Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Itt a Whistler megújult európai termékvonala PDF Nyomtatás E-mail

whistler_karacsonyra_belso.jpg

 

 

 

 

 

A több mint 40 éves múltra visszatekintő amerikai gyártó európai piacra gyártott készülékeivel
te sem lőhetsz mellé karácsonykor! Bátran ajándkozz Whistler radar- és lézerdetektort,
szeretteid hálásak lesznek neked, hogy a bírságon spórolhattak!


 

 

 

A Whistler gyártót nem kell bemutatni senkinek aki picit is otthon van a traffipax-védelmi eszközök piacán. Európai bestseller készüléke - a 948Euro - anno nagy sikert aratott a többi mellett. A több mint 40 éves múltra visszatekintő amerikai cég jelenleg egy teljesen új termékcsaláddal kedveskedik az öreg kontinens autósainak. A kifejezetten nemzetközi használatra, illetve Európára fejlesztett új detektorok a legkisebb modelltől a legfejlettebbig tartalmazzák azokat a funkciókat, melyeket az itteni sebességmérés technológiai sajátosságai megkövetelnek.

 

 

 

Európai funkciók

Annak a gyártónak, aki sikeres és legfőképpen jó hatásfokkal használható radar- és lézerdetektort szeretne a magáénak tudni az európai - így a magyar - piacon is, meg kell felelnie az itteni, az amerikaitól eltérő sebességellenőrzési műszerek adta környezetnek. A Whistlernek úgy tűnik, ismét sikerült: mindhárom új készüléken beállítható a szűkített európai sáv ("Ka narrow") figyelése, így detektorunknak nem kell a teljes szélességű Ka sávot leszkennelnie folyamatosan. Így a jelzési távolság is nagyban megnövekedhet az egyébként nagyon nehezen detektálható szűkített sávú honi traffipaxok előtt. (Kisebb szkennelési ablak = hamarabb észrevett jel/traffipax!).

 

Az új termékcsalád mindegyike jelzi a csak Európában használt lézeres sebességmérőket, valamint a csak Magyarország útjain előforduló több mint 150db SCS-102/103-as lézert is.Az alábbiakban négy készüléket mutatunk be, összeszedve azok legfontosabb tulajdonságait, funkcióit, megkönnyítve a választást.
 

Whistler GT-130Xi  radar- és lézerdetektor  -  Az okos kompakt

whistler_gt130.jpg

 

A család első darabja az itthoni traffipaxokkal szembeni felkészültségén túl kis méretével, pofon egyszerű használatával hívja fel magára a figyelmet. A használatot 3 városi üzemmód, állítható fényerejű ikonos kijelző és hangerőállítási, némítási funkciók teszik felhasználóbaráttá.

 

 

Érzékelt sávok: X, K, Ka, Ka narrow, lézerek (valamennyi magyar és európai lézer)

 

A doboz tartalma, tartozékok: GT-130Xi készülék - Szivargyújtós kábel - Tapadókorongok, fém tartó konzol - Magyar és angol nyelvű használati útmutató - Garancialevél

 

 

 

Bemutató videónk - GT-130Xi:
 

 

 

Ára: 29.900,- Ft (ÁFA-val)   |   Garancia: 12 hónap  Bővebb információ, megrendelés a  termékoldalon...

 

 

 

 

 

 

 

 

Whistler GT-265Xi  radar- és lézerdetektor  -  A középső óriás

whistler_gt265.jpg

 

A GT-265Xi készülékre joggal tekinthetünk a korábbi és nagysikerű 948Euro detektor utódjaként. Az új, szűkített sávú traffipaxok figyelése, és a teljesen új fejlesztésű antenna azonban még nagyobb teljesítményt ígér elődjéhez képest. Az új termékcsalád középső tagjánál már nagyméretű numerikus ikon-kijelzővel találkozhatunk, valamint itt jelenik meg először a márka újkori névjegyét adó két kapcsolható periszkóp LED a készülék tetején, melyek kiegészítő figyelemfelhívó funkciót látnak el riasztáskor. A GT-265Xi-ben már az érzékelni kívánt lézeres és radaros sebességmérő műszerek köre is megválasztható (alapból Magyarországra beállítva!), a nem traffipax jellegű riasztásokat új, hozzáadott szűrőmodulok teszik minimálissá a városi üzemmódokon kívül. 

 

 

Érzékelt sávok: X, K, Ka, Ka narrow, lézerek (valamennyi magyar és európai lézer)

 

A doboz tartalma, tartozékok: GT-265Xi készülék - Szivargyújtós kábel - Tapadókorongok, fém tartó konzol - Magyar és angol nyelvű használati útmutató - Garancialevél

 

 

 

Bemutató videónk - GT-265Xi:
  

 

 

Ára: 48.900,- Ft (ÁFA-val)   |   Garancia: 12 hónap   |        Bővebb információ, megrendelés a  termékoldalon... 

 

 

GT-130Xi és GT-265Xi riasztás közben:

whistler_130_265.jpg

 

 

 

 

 

Whistler Pro-78XRi  radar- és lézerdetektor   -   A csúcskészülék

whistler_pro78xri.jpg

 

1,45"-os gyönyörű kék OLED szöveges kijelző, kapcsolható beszéd riasztás, automata(!) és manuális fényerő állítás, választható figyelt lézerek/radarok köre, kizárható sávok, Ka szűkített "Plus" és Ka MAX módok, traffipaxok frekvencia számának pontos kijelzése, vakriasztás szűrők, városi és autópálya üzemmódok - mind-mind ékes tulajdonságai, funkciói a Whistler legerősebb, Pro-78XRi készülékének, a legnagyobb durranást mégis a detektor high-end antennája szolgáltatja, mellyel a gyártó szándékai szerint kifejezetten nagy jelzési távolságok érhetők el a Whistler csúcskészülékével. 

 

 

Érzékelt sávok: X, K, Ka, Ka narrow, Ka narrow Plus, lézerek (valamennyi magyar és európai lézer)

 

A doboz tartalma, tartozékok: Pro-78XRi készülék - Szivargyújtós kábel - Direkt bekötő kábel - Nagy tapadókorongok, fém tartó konzol - Csúszásmentes tartó pad (a készüléknek, vagy pl. telefonnak) - Magyar és angol nyelvű használati útmutató - Garancialevél

 

 

Bemutató videónk - Pro78XRi:
  

 

 

Ára: 79.900,- Ft (ÁFA-val)      |   Garancia: 36 hónap   |        Bővebb információ, megrendelés a  termékoldalon...  

 

 

GT-130Xi, GT-265Xi és a Pro-78XRi:

whistlers.jpg

 

Tulajdonságok, funkciók:

tulajdonsagok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

És a ráadás, ha szeretnél egy igazán profi, műholdas technológiát is felvonultató detektort:

 

 

 

 

Whistler GT-438G  radar- és lézerdetektor GPS-technológiával  -  A csúcson túli készülék, kedvencünk!whistler_438g_590.jpg

 

 

A Whistler legújabb kiadású csúcs készüléke a GT-438G, mely már beépített GPS-antennával is rendelkezik a radar- és lézerérzékelő antennáin kívül, és ki is használja a műholdas vevő rész adta új lehetőségek tárházát egy GPS-antenna nélküli detektorhoz képest.

 

 

 

Funkciók

 

 

fix_traffi_438g.jpg

 

 

 

A detektor frissíthető adatbázisa tartalmazza a legújabb (és régi) telepítésű traffipaxok koordinátáit, így a műholdak segítségével mindig időben jelzést kaphatunk ha egy ilyen fixen telepített ellenőrzőpont, doboz felé közelítünk. 

 

A készülék menüjében azt is beállíthatjuk, hogy az ilyen fix pontokat milyen távolságból "vegye észre" detektorunk: 400, 600, 800, vagy 1000 méterről kezdjen riasztani, s számolja vissza a mérési pontig hátralévő métereket, ahogy az alábbi videón is látszik:

 

 

Új dobozok telepítésekor a gyártó biztosítja a legújabb, frissített adatbázist, mely online letölthető honlapunkról és a készülékre felmásolható a készülékhez mellékelt és a csatlakoztatható USB-kábel segítségével. (A megvásárolt készülék mindig az adott pillanatban legfrissebb adatbázist tartalmazza, így vásárlás után nem szükséges azonnali frissítés. Az új traffipaxokról, frissítésekről hírlevelünkben tájékoztatunk - feliratkozás itt. )

A Whistler GT-438G nem csak a sebességmérő műszerek koordinátáit tartalmazza, hanem piros lámpa figyelő kamerákét is (pl. Budapest, Dózsa György út).

 

A készülékbe nem csak online adatbázis frissítéssel kerülhetnek be pontok, hanem magunk is, menet közben manuálisan is elrögzíthetünk pontokat, ahol szeretnénk riasztást kapni a későbbiekben. (Pl. gyakori mérési pontok, veszélyes kereszteződések, iskolák/óvódák környéke.) Ezen pontok később szabadon törölhetők. 

 

whistler_438g_02.jpg

 

Ára: 87.900,- Ft (ÁFA-val)     |   Garancia: 12 hónap   |        Bővebb információ, megrendelés a  termékoldalon...  

 

 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online