Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Itt vannak az új traffipax koordináták, frissítsd készülékedet! PDF Nyomtatás E-mail

az_ujfixek_in.jpg 

Több száz új fix traffipax érkezett - de itt vannak instant megoldásaink is.
Lássuk, mit tehetsz!

|
 


Telepítették, felszerelték a korábban beígért 365db fix sebességmérő radar nagy részét az ország balesetveszélyesnek ítélt útszakaszaihoz, kereszteződéseihez. A telepítés nagyrészt befejeződött, a traffipaxok élesedése folyamatos, jelenleg is tart. Igen, ezek azok a traffipaxok - hivatali nevükön fix telepítésű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok (KKEP-k) -, melyek már nem csak sebességet mérnek, hanem figyelik a biztonsági öv használatot, a jogszerű sávhasználatot, piros lámpán történő áthajtást, záróvonal átlépést, gyakorlatilag bármit.
Természetesen mi sem ültünk tétlenül az elmúlt időszakban, s még a valódi élesedés - melyről a rendőrség ígért további tájékoztatást - előtt tudunk frissítéseket, megoldásokat kínálni részedre az új mérőeszközökkel kapcsolatosan, hogy ne kelljen súlyos összegeket leszurkolnod, és biztonságosan autózhass a jövőben is, akár radardetektor, akár lézerblokkoló áll szolgálatodban.ujfix_in.jpg


Így néznek ki, 'K' radarsávon sugároznak, és nagyon sokan vannak...
A képen a salgótarjáni fix telepítésű KKEP látható.
 


 
A GPS alapú Whistler radar- és lézerdetektorok adatbázis frissítése az új traffipax koordinátákkal? Igen! Már töltheted is!


Amennyiben korábban már szert tettél valamilyen műholdas technológiát is használó Whistler készülékre, most nagy szolgálatot tesz majd neked! Összegyűjtöttük ugyanis az új traffipaxok helyeit, majd fogtuk őket és bepakoltuk egy adatbázisba, amit most ingyenesen letölthetsz oldalunkról. Tehát ha Whistler GT-438G vagy Whistler Pro-78GXi készüléked van, netalán egy Whistler Pro3600 boldog tulajdonosa vagy nincs más dolgod mint letölteni, majd készülékedre feltölteni az új adatbázis frissítést, és máris tudomást szerezhetsz akár már 1km-rel a traffipax előtt a közelgő veszélyről. 


Az alábbi videón meg is mutatjuk az egyszerű adatbázis frissítés menetét, egy apró beállítási trükkel a végén*, amit mindenképpen javaslunk mindenkinek:


*Ha a készüléked üzemmódját 'Irány' módból átállítod 'Körátmérő' módba,
az adott traffipaxot minden irányból közelítve jelezni fogja készüléked 
Ha még nem állítottad be ezt a funkciót, mindenképpen tedd meg!

|          A készüléked frissítése után lépj be annak menüjébe a Menu gomb hosszan történő megnyomásával, ahogyan azt a videón is láthatod. A Menu gombbal lépegetve juss el a 'RAD' menüpontig (23. pont), ahol be tudod állítani a Dark és a Quiet gombokkal hogy milyen távolságról szeretnéd hogy jelezze készüléked az új telepített traffipaxokat az adatbázisból. (A gyári alapbeállítás 800 méter.) A két gomb szimultán, egyszerre történő lenyomásával tudod beállítani,
hogy ne csak bizonyos
irányból (nyíl ikon a kijelzőn: ) figyelmeztessen az adott pontra készüléked, 
hanem bárhonnan közelítve, gyakorlatilag egy 800 méter sugarú körben (átmérő ikon a kijelzőn: ø ).
Az új traffipaxok biztos jelzéséhez az utóbbit állítsd be magadnak feltétlenül.


Az új traffipaxokkal telepakolt adatbázist és az adatbázis-frissítés lépéseit itt találod meg Whistler,
valamint korábbi EliTech készülékedhez:
tovabb_letoltesekhez.jpg


A Whistler gyártó készülékei most is elsőként reagálnak a honi változásokra. Amennyiben nincs még ilyen készüléked, mielőbb ruházz be egyre, webshop kínálatunkban itt találod meg őket:


A GPS-technológiás Whistler radar- és lézerdetektorok kínálatunkban:

A szeptember 17-től megvásárolt készülékek már tartalmazzák a legújabb traffipax koordinátákat is, és a megfelelő üzemmód beállítással kerülnek átadásra, kiszállításra!

 

 

 

pro-78gxi.jpg   

 

 

 

438c.jpg  

 

 

 

pro3600_cams1.jpg  

 
 AL Priority lézerrendszered van? Egészítsd ki hozzávaló AL radarantennával!

ujtraffi_m7.jpg

Fix telepítésű KKEP az M7 Székesfehérvár melletti szakaszán Amennyiben AL Priority alaprendszerrel rendelkezel, az önmagában csak a lézeres elven mérő traffipaxokkal szemben nyújt védelmet - a több száz új bírságoló eszköz ellen nem. A jó hír az, hogy az AL Priority rendszer bővíthető kiegészítő radarantennával, mindezt integráltan, tehát ugyanúgy egy rendszeren belül kapsz majd riasztást az új radaros mérőegységekről is, mint eddig kaptál amikor lézerrel vették célba járművedet. 
AL Priority RADAR Base és RADAR GPS+ csomagok* a kínálatunkban:tovabb_rad_base.jpg
 tovabb_rad_gps.jpg*A csomagok használatához AL Priority lézerrendszer szükséges, önmagukban nem üzemeltethetőek.


 

Rendelkezem AL Priority Radar csomaggal már - mit kell tennem?Ha van már AL Priority RADAR Base vagy AL Priority RADAR GPS+ készüléked AL Priority lézerrendszeredhez csatlakoztatva, a következő beállításokat kell elvégezned, hogy az új fix traffipaxok ellen is védelmed legyen. 
A készülék magyar nyelvű online frissítő oldalán (alpupdate.com/hu) be kell állítanod a készülék Setup menüjénél a 'K sáv' figyelést (klikkelj rá, hogy zöld legyen az is), mert ezen az ún. K jelű radarsávon sugároznak az új telepített sebességmérők:alp_radar_beallitasok.jpg
 
 
 
 
 
Amennyiben kérdésed lenne a Whistler vagy az AL Priority RADAR termékekkel, valamint a frissítéssel kapcsolatban, keress minket bátran online, telefonos, vagy bolti elérhetőségeinken, segítünk!

Ha szeretnél folyamatosan értesülni újdonságainkról, akcióinkról iratkozz fel hírlevelünkre!   
 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online