Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viofo T130 3CH három kamerás autós dash cam

Ár:
99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)

Három kamerás autós eseményrögzítő rendszer magyar menüvel, OLDALRA néző, kifordítható belső (Vagy oldalsó!) kamerával a Viofotól, ahol az utastér figyelő kamera az első kamerába integrált, sőt, 90°-ban kiforgatható a vezető ablakra is, így pl. az autó leparkolása után az autó oldala is figyelhető vagy bármilyen interakció, beszélgetés a sofőrrel rögzíthető. 2K első kamera + Full HD belső + Full HD hátsó kamera felbontás, magyar menü, MAGYAR GARANCIA, ahogy a többi kameránkra is! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott terület!

Gyártó: Viofo
Cikkszám: T130-3CH
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Viofo autós kamera távrányító gomb Viofo BlueTooth távirányító gomb
9.900 Ft
HK4 Viofo T130 autós kamera bekötő kábel USB C csatlakozóval, akkuvédelemmel HK4 USB-C bekötő kábel parkoló módhoz
7.990 Ft
CPL Polárszűrő - polarizációs szűrő VIOFO T130 autós kamerához CPL polárszűrő VIOFO T130/A139/A229/WM1 kamerához
7.990 Ft
Memóriakártya autós kamerához Memóriakártya autós kamerához 128GB
13.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VIOFO T130 3CH - HÁROM KAMERÁS AUTÓS KAMERA ELSŐ, BELSŐ ÉS HÁTSÓ KAMERÁVAL

Oldalra néző, oldalra fordítható beltéri kamerával! Magyar menü, magyar kezelőfelület az applikációban!  A VIOFO T130 háromcsatornás kamera a Viofo 2024 évi legkedvezőbb árú 3 csatornás, okosan kitalált kamerája, ahol a harmadik, beltéri kamera lencse nem külön házban van, mint általában a három kamerás rendszereknél, hanem az első fő kamera házában kapott helyet, megkönnyítve ezzel az installációt is. Szinte 360 fokos autós kamera kedvező áron felső polcos minőségben! A legolcsóbb felső kategóriás három kamerás rendszer.

 

Oldalkamera

Határátlépésnél vagy külföldön is rendkívül hasznos az oldalra fordítható kamera, hiszen a diskurzusokat, autópályakapus tranzakciókat, vagy bármilyen interakciót hanggal együtt rögzíthetünk, mely a későbbiekben esetleg fontos lehet, így ez a kamera a nyaralás mellett a munka célú külföldi utazás során is hasznos lehet, nem csak a gyakran ellenőrzött fuvarozóknak - a kamera nem csak 12V, hanem 24V kompatibilis is -, hanem az utazóknak is.

CPL szűrővel kiegészíthető az első QHD felbontású kamera, mely az egyébként is fantasztikus minőségű képet még magasabb szintre emeli, a zavaró tükröződések eltüntetésével vagy csökkentésével.

 


Viofo T130 3 kamerás autós kamera

 

Wifi kapcsolattal és okostelefonos alkalmazással visszanézhető felvételek, beállítási lehetőség. A legjobb menetrögzítő fedélzeti kamera a kategóriájában! Az oldalra néző kamera egyedülálló fejlesztés! Masszív, minőségi készülék a híres gyártótól, ingyenes firmware frissítési lehetőséggel.

 

Sztatikus rögzítőfóliával

A "Static Sticker" azaz a sztatikus rögzítő fólia megengedi, hogy a kamera konzoljával együtt eltávolítható és visszahelyezhető legyen a szélvédőre, akár csak egy tapadókorongos rögzítés esetében. Így ha nem szeretnénk tartósan a kocsiban rögzíteni a kamerát, mert pl. nem saját az autó, a gyárilag mellékelt felhelyező matricákkal ez megoldható. Természetesen a "hagyományos" szupererős rögzítő paddal is felhelyezhetjük a kamera tartókonzolját, melyről a kamera oldalra csúsztatva levehető és visszahelyezhető! Minden kellék a csomag része! 
 

