Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autós kamera

Széles autós kamera kategória kínálatunkba a legjobban használható autós menetrögzítő kamera készülékeket, valamint éjjellátó autós kamerát és WIFI kapcsolatos, vezetékezést és saját képernyőt nem igénylő okostelefonos tolatókamera eszközt válogattunk be. Mind általunk kipróbált, kiváló képminőségű és felbontású, egyszerűen használható, beszerelés nélküli, vagy minimális installációt igénylő készülékek!

✅ Milyen mozgásérzékelős kamerát válasszak

✅ Gyakori kérdések a fedélzeti kameráról

Rendezés:

Tolatókamera - SmartCam CAR WIFI - mely okostelefonodra továbbítja a képet. Wi-fi kommunikáció, biztonságos parkolás, egyszerűen szerelhető kábelezés nélküli dizájnnal, valamint éjszakai night vision üzemmóddal. Android és iOS rendszerekhez egyaránt használható, ingyenes alkalmazással.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
19.900 Ft

Menetrögzítő kamera MAGYAR NYELVŰ menüvel és WIFI kapcsolattal, okostelefonos (Android és iOS) applikációval.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
37.900 Ft

Full HD autós fedélzeti kamera VÉDA és FIX TRAFFIPAX előrejelzéssel, magyar és európai sebességmérő adatbázissal! 30fps képrögzítés, 1920*1080 felbontás, Sony szenzor, 140°-os látószög, CPL szűrő. 2" méretű LCD kijelző, USB tápellátás

Raktáron, zavartalan kiszállítás
59.900 Ft

Autós kamera a sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatából, Wi-Fi kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080p) felbontással, 60FPS rögzítési sebességgel,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
59.900 Ft
A kedvező árú és kiváló Ultra HD képminőségű Viofo A129 PRO autós kamera 4K felbontással első szélvédőre, LCD képernyővel, kezelőgombokkal, Wi-Fi csatlakozással.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
69.900 Ft

Dual autós kamera a sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) magas rögzítési sebességgel,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Első autós kamera a prémium kategóriás BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) 60FPS rögzítési sebességgel, ajándék memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez. Hátsó kamerával bővíthető.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft
Viofo duo, azaz első és hátsó menetrögzítő kamera rendszer autósoknak. Sony képérzékelővel, 30fps képrögzítéssel, 4K UHD (első kamera) és 1080p FullHD (hátsó kamera) felbontású képminőséggel, parkoló üzemmóddal.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Új, Plus széria! Dual autós kamera a sokak által legjobbnak tartott BlackVue kínálatából, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, FULL HD (1080P) magas rögzítési sebességgel,  memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
164.990 Ft

4K autós kamera top minőségben - a BlackVue zászlóshajója, Dual kivitelben, WI-FI kapcsolattal és telefonos alkalmazással, valódi 4K UHD felbontással és a hozzá passzoló 162 fokos ultra széles látószögű lencséve, magas rögzítési sebességgel, memóriakártyával és minden szükséges kellékkel a felszereléshez.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
199.900 Ft

ÚJ VÁLTOZAT! Autós éjjellátó és menetrögzítő rendszer, amiről a TotalCar-on is olvashattál! Rossz látási viszonyok szürkületkor, este vagy éjszaka? Felejtsd el! Itt a Lanmodo Vast PRO Dual, amivel mostantól nem csak mindent láthatsz, hanem rögzíthetsz is mindent kamerájával! 1080p-s nagy felbontású minőségi kijelző, könnyű üzembe helyezés.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
176.900 Ft

Hátsó kamera és  Tolatókamera a Lanmodo VAST PRO éjjellátó menetrögzítő fedélzeti autós kamerához. Használható az utastérben vagy kint, a rendszám fölé szerelve. Hasznos kiegészítő, ha szeretnéd rögzíteni az autó mögött történő eseményeket, vagy könnyebbé tennéd a parkolást a segítéségével, nagyméretű kijelzőn ellenőrizve a jármű mögötti területet.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
29.900 Ft
Szivargyújtó elosztó USB porttal, mellyel könnyedén megduplázhatod az autódban található szivargyújtó aljzat számát. 3.1A gyorstöltésre is alkalmas USB aljzatokkal ellátva.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
9.990 Ft
Bekötő kábel BlackVue fedélzeti menetrögzítő kamerához
Raktáron, zavartalan kiszállítás
5.900 Ft

A POWER MAGIC PRO fedélzeti kamera bekötő modul ügyel rá, hogy parkolóhelyzetben semmiképpen se merítse le a kamera a gépkocsi akkumulátorát. Parkoló módban rögzítő kamerákhoz kiváló választás, így nem érheti meglepetés a sofőrt, hosszabb parkolás után sem!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
11.900 Ft
Micro SD kártya átalakító mellyel a memóriakártya USB csatlakozóba helyezhető.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
2.990 Ft
Neoline X74 tartókonzol és bekötő kábel szett
Raktáron, zavartalan kiszállítás
6.900 Ft
BlackVue CPL Filter - Cirkuláris Polarizációs szűrő BlackVue fedélzeti kamerákhoz.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
12.900 Ft
Hálózati adapter, ami lehetővé teszi BlackVue rendszerünk otthoni bekapcsolását vagy beszerelés előtti kényelmes konfigurálását az íróasztalunkon.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
6.900 Ft
Raktáron, zavartalan kiszállítás
54.900 Ft
Bekötőkábel Viofo A129 Pro és Pro Duo menetrögzítő kamerához, parkoló üzemmódhoz és rejtett kábelezéshez.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
5.990 Ft
Kiegészítő első tartókonzol DR900 kamerához.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
5.900 Ft
Szabotázsvédő zár kamerához, mely megakadályozza a tápkábel kihúzását és a memóriakártya kivételét.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
15.900 Ft
Extra tartókonzol BlackVue DR590 első menetrögzítő kamerához, ha másik autóban is használnád készüléked.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
5.900 Ft

Az autós kamera, DVR vagy más néven autós menetrögzítő vagy fedélzeti kamera nagyon népszerű termék, hiszen számtalan vitás helyzetben jól jöhet a visszanézhető felvétel, az objektív bizonyíték.

Akár a saját szórakoztatásunkra készítünk felvételt a közlekedésben tapasztalt érdekességekről, furcsaságokról vagy szabadidő alatt látványosságokról, akár káresemény után használjuk fel bizonyítékként a felvételt, kétségtelen, hogy nagyon hasznos lehet a menetrögzítő kamera.

 

Gyakori funkciók a fedélzeti kamerákon:


Parkoló üzemmód:

Bizonyos kamerák képesek folyamatos felvételre, az autó parkoló helyzetében is. Ezzel a funkcióval megtekinthetjük, ha valaki babrált a kocsink közelében, esetleg parkolás közben nekiment míg mi nem tartózkodtunk járművünkben.


Ilyenkor a fedélzeti kamera működése hasonló a biztonsági kamerákhoz, felveszi a környezet történéseit, míg a tulajdonos nincs "otthon", nincs az autóban. A felvétel beállítástól függően lehet folyamatos, mozgásérzékelő által indított és ütésérzékelő jelzésére induló videó. 

 

Éjjellátó üzemmód:

A nightshot, azaz éjszakai felvétel funkció sokszor arra vonatkozik, hogy éjjel is értékelhető képet rögzít a kamera.
Kínálatunkban megtalálható kifejezetten éjjellátó kamera is, mely a vezetésben is segíthet már a Hold és a csillagok fényénél 
A Lanmodo éjjellátó szélesvásznú kijelzővel rendelkezik és látószöge is optimális a vezetés segítéséhez a sötétben.

 

Integrált GPS antenna:

Ha beépített GPS antennával rendelkezik a fedélzeti kameránk, akkor a felvételhez társítva eltárolhatja a sebességet és koordinátákat. Kínálatunkban megtalálható traffipaxjelzős kamera is, mely a koordináták alapján előre jelzi a közeledő VÉDA kaput vagy fix traffipaxot, lehetőséget adva a sebesség ellenőrzésére.

 

Az autós kamera beszerelés:

Kamera elhelyezése: a menetrögzítő kamerát (angolul: dashcam) elhelyezése a belső visszapillantó tükör alatt vagy mellett célszerű, úgy megválasztva a pozíciót, hogy az végül ne akadályozza a sofőr kilátását, sem a napellenzők lehajtását.

 

A "fekete doboz" felszerelése:

Autóskamera felszerelés előtt hajtsuk le a napellenzőket, így biztosan nem tesszük rossz helyre a kamerát ebből a szempontból sem.

Az üveget tisztítsuk meg felhelyezés előtt. Tapadókorongos tartó konzol esetében ablaktisztítóval, öntapadós ragasztószalagos konzol esetén tiszta alkohollal, a zsírtalan felület elérése érdekében. A tapadókorong tapadását segíti némi zsiradék és nedvesség, míg a ragasztószalagnak a tökéletesen zsírmentes felület a legmegfelelőbb.

Ha több autóban szeretnénk használni a kamerát, vásárolhatunk extra konzolt hozzá, így csak a kamerát kell áthelyezni egyik gépkocsiból a másikba.

Autós kamera

Wi-Fi kapcsolat:

Kényelmi funkció. Wifi kapcsolat esetén a rögzített fotó videó smart vagy okostelefonon megtekinthető, kamera készüléktől függően a beállítások elvégezhetőek telefonon keresztül is.


