Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viofo A119 Mini 2 2k 60fps 5Ghz WiFi dashcam

Ár:
64.900 Ft (51.102 Ft + ÁFA)

Első autós kamera gyors wifivel és kijelzővel. Az A119 Mini 2 az első olyan autós fedélzeti eseményrögzítő, amely a Sony legújabb STARVIS 2 IMX675 képérzékelőjét használja. Magyar nyelvű applikációs, 512GB memóriakártyát is kezelő készülék, garancia, technikai támogatás, beszerelés! A legjobb 2K-s első kamera éjjeli használatra is, jó áron csúcs képminőség!

Gyártó: Viofo
Cikkszám: A119MINI2
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VIOFO A119 MINI 2K 60FPS 5GHZ WIFI menetrögzítő autós kamera SONY STARVIS 2 képérzékelővel HDR nagy dinamikatartományú SZUPER ÉJSZAKAI ÉRZÉKENYSÉGGEL magyar nyelv az applikációban
 

Magyarországi jótállás

Magyarországról értékesített termék, magyarországi jótállással, hazai azonnali garanciális ügyintézéssel, alkatrészellátással, terméktámogatással és ügyfélszolgálattal.

Cégadataink az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) alatt találhatók.

 

Az újonnan kifejlesztett STARVIS 2 technológia szélesebb, 78 dB-es dinamikatartományt biztosít egyetlen expozíció során, ami körülbelül 2,5-szerese az azonos méretű STARVIS pixeleknek, így alacsony zajszintet biztosít, kiküszöböli a mozgás elmosódását, és több részletet tár fel a nappali és éjszakai felvételek során. Még olyan helyzetekben is pontosan, túlexponálás nélkül képes képeket rögzíteni, mint például éjszakai utak vagy alagút be- és kijáratok, ahol a fényerő nagymértékben változik. Akár 512Gb-os memóriakártyát is kezel!

 


Telefonunkkal, tabletünkkel képes a hagyományos 2,4GHz-es Wi-Fi-n és a gyors és modern 5GHz-es Wi-Fi-n is kommunikálni, így 2Mb másodpercenkénti átviteli sebesség helyett akár 8Mb videót is transzferálni tud telefonunkra letöltés esetén.

Mini méretű fedélzeti kamera, amely jól elrejthető a középső visszapillantó tükör mögött. A QHD felbontás, mely sokszorosa a Full HD felbontásnak extrém jó képet biztosít éjjel és nappal egyaránt. A legjobb éjszakai képpel, automata éjjellátó kamera móddal felvértezett VIOFO kameránk! Ha sokat vezetsz sötétben és első kamerát keresel, a legjobb választás! 

 

Lenyűgöző 2K 60fps rögzítés


Az első 2K-s dashcam a legújabb STARVIS 2 képérzékelővel páratlan képminőséget és kiemelkedő dinamikatartományt biztosít. Az A119 Mini 2 támogatja a 2K felbontású, 60 kép/mp sebességű rögzítést, és olyan lényeges részleteket rögzít, mint az útjelző táblák és a rendszámtáblák. Így teljesen elmerülhetsz az utazásodban.

* A HDR engedélyezése esetén a képkocka sebesség 60 kép/mp-ről 30 kép/mp-re csökken.

2K HDR Éjszakai látás 2.0 Night vision


Az A119 Mini 2-ben az éjszakai felvételt nagymértékben optimalizálta a gyártó. A nagyobb pixelekkel rendelkező IMX675 képérzékelő nagyobb fényfelvételi kapacitást biztosít azonos megvilágítási szint mellett, a 2K HDR technológia pedig kiegyensúlyozza a rendkívül világos és sötét területeket a 2K@30fps HDR videók rögzítéséhez, különösen az éjszaka rögzített felvételeken.

Mini design


Az A119 Mini 2, ahogy a neve is sugallja, meglehetősen mini kialakítású, egy autókulcs méretű, így sokkal könnyebben elrejthető a visszapillantó tükör mögé vagy mellé. A rejtett beépítési kialakítás nem akadályozza a látást, és az autón kívülről alig észrevehető.

Ultra gyors 5GHz Wi-Fi


Az A119 Mini 2 készülékbe egy továbbfejlesztett 5GHz-es Wi-Fi csatlakozómodul van beépítve, amely a 2,4GHz-es Wi-Fi-hez képest 4-szer gyorsabb adatátvitelt biztosít, így zökkenőmentes videók előnézetét, letöltését és megosztását biztosítja. Mindannyian szeretjük a gyorsaságot, ha nem kell várnunk a telefonunkra. Használd az 5GHz-es Wi-Fi-t, hogy a VIOFO alkalmazáson keresztül jelentősen felgyorsítsd a fájlátvitelt.

24/7 parkolás felügyelet,  megfigyelés


Automatikus eseményérzékelés - ütésre, lökésre a kamera felveszi az eseményt az előzményekkel együtt
Alacsony bitsebességű felvétel - A kamera mindent felvesz tömörített képminőségben, hanggal együtt, ütés, lökés esetén teljes bitrátával, előzménnyel együtt
Time Lapse felvétel - a kamera mindent felvesz csökkentett képkockaszámmal, ütés, lökés esetén teljes képkockaszámmal, előzménnyel együtt


Az intelligens parkolási üzemmódok akkor is őrzik autóját, amikor Ön nincs ott, így minden nap és mindenhol nyugodt lehet.


(Opcionális HK4 Hardwire Kit szükséges a parkolási módokhoz)


Puffer funkcióval támogatva, amint mozgó objektumokat észlel, a kamera automatikusan elkezdi a felvételt, és elmenti a videót az észlelt esemény előtt 15 másodperccel és utána 30 másodperccel.

Time Lapse felvétel
Az intelligens parkolási módok akkor is őrzik autóját, amikor Ön nincs ott, így minden nap és mindenhol nyugodt lehet.

(A parkolási módokhoz opcionális HK4 Hardwire Kit szükséges)

Puffer funkcióval támogatva, amint a kamera mozgó objektumokat észlel, automatikusan megkezdi a felvételt, és elmenti a videót 15 másodperccel az észlelt esemény előtt és 30 másodperccel utána.

Videót rögzíthet alacsony képkockaszámmal 1 / 2 / 3 / 5 / 10 fps sebességgel, rögzített hang nélkül, így takaríthat meg tárhelyet és energiát.


(A parkolási módokhoz opcionális HK4 Hardwire Kit szükséges)

Puffer funkcióval támogatva, amint mozgó objektumokat észlel, a kamera automatikusan elkezdi a felvételt, és elmenti a videót 15 másodperccel az észlelt esemény előtt és 30 másodperccel utána.Folyamatos felvétel folytatása mini fájlméretben, rögzített hanggal, hogy több helyet takarítson meg a MicroSD-kártyán.

GPS rögzítés - Nyomon követés


Az A119 Mini 2 a VIOFO alkalmazáson vagy számítógépen történő videólejátszáskor a jármű részletes helyét, sebességét és az esemény időpontját adja meg

Hurokfelvétel - Loop felvétel és Automatikus vészhelyzeti zár


Az A119 Mini 2 támogatja a zökkenőmentes hurokfelvételt és felülírja a legrégebbi videókat a legőjabbakkal. A memóriakártya így nem telik meg, nem kell törölni.  A beépített G-érzékelővel a dashcam automatikusan rögzíti a felvételeket ütközés vagy baleset esetén.

Opcionális Körkörös polarizáló lencse
A CPL (Circular Polarizing Lens, körkörös polarizáló lencse) szűrő használható az üveg- és útfelületekről származó tükröződések és tükröződések csökkentésére, ami jelentősen javítja a kép tisztaságát és kontrasztját.