Viofo autós kamera, 3 kamerás T130 rögzítő paddal rögzítve a szélvédőn, cpl szűrővel

A képen a cikk-cakkos szélű ragasztó pad a "static sticker", mely kiváltja a tapadókorongot minden funkciójában.

 

Integrált utastér kamera, mely kifordítható a sofőr ablakára, így igazoltatások és más szituációk felvehetőek

Az utasteret figyelő kamera az első kamera belső oldalán helyezkedik el, így bár három lencsés a rendszer, elég csak két kamera egységnek helyet találni az autóban: egy egység az első szélvédőre, egy a hátsó ablakra (hátsó kamera). Nem kell bíbelődni harmadik kamera ház elhelyezésével, mert az az első kameránkba integrált.
 

Három kamerával rendelkező autós menetrögzítő


Oldalirányban forgatható beltéri kamera lencse

A Viofo T130 másik nagy újdonsága a mobil beltéri kamera lencse. Ha szeretnénk, egy egyszerű mozdulattal bármikor kiforgathatjuk a jármű belső terét figyelő kamerát a vezetőajtó irányába, 0 és 90° között szabadon. A beltéri kamera látószöge 165°-os, így a lencsét oldalra teljesen kifordítva a gyakorlatilag láthatóvá válik a teljes bal oldal a felvételeken. Az oldalra néző kamera felveszi az autó mellett történteket, akár parkolás, akár igazoltatás közben, így a belső kamera új értelmet nyer, nem csak az utastérben történtek rögzítése lehetséges, hanem az oldalsó események felvétele is a sofőr oldalán.
 

IR - infravörös technológia

Az utastérbe este kevesebb fény jut, mint a járművön kívülre, így a belső kamera lencsét IR ledekkel is ellátta a gyártó, hogy gyér fényben, sötétben is felvételeket készíthessen a készülék.

 

Hőelvezetés

A kamera rendszer rendkívül integrált, mely sok gyártónál nehézséget okoz, hiszen az egymásra zsúfolt alkatrészek nehezen adják le a hőt. A Viofo mérnökei ezért egy nagyméretű hőelvezető tömböt integráltak a készülékbe, mely megakadályozza a túlmelegedést, magába szívja és megfelelő módon elvezeti a hőt. A hőelvezető elem melegszik fel a hőt kevésbé toleráló elektronikai alkatrészek helyett.


CPL szűrő

Opcionálisan vásárolható kiegészítője a kamerának a CPL polarizációs szűrő. Ha gépkocsink műszerfala olyan kialakítású, hogy napsütésben tükröződik a szélvédőn, akkor sincs gond, a polarizációs szűrő nagymértékben csökkenti a tükröződéseket, így javítva a részletek áthatóságát, a rendszámok olvashatóságát a felvételeken. A lencsét fizikailag is védi, mely nagyon hasznos tulajdonság, hiszen véletlenül sem karcolódhat össze az érzékeny optika ha rajta van a védelmi feladatot is ellátó optikai szűrő.


Opcionális bekötőkábel a parkoló üzemmódhoz

A kamerához kedvező áron megvásárolható az akkuvédő, feszültség limit beállítással is rendelkező bekötő kábel, mely  parkolás során táplálhatja a kamerát, így a leparkolt autóban is felvételeket biztosítva, legyen az mozgásérzékelős/ütésérzékelős kamera felvétel vagy time lapse videó. Autónk nem marad akkor sem védelem nélkül, amikor mi dolgozunk az irodában, vagy épp éjszakai álomra hajtjuk fejünket.
 

Háromféle parkolás alatti rögzítési mód

- Automata esemény érzékelés
A leparkolt autónkban a felvétel mozgásra vagy a járművet érő hirtelen vagy nagy ütésre, erőhatásra indul el. Az eseményfelvétel 45 másodperc hosszú, 15 másodperc az esemény bekövetkezte előtt, 30 másodperc az esemény után rögzül, így minden látható lesz a felvételen.
Ha forgalmas helyen parkolsz, ez a mód kevésbé ajánlott, a sok eseményfelvétel hamarabb megtöltheti a memóriakártyát. Garázsba, mélygarázsba, alacsonyabb forgalmú parkolóba ajánljuk használatát.
- Time lapse videórögzítés

Alacsony képsebességgel rögzített folyamatos felvétel, energia- és tárhely takarékos mód, ajánlott forgalmasabb helyekre, a kamera mindent felvesz.
- Alacsony bitrátájú felvétel

Alacsonyabb videó bitráta minőségű felvételeket készít parkolás alatt, takarékos üzemmód, ami mindent felvesz


Biztonságos akkuvédelem

Az akkuvédelem beállítható 12V vagy 12,2V-ra is, így a gépkocsi akkumulátora garantáltan nem merül le, a kocsi a kamerától nem kerülhet nem indítható, lemerült állapotba.