Szintén az adott wifi autós képrögzítőtől függ, hogy Android és/vagy iOS (iPhone) készüléken is tudunk-e kapcsolódni a kamerához.Érzékelők:

Mozgásérzékelő: A kamera látóterében történő mozgásra, a kép változására figyel a készülék, és pl. parkoló üzemmódban elindítja a felvételt, ha mozgást érzékel.

Ütésérzékelő: A felvevő G szenzorát, azaz gyorsulás érzékelő szenzorát használva érzékeli a koccanásokat, ütéseket, ütközéseket. Érzékenysége szinte minden esetben állítható, hogy a gépkocsik különböző rugózásához hangolható legyen, pl. egy kátyús úton keményebb rugózású autóban szükség lehet az érzékenység csökkentésére, vagy puhább futóművű autóban az érzékenység növelésére.

 

Tápellátás, bekötés, szivargyújtó csatlakozó:


A tápfeszültséget leggyakrabban szivargyújtóról kapják a kamerák. Ebben az esetben csak be kell dugni a csatlakozót a szivargyújtóba, és már működik is a kamera. Persze ez azt jelenti, hogy foglalt a szivargyújtó, és ha telefont szeretnénk tölteni, vagy navigációs GPS készüléket használni, szivargyújtó elosztóra is szükségünk van.

A direkt bekötés erre a problémára tökéletes megoldás, hiszen ebben az esetben a kamera tápkábele nem foglalja a szivargyújtót, hanem közvetlenül a gépkocsira csatlakozik. Ekkor a tápkábel láthatatlanná tehető és gyári kinézetet kap a kamera is. Ebben a műveletben partnerszervizünk vagy a legtöbb autóvillamossági műhely segítségedre lehet.

 

Gyakori kérdések a menetrögzítőkkel kapcsolatban:

 

Jár hozzá memóriakártya?

BlackVue és Lanmodo menetrögzítőinkhez ajándék memóriakártya tartozik, tehát ha megrendeled, a készüléket, azonnal használhatod a kamerát, nem szükséges külön memóriakártya vásárlása.

 

Milyen memóriakártyát vegyek ha szükséges a menetrögzítőbe?

 

A fedélzeti menetrögzítő kamerákhoz megfelelő SD  (SDXC) memóriakártya szükséges. Bírnia kell a nagy felbontás miatt magas adatmentési sebességet és a sok felülírást is, hogy évekig biztonságosan funkcionáljon a kamerában, télen nyáron, melegben, fagyban.  Ilyen pl. a BlackVue gyári memóriakártyája, vagy a Samsung Pro Endurance sorozat memóriakártyái és a Sandisk High Endurance, melyek állják a sarat az autóban előforduló téli mínuszokban és nyári kánikulában is. (Általában a működési hőmérséklet tartomány: -25C°-tól +85C°.) Gyenge minőségű memóriakártya esetében az elhasználódás hamarabb fog bekövetkezni a szélsőséges hőmérséklet változások miatt.

 

Mi van ha betelt a kamerába helyezett SD kártya?

 

Ha betelt a kamera kártyája, nem kell törölni a videókat, a kameránk megteszi ezt. Ezt nevezzük loop felvételnek, mely során a legrégebben készült felvételt írja felül a kamera rögzítő algoritmusa.

 


Mennyi felvétel fér a memóriakártyára? 


A válasz összetett, mert több dologtól függ, mégpedig a felbontástól, a tömörítéstől és a memóriakártya méretétől

A rögzített videó felbontásától és a kamera tömörítésétől függ a létrejövő videó fájlok mérete, és a memóriakártya méretétől függ, hogy mennyi fér el ezekből a videókból a kártyán, mielőtt a kamera a legkorábbi felvételt törölné, ha betelt az SDXC kártya.

Ez az úgynevezett loop felvétel mód, avagy végtelenített felvétel, ahol a legrégebbi eseményeket írja felül a legfrissebb mozgókép.

A digitális rögzítés előnye, hogy hatalmas mennyiségű felvétel fér el például egy 128GB (gigabájtos) mini SDXC kártyára, legyen az a kamera FULL HD  (1920x1080 pixel) vagy QHD (2560x1440 képpont) , esetleg  4K(3840x2160 pixel felbontást rögzítő készülék.  Gyakorlatilag minden egyes másodpercben készül a készüléktől függően 30-60 fotó, az említett felbontások egyikével, melyet automatikus módon tömörít a kamera, hogy kezelhető méretű felvételek, fájlok kerüljenek mentésre. Bluetooth helyett a kamerák már WI-FI kapcsolatot használnak, hogy ezek a nagy felbontású mozgóképek is gyorsan megtekinthetőek legyenek az okostelefonos alkalmazásban.

 

Mit jelent az FPS? 

Az FPS a frame per second, azaz képkocka másodpercenként. Már a 30 képkocka másodpercenként is tökéletesen folyamatos mozgást ad.

 

G SZENZOR

A G szenzor azt jelenti, hogy a kamera rendelkezik egy gyorsulás érzékelő egységgel, mely figyel a gyorsulás (G force) változását 3 tengelyen, előre-hátra, fel-le, jobbra és balra.

Kínálatunkban található kamrák gyorsulásmérője, vagy gyakori nevén ütés, ütközés érzékelője több fokozatban állítható, finomhangolható a gépkocsihoz és a sofőr igényeihez illeszthető a menüben beállítva.

 

Milyen memóriakártyát használjunk?

Régebben csak az SD kártya, micro SD kártya megnevezés és a kártya mérete volt a memóriakártyák jellemzője. Ez napjainkban jelentősen kibővült, kiegészült a sebesség jelzésével, mely megmutatja, milyen gyorsan írható és olvasható az adat a kártyáról.

Legalább Speed Class 10  - egy 10-es számjegy C betűben, UHS Speed Class U1, egy egyes számjegy U betűben, vagy pedig Video Speed Class V10 jelölésű kártyát használjuk -ennek jelölése egy V betű, mögötte egy 10-es számjegy. Ezen jelölések megfeleltethetőek egymásnak, és ha magasabb számot látunk, az gyorsabb kártyát jelent. Pl. U3, V30, V60,V90. Minél magasabb a V jelölés után álló szám, annál magasabb a maximális rögzítési sebessége a kártyának. Autós kamera esetében általában elegendő a V10 vagy U1 sebesség, melynél fontosabb, hogy a memóriakártya "tartós" legyen, úgynevezett "Endurance" jelölésű.

 

Mi az a szuperkondenzátor?

A szuperkondenzátor egy áram tárolására képes elektronikai alkatrész, mely ellentétben az akkumulátorokkal széles hőmérséklet tartományban tud biztonságosan üzemelni, nem károsítja a napon parkolás sem.

 

Rólunk: a detektorbolt.hu, azaz a H&H Deal Hungary Kft. Budapesten a Szugló utca 96. szám alatt található.

A készülékeket személyesen is megvásárolhatod, vagy megrendelheted és futárszolgálattal küldjük el neked. Ebben az esetben választhatsz előre utalást, bankkártyás fizetést vagy a futárnál is fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával.

 

A fedélzeti kamera beszerelésében szükség esetén segítséget nyújtunk, partnerszervizünk nagy gyakorlattal és igényes munkavégzéssel hajtja végre ezt a műveletet
 

További kérdésekre is örömmel válaszolunk elérhetőségeinken:


E-mail: info@detektorbolt.hu

Telefon : +3612200462
Cím adatok:
H&H Deal Hungary Kft.
1141 Budapest, Szugló utca 96. 

Tájékoztató: A vásárlás a kosár gomb használatával, az adott készülék mellett feltüntetett áron történik. A kiválasztott terméket tedd a kosárba, majd a pénztárban tudod a fizetési folyamatot elindítani. Bejelentkezés nem feltétel a vásárláshoz. Az oldalon feltüntetett akciók, árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.


Fizetés módjai: utánvét és személyes átvétel esetén készpénz vagy bankkártya, előre utalás.

 

Általunk ismert következő készülék jelölések még: Neoline, Blackvue, Xiaomi, Navitel R600, Mio Mivue 733, Lamax, Truecam dash cam, Viofo.

 

Gyakran ismételt kérdések

GYIK

Milyen autós kamerát vegyek?

A fő kérdés, hogy mire használnád a menetrögzítő kamerát. Ha biztosítani szeretnéd, hogy egy baleset esetében videós bizonyíték legyen a kezedben, válassz első és hátsó kamerával ellátott berendezést, így a hátul történő események is rögzítésre kerülnek. Ha parkolás közben is szeretnéd óvni az autót, válassz parkoló üzemmódos készüléket.

A beszerelést hol végzik el?

Nem bonyolult művelet, általában minden kellék mellékelve van a készülék egységcsomagjában, amivel házilag kivitelezhető a beszerelés. Természetesen a műveletben tudunk segíteni, akár online, akár partner szervizünkben is.

Milyen memóriakártyát tegyek a fedélzeti kamerába?

A javasolt méret 32GB és 256GB közötti kártya. Alapvető biztonsági mentésre már a 32GB-os kártya is elegendő, hiszen az események védett adat állományként kerülnek mentésre, nem törlődnek a loop felvétel során. Vannak kifejezetten autós felhasználáshoz ajánlott típusok.

Mi az a loop felvétel?

A fedélzeti kamera mindig a legrégebbi felvétel helyére menti a friss képet, így a memóriakártya nem telik meg, az újabban rögzített videók elérhetőek maradnak.

Keresés