Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BlackVue DR750-2CH LTE online 4G menetrögzítő kamera

Ár:
199.900 Ft (157.402 Ft + ÁFA)

A LEGJOBB VÁLASZTÁS, MOST AJÁNDÉK AKKUVÉDELEMMEL! Első-hátsó, mozgásérzékelős menetrögzítő prémium kamera, beépített LTE 4G sim kártya fogadó modullal és SIM-kártya foglalattal, mely így forradalmi módon nem csak memóriakártyára, hanem felhőbe is képes videóinkat menteni, aktív Wi-Fi kapcsolat nélkül is, mobilhálózat segítségével. Emellett a távolból valós idejű képen nézhetjük bármikor a kamera által látott képet okostelefonunkon, melyre azonnali értesítést is kapunk eseménykor, pl. parkolás során ha a kamera mozgást érzékel vagy az ütésérzékelő, gyorsulásmérő G szenzor jelez. 60FPS, nagy sebességű felvétellel, felhővel, menetfelvételre és parkoláshoz is ajánlott, prémium kategóriás készülék, mely akár 256GB-os memóriakártyát is kezel. Telekom, Vodafone, Yettel sim kártyával működik.

Gyártó: BlackVue
Cikkszám: blackvue-dr750-2ch-lte-4g
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Válassz:
Kérnék ajánlatot beszerelésre is:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

BlackVue DR750-2CH LTE autós kamera SIM-kártya foglalattal, LTE 4G kapcsolat lehetőséggel, felhő alapú eléréssel és mentéssel, Full HD felbontással, mozgásérzékelős parkoló móddal, dual kivitelben, első-hátsó kamerával. 


A készülékhez most ajándékba kapsz egy 13.900,- Ft értékű Power Magic Pro akkumulátorvédőt, így a parkolásod során is zavartalanul működhet a kamera!
Az akció a készletek erejéig érvényes!


Olyan kamerát szeretnél mellyel bármikor, bárhonnan megnézheted, mi történik járműved körül?
Olyat, mely azonnali push-értesítést küld okostelefonodra, ha mozgást, esetleg koccanást érzékel az autódnál?
Gratulálunk, megtaláltad!

 

 

Mi az a felhő egy autós kamera esetében? 

A felhő egy saját, adott kamerához tartozó tárhely a BlackVue szerverein, így nem csak a memóriakártyán, hanem a felhőben is rögzíthetjük a felvételeket, valamint a világ bármely pontjáról elérhetjük a videókat vagy akár az élőképet, hangot, pozíciót, sőt riasztást kaphatunk az eseményekről telefonunkon, legyen az koccanás vagy mozgás érzékelése parkolás során.
 

BlackVue SIM kártyás kamera
 

FELHŐ KOMPATIBILIS

A BlackVue egyik erőssége az egyedülálló felhő funkció. Ennek segítségével elérhető wifi kapcsolat esetén, a kamera távolról is ellenőrizhető, az élőkép nézhető, a parkolás során bekövetkező eseményekről azonnal értesítést kaphatunk.  Az internet kapcsolat lehet az otthoni vagy munkahelyi wifi, mobil hotspot az autóban vagy akár a BlackVue LTE modult is csatlakoztathatjuk a kamerához, melybe adat sim kártyát helyezhetünk.  Erre az LTE modulra nincs szükség a 750X LTE esetében, mert azt a kamera már beépítve tartalmazza!

A kamerát ezután az okos telefonos applikációból vagy akár a blackvuecloud.com oldalról is elérhetjük bárhol, bármikor, ha a kamera internet hozzáférése él.

Természetesen a felhő nélkül is használható a kamera, ez csupán egy különleges extra, mely a legjobb kamerák sajátja. A funkcióval elérhetővé válik az élőkép, a videók felhőbe mentése akár azonnal, akár biztonsági mentésként, és számtalan egyéb kényelmi extra.

 

Miért jó ha van SIM-kártya foglalat a kamerában?

A BlackVue kamerák felhő - Cloud - kompatibilisek. Ha van elérhető WiFi hálózat, a kamera azon keresztül csatlakozik a saját felhő tárhelyére, ha ezt engedélyezzük.
Ha viszont nincs elérhető WiFi hálózat, internet a közelben - pl. telefonról megosztott WiFi, munkahelyi vagy otthoni WiFi, autós hotspot stb. -, a SIM kártyán keresztül csatlakozhat a kamera.
(Figyelem! A SIM kártyát nem tartalmazza a készlet! A kamera a kártya nélkül is működőképes, azzal ellátva viszont elérhetővé válnak különleges képességei.)

BlackVue DR750-2CH LTE menetrögzítő kamera SIM kártya foglalattal


A BlackVue DR750 LTE 4G kamera beépített SIM-kártya foglalatot tartalmaz, míg a gyártó termékei közül a 750X sorozat többi darabja, valamint a 900X 4K UHD széria külső LTE modullal vértezhető fel opcionálisan a mobilhálózaton keresztüli kommunikációra.

 

A felhő kompatibilis autós kamera előnyei

1. Az eseményfelvétel nem csak a memóriakártyán, hanem a kamera saját felhőtárhelyén is mentésre kerül, így a memóriakártya megrongálódása, elvesztése esetén is rendelkezésre áll a felvétel.

2. A kamerán keresztül bárhonnan és bármikor megnézhetjük az autó aktuális pozícióját, megnézhetjük mit látnak a kamerák és az utastér hangjait is hallhatjuk, akár beszéd üzenetet is küldhetünk.

3. Parkoló üzemmód esetén ha történik egy felvételt indító esemény - például mozgásérzékelő vagy ütésérzékelő által indított felvétel -, akkor is értesítést kaphatunk mobiltelefonunkra a BlackVue applikáción keresztül, ha nincs WiFi hálózat a kamera közelében, melyre csatlakozni tud.     
 


Az adatforgalom nem nagy mennyiségű, hiszen a tömörítés kiváló, H.264 (AVC) formátumú, mely paraméterezhető is négy fokozatban.


Milyen SIM kártya kell az autós kamerába?

A legegyszerűbb módon akkor juthatunk megfelelő SIM kártyához a szolgáltatónktól, ha olyat kérünk, amit a SIM kártyát fogadni képes szolgáltatófüggetlen tabletekbe is ajánlanak. Így biztosan érteni fogják, mire van szükségünk.

A szükséges SIM kártya mérete Nano, ez a legkisebb mostanában használatos méret, melyet általában a nagyobb simkártya profilból lehet kipattintani.

 

Beszerelés

A kamera rendszer doboza komplett, minden szükséges kelléket tartalmaz a működtetéshez.

A csomag tartalmaz kábelvezető klipszeket és egy, a kábel kárpit mögé rejtéséhez szükséges szerszámot is. A beszerelésben igény esetén segítünk, partnerszervizünk rendelkezésre áll, kérd ajánlatunkat a termék kosárba rakásakor az igényt bepipálva!

 

Autós kamera beszerelés


Minőség

Ha biztosan jót akarsz választani, a BlackVue kamerájával nem nyúlhatsz mellé! Nagy felbontású képe, első, hátsó nagy sebességű képrögzítése gondoskodik róla, hogy ne maradjon le semmi a felvételről. Kialakítása minőségi, finom, a legszebb autókba is belesimuló dizájnnal készült.  
 

Éjszakai üzemmód

Beépített éjszakai üzemmód algoritmusa és a minőségi lencsék gondoskodnak róla, hogy minden fényviszony esetén a legjobb videó készüljön el.
 

Front kamera

A BlackVue DR750-2CH LTE 4G két csatornás készülék, mely első és hátsó irányban is képes rögzíteni az eseményeket. Az első kamera felbontása FullHD 1080p, 60FPS képrögzítési sebesség mellett.
 

Hátsó kamera

A készlet a hátsó kamerát és annak felszereléséhez szükséges minden kelléket is tartalmazza, így a gépkocsi hátsó iránya is le van fedve mind menet közben, mind parkolás során. FullHD 1080p, 30FPS.


Mindkét kamera SONY STARVIS szenzorokat tartalmaz a legjobb képminőség érdekében, így az éjszakai képminőség, automatikus"night vision" is nagyon jól üzemel.

 

Wi-Fi kapcsolat

Wifi kapcsolat segítségével a felvételek telefonra másolása és beállítások nagyon könnyen elvégezhetőek. Abszolút felhasználóbarát és gördülékeny kezelés jellemző!

Nincs szükség a memóriakártya kivételére és számítógépbe helyezésére a felvételek lementéséhez, az SDXC memóriakártya csak tárhelyként funkcionál, minden megoldható okostelefonod segítségével.

 

Wifi router funkció

A mobil hotspot funkciót beállítva fedélzeti wi-fi hálózatot kapunk kameránktól, melyre 5 készülékkel csatlakozhatunk, akár parkolás közben is! Mobiltelefon, táblagép - tablet, laptop és minden egyéb kütyü, amivel szeretnénk az internetre csatlakozni, csatlakozhat kameránkra!

 

60FPS 

A 60 képkockás másodpercenkénti képrögzítési sebességnek köszönhetően a felvételek életszerűbbek, a gyorsan mozgó tárgyak vagy rendszámok is élesek maradnak a felvételen. Különösen fontos tulajdonság a szembejövő járművek rendszámának rögzítésekor.
 

Szuperkondenzátor

Alapvető követelmény hogy a kamerának minden esetben be kell fejeznie a rögzítést, akkor is, ha egy balesetben a tápkábel pl. kicsúszik a fizikai behatásoktól, és a kamera áramellátás nélkül marad.

Az összes BlackVue kamera szuperkondenzátort (supercapacitor) használ erre a biztonsági funkcióra, beépített lítium-ion akku helyet. A szuperkondenzátor biztonságos, nem tűzveszélyes, ellentétben a li-ion akkumulátorokkal. A napon parkoló autóban a hőmérséklet igen magasra szökhet, melyet csak a szuperkondenzátor tolerál, az egyszerű akkumulátor nem.
A BlackVue kamerákkal nyugodtan hagyhatjuk a parkolóban az autót, bírni fogja a hőterhelést!

 

Azonnal használatba vehető

A kamera szivargyújtóról üzemeltethető vagy direkt bekötéssel, rejtett kábelezéssel is használható. A beszereléshez a mellékelt magyar nyelvű leírás is segítséget nyújt.

A felvételek megtekinthetőek okostelefonos alkalmazáson keresztül, vagy Windows/MacOS programmal. A memóriakártya USB adapter a készlet tartozéka, melynek segítségével a kártyán található felvételeket számítógépen is megnézheted.

 

Mi van a dobozban?

BlackVue DR750-2CH LTE kamera dobozának tartalma

A kamera dobozában az első kamera, a hátsó kamera, azok felszereléséhez szükséges kellékek, szivargyújtós tápkábel található. A csomag részei a kamerákon található tartókonzol hüvelyek, gyűrűk és az ezek rögzítéséhez szükséges 3M ragasztó padok (tartalék is), valamint a kábelek rejtéséhez célszerűen használható szerszám, illetve kábel klipszek is. A kamerát részletes magyar nyelvű leírással szállítjuk.


A kamera egy ajándék BlackVue 32GB memóriakártyát is tartalmaz, melyet a készlethez ugyancsak mellékelt USB adapterrel olvashatunk laptopon vagy asztali számítógépen, amennyiben ez szükséges.

Direkt bekötés esetén javasoljuk a Power Magic Pro akkumulátorvédő modul használatát, az akku lemerülése elleni védelemként és a kényelmes parkoló üzemmód ki és bekapcsolás érdekében. A Power Magic Pro-n egy külön billenőkapcsoló biztosítja a kényelmes parkoló üzemmód ki és bekapcsolást, még a telefont sem kell elővenni a funkció aktiválásához vagy kikapcsolásához, pl. ha otthon, zárt garázsban parkolunk, és nincs szükség a kamerás védelemre, riasztó - értesítést küldő funkcióra. Semmi más nem szükséges a parkoló üzemmódos, mozgásérzékelő kamera bekötéshez.