Bármilyen kamerát is használunk parkoló módban, csak olyat válasszunk, ami nem meríti 12V alá az akkumulátort. A 11,6V, 11,4V feszültség érték nem biztonságos, mert a modern gépkocsik fogyasztói azután is használják az akkumulátort, hogy a kamera lekapcsolt, így az akku mélykisülést szenvedhet. Az általunk forgalmazott kamerák biztonságosak ebből a szempontból is!
 

QHD nagyfelbontással és éjszakai üzemmóddal menet közben és parkolás alatt is

A 2K felvétel nagyon jó kompromisszum a 4K és a FullHD között, hiszen az utóbbinál jobb a felbontása - élesebb a képe -, és az éjjellátó kamera funkció is jobb a 4K UHD kamerákhoz képest, miközben az autós kamera ár kedvező, a minőségi három csatornás modellekhez viszonyítva is. 

Egyedülálló tulajdonsága az oldalra billenthető, csuklós foglalattal ellátott belső kamera, mely infra ledekkel is rendelkezik, melyet automatikusan kapcsol be a szerkezet. Ez a funkció is menüből állítható. Az első, belső/oldalsó, és a hátsó kamera dőlésszöge is állítható a felszerelés után, finomhangolható és a beltéri kamera oldalra billenthető.

Az egyenesen hátra néző képhez képest egy irányba, jellemzően a sofőr ablaka felé, de fordított felszerelés esetén az utastér felé is hajtható a kamera csuklós szerkezete. Például menet közben a kamera veheti az utastérben történteket, majd parkolásnál egy mozdulattal oldalra irányítható a felvétel iránya, kinézve a sofőr oldalán, oldalra. Természetesen folyamatosan, menet közben is nézhet a kamera az oldalsó nézetben, ez a sofőr aktuális döntésétől függ.


Wi-Fi csatlakozás

Ingyenes okostelefonos applikációval kezelhető a készülék. A videók megtekinthetőek telefonon, letölthetőek, megoszthatóak. Természetesen a hagyományos módon, a memóriakártyát számítógépbe helyezve is kezelhetjük a videókat. Ehhez a készlet tartalmaz egy USB adaptert is, melybe a kártya betehető és így csatlakoztatható a számítógépünkhöz.


Szuperkondenzátor

Szuperkondenzátoros kamera, mely biztonságos, nem tartalmaz li-ion akkumulátort.  A szuperkondenzátorral biztosítja, hogy a kamera áramellátását akkor is, ha egy balesetben a tápkábel kicsúszik vagy megsérül a gépkocsi akkumulátora. A kamera a kondenzátorban tárol energiával lezárja a felvételt, biztonságba helyezi azt. Élettartama és hőtűrése sokkal jobb, sokkal nagyobb, mint az akkumulátoroknak, így mindenképpen előnyös a használata.


GPS 

Beépített GPS antennával kívánság szerint rögzíti a készülék a koordinátákat, sebességet, egyéb GPS információt.

Állítható videó szegmens méret

A VIOFO kamerákon a felvételek szeletelése, a fájlonként felvett videó szeletek időtartama beállítható 1 és tíz perc között, 1, 3, 5, 10 perces opciókkal. Biztonsági kameraként használva a legjobb az egy perces beállítás, míg ha a tájat szeretnénk rögzíteni, a szeletek méretét növelhetjük akár 10 percesre is, persze ez azzal jár, hogy az adott video file mérete nagyobb lesz.

A belső kamera nagy látószögű, oldalra is kilát, kifordítva az oldalablakon és a szélvédőn keresztül is.

