Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viofo A229 Pro 2ch 4k+2k Starvis2

Ár:
139.900 Ft (110.157 Ft + ÁFA)

A VIOFO A229 PRO egy elöl 4K, hátul 2K felbontású Sony Starvis 2 csúcsérzékenységű lapkával felszerelt memetrögzítő és parkolásrögzítő kamera mely a legnagyobb elérhető felbontást nyújtja. UHD+QHD elöl és hátul a kapható legjobb Sony képérzékelővel, éjjellátó üzemmóddal - HDR funkcióval, mely biztosítja az éjszakai felvételeken hogy a sötét és világos részletek is a lehető legjobban láthatóak legyenek. A 2023-2024-es technikai színvonalon elérhető legjobb éjszakai képességekkel felvértezett kamera. Támogat akár 512GB tárhelyű memóriakártyát is. CPL szűrő mellékelve! 

Gyártó: Viofo
Cikkszám: va229p2ch
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 19.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VIOFO A229 PRO 2CH autós kamera

Mozgásérzékelős autós kamera magyar nyelvű applikációval, 4K + 2K  2CH - két csatorna azaz első, hátsó kamera HDR-rel elöl és hátul!

A Sony legújabb STARVIS 2 technológiáját alkalmazó, élvonalbeli, két kamerával felszerelt Viofo A229 Pro 2CH új mércét állít fel az iparágban páratlan 4K első és 2K hátulsó felvételi képességeivel. Támogatja a legfeljebb 3 csatornás felvételt, és kiváló videóminőséget biztosít, minden részletet megörökítve éjjel-nappal! Az első 4K és hátsó 2K felvételt a  dél-koreai Thinkware már megvalósította U1000 modelljében, de a csúcsot jelentő SONY Starvis 2 képszenzorral csak ez a Viofo készülék érhető el!  A HDR felelős a kiváló éjszakai rendszámolvashatóságért, nappal pedig a különlegesen kontrasztos felvételekért.

Viofo A229 Pro 2CH fedélzeti kamera

 

Kettős Sony STARVIS 2 érzékelő

Az A229 Pro az iparág első autós fedélzeti menetrögzítő kamerája, amely két zászlóshajó, azaz csúcskategóriás Sony STARVIS 2 képérzékelőt tartalmaz, az első és a hátsó kamerákhoz egyaránt.
A két érzékelő, nevezetesen az IMX678 és az IMX675 szélesebb dinamikatartományt és nagyobb fényérzékenységet kínál, mint a STARVIS első generációs technológiája, így sokkal kevesebb a zaj és elmosódás a nappali és éjszakai felvétel során.


4K felbontású frontkamera Sony STARVIS 2 IMX678 szenzorral

Az elülső kamera a figyelemre méltó 4K-ban rögzít a Sony STARVIS 2 1/1,8 hüvelykes 8 MP-es képérzékelővel, amely több pixelt rögzít a nagyobb tisztaság és részletgazdagság érdekében, még gyenge fényviszonyok mellett is, pl. éjszaka menet közben és a parkolás során is. Az érzékelő szélesebb dinamikatartományt biztosít egyetlen expozíciónál, mint a STARVIS előző generációja, és támogatja a 4K HDR technológiát, alacsony zajszintet biztosítva, kiküszöböli a mozgásból származó elmosódást, és több részletet tár fel.


2K felbontású kép hátul Sony STARVIS 2 IMX675 lapkával

A hátsó autós kamera megnövelt, 2K felbontásban rögzít a Sony STARVIS 2 1/2,8 hüvelykes 5 MP-es képérzékelővel, amely magasabb szintre emeli a hátsó felvételt. Az érzékelő lenyűgöző, 2,5-szer szélesebb dinamikatartománnyal rendelkezik, mint az azonos méretű STARVIS fényérzékelő lapka, így kivételesen tiszta és éles videókat rögzít bármilyen napszakban.


Továbbfejlesztett infravörös beltéri kamera (opcionális!)

A belső kamera a Sony STARVIS IMX307 érzékelőt és a fejlett HDR technológiát használja, így túlexponálás nélkül tisztán rögzíti a teljes utasteret és az autó mellett oldalt történő eseményeket is. A beépített infravörös fényérzékelővel a kamera automatikusan aktiválja a 4 infravörös LED-lámpáját, amikor gyenge fényviszonyokat észlel az autó kabinjában, így teljes sötétségben is éles fekete-fehér képrészleteket rögzíthet. A funkció kikapcsolható, ekkor színes felvételek készülnek. A fekete fehér felvétel az infravörös éjjellátó kamera funkció során aktiválódik a belső kamerán.

A HDR mind a 3 csatornán aktiválható és elérhető funkció.


Starvis 2 és a HDR

A Sony Starvis 2 erőssége a HDR funkció bekapcsolásakor mutatkozik meg. Ebben mondhatni a VIOFO a legjobb, minden csatornán és kamerán elérhető a HDR opció. Tömören: bekapcsolt HDR esetében egy képkocka két expozíciós idővel készül el, egy rövid expozícióval a világos részek részletgazdag rögzítésére és egy hosszú expozíciós idővel, a sötét részek részletes rögzítésére. A HDR nélkül a sötét és a világos részletek megfelelő rögzítése nem összehangolható.

A Sony STARVIS 2 és (harmadik, utastér figyelő kamera esetén) STARVIS technológiájának köszönhetően az A229 Pro a fényviszonyok széles skálájában kiváló. Minden rögzített felvétel szélesebb dinamikatartománnyal bővül, hogy több részletet tárjon fel a csúcsfényekben és az árnyékokban is. Ezek a csúcsérzékelők a fejlett HDR technológiával párosulva kiegyensúlyozzák a rendkívül világos és sötét területeket, hogy pontosan ábrázolják az éjszaka rögzített 4K és 2K részleteket, így az első és hátsó felvételekein rögzítik a rendszámokat, maximális eséllyel olvashatóan.


Viofo HDR

 


Intelligens hangvezérlés és értesítés


Az A229 Pro fejlett hangvezérlési funkcióval érkezik, amellyel több nyelven egyszerű beszélt parancsokkal indíthatja/leállíthatja a felvételt, fényképezhet, illetve be- és kikapcsolhatja a WiFi-t. A beállítások módosításáról vagy a memóriakártya hibáiról is egyértelműen értesíti, így teljes mértékben az útra koncentrálhat. Az applikáció magyar nyelvű.

 

Ultragyors 5GHz Wi-Fi

A továbbfejlesztett 5GHz-es Wi-Fi modul az A229 Pro tartozéka, sokkal gyorsabb és zökkenőmenetesebb csatlakozást és letöltést garantál okostelefonunkra, tabletünkre. Menet közben az élő kép nem csak a képernyőn jeleníthető meg, hanem a magyar nyelvű applikáción keresztül mobil eszközünkön is, így tolatókameraként is használhatjuk a készüléket, nagy kijelzővel is.

 

Viofo autós kamera magyarnyelvű alkalmazással

 


Parkolásfigyelés - HK4 bekötő kábel szükséges hozzá - üzemmódok

 

- Automatikus eseményészlelés + Ütésérzékelés G-szenzorokkal

A kamerák előtt mozgó objektumok (emberek, autók, állatok stb.) észlelése után a kamera automatikusan elkezdi a rögzítést, és elmenti a videót 15 másodperccel az észlelt esemény előtt és 30 másodpercig az észlelt esemény után időtartamban (45mp). A mozgásérzékelés funkció a pixelváltozást figyeli a képen, a G szenzor a járművet ért ütést, ill. erőbehatást érzékeli.
 

- Timelapse felvétel

Rögzítsen videót alacsony képkockákkal 1 / 2 / 3 / 5 / 10 képkocka/másodperc sebességgel hangfelvétel nélkül, így tárhelyet és energiát takarít meg. Ez a leg energiatakarékosabb üzemmód, azaz a legtovább marad aktív a felvétel a parkoló módban, mielőtt az akkuvédelem lekapcsolja a kamerát. Ajánlott üzemmód a parkoláshoz, mert a kamera Timelapse üzemmódban mindent rögzít, egy perc alatt fél óra eseményei is visszanézhetőek utólag, nem kell valós időben végig nézni a felvételt.
 

- Alacsony bitsebességű rögzítés - felvétel alacsony bitrátával

Nagy kép tömörítéssel, de hanggal együtt rögzít a kamera mindent, így sok parkoló fájl elfér a memóriakártyán amellett, hogy nem maradunk le semmiről és hang is van a felvételhez. Akkor ajánlott, ha hangot is szeretnénk rögzíteni a parkolás során.

 

Ultra-precíz GPS

Az A229 Pro egy korszerű Quad-Mode GPS modullal rendelkezik, amely 4 műholdas helymeghatározó rendszert támogat, a GPS-t (USA), a BeiDou-t (CN), a Galileo-t (EU) és a GLONASS-t (RU), így gyorsabb helymeghatározást tesz lehetővé, és jelentősen javítja a helymeghatározás pontosságát és stabilitását is. Részletes helyzet-, sebesség- és idő adatokat biztosít a járműről, amikor a videót a magyarnyelvű VIOFO App-on vagy a számítógépen játssza le.


Hurokfelvétel és automatikus eseményvideó rögzítés védett fájlba

Az A229 Pro támogatja a zökkenőmentes hurokrögzítést, és felülírja a legrégebbi videókat a legfrisebbekkel, így a memóriakártya sosem telik meg. A beépített G-szenzornak köszönhetően az autós kamera automatikusan zárolja a felvételt ütés vagy ütközés esetén, így az nem kerül felülírásra automatikusan, megmarad a bizonyíték, míg manuálisan nem töröljük.


Körkörös polarizáló lencse - mellékelve, tartozék!

A CPL (Circular Polarizing Lens) szűrővel csökkenthető a tükröződés, valamint az üveg és az útfelületek tükröződése, ami jelentősen javítja a kép tisztaságát és kontrasztját az első kamerán.


2,4" HD képernyő

UHD 2,4 hüvelykes képernyő, amely a videók mobil eszköz - mobiltelefon, tablet - nélküli megtekintésére terveztek. A beállítások is elvégezhetőek vele, ahogy a magyar nyelvű okostelefonos Viofo applikációval is.


Felhasználóbarát telepítés

A kompakt, kis méretű hátsó (és belső) kamera egyszerűbbé teszi a telepítést, lehetővé téve a rugalmas, autónak megfelelő rögzítési pozíciót. A hátsó kamera nagy látószögű képet rögzít a jármű mögötti útról, így optimális lefedettséget biztosít a hátsó forgalomról és eseményekről. A belső - opcionális - kamera diszkréten a visszapillantó tükör mögé szerelhető a szélvédőre, így tiszta rálátást biztosít az utastérre anélkül, hogy akadályozná a vezető kilátását. A belső kamera az A229 PRO 3CH verzió tartozéka, a 2CH első és hátsó forgalomfigyelő kamerát tartalmaz.

A hátsó kamera kábelhossza 6 méter, így a legtöbb autóban kényelmesen elhelyezhető. (10m verzió elérhető a VIOFO A139 típusú készülékekhez.)


Bluetooth távirányító (opcionális)

A Viofo Bluetooth távirányító gomb vezeték nélkül kényelmesen elhelyezhető a jármű utasterében kezünk közelébe, megnyomva azonnal menti az aktuális videoklipet előzménnyel együtt így később egyszerűen megtalálhatjuk a számunkra érdekes vagy fontos felvételt, valamint így nem kerül automatikus felülírásra sem az aktuális videó ha a kártya menet közben betelne.
Használatával nem kell felnyúlni a kamerához védett eseményfelvételt készíteni, elég pl. a kormány mellett a műszerfalon elhelyezett gombot megnyomni. A Bluetooth gomb hatótávolsága 5 méter.


Mi van a dobozban? 

Első kamera, hátsó kamera, GPS antennát tartalmazó talp, mely a szélvédőre rögzíthető (az első kamera levehető és visszatehető), CPL polárszűrő az első kamerára, USB-C adatkábel, szivargyújtós tápkábel, tartalék ragasztó pad az első kamerához, tartalék ragasztó pad a hátsó kamerához, hátsó kamera kábel (6m), kábel rejtő szerszám a rejtett kábelezéshez, sztatikus fólia (2db):

A doboz tartalma

A Low Bitrate üzemmód valós időben készít felvételt, hanggal együtt, de tömörítése nagyobb, mint a normál menetfelvételé, így több napnyi parkolás is kényelmesen elfér a memóriakártyán.

A Timelapse üzemmódban a képminőség magasabb, azonos a menet üzemmóddal, a helytakarékosság a kevesebb másodpercenkénti képkocával megoldott, valamint ebben az üzemmódban hang nem kerül rögzítésre.

 A timelapse és a low bitrate esetében is mindent felvesz a kamera, ami történik. A low bitrate esetében a visszanézés valós idejű, timelapse esetében pl. egy fél óra eseményeit egy perc alatt tudjuk visszanézni, a beállított másodpercenkénti képkocka számtól függően, mely kiválasztható a magyar nyelvű applikációban.  A VIOFO kamerák különleges extrája, hogy menetrögzítő üzemmódban is bekapcsolható a timelapse üzemmód, ha ilyen felvételt szeretnénk készíteni valamilyen okból.  

 

A termékeket 2 év hivatalos forgalmazói garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.

 

Tel.: +36 1 220 0462 Címünk: 1141 Budapest, Szugló utca 96. email: info@detektorbolt.hu A készülékek telefonon is megrendelhetőek, technikai támogatás szintén kérhető. A készülék beszerelésében is segítséget nyújtunk.

Cégünk hivatalos VIOFO márkaképviselet.


Tulajdonságok:

Csatornák 2 csatornás
Képérzékelő elöl Sony STARVIS 2 Sensor 8MP IMX678
Képérzékelő hátsó Sony STARVIS 2 Sensor 5MP IMX675
Felbontás elül 2160P (4K) 3840 * 2160P 30fps
Felbontás hátul 1440P (2K) 2560 *1440P 30fps
HDR igen, elöl és hátul
FPS 30/30
Wi-Fi 2,4 GHz és 5 GHz
GPS logger Beépített
Kijelző igen - 2,4 hüvelyk
Tápellátás csatlakozó C típusú USB
Tárhely Akár 512 GB-os microSD kártya, 32-512GB
Akkumulátor NINCS, szuperkondenzátor beépítve
Pufferelt parkolási mód Támogatott
Üzemi hőmérséklet -20 ℃ ~ 65 ℃
Alkalmazható Hardwire Kit kábel HK4 (nem tartozék, opcionális)
HDR Elöl és hátul is támogatott
CPL igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés