Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Blokkoló iOS és Android vezérléssel

Blokkoló iOS és Android vezérléssel

 

Blokkoló okostelefon vezérléssel?

Teljesen rejtett és okostelefon applikációval vezérelt és frissített traffipaxvédelem? Igen, az AL Priority ebben is egyedülálló! 


Milyen okostelefonnal használható a blokkoló?


Legyen akár Android, akár iOS operációs rendszerű iPhone telefonunk, gond nélkül csatlakoztathatjuk lézerblokkolónkra, sőt csatlakoztatnunk sem kell, magától megtörténik a kapcsolatfelvétel az első biztonsági pin kódos beállítás elvégzése után, ha beszállunk a kocsinkba!

 

Mi az a BT modul?
 

Az ALP Bluetooth modul egy apró doboz, mely csatlakozik az AL Priority központi egységéhez és hozzá kapcsolódik a "control" szett, a nyomógombos kezelő  panel. A BT modul figyeli, hogy a társított telefon elérhető-e, és ha igen, automatikusan kapcsolódik, aktiválja a rendszert ahogy beszálltunk a járműbe. 

Első használatnál a modulon feltüntetett pin kódot kell megadnunk, ez biztosítja, hogy csak az a telefon csatlakozhasson, melyet engedélyezünk.

 

Androidos okostelefonhoz itt tölthető le a program a google áruházból: ALP Connect androidhoz


ALP lézerblokkoló applikáció android rendszerhez


iOS rendszerű Apple telefonhoz pedig itt elérhető el az iOS ALP Connect applikáció

 

ALP lézerblokokló applikáció iOS rendszerhez


A program ingyenes, használatához az ALP Bluetooth modulra van szükség. A modul mellet megmarad az eredeti control set is (ez a kicsi, két gombbal rendelkező kezelő pad, ami visszajelző ledet és hangszórót is tartalmaz), így ha telefon nélkül használnánk, mert pl. lemerült vagy nincs nálunk, akkor egy gombnyomással bekapcsolhatjuk készülékünk és használhatjuk.

 

Beállítás
 

Beállítás vagy setup alatt a lézerblokkoló esetében azt értjük, hogy személyre szabjuk működését, például időlimitet állítunk be (sebességmérés esetén menyi idő múlva kapcsoljon ki automatikusan), sebesség limitet állíthatunk be (mérés esetén a beállított sebesség alatt automatikusan lekapcsol az aktív védelem), hangerőt vagy fényerőt változtatunk, megadjuk milyen érzékeny legyen a parkolószenzor. Ezt könnyedén és számítógép nélkül elvégezhetjük okostelefonunkról is, ha van Bluetooth modulunk az ALP-hez! 

Az AL Priority beállítása egyszerű és könnyű a magyar nyelvű internetes felületen is, de még egyszerűbb beállítani okostelefonnal, hiszen sem számítógépre, sem usb meghajtóra (pendrive) nincs szükség!

 

Riasztás
 

Riasztás esetén okostelefonunkon jön a jelzés, vagy az autó hifi rendszerén keresztül kaphatunk hangriasztást, ha arra is csatlakoztatva van telefonunk. A blokkolás a telefon képernyőjét megérintve vagy a kezelő panel bármely gombját megnyomva megszakítható, ha a beállított időlimit előtt szeretnénk kikapcsolni.

 

Frissítés
 

Az alkalmazás figyelmeztet, ha elérhető frissítés, amit egy gombnyomással telepíthetünk is! Nem kell ellenőriznünk, figyelnünk, mikor jön ki egy-egy újabb update lézerblokkolónkhoz. A lézerblokkoló frissítés fontosságáról itt olvashatsz.

 

Statisztika
 

Az alkalmazás, mint egy fekete doboz, rögzíti az eseményeket, nyilvántartja milyen típusú lézerrel mikor és milyen sebességgel történt a mérés. Ha a rendszer figyelmeztetést küld, visszanézhető mikor és mi volt az.

 

Bármikor kiegészíthető
 

Az ALP alap kezelőpanelje bármikor kiegészíthető, csak csatlakoztatni kell a központi egység és a meglévő control set közé és már működik is az okosblokkoló!


Tetszett a tartalom, másnak is megmutatnád? Oszd meg ismerőseiddel:

Keresés