 

A kamera áramfogyasztása parkoló módban alacsony, alacsonyabb, mint külön egy kamera és egy LTE modul, így a parkolási idő a lehető leghosszabb, mielőtt az opcionális Power Magic Pro lekapcsolná a kamerát az akku védelmében.  Ha BlackVue akkumulátort használnánk, ez az előny ugyancsak jelentkezik, a készenléti idő hosszabb, mint más konfigurációban. A kamera tökéletes választás!

 

Időzített újraindítás funkció

A kamerának szükség esetén megadhatjuk, hogy minden nap, egy meghatározott időpontban, pl. hajnali öt órakor induljon újra, hajtson végre egy "reboot" folyamatot.

A kamerák évekig szolgálhatják az sofőrt és az autót, gyakorlatilag szünet nélkül, ha a parkoló üzemmód aktiválva van. Ebben az esetben lehet hasznos funkció az automatikus újraindítás. Mint minden készüléket, néha a kamerát is újra kell indítani a tökéletes működéshez. Ekkor újra lefut az induló önellenőrzés, a memóriakártya indító ellenőrző rutinja, a firmware és a szoftver újra betöltődik a memóriába és a processzor is újraindul, biztosítva a tökéletes működést. A funkció szabadon konfigurálható, ki és bekapcsolható. 

Fedélzeti kamera beszereléssel: A készüléket kívánság esetén partnerszervizünk beszereli, beköti a gépkocsi elektromos hálózatába is. A beszerelés történhet partnerszervizünknél vagy külön díj ellenében kiszállással, fedett, időjárás viszontagságaitól védett parkolóban, garázsban, teremgarázsban is. A beszerelés ára a kamera típusától, a kiegészítőktől, a gépkocsi típusától és a helyszíntől függ.

A kamera képe tükrözhető az applikációs beállításon keresztül, így fejjel lefelé is feltehetőek a kamerák, ha a gépkocsi kialakítása ezt megköveteli, a kép megfelelő lesz elöl és hátul is ebben az esetben is.

 

A termékeket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.


Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, utánvét készpénzzel vagy bankkártyával, előre utalás, PayPal.


További, több vásárlási információ, tájékoztató:
E-mail: info@detektorbolt.hu
Tel.: +3612200462
H&H Deal Hungary Kft.
Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 96.


Tulajdonságok:

Első kamera felbontás Full HD 1080P
Hátsó kamera felbontás Full HD 1080P
Rögzítési sebesség front kamera 60FPS (képkocka/másodperc)
Rögzítési sebesség hátsó kamera 30FPS (kép másodpercenként)
Javasolt elhelyezés első és hátsó
SDXC kártya mérete 32GB, szükség esetén bővíthető
Fényérzékelő SONY STARVIS
Látószög 139 fok elöl és hátul is
Kompatibilis rendszerek Android, iOS, Windows, MacOS
SIM kártya mérete Nano SIM

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 13.
Kedves István,
Ingyenes az alap felhő szolgáltatás, a fizetős felhő fiókra flotta esetében van szükség, vagy ha egy felhasználói fiókból több kamerát szeretne kezelni egyszerre. Több felhasználói fiók létrehozása is ingyenes, minden felhő kompatibilis kamerához tud egy ingyenes fiókot csatlakoztatni. Itt talál részleteket:
https://blackvuecloud.com/pricing
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 12.
Kérem ne felejtsék el megemlíteni, hogy havonta fizetni kell a felhő használatáért!
11$ és 40$ között.

Saját Cloud (NAS) nem használható.
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 22.
A legjobb autós kamera, egyedülálló amit tud a beépített gsm funkcióval!

Keresés