Parkolás közben az több üzemmód is elérhető:

G szenzor a parkoló módban: A VIOFO készülékein a G szenzorok jelentős vagy hirtelen elmozdulás esetén készítenek esemény felvételt, a parkoló mód elsődlegesen a mozgásérzékelős üzemmóddal, (Automatikus esemény érzékelés), Timelapse üzemmóddal és Low Bitrate üzemmóddal képes felvenni minden eseményt, akár azt is , ha valaki benéz az autóba vagy egy nyest átsétál rajta. Természetesen a G szenzorok Timelapse és Low Bitrate üzemmódban is aktívak, figyelik a hirtelen vagy jelentős behatást. Érzékenységük 3 fokozatban állítható, külön a parkoló és külön a menet üzemmódban. 

A Low Bitrate üzemmód valós időben készít felvételt, hanggal együtt, de tömörítése nagyobb, mint a normál menetfelvételé, így több napnyi parkolás is kényelmesen elfér a memóriakártyán.

A Timelapse üzemmódban a képminőség magasabb, azonos a menet üzemmóddal, a helytakarékosság a kevesebb másodpercenkénti képkocával megoldott, valamint ebben az üzemmódban hang nem kerül rögzítésre.

 A timelapse és a low bitrate esetében is mindent felvesz a kamera, ami történik. A low bitrate esetében a visszanézés valós idejű, timelapse esetében pl. egy fél óra eseményeit egy perc alatt tudjuk visszanézni, a beállított másodpercenkénti képkocka számtól függően, mely kiválasztható a magyar nyelvű applikációban.  A VIOFO kamerák különleges extrája, hogy menetrögzítő üzemmódban is bekapcsolható a timelapse üzemmód, ha ilyen felvételt szeretnénk készíteni valamilyen okból.  

 

További készülékek itt láthatóak.

A termékeket 2 év hivatalos forgalmazói garanciával és 2 év jótállással, magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben, címünk: 1141 Bp. Szugló utca 96. Tel: +36 1 12200462 , email: info@detektorbolt.hu . Elérhetőségeinken rendelését is leadhatja valamint technikai támogatást is kérhet.
 

Technikai adatok:

Felbontás Első kamera - Quad HD 2K 2560 x 1440P 30fps;
Beltéri kamera - Full HD 1920 x 1080P 30fps;
Hátsó kamera - Full HD 1920 x 1080P 30fps;
Képérzékelő Első kamera - Sony IMX335 5MP;
Beltéri kamera - OV OS02C10 2MP;
Hátsó kamera - Sony STARVIS IMX307 2MP;
Látószögek Első kamera - 140°; Beltéri kamera - 165°; Hátsó kamera - 165°;
Mikrofon és hangszóró integrált, kapcsolható
Videó formátum MP4
USB csatlakozó Type-C
Tároló kapacitás 256GB-os kártyáig (micro SD kártya nem tartozék!)
Kijelző nincs, az okostelefonon, vagy tableten jeleníti mega képet a kamera
Wi-Fi Igen, 2.4GHz
360 fokos autós kamera megosztva, 140 + 160 +160 fok, de a belső kamera a vezető felé fordítható ki
GPS logger Igen
WDR Igen
Night Vision éjjellátó üzemmód igen

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 0 / 5 csillag!
2022. 05. 20.
Nekem még nincs a birtokomban ez a kamera, ám nagyon ígéretes a tudása. Kizárólag azért nem vettem meg, mert arra várok, hátha megjelenik egy olyan verzió berőle, amelyik tud 60 fps-t 2K felbontásban, illetve a belső forgatható kamera nem csak egyenesen hátra és balra, hanem jobbra is lát. Ez nem túl gyakori elvárás, viszont autóbusz vezetőként a tőlem jobbra eső beltérre is kíváncsi lennék.
| 5 / 5 csillag!
2022. 04. 02.
A legjobb kamera ebben az árba, nem gagyi, nagyon jó, hogy ha valaki kötözködik az úton, azt is felveszi.
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 24.
Szuper, hogy ki lehet forgatni a belső kamerát, parkoláskor és ha valamiért megállítanak, van bizonyíték.

Keresés