Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akciós termékek

Rendezés:

Elbűvölő dizájn, tiszta levegő! Ezt biztosítja az IONKINI™ Tree asztali levegőtisztító és frissítő készülék. Irodák, munkaasztalok hasznos kiegészítője, ajándékba is ideális választás.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
14.990 Ft 9.990 Ft

Divatos és hasznos nyakban hordható légtisztító, szinte divatékszer, mely negatív ionizáció eszközével az őserdők és vízesések ion koncentrációját hozza létre, egy kellemes levegőjű aurát teremtve meg viselője közvetlen környezetében. Dizájnos kinézet, varázslatos működés!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
14.990 Ft 9.990 Ft

Kettő az egyben, negatív ionos levegőtisztító autóba az allergének, szálló por, füst és vírusok ellen, amiről még telefonodat, műholdas navigációdat is töltheted az USB 2.1A funkciónak köszönhetően. Okos és hasznos autós töltő!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
14.990 Ft 9.990 Ft

Kiváló, prémium minőség, egy év teljes körű garancia! 55W teljesítményt mutató trafókkal - CAN-Bus kompatibilitás! A fedélzeti számítógép nem ad hibajelzést a legmodernebb autókban sem.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
36.900 Ft 29.900 Ft

A lítium-vas-foszfát autós kamera akkuk legjobbja, powerbank, akkubank autós kamerához, távoli eléréssel, növelt kapacitással. A felhőn keresztül a töltöttség, várható üzemidő is látható távolról. A B124-X modell megnövelt és még több extrával felszerelt csúcs változata.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
189.999 Ft 179.900 Ft

Első kamera, csúcsminőség, Thinkware U1000 4K UHD 1CH  Wi-Fi széles látószög, autós nagy felbontású kamera, mely későbbiekben bővíthető hátsó kamerával és parkoló módban üzemelő mozgásérzékelő radarral is. Felhő kompatibilis, extra energiatakarékos parkoló móddal, mely radar modullal kiegészítve a parkoló mód királyává teszi a készenléti időt tekintve. Ha gyakran hagyjuk az autót napokig mozdulatlanul parkolni, ez a készülék a megoldás zseniális műszaki megoldásaival. Fix Traffipax jelzés funkció egész Európában, Magyarországon, ADAS vezetéstámogató funkció.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
159.900 Ft 149.900 Ft

Keresés