Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viofo T130 3CH három kamerás autós dash cam

Ár:
99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)

Három kamerás autós eseményrögzítő rendszer magyar menüvel, OLDALRA néző, kifordítható belső (Vagy oldalsó!) kamerával a Viofotól, ahol az utastér figyelő kamera az első kamerába integrált, sőt, 90°-ban kiforgatható a vezető ablakra is, így pl. az autó leparkolása után az autó oldala is figyelhető vagy bármilyen interakció, beszélgetés a sofőrrel rögzíthető. 2K első kamera + Full HD belső + Full HD hátsó kamera felbontás, magyar menü, MAGYAR GARANCIA, ahogy a többi kameránkra is! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott terület!

Gyártó: Viofo
Cikkszám: T130-3CH
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Várható szállítás: 2023. október 03.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VIOFO T130 3CH - HÁROM KAMERÁS AUTÓS KAMERA ELSŐ, BELSŐ ÉS HÁTSÓ KAMERÁVAL

Oldalra néző, oldalra fordítható beltéri kamerával! Magyar menü, magyar kezelőfelület az applikációban!  A VIOFO T130 háromcsatornás kamera a Viofo 2023 évi legkedvezőbb árú 3 csatornás, okosan kitalált kamerája, ahol a harmadik, beltéri kamera lencse nem külön házban van, mint általában a három kamerás rendszereknél, hanem az első fő kamera házában kapott helyet, megkönnyítve ezzel az installációt is. Szinte 360 fokos autós kamera kedvező áron felső polcos minőségben!

 

Oldalkamera

Határátlépésnél vagy külföldön is rendkívül hasznos az oldalra fordítható kamera, hiszen a diskurzusokat, autópályakapus tranzakciókat, vagy bármilyen interakciót hanggal együtt rögzíthetünk, mely a későbbiekben esetleg fontos lehet, így ez a kamera a nyaralás mellett a munka célú külföldi utazás során is hasznos lehet, nem csak a gyakran ellenőrzött fuvarozóknak - a kamera nem csak 12V, hanem 24V kompatibilis is -, hanem az utazóknak is.

CPL szűrővel kiegészíthető az első QHD felbontású kamera, mely az egyébként is fantasztikus minőségű képet még magasabb szintre emeli, a zavaró tükröződések eltüntetésével vagy csökkentésével.

 


Viofo T130 3 kamerás autós kamera

 

Wifi kapcsolattal és okostelefonos alkalmazással visszanézhető felvételek, beállítási lehetőség. A legjobb menetrögzítő fedélzeti kamera a kategóriájában! Az oldalra néző kamera egyedülálló fejlesztés! Masszív, minőségi készülék a híres gyártótól, ingyenes firmware frissítési lehetőséggel.

 

Sztatikus rögzítőfóliával

A "Static Sticker" azaz a sztatikus rögzítő fólia megengedi, hogy a kamera konzoljával együtt eltávolítható és visszahelyezhető legyen a szélvédőre, akár csak egy tapadókorongos rögzítés esetében. Így ha nem szeretnénk tartósan a kocsiban rögzíteni a kamerát, mert pl. nem saját az autó, a gyárilag mellékelt felhelyező matricákkal ez megoldható. Természetesen a "hagyományos" szupererős rögzítő paddal is felhelyezhetjük a kamera tartókonzolját, melyről a kamera oldalra csúsztatva levehető és visszahelyezhető! Minden kellék a csomag része! 
 

Viofo autós kamera, 3 kamerás T130 rögzítő paddal rögzítve a szélvédőn, cpl szűrővel

A képen a cikk-cakkos szélű ragasztó pad a "static sticker", mely kiváltja a tapadókorongot minden funkciójában.

 

Integrált utastér kamera, mely kifordítható a sofőr ablakára, így igazoltatások és más szituációk felvehetőek

Az utasteret figyelő kamera az első kamera belső oldalán helyezkedik el, így bár három lencsés a rendszer, elég csak két kamera egységnek helyet találni az autóban: egy egység az első szélvédőre, egy a hátsó ablakra (hátsó kamera). Nem kell bíbelődni harmadik kamera ház elhelyezésével, mert az az első kameránkba integrált.
 

Három kamerával rendelkező autós menetrögzítő


Oldalirányban forgatható beltéri kamera lencse

A Viofo T130 másik nagy újdonsága a mobil beltéri kamera lencse. Ha szeretnénk, egy egyszerű mozdulattal bármikor kiforgathatjuk a jármű belső terét figyelő kamerát a vezetőajtó irányába, 0 és 90° között szabadon. A beltéri kamera látószöge 165°-os, így a lencsét oldalra teljesen kifordítva a gyakorlatilag láthatóvá válik a teljes bal oldal a felvételeken. Az oldalra néző kamera felveszi az autó mellett történteket, akár parkolás, akár igazoltatás közben, így a belső kamera új értelmet nyer, nem csak az utastérben történtek rögzítése lehetséges, hanem az oldalsó események felvétele is a sofőr oldalán.
 

IR - infravörös technológia

Az utastérbe este kevesebb fény jut, mint a járművön kívülre, így a belső kamera lencsét IR ledekkel is ellátta a gyártó, hogy gyér fényben, sötétben is felvételeket készíthessen a készülék.

 

Hőelvezetés

A kamera rendszer rendkívül integrált, mely sok gyártónál nehézséget okoz, hiszen az egymásra zsúfolt alkatrészek nehezen adják le a hőt. A Viofo mérnökei ezért egy nagyméretű hőelvezető tömböt integráltak a készülékbe, mely megakadályozza a túlmelegedést, magába szívja és megfelelő módon elvezeti a hőt. A hőelvezető elem melegszik fel a hőt kevésbé toleráló elektronikai alkatrészek helyett.


CPL szűrő

Opcionálisan vásárolható kiegészítője a kamerának a CPL polarizációs szűrő. Ha gépkocsink műszerfala olyan kialakítású, hogy napsütésben tükröződik a szélvédőn, akkor sincs gond, a polarizációs szűrő nagymértékben csökkenti a tükröződéseket, így javítva a részletek áthatóságát, a rendszámok olvashatóságát a felvételeken. A lencsét fizikailag is védi, mely nagyon hasznos tulajdonság, hiszen véletlenül sem karcolódhat össze az érzékeny optika ha rajta van a védelmi feladatot is ellátó optikai szűrő.


Opcionális bekötőkábel a parkoló üzemmódhoz

A kamerához kedvező áron megvásárolható az akkuvédő, feszültség limit beállítással is rendelkező bekötő kábel, mely  parkolás során táplálhatja a kamerát, így a leparkolt autóban is felvételeket biztosítva, legyen az mozgásérzékelős/ütésérzékelős kamera felvétel vagy time lapse videó. Autónk nem marad akkor sem védelem nélkül, amikor mi dolgozunk az irodában, vagy épp éjszakai álomra hajtjuk fejünket.
 

Háromféle parkolás alatti rögzítési mód

- Automata esemény érzékelés
A leparkolt autónkban a felvétel mozgásra vagy a járművet érő hirtelen vagy nagy ütésre, erőhatásra indul el. Az eseményfelvétel 45 másodperc hosszú, 15 másodperc az esemény bekövetkezte előtt, 30 másodperc az esemény után rögzül, így minden látható lesz a felvételen.
Ha forgalmas helyen parkolsz, ez a mód kevésbé ajánlott, a sok eseményfelvétel hamarabb megtöltheti a memóriakártyát. Garázsba, mélygarázsba, alacsonyabb forgalmú parkolóba ajánljuk használatát.
- Time lapse videórögzítés

Alacsony képsebességgel rögzített folyamatos felvétel, energia- és tárhely takarékos mód, ajánlott forgalmasabb helyekre, a kamera mindent felvesz.
- Alacsony bitrátájú felvétel

Alacsonyabb videó bitráta minőségű felvételeket készít parkolás alatt, takarékos üzemmód, ami mindent felvesz


Biztonságos akkuvédelem

Az akkuvédelem beállítható 12V vagy 12,2V-ra is, így a gépkocsi akkumulátora garantáltan nem merül le, a kocsi a kamerától nem kerülhet nem indítható, lemerült állapotba.

