Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ózonos fertőtlenítés

Ózongenerátor időzítővel, kapcsolóval

Ózonos fertőtlenítés - Hol használható  az ózongenerátor? 

 

Rengeteg helyzetben használhatod, mivel egy univerzális mobil fertőtlenítő és szagtalanító készülék, mely az ózont használja fertőtlenítésre, ami akár több százszor hatékonyabb, mint a klór!

 

legjobb készülékeket itt találod, részletes leírással együtt, melyből kiderül, hol ajánlott a használata a különböző ózongenerátor típusoknak.

 

Az autóban

A legtöbb vásárló, akár kis teljesítményű berendezést, akár ipari készüléket választ, használni kívánja azt a gépkocsiban is.  Egy kisebb készüléknél, mint pl. az Ozonegenerator Silver 4000 vagy az O-Zone MMDI Hause 30 perces kezelés elegendő, a gépkocsi szellőzését belső keringetés üzemmódba kapcsolva, majd 30 perc várakozás után kiszellőztetve, az ajtókat, csomagtartót kinyitva.

Egy ipari készülék esetében elegendő 10 perc is, pl. a nagy teljesítményű Industrial-t beköltöztetve a járműbe.  Minden általunk végzett ózongenerátor teszt tökéletes eredményt hozott.

 

Otthon

Legyen akár szó lakásról, egy vagy több szobával, vagy családi házról, akár több szinttel, pincével, vagy padlással, a legfontosabb, hogy vásárlás előtt mérjük fel, mekkora a legnagyobb helyiség, amit egyszerre fertőtleníteni szeretnénk.   Egy átlagos család számára az O-Zone MMDI Hause készülék tökéletesen megfelel, akárcsak a Silver 4000 ózongenerátor.  Válasszuk a legnagyobb szoba méretéhez megfelelőt! 

 

Szállodában, panzióban, vendégházban

Akár vendéglátóként, pl. vendégház fertőtlenítésére, szagtalanítására, penészmentesítésére használjuk a készüléket, vagy szálloda vezetőként szeretnék megoldást a vendégek megnyugtatására, a fertőtlenítés biztosítására, jó megoldás az ózonos fertőtlenítés!

A vendégek örömmel fogadják és bizalmat tanúsítanak, ha megtudják, a szállásuk tökéletesen fertőtlenítve lett.  Vendéglátóként a Blue 7000, az O-Zone Industrial lehet az optimális választás! 

A vendéglátóhelyek, szállodák, éttermek konyháját is tökéletesen fertőtlenítheted és eltüntetheted a beivódott olajos menza szagot a konyhából! Vendéglátó egységek, éttermek, bárok esetében is vedd figyelembe a legnagyobb kezelni kívánt helyiség méretét, és annak megfelelően válaszd ki a legjobbat. Vendéglátóipari felhasználásnál is kitűnően szagtalanít, fertőtlenít, eltünteti a konyhai és toalett szagokat. 

Természetesen vendégként is magaddal viheted a készüléket, ekkor használj otthoni készüléket, így fertőtlenítheted szállásodat saját magad.

 

Ózonos fertőtlenítés az óvodában, iskolában, bölcsődében

A gyermekek foglalkoztatása után, a csoportok, tantermek kiürülése után használható. Természetesen ügyelni kell rá, hogy a kezelés alatt és után 45 perc elteltéig véletlenül se tévedjen be gyermek a kezelt területre.  Célszerű záráskor elindítani a kezelést, majd reggel szellőztetni, a megmaradó uszodára emlékeztető illat miatt, ami már nem káros, sem irritáló, de jellegzetes. 

 

Kórházak, mentőautók, egészségügyi intézmények, fogorvosi rendelők, várók, egyéb egészségügyi helyiségek fertőtlenítése ózongenerátorral

Egészségügyi intézmények esetében válassz nagyobb teljesítményű gépet, várók, rendelők fertőtlenítésére. A gyakori nagyobb belmagasság miatt a Chrome 28000 készülék optimális választás, mely gépkocsikhoz is alkalmas, nagy teljesítményénél fogva gyors ózonkezelést biztost.  

 

Japán kutatók legfrissebb eredményei szerint a koronavírus ellen is hatékonynak bizonyult az ózongáz, melyet ózongenerátorral állítottak elő kísérleteikben.

 

háztartási és ipari ózongenerátorok

Színházak, önkormányzatok, múzeumok, könyvtárak, intézmények, vállalatok, vállalkozások és az ózonos fertőtlenítés

Elégedett vásárlóink közé tartoznak a fenti közületek, akik jellemzően legnagyobb készülékeinket választják, mint az Ozonegenerator Chrome 28000 készülék.

Takarító cégek, vállalkozók számára szintén az ipari készülékek ajánlottak.

 

Sport, jégkorong, vízilabda, úszás, futball, és minden más edzés 

Sportcsarnokok, stadionok, futballpályák öltöző fertőtlenítésére, edzőtermek szagtalanítására és sterilizálására válaszd a Blue 7000, Industrial vagy Chrome 28000 készüléket.

 

Festés, mázolás

Festés után, ha nem szeretnéd hetekig szagolni a zománc vagy a diszperzit festék szagát, használd az O-Zone MMDI Hause berendezést, és szabadulj meg gyorsan a kellemetlen szagoktól!

 

Mezőgazdaság, farm, üvegház, kertészet, méhészet, gombatermesztés

Természetesen rekeszek, ládák és egyéb zöldség-gyümölcs szállítására szolgáló eszközök fertőtlenítésére is kiváló az ózonos fertőtlenítés. Segítségével megelőzhető a farmra, gazdaságba behurcolt vírus, baktérium.  Kertészeti fertőtlenítésre szintén kiváló, ahogy méhészet esetén is egy hatásos fegyver.

 

Penész, ami bárhol előfordulhat

Penészedés esetén, penészmentesítés céljából megfelelő bármely ózongenerátorunk, itt is a kezelendő legnagyobb szoba nagyságát vedd figyelembe  a készülék kiválasztásához. Penészes fal témájában olvasd el ezt a cikkünket.

 

 

Élelmiszer fertőtlenítés

A vásárolt élelmiszereket, és termékeket ugyancsak fertőtlenítheted készülékeink segítségével, csak pakold be egy nagy karton dobozba a megvásárolt élelmiszert, zöldséget, tojást, minden hűtést nem igénylő terméket és helyezed be mellé az ózongenerátort. Ügyelj rá, hogy a levegő áramlásához maradjon elegendő hely és a doboz megfelelően záródjon, ne szökjön ki belőle az ózongáz. A hűtést igénylő termékeket inkább permetezhető felületfertőtlenítővel kezeld, hogy ne szakadjon meg a hűtési lánc.

 

Ha nem tudsz dönteni, melyik készülék lenne a legjobb, hívj minket vagy írj nekünk!  email : info@detektorbolt.hu +3612200462 H&H Deal Hungary Kft. 1141 Budapest, Szugló u. 96.

 

Hasznos cikkeink a témában:

 

További segítség az ózongenerátorok közötti választáshoz ebben a cikkben!

 

Így használd az ózongenerátort.

 

Milyen gyakran kell cserélni az ózonlapot, ózonkazettát?

 

 

Keresés