Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GERMICID LÁMPA 60W UV-C HIGH PERFORMANCE

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)

Baktérium és vírusölő germicid lámpa, fertőtlenítés az UV-C és az ózon együttes erejével. Távirányítós kivitel, késleltetett indítás opció.

Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 60w-uvc-germicidal
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. december 03.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Germicid lámpa

Felületfertőtlenítés az UV-C sugárzás erejével! Az UV-C sugárzás ellen vélhetően semmilyen életforma nem képes rezisztenciát kialakítani, így tökéletes fertőtlenítő megoldás. 

A korszerű, kisnyomású germicid lámpában létrejövő sugárzás áthatol a speciális üvegen, majd a felületeken erőteljes sterilizálást végez. A látható fény csak töredéke az UV sugárzásnak, mely szemmel nem látható, de ezt ne is keressük, a helyiségben tartózkodni tilos, ha üzemel a germicid lámpa.Se a bőrünket, se szemünket ne érje sugárzás, még visszavert formában sem. A készüléken ezért van késleltetett indítás, mely 10 másodpercet biztosít a helyiség elhagyására az UV-fény bekapcsolása előtt. További segítség ebben a készülékhez mellékelt távirányító, mellyel az indítást is menedzselhetjük, de a fertőtlenítő folyamatot bármikor azonnal le is kapcsolhatjuk, ha a program lejárta előtt a helyiségben lenne dolgunk.


Germicid lámpa működés közben

15, 30 és 60 perces programot is választhatunk a helyiség méretének megfelelően

Ózont is előállít

A készülék nem ózongenerátor, de az UV-C sugárzás ózongenerátorként is működik, azaz Ogázt, ózont állít elő - aktív oxigént, mely fertőtlenít. A készülék hatása így kettős, a fénnyel és az ózongázzal is sterilizál. Ahova az ultraviola sugárzás nem világít be - pl. bútorok, paravánok mögé -, a létrejövő fertőtlenítő ózongáz oda is eljut és elvégzi a sterilizálást.
A keletkező ózon tehát segít az esetleges árnyékban maradó helyek fertőtlenítésében, bár a falakról és plafonról visszaverődő germicid lámpa sugárzás szinte mindenhol elvégzi munkáját - ne felejtsd, a nem látható sugárzás sokkal erősebb, mint a látható.

 

A germicid lámpa által termelt ózon eljut az árnyékos helyekre is

 

A germicid lámpa működtetése

Fertőtlenítő kezeléskor az UV-C lámpa legjobb helye a szoba, iroda, üzlet, rendelő, műhely stb. közepén van - innen tud bevilágítani minél nagyobb teret készülékünk. Az UV-fertőtlenítés idejét a helyiség méretéhez arányosan kell beállítanunk, melyben segítséget a kezelési időtáblázat nyújt.  


Fertőtlenítő germicid lámpa időkezelési táblázat:

Terület (m2)

Idő (perc)

0 - 20 15
21 - 40 30
41 - 60 60


A germicides fertőtlenítés végeztével várjunk fél órát, míg az ózon átalakul oxigénné, és csak ez után lépjünk a helyiségbe, ahol jól szellőztessünk ki!

 

A germicid lámpa használatának előnyei:

1. Az UV és ózon kettős fertőtlenítő hatása elpusztítja a baktériumokat és vírusokat néhány percen belül. Hatékony a levegőben szálló és a felületen várakozó baktériumok ellen. Az ózonnak köszönhetően nincs holttér, az árnyékos részeken is megvalósul a sterilizálás.

2. Hordozható, bárhol használható.


3. Hatékony a tuberkulózis, az MRSA, a H1N1, Covid és valamennyi más aeroszolos terjedésű és légúti megbetegedést okozó vírus, baktérium elpusztításában.


4. Elpusztítja a kórházakban, iskolákban, élelmiszer-ipari üzemekben és irodákban található baktériumok, gombák, vírusok 99,9%-át.


5. Csökkenti az asztmára hajlamosító behatásokat.

6. Megszünteti a szagokat és fertőtleníti a levegőt.

Fertőtlenítő UV lámpa távirányítóval

Távirányítóval is indítható a fertőtlenítés


Az UV-C rövid hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami 100-280nm közti tartományban található. Az UV-C az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő elektromágneses sugárzás. A germicid, azaz baktériumölő kifejezés arra utal, hogy a kórokozók DNS-ében található szomszédos timinmolekulákat az UV-C fény dimerizálja, összekapcsolja, így roncsolva őket, amitől a DNS lemásolhatatlanná válik. Önmagában nem pusztítja el ezeket, de kellő számú DNS-sérüléstől szaporodás-képtelenné válnak. Vagyis a megfelelő használat és védelem mellett egy rendkívül hatékony eszközt tudhatunk magunkénak a vírusok, baktériumok elleni harcban.

 

A készüléket 12 hónap hivatalos forgalmazói garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk.


További vásárlási információ kérés:
Email: info@detektorbolt.hu
Tel.: +3612200462
H&H Deal Hungary Kft.  
Adatkezelési tájékoztató a kapcsolat menüpontban található.
 

Tulajdonságok:

Teljesítmény 60W/50Hz
Feszültség 220V
Fertőtlenítő technológia UVC és ózon
Méret 60 x 19cm (magasság x szélesség)
Távirányító elem (tartozék) 12V 23A
Késleltetett indítás Igen
Késleltetés ideje 10mp
UV intenzitás 170 μW/cm²

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés