgalmat használhatjuk, vagy feltöltős SIM-kártyát is választhatunk. A modul a külső wifi hálózat nélküli internetelérést teszi lehetővé.

Átlagos használat mellett néhány száz gigabyte adatforgalom is elegendő, mert erős tömörítést alkalmaz a készülék a felhőbe való feltöltés során. Természetesen a teljes felbontású videók is megnézhetőek, letölthetőek kívánság szerint.

A felhőn keresztül kameránk push üzenetet is tud küldeni, képpel, rögtön megnézhető videóval, ha pl. a parkoló gépkocsinknak nekikoccan valami, vagy ha mozgásérzékelést állítottunk be, mozgás esetén is jelez nekünk, valamint az esemény videóját szinte valós időben feltölti a felhő tárhelyre. A készülékre akár 5 készülékkel is rácsatlakozhatunk a kameránk által létrehozott wifi hálózatra, mely parkolás során is élő marad, így a kamera fedélzeti wifiként is működik.


Memória particionálva, memóriakártya felosztás  - A kamera ajándék 64GB-os memóriakártyával érkezik, mely 256GB-ig bővíthető. Javasolt a gyári BlackVue memóriakártya vagy Sandisk EXTREME,  Sandisk Max Endurance memóriakártya használata, melyek top minőségűek, működési paraméterei megfelelnek az autós felhasználásra. Más memóriakártyákkal nem garantálható a megfelelő biztonságú és minőségű működés.

A kamera az aktuális felvételhez kis területet használ, loop mód esetében a legrégebbi file-t törli ha a kártya betelt.

Az esemény felvételek (manuálisan indított felvétel, G-szenzor által indított felvétel, mozgásérzékelő által indított felvétel) külön kategóriát alkotnak, nem törlődnek az aktuális, eseménymentes videóval.

Bevált rendszer, mely nem hagyja eltűnni a szükséges felvételt, a fájlok rendezés során külön kerülnek elmentésre, nem keverednek össze, az alkalmazásban és az asztali és online megtekintés esetén is szűrhetők, külön a normál, parkolási esemény, egyéb esemény, manuálisan indított vészfelvételek.

Az első és hátsó képet is tartalmazó mentés óránként kb. 6,5GB, Normal beálltásban, 4K - UHD 30FPS képminőség mellett, míg a legmagasabb Extreme minőségben 15,6GB óránként. A minőség 4 fokozatban állítható be.

 

Azonnal használatba vehető

A kamera szivargyújtóról üzemeltethető vagy direkt bekötéssel, rejtett kábelezéssel is használható.  A beszereléshez a mellékelt magyar nyelvű leírás is segítséget nyújt.

 

Felhő - távfelügyelet - távoli értesítés és élő kép

A BlackVue legnagyobb erőssége a felhő, azaz a távfelügyeleti mód. A kamera által a távolból is ránézhetünk a kocsira, mit lát a kamera, merre jár az autó. Bele is hallgathatunk az utastér hangjaiba és hangüzenetet is küldhetünk. A felvételeket visszanézhetjük, értesítést kaphatunk ha a parkolás vagy vezetés során esemény történik. Ehhez a funkcióhoz internet szükséges, mely több módon is elérhető.

A BlackVue kamerának az alkalmazáson keresztül megadhatunk három hálózatot névvel és jelszóval, melyekre automatikusan kapcsolódik, ha a hálózat hatósugarában van a kamera és a felhő funkció  és a kamera elérhetővé válik bárhonnan a felhő fiókhoz kapcsolt mobiltelefonról. A wifi hálózat lehet otthoni, munkahelyi, vagy mobil hotspot, mobil internet router is, vagy a gépkocsi saját wi-fi hálózata.

Ha otthon vagy a munkahelyen nem elég erős a wifi, használhatunk egyszerű, konnektorba dugható wifi jelerősítőt.

Ha nincs elérhető wifi a közelben, a kamera LTE 4G hálózatra kapcsol, így biztosítja a felhő funkciót wifi hálózat nélkül is.

 

Akkuvédelem

Beállítható akkuvédelem, mely meghatározott feszültség elérése esetén automatikus módon lekapcsolja a kamerát, így véletlenül sem merítheti le a gépkocsi akkumulátorát parkoló üzemmódban. Biztonságos, megbízható működés, tized volt pontossággal beállítható feszültségkorlát 11,8V és 12,4V között.

 

Night vision

A jármű menetrögzítő kamerák képminőségének fontos része az éjszakai felvétel.

A night vision illetve éjjellátó mód automatikusan élesedik, bekapcsolódik amikor annak szükségét érzi a kamera, tehát sötétedéskor. Így a kíváló dual autós fedélzeti menetrögzítőnk rossz látási körülmények között is a legjobb felvételt fogja elkészíteni maximális minőségben.
 


OTA Távoli frissítés

Over The Air update, azaz rendszerfrissítés vezeték nélkül, wifi kapcsolaton át. Kamerád a jövőben mindig a legújabb rendszerprogram futhat, a fejlett telefonos alkalmazáson keresztül egy gombnyomással frissítheted a készüléket.


Időzített újraindítás Scheduled Reboot

A kamerának szükség esetén megadhatjuk, hogy minden nap, egy meghatározott időpontban, pl. hajnali öt órakor induljon újra, hajtson végre egy "reboot" folyamatot.

A kamerák évekig szolgálhatják az sofőrt és az autót, gyakorlatilag szünet nélkül, ha a parkoló üzemmód aktiválva van. Ebben az esetben lehet hasznos funkció az automatikus újraindítás. Mint minden készüléket, néha a kamerát is újra kell indítani a tökéletes működéshez. Ekkor újra lefut az induló önellenőrzés, a memóriakártya indító ellenőrző rutinja, a firmware és a szoftver újra betöltődik a memóriába és a processzor is újraindul, biztosítva a tökéletes működést. A funkció szabadon konfigurálható, ki- és bekapcsolható. 

 

Beszereléssel is!

Igény esetén a 4K kamera beszerelésében segítséget nyújtunk! Keress minket elérhetőségeinken. 


A részletes magyar nyelvű leírás útmutatást ad a házi felszereléshez is, amennyiben azt magad szeretnéd elvégezni.

A készüléket kívánság esetén partnerszervizünk beszereli, beköti a gépkocsi elektromos hálózatába is. A beszerelés történhet partnerszervizünknél vagy külön díj fejében kiszállással fedett, időjárás viszontagságaitól védett parkolóban, garázsban, teremgarázsban is. A beszerelés ára a kamera típusától, a kiegészítőktől, a gépkocsi típusától és a helyszíntől függ.

Az okos kamera minden képe éles, mint egy fotó, sport, akció felvétel esetében is. Szabadidő és professzionális felhasználásra is.

 

A terméket a kosár (kosárba) gombot megnyomva rendelheti meg vagy megvásárolható személyesen mintaboltunkban.

 

A termékeket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.

 

További, több vásárlási információ, tájékoztató:
E-mail: info@detektorbolt.hu
Tel.:+3612200462
Rólunk: H&H Deal Hungary Kft.
Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 96.

Fizetési lehetőségek, szolgáltatások: házhoz szállítással (a termék átvehető a futártól otthon vagy munkahelyén, GLS csomagbpontban, GLS csomagautomatában is), készpénz vagy bankkártya, előre utalás.

Személyes átvétel esetén készpénz, kártyás fizetés - bankkártya, előre utalás.

A videokamera felvételekről fotó, videó kimenthető a telefonos alkalmazással és a számítógépes programmal is, mely elérhető Windows és MacOS rendszerre is.

Az első kamera a csúcsot jelentő ultra hd 8 mpx, 155° nagyon széles látószögű, a hátsó kamera full hd - fhd - felbontású széles látószögű, mely egyedülálló ezen az áron.

A kamerához kapható mini hálózati adapter is, mely akkor lehet segítségünkre, ha otthon szeretnénk kipróbálni és beállítani, nem az autóban.

A kamera konzolja nem mágneses, hanem gyűrűs, biztonsági nyomógomb záras, racsnis szerkezet, mellyel a kamerák dőlésszöge állítható és szükség esetén kivehetőek a rögzítő konzolból. Igazi smart megoldás.

Tartalék tartó konzol és egyéb szerelési kellékek és alkatrészek kaphatóak, ha például. több autóban szeretnénk használni a kamerát.

Az objektív polarizációs szűrő szükség esetén megvásárolható. Ezt akkor ajánljuk, ha a napsütésben tükröződik a műszerfal a szélvédőn, a tökéletes kép érdekében javasolt használata. Opcionális, későbbiekben is megvásárolható, ha szükséges. A CPL szűrő fizikailag is védi a kamera kifinomult lencséjét.

Az aktuális ajánlat, akciók bejelentkezés nélkül is láthatóak a kategória oldalon. Vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges.

Ismertebb  nagy felbontású digitális autós cam típusok: Xiaomi 70mai, Lamax, Navitel a800 dash cam, Mio Mivue, Truecam;​ 

Egyéb qhd márkák, mint pl. Pioneer, Garmin nagy autóhifi vagy navigációs rendszert gyártó név, de ezek a cégek nem kifejezetten autós kamera gyártók, így nem csiszolódott, finomodott annyira készülékük, mint akár a BlackVue készülékei, mely kizárólag autós kamerát és tartozékait gyártja, ez irányú tapasztalat nélkül nem készíthető tökéletes autós kamera.

Az árak nem különböznek jelentősen a prémium szegmensben, de a funkciók a kamera gyártó cégek modelljeiben minden esetben jobbak. Az egyes, egymás után következő firmware frissítések, alkalmazás, app frissítések rendszeresek, amely update minden esetbe több funkciót vagy már javított, tökéletesített funkciót tartalmaz.

Technikai adatok:

Első kamera felbontás UHD 4K 3840x2160 , 8 megapixel CMOS
Hátsó kamera felbontás Full HD 1080P 1920x1080, 2,1 megapixel Sony STARVIS
Rögzítési sebesség front kamera 30FPS (képkocka/másodperc)
Rögzítési sebességhátsó kamera 30FPS (képkocka másodpercenként)
Javasolt elhelyezés első és hátsó
SDXC microsd kártya mérete 256GB csomagban lévő, szükség esetén bővíthető 512GB - ig.
Látószög 155° ultra-széles látószög elöl, 139° széles látószög hátul
Wi-Fi igen, két csatornás, 2,4GHz és 5GHz
Parkoló üzemmód igen, beépített akku felügyelettel, feszültség monitorozással
Tömörítés HEVC/H.265
LTE modul beépítve
Képátvitel a kamerák között digitális
Szín fekete
Szűrők opcionális CPL
Tartó első, hátsó
Bluetooth nincs
Hdmi nincs
Mellékelt memóriakártya 64GB

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2024. 03. 13.
Tökéletesen működik a felhő funkció, elégedett vagyok, ajánlom!

Keresés