Opcionális Bluetooth távirányító
A Bluetooth-távirányító kényelmes helyen elhelyezhető a biztonságos és egyszerű használat érdekében vezetés közben. A gomb megnyomásával azonnal eseményvideóként menti az aktuális videoklipet és képet, melyet később nem töröl a kamera a hurokfelvétel során és megkeresni is könnyebb.

Mi van a dobozban?
- A119 MINI 2 fedélzeti kamera

- Használati utasítás

- Tápkábel - szivargyújtós

- USB-C adatkábel 

- Kábel rejtő eszköz

- Tartalék tapadópad

- Sztatikus fóliákViofo A119 Mini autós kamera GPS antennával
A kamera és a GPS antennát tartalmazó rögzítő talp, melyről a készülék bármikor levehető


Parkoló mód

A kamera parkolás közben is vigyázhat az autóra a parkoló mód segítségével, mely az opcionálisan megvásárolható HK4 kábel segítségével aktiválható, enélkül a kamera szivargyújtóról/USB-ről táplálható a mellékelt szivargyújtós csatlakozóval vagy a mellékelt hosszú USB kábellel.


A HK4 bekötő kábel tartalmazza az akku védelmet, mely a biztonságos 12V és 12,2V, 12,4V-ra is beállítható, így nyugodtan rábízhatjuk autónkat, nem fordulhat elő, hogy a kamera lemeríti az akkumulátort a parkolás során, hiszen ha a gépjármű akkumulátora lecsökkenne a beállított feszültség értékre, a HK4 a kamerát kikapcsolja.

Parkoló módban a kamera kívánságunknak megfelelő módban rögzíti az eseményeket: lehet mozgásérzékelős (mozgásra vagy ütésre indul a felvétel) a kamera, vagy a time lapse és low bitrate módok (helytakarékos folyamatos rögzítés) közül választhatunk számunkra megfelelőt.

A kamera különlegessége, hogy bekötés nélkül is tudja a parkoló módot, 5 perc után automatikusan parkoló módba vált, ha aktiváljuk a parkoló funkciót, ebben az esetben nem szükséges a direkt bekötő kábel és a kamera akkubankról, powerbankról is üzemeltethető mozgásérzékelős üzemmódban és timelaps üzemmódban is.  Használható hozzá pl. a B112 készülék is, vagy más akkubank.


Night vision, azaz éjjeli üzemmód

Éjjellátó kamera üzemmód: A legjobb éjjeli kamera köszönhetően a japán Sony STARVIS2 fényérzékelőjének, HDR funkcióval, mely tökéletes az éjszakai felvételekhez.

Szuperkapacitor - Szuperkondenzátor

Beépített akkumulátor helyett szuperkapacitor - vagy más néven szuperkondenzátor - került a kamerába, mely biztonságosabb, tartósabb és korszerűbb, mint az akkuval ellátott kamerák. A kamera így bírja a szélvédőn keresztül tűző napsütést, a szélsőséges hőmérsékletet, nyáron a meleget, télen a hideget. Minden esetben szuperkondenzátoros autós kamerát ajánlunk. Az összes profi autós kamera gyártó szuper kondenzátort használ, pl. a VIOFO, a Thinkware és a BlackVue is.


Sztatikus fólia

A készülék doboza tartalmaz két darab elektrosztatikus fóliát is, ha a kameránkat ezzel szeretnénk felhelyezni a szélvédőre.

 

VIOFO A119 Mini autós menetrögzítő dobozának tartalma

A doboz tartalma: Viofo A119 Mini2 kamera, GPS antennával ellátott rögzítő talp, tartalék rögzítő ragacs,
szivargyújtós/USB tápkábel, USB adatkábel, kárpit szerszám kábelvezetéshez, 2db sztatikus fólia


Opcionális kiegészítők a készülékhez: 

CPL

Opcionális, megvásárolható polarizációs szűrővel felszerelhető a kamera, mely a csillogást, tükröződést képes kiszűrni a műszerfal tükröződésével egyetemben. A tükröződés általában a műszerfal színétől és a szélvédő dőlésszögétől függ, így ha a felvételen sok a visszaverődés, felszerelhetjük kameránkat ezzel az optikai szűrővel, mely még tovább javítja az általánosan is tűéles képminőséget.


Bluetooth távirányító gomb


A külön megvásárolható VIOFO BlueTooth gomb a kézi eseményrögzítést indítja, anélkül, hogy a kamerához fel kellene nyúlnunk. Ez egyrészt kiküszöböli, hogy megmozduljon a felvétel a gombnyomás pillanatában a kamera minimális mozdulása által, másrészt egy "road rage" - úti kakaskodás - során nem látja pl. az előttünk büntetőfékező, hogy külön rögzítjük a felvételt akár egy rendőrségi feljelentéshez. A távirányító gombot a kezünk ügyébe tudjuk felragasztani a műszerfalra, középkonzolra, ahova szeretnénk.

A parkoló módokról

G szenzor a parkoló módban: A VIOFO készülékein a G szenzorok jelentős vagy hirtelen elmozdulás esetén készítenek esemény felvételt, a parkoló mód elsődlegesen a mozgásérzékelős üzemmóddal, (Automatikus esemény érzékelés), Timelapse üzemmóddal és Low Bitrate üzemmóddal képes felvenni minden eseményt, akár azt is , ha valaki benéz az autóba vagy egy nyest átsétál rajta. Természetesen a G szenzorok Timelapse és Low Bitrate üzemmódban is aktívak, figyelik a hirtelen vagy jelentős behatást. Érzékenységük 3 fokozatban állítható, külön a parkoló és külön a menet üzemmódban. 

A Low Bitrate üzemmód valós időben készít felvételt, hanggal együtt, de tömörítése nagyobb, mint a normál menetfelvételé, így több napnyi parkolás is kényelmesen elfér a memóriakártyán.

A Timelapse üzemmódban a képminőség magasabb, azonos a menet üzemmóddal, a helytakarékosság a kevesebb másodpercenkénti képkocával megoldott, valamint ebben az üzemmódban hang nem kerül rögzítésre.

 A timelapse és a low bitrate esetében is mindent felvesz a kamera, ami történik. A low bitrate esetében a visszanézés valós idejű, timelapse esetében pl. egy fél óra eseményeit egy perc alatt tudjuk visszanézni, a beállított másodpercenkénti képkocka számtól függően, mely kiválasztható a magyar nyelvű applikációban.  A VIOFO kamerák különleges extrája, hogy menetrögzítő üzemmódban is bekapcsolható a timelapse üzemmód, ha ilyen felvételt szeretnénk készíteni valamilyen okból.  


A VIOFO A119 Mini kamerához kellékek, pótalkatrészek elérhetőek, megvásárolhatók. Technikai támogatást személyesen és telefonon, email-ben is jár a készülékek mellé.

Egyéb készülékek kínálatunkban itt találhatóak.


A termékeket 1 év hivatalos forgalmazói garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben a 1141 Budapest, Szugló utca 96. szám alatt. Tel: +3612200462

 

Rólunk: H&H Deal Hungary Kft. email: info@detektorbolt.hu tel:+3612200462 


Tulajdonságok:

Quad HD 2560x1440P 60fps/30fps
Sony STARVIS 2 érzékelő 5MP IMX675
Többszörös expozíció, HDR
Intelligens hangvezérlés
F1.6 rekesznyílás 7 elemű üveglencse
1,5 hüvelykes HD LCD kijelző
140° széles látószög
Beépített kétsávos Wi-Fi 2.4GHz és 5GHz
G-érzékelő és mozgásérzékelés
Pufferelt parkolási mód
GPS naplózó (tartozék)
CPL szűrő (nem tartozék, opcionális)
HK4 Hardwire Kit a parkoló módhoz (nem tartozék, opcionális)
Támogatja a nagy tárhelyű Micro SD-kártyát 512 GB-ig (nem tartozék)
Méretek 46mm x 41.5mm x 74.5mm

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2024. 01. 18.
Tökéletes képe van, nagyon ajánlom!

Keresés