Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ALPConnect Android - free alkalmazás AL Priority lézerblokkolókhoz

2014. 12. 11. 20:43:34
ALPConnect Android - free alkalmazás AL Priority lézerblokkolókhoz

AL Priority - Androidon is!

 

Már nem csak az Apple tulajdonosok (iTunes link itt) nyomkodhatják okostelefonjukat, tabletjüket az autóban AL Priority rendszerüket vezérelve, illetve folyamatos tájékoztatást kapva az úton leselkedő sebességmérő lézerekről. Megérkezett ugyanis a gyártó Android alkalmazása is, mely ingyenesen letölthető a Google play felületéről >>>  

 

ALP conncet alkalmazás

 

 

Mit tud?

Az ALPConnect alkalmazás arra lett kifejlesztve, hogy plusz hang és vizuális értesítéseket kaphass az autódba szerelt AL Priority lézerrendszered működéséről, valamint hogy egyszerűbben végezhess el beállításokat készülékeden, mindezt - Bluetooth-on keresztül - okostelefonodon, tableteden.

. Vizuális riasztás az aktuális veszélyről

. Első vagy hátsó lézerérzékelés megkülönböztetése, kijelzése

. Sebességmérők típusának kijelzése, bemondása

. Érintőképernyős parancs osztás a készüléknek

. Naplózás: érzékelt sebességmérő lézerekkel való találkozás elraktározása a lézer típusa, dátum, ill. sebesség adataival

. Akár vezetékmentes beszerelést is lehetővé tesz az ALPConnect, androidos telefonunk lesz a vezérlőegysége ALP rendszerünknek. Ekkor egyedül telefonunk árulkodik az egyébként teljesen rejtetten beszerelt készülék létéről. Az autót elhagyva, telefonunkat zsebünkbe téve AL Priority készülékünknek nyoma sincs.

. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play felületről - töltsd le te is ! A DEMO akkor is kipróbálható, ha nincs AL Priority rendszered. Természetesen a teljes funkciók tárházát csak AL Priority rendszerhez csatlakoztatva érheted el.

. Az ALPConnect 4.3-as vagy újabb Android verziójú okostelefonokon, tableteken működik (4.0-ás BlueTooth mellett)! Korábbi verziókon nem!

 

 

ÚJ LETÖLTHETŐ AL PRIORITY FRISSÍTÉSEK!   |    Azoknak a felhasználóknak, akik már rendelkeznek AL Priority rendszerrel, le kell tölteniük AL Priority készülékükre (nem(!) a telefonjukra vagy tabletjükre) a legújabb firmware frissítést a folyamatos frissítésekkel szolgáló http://alpupdate.com/hu oldalról. A Központi egység firmware legfrissebb verzió a 4.5.1/5.3-as. Csak ez után tudják majd androidos készülékükkel összekötni lézerrendszerüket. Az új frissítés azoknak is ajánlott, akik nem akarnak Androidot használni.

A Kezelő egységhez is érkezett új frissítés, ne felejtsd el ezt is letölteni!

 

ALP conncet alkalmazás

 

Angol nyelvű videó a korábbi, béta verzióról:

 

Figyelem! Amennyiben szeretnéd AL Priority rendszeredet androidos telefonodról irányítani, szükséged lesz egy kiegészítő modulra. Ezt a modult itt tudod megtekinteni: ALP Connect bluetooth modul

 

bt_module.jpg

Az AL Priority lézerrendszereket az alábbi linkeken keresztül érheted el:

AL Priority - Első védelem személyautóra >>>

AL Priority - Első és hátsó védelem személyautóra >>>

AL Priority - Védelem terepjáróra, első-hátsó >>>

 

Az lézerblokkolók okostelefon vezérléséről további információt itt találsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: lézerblokkoló

Keresés