Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viofo A139 2CH 2 kamerás autós menetrögzítő

Ár:
99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)

Autóbelsőbe simuló, kifejezetten szép kialakítású, képernyő nélküli, vékony, digitális kábeles profi eszköz. Viofo A139 fedélzeti eseményrögzítő magyar nyelvű applikációval. Első és hátsó kamerával felszerelt, 2-csatornás készülék. Opcionális parkoló funkcióval, tartozék CPL polarizációs szűrővel. Képernyő nélküli modell, okostelefonos kapcsolattal, wifivel, magyar menüs. Diszkrét dizájn, modern tartalom, top ár-érték arány! Mivel nincs kijelzője, nem feltűnő. Minden okostelefonon nézhető, beállítható.

Gyártó: Viofo
Cikkszám: Viofo-A139-2CH
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Válassz:
Kérnék ajánlatot beszerelésre is:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Viofo HK3-C direkt bekötő kábel A139 3CH autós kamerához HK3-C bekötőkábel Viofo A139 3CH kamerához
7.990 Ft
Viofo autós kamera távrányító gomb Viofo BlueTooth távirányító gomb
9.900 Ft
Mikrofon autós kamerához Mikrofon autós kamerához VIOFO
9.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VIOFO A139 2CH - Két kamerás fedélzeti autós kamera rendszer első és hátsó kamerával 

 

Profi menetrögzítő 2 kamerás autós fedélzeti menetrögzítő első és hátsó kamerával, duál, kettős rendszerrel, Sony Starvis ultra érzékeny éjjellátó fényérzékelő lapkákkal szerelt CMOS szenzorokkal, mely felvesz mindent ami a kocsi előtt és mögött történik, QHD 2K 1440P felbontással elöl, FHD 1080P felbontással hátul - mindkét felbontás kiváló képet biztosít, az első kamera felbontása kifejezetten nagy. A megszokott kényelmi funkciókkal ellátott két csatornás autós fedélzeti menetrögzítő, így tartalmazza pl. a parkoló funkciót is. Magyar menüvel. Gyönyörű ipari formatervezés, minden autóban gyári kiegészítőként mutat, a tükör mögé is rejthető. Nagyon jó felvételt csinál!
 

Két csatornás, első-hátsó autós kamera VIOFO A139


Sok népszerű és hasznos funkciót kínál amellett, hogy a jármű útját elöl 2K QHD minőségben, magas képkocka számmal - 60FPS - rögzíti, a kocsi mögött pedig Full HD felbontásban készíti a videókat - hanggal, vagy anélkül, a sofőr választása szerint. Külső mikrofon is csatlakoztatható a kamerához.

Az elülső kamera lencséjének bólintása 300°-ban állítható elforgatható, így optimálisan beállítható minden járműben, minden szélvédő dőlésszöghöz a megfelelő állásszög.

 

 

Hátsó autós kamera

Csatlakozók a kamerán:

AV: AV out csatlakozó, azaz a kamera képe megjeleníthető külső monitoron is, akár a gépkocsi saját képernyőjén, ha van AV input/in bemenete.
MIC: A kamera beépített mikrofont tartalmaz, de ha fontos a hang tökéletes rögzítése, Viofo külső mikrofon csatlakoztatható a kamerához, mely szükség szerint elhelyezhető távolabb a kamarától is.
REAR: Hátsó kamera csatlakozó.
INT: Belső, utastér kamera csatlakozó.
POWER: USB-C tápfeszültség csatlakozó.

Led visszajelzőfények jelentése:

REC: Állandó fényjelzés: felvétel aktív. Villogó led: Felvétel szünetel, vagy firmware frissítés folyamatban.
MIC: Állandó fény: hangfelvétel aktiválva. Sötét led: Nincs hangfelvétel.
GPS: Állandó fény: GPS kapcsolat aktív. Villogó fény: GPS műholdak keresése. Sötét led: GPS kikapcsolva.
Wi-Fi: Állandó fény: WIFI kapcsolódva. Villogó fény: Wifi bekapcsolva, kapcsolódásra vár. Sötét led: WiFi kikapcsolva.

 

Első kamera 2K QHD felbontássa

A szélvédőn, a középső tükör közelében elhelyezett első, központi kamera kiváló, 2K QHD felbontású, 140° látószügű optikával rendelkezik, mely rendkívül jó minőségű képet eredményez. A központi kamerába csatlakozik az USB-C tápkábel, mely fordítva is bedugható, hiszen szimmetrikus, nincs irányhoz kötve. A hátsó kamera egy különösen keskeny, 2,8mm átmérőjű digitális koaxiális kábellel csatlakozik, így vezetékezése és a kábelek elrejtése rendkívül könnyű, bármely kárpit és műszerfalelem mögé könnyedén becsúsztatható a mellékelt szerszámmal.


 

Hátsó kamera

A hátsó kamera a hátsó szélvédőre ragasztható, a kamera dőlésszöge ezután kényelmesen beállítható az autó szélvédőjének függvényében. A kamerán a videó kábel csatlakozó helyezkedik még el, mely összeköti az első, központi kamerával az egységet. A vékony kábel hossza 6m, mely bőven elegendő, hiszen a felső kárpit alatt elvezethető.

 

Polárszűrő mellékelve!

A Viofo a jobb képminőség kedvéért gyárilag mellékeli a polarizációs szűrőt a fő kamerához. Ez a CPL filter (Circular Polarisation Filter) a napütésben csökkenti a visszaverődést és tükröződést, mint például a műszerfal tükröződése a szélvédőn a kamera felé, vagy a többi autó szélvédőjén, karosszériáján megcsillanó fény. A lencse segítségével kontrasztosabb, jobb minőségű képet kaphatunk. Ez a legtöbb kameránál feláras extra, de az A139 tartalmazza az első kamerára tehető polarizációs szűrőt.

 

VIOFO A139 2CH parkoló üzemmódok

A kamerák legalább olyan hasznosak parkolás közben, mint a vezetés során. Parkolás közben kamera nélkül esélytelen rekonstruálni az eseményeket, ha pl. valaki meghúzta az autót vagy feltörték a gépkocsit, nekiütköztek vagy megrongálták. A kamerát opcionális direkt bekötő kábellel installálva elérhetőév válnak a parkoló funkciók is!

Így kameránkat nem csak menetrögzítő üzemmódban használhatjuk, hanem akkor is, ha épp nem tartózkodunk a járműben. Rögzíthetjük, ha pl. valaki parkolásnál autónkba tolat, vagy bármilyen mozgás történik a kamerák látóterében. 

Háromféle parkolási felvétel közül is választhatunk, ezek a következők:

Automatikus eseményrögzítés: mozgást vagy ütést, fizikai behatást (a járművet érőt) érzékelve kerül mentésre a felvétel, természetesen úgy hogy az esemény a kezdetétől fogva rögzítve lesz.

Felgyorsított vagy Time Lapse felvétel: folyamatos rögzítést tesz lehetővé, alacsony filmkocka használat mellett. Tárhely és energiatakarékos üzemmód, a mentett felvételeken felgyorsított képet kapunk.

Hatékony tömörítésű, alacsony bitrátájú felvétel: folyamatos rögzítés, normál képsebesség mellett, alacsonyabb kép- és hangminőséggel tárhely takarékossági szempontok szerint.

 

Wi-Fi kapcsolat

Wifi-n keresztül okostelefonunkra kapcsolódva nézhetjük meg az ingyenes Viofo applikációval felvételeinket, élő képet kaphatunk az aktuálisan rögzített képről és beállíthatjuk a kamera minden egyes funkcióját is, frissíthetjük a firmware-t. Gyors, 5GHz kompatibilis készülék, mellyel a videók átvitele gyorsabb, mint a hagyományos 2,4GHz wifivel. A frekvencia kiválasztható.

 

BlueTooth távirányító gomb

Opcionálisan megvásárolható BlueTooth gomb, amivel a manuálisan rögzített felvételt indíthatunk, anélkül, hogy a kamerához kellene nyúlnunk. Nem kell keresgélni a gombot, belülről, sem kívülről nem látható a mozdulat, ha annak helye megfelelően van megválasztva. 

Távirányító autós kamerához - Viofo Bluetooth A129 és A139 készülékhez

 

 

Wi-Fi station mód - wifi állomás 

 

A wifi állomás üzemmóddal az A139 kameránk kapcsolódhat az otthoni wifi hálózatra. Ekkor a számítógépünkről vagy mobiltelefonunkról böngészhetjük, visszanézhetjük felvételeinket, ha ugyanarra a wifi hálózatra csatlakozunk ezekkel az eszközeinkkel. Élőkép, livestream ugyancsak elérhető ebben a helyzetben, így biztonsági kameraként is funkcionálhat az autós kamera, bármikor ellenőrizhetjük, mit látnak a kameráink. További fejlesztés, hogy parkoló üzemmódban is aktív marad a ki-bekapcsolás lehetősége, a wifi kapcsolat aktiválása és deaktiválása valamint a manuális felvétel indítása.

 

Mi van a dobozban?


A VIOFO A139 2CH dizájnos dobozában az alábbiakat találod:

- Első, hátsó kamerák
- Szivargyújtós tápkábel USB-C kábellel, visszajelző leddel
- A felszereléshez szükséges kétoldalas ragasztó panelek (tartalék is!)
- A kábelvezetéshez esetenként szükséges kárpit lepattintó szerszám
- Hátsó digitális kamera kábel
- USB-C adatkábel
- Memóriakártya olvasó USB adapter számítógéphez

- Sztatikus fólia

- Polárszűrő az első kamera lencséjére 

 

A parkoló módokról:

G szenzor a parkoló módban: A VIOFO készülékein a G szenzorok jelentős vagy hirtelen elmozdulás esetén készítenek esemény felvételt, a parkoló mód elsődlegesen a mozgásérzékelős üzemmóddal, (Automatikus esemény érzékelés), Timelapse üzemmóddal és Low Bitrate üzemmóddal képes felvenni minden eseményt, akár azt is , ha valaki benéz az autóba vagy egy nyest átsétál rajta. Természetesen a G szenzorok Timelapse és Low Bitrate üzemmódban is aktívak, figyelik a hirtelen vagy jelentős behatást. Érzékenységük 3 fokozatban állítható, külön a parkoló és külön a menet üzemmódban. 

A Low Bitrate üzemmód valós időben készít felvételt, hanggal együtt, de tömörítése nagyobb, mint a normál menetfelvételé, így több napnyi parkolás is kényelmesen elfér a memóriakártyán.

A Timelapse üzemmódban a képminőség magasabb, azonos a menet üzemmóddal, a helytakarékosság a kevesebb másodpercenkénti képkocával megoldott, valamint ebben az üzemmódban hang nem kerül rögzítésre.

 A timelapse és a low bitrate esetében is mindent felvesz a kamera, ami történik. A low bitrate esetében a visszanézés valós idejű, timelapse esetében pl. egy fél óra eseményeit egy perc alatt tudjuk visszanézni, a beállított másodpercenkénti képkocka számtól függően, mely kiválasztható a magyar nyelvű applikációban.  A VIOFO kamerák különleges extrája, hogy menetrögzítő üzemmódban is bekapcsolható a timelapse üzemmód, ha ilyen felvételt szeretnénk készíteni valamilyen okból.  

Wi-Fi állomás mód - Wi Fi Station mode

A WiFi állomás móddal csatlakoztathatja az A139 kamerát az otthoni vagy munkahelyi hálózathoz, böngészhet és letölthet kamerafájlokat számítógépes vagy mobil böngészővel, amelyek ugyanahhoz az otthoni hálózathoz csatlakoznak, valamint élő video streamet is lejátszhat RTSP lejátszóval (pl. VLC Player). A kamerának ugyanahhoz a wifi hálózathoz kell csatlakoznia mint az eszköznek, amire letölteni szeretnénk vagy amelyről élő képet szeretnénk nézni. Távoli elérésre a felhő funkciós kamerák képesek.

A termékeket 1 év hivatalos forgalmazói jótállással és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.
 

Még több kiváló készüléket itt találhatsz kínálatunkból itt található. 

 

Autós fedélzeti kamera parkoló üzemmóddal, éjjellátó üzemmóddal, beszereléssel: A készüléket kívánság esetén partnerszervizünk beszereli, beköti a gépkocsi elektromos hálózatába is. A beszerelés történhet partnerszervizünknél vagy kiszállással fedett, időjárás viszontagságaitól védett parkolóban, teremgarázsban is. A beszerelés ára a kamera típusától, a kiegészítőktől, a gépkocsi típusától és a helyszíntől függ.

A készülék magyar nyelvű menüt tartalmaz, de részletes magyar nyelvű leírást és technikai támogatást is adunk, az első beállítás után nincs szükség gyakorlatra a kamera használatához, az automatikusan teszi a dolgát.  

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, utánvét készpénzzel vagy bankkártyával, előre utalás, PayPal.

További vásárlási információ, tájékoztató:
Email: info@detektorbolt.hu
Tel.: +3612200462
H&H Deal Hungary Kft.
Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 96.


Technikai adatok:

Első kamera felbontása 2K/QHD 1440P
Hátsó kamera felbontása Full HD 1080P
Rögzítési sebesség első kamera 30fps/60fps - 2560 x 1440P
Rögzítési sebesség hátsó kamera 30fps - 1920 x 1080P
Rögzítési sebesség belső kamera 30fps - 1920 x 1080P
Első kamera látószög 140°
Hátsó kamera látószög 170°
Fényérzékelő magas minőségű SONY STARVIS IMX 335
Lencsék F1.6 Aperture 7 Elements
Parkoló mód Igen
Polárszűrő Igen (front kamera) CPL polarizációs szűrő
Mikrofon és hangszóró Igen, integrált
Videó formátum MP4
Kompatibilis rendszerek Android, iOS, Windows, macOS
Wi-Fi Igen, 2.4GHz/5GHz dual
Javasolt memóriakártya Micro SD, Class 10 osztályú (nem tartozék!)
G-szenzor Igen
Működési hőmérséklet -10℃ - 65℃
Tárolási hőmérséklet -20℃ - 70℃
Bemenet DC5.0V / 1A
Loop módok 1 perc / 3 perc / 5 perc / 10 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés