Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

360 fokos autós fedélzeti kamera d'Action 360 DC4000RA

Ár:
269.900 Ft (212.520 Ft + ÁFA)

A körkörös felvételt biztosító menet és parkolókamera készülék, mozgásérzékeléssel, mely nem csak előre és hátra, hanem oldalra is lát! A d'Action 360 DC4000RA a japán Carmate gyártó csúcsmodellje. 360 fokban körkörösen oldalra is látó kamera, három felvevő lencsével a prémium első és hátsó, valamint az oldal irányban mindent látó körkörös felvételek érdekében.

Gyártó: Carmate
Cikkszám: DC4000RA
Elérhetőség: Hívj minket vagy írj e-mailt!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
d'Action 360 DC203A parkoló modul d'Action parkoló mód kábel
27.900 Ft

Leírás és Paraméterek

360 fokos autós kamera Japánból - Carmate d'Action 360 DC4000RA 

A DC4000RA egy forradalmi újításokat tartalmazó 360 fokos autós kamera, harmadik generációs menetrögzítő, mely nem köt kompromisszumot az oldalsó, oldalra néző videó és a jó minőségű első és hátsó videó között. A hagyományos 360 fokos autós kameráknál nagyságrendekkel jobb képet rögzít a DC4000RA, így a parkolás rögzítése mellett a menet közbeni események felvételére is alkalmas, oldalsó irányban is!  A rendszámok elöl és hátul is olvashatóan kerülnek a felvételre.
 

360 fokos ARF kamera - Around - körbe, Rear - hátra, Front - előre néző kamerával

A 360 fokos, teljes horizontot rögzítő kamera hatékonyan rögzíti a környezetet, a környező forgalmat, parkoló autókat, járókelőket, járművünkbe benéző, kémlelő embereket, potenciális autófeltörőket, rongálókat. Felveszi az oldalsó, autó mellett történő eseményeket és az autó belterét is.

A d'Action 360 DC4000RA egy omnidirekcionális 360°-os kamera, amely zökkenőmentes rögzítést tesz lehetővé körkörösen az autón belül és az autón kívül is, az ablakokon kinézve.
Rögzíti az oldalsó és az autóban bekövetkezett baleseteket is, amelyeket nehéz vagy egyenesen lehetetlen az első és a hátsó kamerával rögzíteni.

 

d'Action 360 DC4000RA első-hátsó, 360 fokos autós kamera
 

A készülék infravörös LED-ekkel van felszerelve, hogy javítsa a felvételeket az autó belsejében - az utastérben - éjszaka és sötétben. A kifelé néző kamerák automatikus éjjellátó éjszakai üzemmóddal rendelkeznek.

Alkalmas az agresszív autósok, autók, motorosok és személyek felvételére, egy esetleges inzultus vagy parkolói károkozás során. A felvétel birtokában feljelentés tehető a rendőrségen, vagy a károkozó biztosítójánál a kárigény bejelenthető. Hatékony tanú az úton előforduló agresszió ellen, kiválóan rögzítheti a fenyegetést, büntetőfékezést, mutogatást, az oldalablaknál történő fenyegetést, tükör lerúgásának kísérletét és egyéb oldalról érkező eseményt.Első és hátsó kamera

A fóliázott, sötétített szélvédőkkel is kompatibilis hátsó kamera és a nagyfelbontású, precíz, rendszámok felismerésre specializálódott elülső kamera egyértelműen rögzíti az első és a hátsó járművek helyzetét, valamint a rendszámtáblákat, mely esetlegesen bizonyítékként szolgálhat egy vitás helyzetben.

A készülék nagy előnye a hagyományos kamerákkal szemben: oldalsó karcolást, ütközést, kulccsal karcolást, rongálást is képes rögzíteni.
Az előző generációs 360 fokos kamerákkal szemben a DC4000RA első és hátsó képe is tökéletes, a rendszámok olvashatóak akkor is, ha a másik autó néhány méternél távolabb van, hiszen itt két külön objektív figyeli az első-hátsó történéseket.


Carmate 360°-os autós kamera

Az első kamera, és alul a 360 fokos kamera


Az ARF azaz a 360 fokos felvétel egy teljesen új biztonsági dimenzió a fedélzeti kamerák fejlődésében, hozzájárul a nyugodt vezetéshez, hiszen általa az autó körül és az autóban is minden esemény rögzítésre kerül.