Bármilyen kamerát is használunk parkoló módban, csak olyat válasszunk, ami nem meríti 12V alá az akkumulátort. A 11,6V, 11,4V feszültség érték nem biztonságos, mert a modern gépkocsik fogyasztói azután is használják az akkumulátort, hogy a kamera lekapcsolt, így az akku mélykisülést szenvedhet. Az általunk forgalmazott kamerák biztonságosak ebből a szempontból is!
 

QHD nagyfelbontással és éjszakai üzemmóddal menet közben és parkolás alatt is

A 2K felvétel nagyon jó kompromisszum a 4K és a FullHD között, hiszen az utóbbinál jobb a felbontása - élesebb a képe -, és az éjjellátó kamera funkció is jobb a 4K UHD kamerákhoz képest, miközben az autós kamera ár kedvező, a minőségi három csatornás modellekhez viszonyítva is. 

Egyedülálló tulajdonsága az oldalra billenthető, csuklós foglalattal ellátott belső kamera, mely infra ledekkel is rendelkezik, melyet automatikusan kapcsol be a szerkezet. Ez a funkció is menüből állítható. Az első, belső/oldalsó, és a hátsó kamera dőlésszöge is állítható a felszerelés után, finomhangolható és a beltéri kamera oldalra billenthető.

Az egyenesen hátra néző képhez képest egy irányba, jellemzően a sofőr ablaka felé, de fordított felszerelés esetén az utastér felé is hajtható a kamera csuklós szerkezete. Például menet közben a kamera veheti az utastérben történteket, majd parkolásnál egy mozdulattal oldalra irányítható a felvétel iránya, kinézve a sofőr oldalán, oldalra. Természetesen folyamatosan, menet közben is nézhet a kamera az oldalsó nézetben, ez a sofőr aktuális döntésétől függ.


Wi-Fi csatlakozás

Ingyenes okostelefonos applikációval kezelhető a készülék. A videók megtekinthetőek telefonon, letölthetőek, megoszthatóak. Természetesen a hagyományos módon, a memóriakártyát számítógépbe helyezve is kezelhetjük a videókat. Ehhez a készlet tartalmaz egy USB adaptert is, melybe a kártya betehető és így csatlakoztatható a számítógépünkhöz.


Szuperkondenzátor

Szuperkondenzátoros kamera, mely biztonságos, nem tartalmaz li-ion akkumulátort.  A szuperkondenzátorral biztosítja, hogy a kamera áramellátását akkor is, ha egy balesetben a tápkábel kicsúszik vagy megsérül a gépkocsi akkumulátora. A kamera a kondenzátorban tárol energiával lezárja a felvételt, biztonságba helyezi azt. Élettartama és hőtűrése sokkal jobb, sokkal nagyobb, mint az akkumulátoroknak, így mindenképpen előnyös a használata.


GPS 

Beépített GPS antennával kívánság szerint rögzíti a készülék a koordinátákat, sebességet, egyéb GPS információt.

Állítható videó szegmens méret

A VIOFO kamerákon a felvételek szeletelése, a fájlonként felvett videó szeletek időtartama beállítható 1 és tíz perc között, 1, 3, 5, 10 perces opciókkal. Biztonsági kameraként használva a legjobb az egy perces beállítás, míg ha a tájat szeretnénk rögzíteni, a szeletek méretét növelhetjük akár 10 percesre is, persze ez azzal jár, hogy az adott video file mérete nagyobb lesz.

A belső kamera nagy látószögű, oldalra is kilát, kifordítva az oldalablakon és a szélvédőn keresztül is.

Parkolás közben az több üzemmód is elérhető:

G szenzor a parkoló módban: A VIOFO készülékein a G szenzorok jelentős vagy hirtelen elmozdulás esetén készítenek esemény felvételt, a parkoló mód elsődlegesen a mozgásérzékelős üzemmóddal, (Automatikus esemény érzékelés), Timelapse üzemmóddal és Low Bitrate üzemmóddal képes felvenni minden eseményt, akár azt is , ha valaki benéz az autóba vagy egy nyest átsétál rajta. Természetesen a G szenzorok Timelapse és Low Bitrate üzemmódban is aktívak, figyelik a hirtelen vagy jelentős behatást. Érzékenységük 3 fokozatban állítható, külön a parkoló és külön a menet üzemmódban. 

A Low Bitrate üzemmód valós időben készít felvételt, hanggal együtt, de tömörítése nagyobb, mint a normál menetfelvételé, így több napnyi parkolás is kényelmesen elfér a memóriakártyán.

A Timelapse üzemmódban a képminőség magasabb, azonos a menet üzemmóddal, a helytakarékosság a kevesebb másodpercenkénti képkocával megoldott, valamint ebben az üzemmódban hang nem kerül rögzítésre.

 A timelapse és a low bitrate esetében is mindent felvesz a kamera, ami történik. A low bitrate esetében a visszanézés valós idejű, timelapse esetében pl. egy fél óra eseményeit egy perc alatt tudjuk visszanézni, a beállított másodpercenkénti képkocka számtól függően, mely kiválasztható a magyar nyelvű applikációban.  A VIOFO kamerák különleges extrája, hogy menetrögzítő üzemmódban is bekapcsolható a timelapse üzemmód, ha ilyen felvételt szeretnénk készíteni valamilyen okból.  

 

További készülékek itt láthatóak.

A termékeket 1 év hivatalos forgalmazói garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben, címünk: 1141 Bp. Szugló utca 96. Tel: +36 1 12200462 , email: info@detektorbolt.hu . Elérhetőségeinken rendelését is leadhatja valamint technikai támogatást is kérhet.
 

Technikai adatok:

Felbontás Első kamera - Quad HD 2K 2560 x 1440P 30fps;
Beltéri kamera - Full HD 1920 x 1080P 30fps;
Hátsó kamera - Full HD 1920 x 1080P 30fps;
Képérzékelő Első kamera - Sony IMX335 5MP;
Beltéri kamera - OV OS02C10 2MP;
Hátsó kamera - Sony STARVIS IMX307 2MP;
Látószögek Első kamera - 140°; Beltéri kamera - 165°; Hátsó kamera - 165°;
Mikrofon és hangszóró integrált, kapcsolható
Videó formátum MP4
USB csatlakozó Type-C
Tároló kapacitás 256GB-os kártyáig (micro SD kártya nem tartozék!)
Kijelző nincs, az okostelefonon, vagy tableten jeleníti mega képet a kamera
Wi-Fi Igen, 2.4GHz
360 fokos autós kamera megosztva, 140 + 160 +160 fok, de a belső kamera a vezető felé fordítható ki
GPS logger Igen
WDR Igen
Night Vision éjjellátó üzemmód igen

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 0 / 5 csillag!
2022. 05. 20.
Nekem még nincs a birtokomban ez a kamera, ám nagyon ígéretes a tudása. Kizárólag azért nem vettem meg, mert arra várok, hátha megjelenik egy olyan verzió berőle, amelyik tud 60 fps-t 2K felbontásban, illetve a belső forgatható kamera nem csak egyenesen hátra és balra, hanem jobbra is lát. Ez nem túl gyakori elvárás, viszont autóbusz vezetőként a tőlem jobbra eső beltérre is kíváncsi lennék.
| 5 / 5 csillag!
2022. 04. 02.
A legjobb kamera ebben az árba, nem gagyi, nagyon jó, hogy ha valaki kötözködik az úton, azt is felveszi.
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 24.
Szuper, hogy ki lehet forgatni a belső kamerát, parkoláskor és ha valamiért megállítanak, van bizonyíték.

Keresés