Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

D1S xenon izzó - HID

Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)

D1S XENON IZZÓ - gyárilag D1S foglalattal szerelt xenon lámpával rendelkező gépkocsikhoz. A kiégett D1S xenon izzó helyére tehető, minden D1S rendszerrel kompatibilis OEM alkatrész. 6000K színhőmérséklet (jégfehér).

Gyártó: Egyéb
Cikkszám: D1S_xenon_izzo_6000K
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: 1.000 Ft

Leírás és Paraméterek

D1S xenon izzó - gyárilag D1S foglalattal szerelt xenon lámpával rendelkező gépkocsikhoz!

A kiégett D1S xenon izzó helyére tehető, minden D1S rendszerrel kompatibilis OEM alkatrész.

 

Ez a D1S izzó 6000K szín-hőmérsékletű, ami azt jelenti, hogy színe hideg fehér, nem kék, nem sárga, a szemnek kellemes szín-hőmérsékletű. (K - Kelvin,  minél magasabb a szám, a xenonizzó fénye annál kékesebb, minél alacsonyabb, annál sárgásabb. A legnagyobb fényerejű a 4300K és 5000K és 6000K értékű izzó.)  

 

Hogyan cseréljük ki házilag a D1S xenont?

A xenonizzó cseréje egyszerű, amennyiben hozzáférünk a gépkocsi lámpatestének hátuljához, a fedélhez, ami a D1S xenonizzót takarja.  A D1S jellegzetessége, hogy az elektronika el van különítve a gyújtó elektronikától, a gyújtó egybe van építve az izzóval, míg a transzformátor távolabb található. A gyújtót láthatjuk szögletes, fém színű kockaként az izzó hátulján, rajta egy többpólusú csatlakozóval.   

 

A D1S izzó kiszerelése

Vegyük le a lámpatest hátsó burkolatát. Ekkor látnunk kell az izzót, a tápkábellel együtt. Az izzó általában bajonettzáras, ami azt jelenti, hogy óra járásával ellentétes irányban 90 fokban elforgatva kivehető a foglalatból. Vigyázzunk, ne feszítsük a csatlakozó kábelt. Ha sikerült kivennünk a d1s izzót a foglalatból, óvatosan távolítsuk el, húzzuk le az elektromos csatlakozót.

 
A xenonizzó beszerelése

Az új d1s izzóra először csatlakoztassuk a tápfeszültség kábelt, majd helyezzük vissza a lámpa foglalatba és forgassuk el óra járásával megegyező irányba, míg fixen nem rögzül. Mielőtt visszatesszük a lámpa fedelet, győződjünk meg róla, hogy működik a világítás. Ha nem világít az izzó, ellenőrizzük az autó fényszóró biztosítékot. (Figyelem! A két oldal külön biztosítékot tartalmaz, ha az egyik oldalon ég a lámpa, az nem jelenti azt, hogy a másik oldalon is jó a biztosíték!) A kábel csatlakoztatásánál ügyeljünk rá, hogy ne görbüljön el a csatlakozó tüske (pin) az izzó elektronikájában.

 
A xenonizzó tesztelése

A xenonizzó teszteléséhez a legegyszerűbb módszer az, ha az izzókat felcseréljük. Ha a hiba átvándorol a másik oldalra, az izzó hibás! Ha nem, akkor a tápellátásban, elektronikában vagy csatlakozókban, tápkábelekben keressük a hibát!

 

Figyelem

A xenon izzót ne fogjuk meg kézzel, ne érjünk az üveghez, mert a bőrünkön található zsírréteg rátapad és lerövidíti az élettartamát. Ha mégis megfogtuk, tiszta alkohollal tisztítsuk meg az izzót. Javasoljuk a kesztyű használatát.


Az égőt 6 hónap hivatalos forgalmazói jótállással szállítjuk, GLS Futárszolgálattal. Érdemes párban vásárolni, különben elüthet a régi égőtől az új fényforrás színe, mely a folyamatos fényerő vesztés és színhőmérséklet változás eredménye.

Ha nem tudod biztosan, hogy milyen foglalatú izzóra van szükséged, itt megnézheted: Osram izzókereső


További információ:
​H&H Deal Hungary Kft.
E-mail: info@detektorbolt.hu
Tel.:+3612200462

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 16.
4db van a kocsiban, tökéletesen múködik.

Keresés