Nagy teljesítményű képérzékelővel felszerelt kamerák


Az első kamera az Onsemi, a hátsó kamera a Sony által gyártott fényérzékelőt (STARVIS) használ. A STARVIS fényérzékelő alkalmas speciális körülmények közötti használatra is, például boldogul a sötétített, fóliázott hátsó szélvédővel is.

A STARVIS a Sony Group Corporation védjegye.


Parkoló mód

Parkolásfigyelő funkcióval felszerelt: 360°-os felügyelet leparkolt jármű esetén is! A funkcióhoz szükséges a külön megvásárolható DC203A típusú akkumulátor védő parkoló modul, mellyel a kamerát direktbe kell kötni az autó elektromos rendszerére.

A parkolásfigyelő módban a kamera videórögzítés úgy működik, hogy a készülék ütés, ütközés, vagy mozgás észlelése esetén - pl. ajtórányitás, beletolatás stb. - indítja a felvételt, beállítástól függően az esemény előtt történteket is rögzítve (10+30 másodperc időtartamban), vagy csak az esemény bekövetkezte utáni szegmenst eltárolva (30 másodpercben az eseményt követően).

A parkoló mód működhet egyszerre három kamerával 12 órán keresztül, vagy akár 48 órán keresztül a 360°-os - egy kamerás - felvétellel őrizve az autót.


Három felvételi mód közül választhatunk a célnak megfelelően, leparkolt autónkhoz:

1. Pufferelt videó - Felvétel esemény előtt és után:

Az ütközés, ütés vagy mozgás előtti és utáni események rögzítése
■ Rögzítés 3 kamerával
■ Megfigyelés akár 12 órán keresztül, mely általában elegendő a délutáni parkolás és a másnapi munkába indulás közötti idő lefedésére
■ Videó rögzítése összesen 40 másodpercig, 10 másodperccel a mozgás vagy ütés/ütközés észlelése előtt és 30 másodperccel az ütközés észlelése után egy videó fájlként
■ Ha nagy az ajtó rányitások, rongálások, ill. a parkolási sérülések kockázata, ez a felvételi mód az ajánlott.


2. Energiatakarékos felvételű parkoló mód:

Attól az időponttól rögzít, amikortól a kamera ütközést vagy mozgást észlel
■ 360°- kamera videofelvétel
■ Akár 48 órán át tartó videófelvételt
■ 30 másodperces videó az ütközés vagy mozgás érzékelése után indítva
■ Hosszabb idejű parkolási felvétel valósítható meg az energiatakarékos, egy kamerás (360 fokos) felvétellel. Ez olyan helyzetben ajánlott, ha hosszabb ideig parkolunk folyamatosan adott helyen.


3. Pufferelt felvétel, majd energiatakarékos parkoló mód:

Ez egy olyan felvételi mód, amely egyesíti a két felvételi módot, a pufferelt mód aktivitási ideje után átvált az energiatakarékos módba a készülék, így további kontrollt kínál a parkolás eseményeiről.
■ Választhatunk a következők közül: 3 óra pufferelt felvétel + 24 óra energiatakarékos felvétel,
vagy 12 óra pufferelt felvétel + 6 óra energiatakarékos felvétel.


 

2,7 hüvelyk méretű kamera kijelző

A kamera nagyméretű, jól látható és olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, melyen visszanézhetők a rögzített felvételek és beállítható minden funkció.

A kijelző okostelefonos alkalmazás nélkül is kiváló használatot biztosít, amely megbízhatóbb, mint egy telefonos applikáció lenne. Így akkor is könnyen használható a kamera, ha valaki nem mozog otthonosan a telefonos applikációk világában.

Mivel a gombok funkciója a képernyő jobb oldalán megjelenik, intuitív módon kezelhető, akár a magyar nyelvű használati utasítás elolvasása nélkül is!


Választható kamerakép

Működés közben beállítható az LCD képernyő fényereje, a képernyő kikapcsolásának ideje - hány perc múlva kapcsoljon le a kijelző bekapcsolás után - vagy folyamatosan bekapcsolt kijelző is választható, így pl. a hátsó kamera képét megjelenítve a kijelzőn, kvázi digitális visszapillantó tükörként vagy tolatókameraként, ekkor a kocsi mögötti események látszanak a kijelzőn, folyamatosan.
A három kamera képe között gombnyomással válthatunk, az élőkép ekkor azonnal a következő kamerára vált (első, hátsó, 360 fokos osztott kép, első-hátsó képpel).


Biztonsági kamerába való memóriakártya a készülékhez mellékelve

32GB-os "Endurance" minőségű microSD kártya a készülékben mellékelve, a kamera azonnal használható, minden a dobozban!

A kamera értesíti tulajdonosát, ha formázásra (inicializálásra) van szükség az SD-kártya esetleges hibája miatt. Ezzel elkerülhető, hogy éppen az a felvétel ne legyen meg, amire szükség van.


Számítógépes videó visszanéző szoftver - szerkesztés és exportálás funkcióval

A rögzített videót számítógépes szoftver segítségével, a  három kamera párhuzamos képével egyidejűleg lejátszhatjuk az asztali számítógépes programban.

Az ingyenes szoftver további szerkesztési, fényerő állítási és kitakarási(!) opciókat is tartalmaz, így elkészítheti a megfelelő felvételt, melyet elmenthet és megoszthat kedve szerint.

Adatvédelmi okok miatt  a rögzített videón a rendszámokat vagy arcokat később elhomályosíthatja, "kikockázhatja". Szabadon beállíthatja az elmosódás helyzetét és erősségét, így olvashatatlanná téve a rendszámot vagy felismerhetetlenné az arcokat.


Ez a funkció akkor hasznos, ha az interneten szeretnénk megosztani egy videót, így a felvételek nem sértenek meg semmilyen adatvédelmi szabályt a személyiségi jogokra vonatkozóan, ha feltesszük a Facebookra, Instagramra, vagy elküldjük pl. a "Budapesti autósok" oldalnak (https://bpiautosok.hu/).


d'Action 360 DC4000RA extra funkciók:

Hangos értesítés funkció

Hangos értesítést kaphatunk a fontos információkról, például "nincs behelyezve a microSD-kártya" vagy "parkolási felvétel" került rögzítésre, azaz valami történt a parkolás alatt (angol nyelvű értesítések!).

Helyadatok rögzítése GPS-szel

A GPS adatok rögzítése rendkívül pontos koordináta információkat mellékel a videóhoz, sebességet, irányt, helyzetet is rögzít, mely a visszajátszás során térképen is megjeleníthető.

Speciális 27.5 FPS frame rate a tökéletes felvétel érdekében

Gyengébb menetrögzítők esetében előfordulhat, hogy a közlekedési lámpák frekvenciája egybeesik a kamera képfrissítési frekvenciájával, így a lámpa villog vagy sötétnek látszik a felvételen, miközben a valóságban működött. Ez a speciális 27,5 FPS értékkel kizárható, így minden közlekedési lámpa helyes színnel jelenik meg a felvételeken, akkor is, ha LED-es közlekedési lámpáról van szó.

Teljes zavarvédelem

A készülék tervezésekor a japán mérnökök különös gondot fordítottak arra, hogy a készülék ne bocsájtson ki semmilyen elektromágneses zavaró jelet.

Loop felvétel

A felvételek, ha megtelt a memóriakártya, a legrégebbi videó helyére kerülnek. Az esemény felvételek nem kerülnek törlésre ilyen módon, a bizonyítékok biztonságban vannak.

Beépített G-szenzor, gyorsulásérzékelő

A 3 tengelyes G érzékelő észleli az elölről és hátulról, balról és jobbról, valamint a fel-le irányú erőhatásokat és automatikusan biztonsági felvételt generál, mely nem törlődik a loop felvétel során.

 

A kamerát olyan helyre telepítsük a szélvédőn, ahol nem zavarja a kilátást és az ablaktörlő tisztítja a lencse előtti területet. Jó választás lehet a belső visszapillantó tükör alatti vagy jobb oldalon, az anyósülés előtti terület.

Mi van a dobozban?

A DC4000RA autós menetrögzítő dobozának tartalma
 

A fedélzeti kamera beszerelésében is állunk rendelkezésére! A készülék házilag is beszerelhető, ehhez az ide kattintva megtekinthető video nyújt segítséget, melyet feltétlenül érdemes megnézni a beszerelés előtt.

 

Parkolás beállítása, hogy mindhárom kamera vegyen parkolás közben:

- Kapcsolja be a kamerát - adjon rá gyújtást vagy indítsa be a járművet -> a kamera bekapcsol.
- Állítsa le a felvétel rögzítést a készülék jobb oldalán található legfelső gombbal, majd ugyanezt a gombot megnyomva lépjen be a kamera Menüjébe.
- Felülről a második (és harmadik gombbal) lépkedve a menüben keresse meg a Setting Menu pontot, majd az oldalsó legalsó gombbal válassza ki.
- A Setting Menu-ben kell megkeresnie a Parking mode beállításokat. Háromféle parkoló üzemmód állítható be:

          . Before/After recording: ebben a parkoló üzemmódban mindhárom kamera aktív - érdemes a 12 hours - 12 óra - opciót választani, melyben
            a kamera a leparkolás után 12 órán át őrzi a járművet mindhárom kamerával.

          . After recording: ebben a parkoló üzemmódban csak a 360 fokos kamera aktív (valószínűleg erre van most beállítva a kamerája), ebben a
            módban a legenergiatakarékosabb a kamera, érthető, hiszen csak egy kamera aktív a rendszerből.

          . Before/After recording and After recording: ez a parkolási mód a két fenti mód keveréke, ahol a parkolás kezdetétől egy ideig
            mindhárom kamera üzemel, majd energiatakarékossági okokból az előre néző és a hátsó kamera lekapcsol hogy a 360 fokos kamera
            tovább tudja őrizni a járművet. Itt érdemes a 12 óra + 6 óra opciót választani (Before/After Recording 12 hours + After recording 6 hours),
            vagyis ebben a módban a leparkolt autóban 12 óráig működik mindhárom kamera, majd további 6 órán át a 360 fokos kamera.

A parkoló módban készült felvételek visszanézhetők a kártyán található PARKING könyvtárban, így könnyedén tudja ellenőrizni, sikerült-e a beállítás, keletkezett-e ebben a könyvtárban hátsó kamerás felvétel a többi között. 

A termékeket 3 év hivatalos forgalmazói garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben. Megrendelhető telefonon is: +3612200462 , email -en keresztül: info@detektorbolt.hu vagy személyesen is megvásárolható: 1141 Budapest, Szugló u. 96. Elérhetőségeinken keresztül technikai támogatást is nyújtunk, a beszerelésben is segítünk igény esetén.
 

További készülékeink itt találhatóak.Tulajdonságok:

Első kamera
- képérzékelő 1/2.7 méretű, színes CMOS érzékelő, 2 Megapixel, FullHD 1920 x 1080
- látószög Vízszintes 96°, függőleges 50°, átlós 119°
- fényerő F1.5
- képsebesség 27,5fps menetrögzítő, 5,2fps parkolásfigyelő módban
- képjavító funkciók HDR, WDR
360 fokos panoráma kamera
- képérzékelő 1/2.7 színes CMOS. Képpontok száma:kb. 3,6 millió pixel, 1920 x 1920 FHD
- látószög vízszintes 360°, függőleges 190°
- fényerő F2.2
- képkocka másodpercenként 19 menetrögzítő, 5,2 parkoló módban
- képminőség javító funkció WDR
Hátsó kamera
- képérzékelő 1/2.8 hüvelykes, színes CMOS, kb. 2 millió pixel, FHD 1920 x 1080 felbontással
- látószög 131° vízszintesen, 75° függőlegesen (155° átlósan)
- fényerő F1.8
- filmkockák száma 27,5 kép/mp (menetfelvelő mód), 5,2 képkocka/mp (parkoló módban)
- képjavító funkció HDR
Videó rögzítési üzemmódok
- vezetési módban folyamatos rögzítés; ütközés és ütés rögzítés; kézi rögzítés;
- parkolás figyelő módban ütésre vagy mozgásra induló rögzítés (A külön megvásárolható parkoló modul szükséges!)
GPS adatok rögzítése igen, ki-bekapcsolható
G-érzékelő 3 fokozatú
Hangfelvétel igen, ki-bekapcsolható
LCD kijelző Igen, 2,7" TFT LCD
Méretek (felszerelt állapotban)
- fő kamera 92mm x 122mm x 47mm (magasság, szélesség, mélység)
- hátsó kamera 59mm x 59mm x 38mm
Súly (konzollal együtt)
- Fő kamera 206g
- Hátsó kamera 62g
Tápfeszültség 12V / 24V - Kamera üzemi feszültség szabvány USB:DC5V
Maximális áramfelvétel (DC12V) 440mA
Működési hőmérséklet tartomány
- vezetési mód -10°C és + 50°C között
- parkolásfigyelő mód -10°C és + 65°C között

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés