Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BlackVue Dr750x dms plus 3ch

Ár:
249.900 Ft (196.772 Ft + ÁFA)

Elalvásgátló, álmosság jelző és figyelmetlenséget észlelő kamerával felszerelt első-hátsó menetrögzítő, mely a sofőr álmossága esetén riasztó hangjelzést hallat, ezzel felébresztve a sofőr figyelmét, figyelmetlenség esetén csipogó hanggal figyelmeztet. Ha sokat kell vezetned, akár éjszaka, hajnalban, a készülék hatalmas szolgálatot tehet, életeket menthet, nem beszélve az anyagi kárról, melyet megelőzhet. Teljes sötétségben is képes segíteni a sofőrt.

Gyártó: BlackVue
Cikkszám: KRHQD-753XDP-32G
Elérhetőség: Hívj minket vagy írj e-mailt!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A DMS - Driver Monitoring System forradalmi biztonsági extra, mely a felvételek rögzítése mellett a sofőr éberségére is odafigyel. A sofőr figyelmetlensége vagy elalvása miatti súlyos következmények megelőzése a rendszer célja, mely akár életeket is menthet.

A BlackVue DR750X-3CH DMS Plus elülső és hátsó kamerával rendelkezik, melyekben Sony képérzékelők kerültek beépítésre, valamint tartalmaz a rendszer egy vezetőt figyelő kamerát, amely figyelmeztet álmosság vagy figyelmetlen vezetés esetén. Tartalmazza továbbá a GPS-naplózót, a beépített Wi-Fi-t, a felhőkapcsolatot és a beépített feszültségfigyelést, akkuvédelmet a parkolási módhoz.

Elalvásgátló és éberségfigyelő rendszerrel ellátott kamera a BlackVue-tól

Ha sokat vezetünk vagy messzire utazunk családunkkal, órákat töltve vezetéssel, mindenképpen megéri elgondolkodni a BlackVue DMS rendszerén, mely elalvás esetén riasztja a sofőrt, ha figyelmetlenséget észlel, pl. túl sokáig oldalra vagy lefelé nézünk - pl. telefonunkra - figyelmeztető hangjelzést ad. Életet, életeket menthet az időben érkező ébresztés, figyelmeztetés, hiszen fának, álló vagy szembejövő autónak ütközhetünk, ha a sofőr elalszik -lecsukódik a szeme- , vagy másodpercekig nem az utat nézi. Ez utóbbi időtartam beállítható egyedi igények szerint. Ha egy balesetet megelőz a rendszer, a készülék ára azonnal megtérül, sőt, megfizethetetlen szolgálatot tesz, családunk és saját életünk védelmével. A balesetet megelőzni kell, ebben partner a Driver Monitoring System, azaz a DMS.

DMS - Driver Monitoring System 

Az autózás veszélyes üzem, egy kis figyelmetlenség, mobiltelefon nyomkodás, sms olvasás, írás vagy elbóbiskolás, és kész a baj, jobb esetben csak hatalmas anyagi kár, rosszabb esetben sérülés is bekövetkezhet. A legjobb, megelőzni, előre gondolkodni! Ebben segít nekünk a DMS rendszer! A sofőr reakcióit, arcát, szemeit figyelve figyelmeztet, ha olyan jeleket észlel, amely arra utal, a sofőr nem az utat nézi, nem a vezetéssel foglalkozik. Elalvás érzékelése esetén - melyet akkor feltételez, ha lecsukja a szemét a sofőr - rendőr sziréna hangjával ébreszti az alvó vezetőt, hogy megfelelő éberséget váltson ki. Forradalmi biztonsági extra, mely életeket is menthet!  

Természetesen a BlackVue rendszer fő feladatát, a menetrögzítő funkciót is betölti a kamera, így ez egy különleges kiegészítő opciója a fedélzeti kamera üzemmódnak, mely a bizonyítékokat szolgáltatja egy esetleges vitás helyzet esetén, vagy őrzi gépkocsinkat a parkolás során.

DMS 100 - első - belső - hátsó kamera

A belső sofőr éberségfigyelő egységet célszerű a műszerfalra, lehetőleg a kormány mögé, a kormány konzolra rögzíteni. Felhelyezhető a szélvédő alsó részére, vagy a műszerfalra is, azzal a korlátozással, hogy a sofőrre kell néznie, hiszen így tudja megfelelően megfigyelni annak mimikáját, szemét, arcát. A felragasztás vagy oldható rögzítés előtt mindenképp érdemes kipróbálni a helyes működést, amihez a magyar nyelvű használati utasítás és a telefonos applikáció segítséget nyújt.  A sofőrfigyelő egység egy szépen elrejthető adatkábellel kapcsolódik a fő kamerához, valamint egy ugyancsak elrejthető tápkábellel egy gyújtáskapcsolt ponthoz.

Az első menetrögzítő kamera a BlackVue legnépszerűbb kamerája, a BlackVue DR750 Plus 2 illetve 3 csatornás (2CH és 3CH) modellje, attól függően, hogy első és belső, vagy első és hátsó felvételt szeretnénk készíteni. 

Jellemzője a 60 fps képrögzítés Full HD felbontásban, nagyon jó éjszakai, éjjellátó kamera üzemmóddal, parkoló móddal, opcionális LTE modullal. 

Felhővel, azaz ha a kamera hozzáfér az internethez wifi hálózaton vagy LTE modulon keresztül, a kamera képét mobiltelefonunkon vagy asztali számítógépünkön a böngészőn keresztül bárhonnan megnézhetjük, felvételeinket letölthetjük, megváltoztathatjuk a beállításokat, stb.

A hátsó kamerával felszerelt modell a belteret nem rögzíti, csak a sofőrt, miközben monitorozza éberségét,

Az éjszakai vezetés veszélyes üzem, a sofőr könnyen elálmosodhat, elalhat, ami végzetes lehet. Ezeknek a veszélyeknek, vészhelyzeteknek megelőzésére törekszik a DMS rendszer.

Elalvásgátló autós kamera BlackVue DR750X Plus DMS 3CH

A DMS sofőrfigyelő kamera a kormány mögé rögzítve működik a legjobb hatásfokkal.

 

A készülék beszerelésében segítséget nyújtunk, partnerszervizeink segítségével. További vásárlási információ: H&H Deal Hungary Kft. 1141 Budapest, Szugló utca 96. Tel: +3612200462 email: info@detektorbolt.hu

Első kamera felbontás Full HD 1080P
Hátsó kamera felbontás Full HD 1080P
Rögzítési sebesség front kamera 60FPS (képkocka/másodperc)
Rögzítési sebesség hátsó kamera 30FPS (kép másodpercenként)
Javasolt elhelyezés első és hátsó, belső DMS kamera
SDXC kártya mérete 32GB, szükség esetén bővíthető 256 Gb-ig
Fényérzékelő SONY STARVIS elöl, hátul
Látószög 139 fok elöl és hátul
Éjszakai mód igen - éjjellátó kamera
Kompatibilis rendszerek Android, iOS, Windows, MacOS
Ingyenes applikáció igen
Felhő igen
USB csatlakozó igen
Parkoló mód igen, timelaps és mozgásérzékelős autós kamera mód
Mellékelt direkt kábel igen
Távértesítés telefonra igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés