Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vortex légtisztító ionizátor VI-3500 ROOM

Ár:
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)

Vortex VI-3500 - a legkorszerűbb, örvény technológiás utolérhetetlenül nagy teljesítményű karbantartásmentes légtisztító: 3.4 milliárd ion másodpercenként! Nincs szűrő cserélgetés! Környezetbarát és gazdaságos!

Gyártó: Wein
Cikkszám: wein-vortex-industrial-air-cleaner-vi-3500
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Várható szállítás: 2021. január 19.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Légtisztító grandiózus teljesítménnyel? Vortex!

A Wein Vortex örvény ionizátor légtisztító 3.400.000.000, azaz háromezer-négyszáz millió, 3,4 milliárd iont bocsát ki másodpercenként! Lehengerlő adat, melyre a konkurens légtisztítók csak kalapot emelhetnek. És ebben a légtisztító készülékben még szűrőt sem kell cserélni?
 


Légtisztító berendezés Vortex VI-3500


Karbantartásmentes légtisztító berendezés

Ez azt jelenti, hogy nincs szükség szűrők, ózonlapok, lámpák, ventilátorok cseréjére! Mozgó alkatrészt nem tartalmaz, csak a fizika törvényeit használja ki mozdulatlan alkatrészekkel, de annál mozgékonyabb ionszél örvénnyel!

A gigantikus mennyiségben előállított ionok teszik az ionizátorok királyává a Vortex ionizátort, mely ezzel a leggazdaságosabban üzemeltethető légtisztító, hiszen nem kell sem szűrőket cserélni, sem UV lámpákat, ózongenerátor lapokat, sem vizet mint a légmosó készülékekben. 

State of the art készülék - azaz a legkorszerűbb légtisztító, hiszen nem igényel HEPA szűrő cserét, csak némi energiát az ionszél előállítására és alkalmanként egy nedves ronggyal való portörlést! Porszívó használata helyett elegendő letörölni a készülék porgyűjtőjét, így a levegőből kicsapódott részecskék nem kerülnek vissza a levegőbe, beleértve a 0,3 mikrométer méretű részecskéket is.

Levegőtisztító készülék
Az ionizáció segít eltávolítani a pollent, penész spórát, háziállat szőrt, port, szálló atka ürüléket, vírusokat, baktériumokat, mérgező kemikália kipárolgást, füstöt, szagokat és a passzív dohányzást okozó cigaretta füstöt is.

 

Örvénylő légcsere, ventilátor nélkül

Egyedülálló módon ventilátor nélkül generál légáramlást azáltal, hogy örvény alakban üríti ki az ionokat, mely légmozgás kézzel is jól érzékelhető, így mozgó alkatrész nélkül képes a helység más pontjaiból odavonzani a részecskéket, anélkül hogy meg kellene várni, hogy véletlenszerűen arra lebegjenek.

 

Kompakt és hatékony légtisztító

A Vortex VI-3500 ROOM ionos légtisztító a miniatürizálás csodáit használva imitálja a természetben előforduló ionizációs folyamatot, megtestesítve ezáltal az egyik legkompaktabb, hatékony és gazdaságosan üzemeltethető - nincs szűrő cserégetés! -, környezetbarát légtisztítóját.


Vortex asztali légtisztító

Elég kisméretű, hogy bármely szobában elhelyezhessük, de egészen nagy teljesítményű, hogy nagy légmennyiséget megtisztítson!
A Vortex VI-3500 ROOM hatékonyabb mint sok nagyobb és költségesebb légtisztító!

 

Made in USA! Évtizedek alatt fejlesztette ki a gyártó a méltán elterjedt VI-3500 ROOM légtisztító ionizátort, ami immáron sokadik generációs bevált, legmodernebb modell.

 

A Vortex VI-3500 Room Ionic légtisztító negatív ionizációja segíthet enyhíteni a modern környezetek okozta fáradtságot, szemfáradást, fejfájást és ingerlékenységet. 

A Vortex a W. Air Ionizing Technology legújabb fejlesztése, egy igazi nagy sűrűségű negatív ionos légtisztító.

SZUPER MAGAS ION KIMENET: 3,4 milliárd ion másodpercenként! Részecske hatékonyság: akár 0,01 mikron

Levegőáram: nagyobb, mint 45m/perc

Ózonkibocsátás: nem érzékelhető

Beépített ION Monitor: Neon gáz töltésű ion kisülés érzékelő mutatja az ion termelés ütemét, ritmusát. A szünetekben, mikor nem világít a glimmlámpa kijelző, az ionizált szennyeződések lehullanak a készülék porgyűjtő habmatracára vagy a padlóra, ahonnan könnyedén eltávolíthatóak egy portörléssel.

Egy Vortex VI-3500 74nm területet képes megtisztítani, ha ennél nagyobb szobát szeretnénk lefedni, arányosan több készülékre van szükség.

Wein Vortex VI-3500 légtisztító berendezés

A negatív ionok -anionok- olyan atomok vagy molekulák, amelyeknek negatív elektromos töltése van, azaz elektron töblettel rendelkeznek. Ezek az ionizáció során keletkeznek, mely a folyamat neve.

Az aktív berendezés működése során hatalmas mennyiségben állítja elő ezeket a negatív ionokat, a levegőt frissítve, klíma érzetet javítva, minden szálló részecskét ionizálva, a kellemetlen és káros részecskéket is beleértve.

A készülék háztartási és közületi, vendéglátóipari és minden egyéb folyamatos  és gazdaságos üzemet igénylő helyzetben alkalmazható a tapasztalatok szerint, kis mérete és súlya miatt mobil felhasználásban is. Idő kapacitása 0-24, folyamatos üzemű, műszaki megoldásai hosszú távú használatra tervezett.

Tulajdonságok:

Ionkibocsájtás 3.4 milliárd/másodperc
Ózon kibocsájtás Nem kimutatható ózon
Ion monitor Neongáz töltésű gázkisüléses parázsfénylámpa
Fogyasztás Kevesebb mint 4W
Tápfeszültség 12V DC 0,5A
Hatékony részecske méret Akár 0,01 mikron
Hatékony terület 74nm
Súly 510g
Méretek 197*191*38mm
Kivitel nagy szilárdságú ABS

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 29.
A családban előforduló Covid megbetegedés miatt vettem, hogy a karantén alatt csökkentsem az esélyét, megelőzzem hogy az egész család elkapja a betegséget. Sok jót olvastam róla külföldi fórumokon is.
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 07.
Hosszútávú tapasztalatom még nincs, de egy nap alatt is sok port gyűjtött össze,. Kicsi és valóban hangtalan. Ha a kezemet közel tartom hozzá, érezni a bizsergést, hogy dolgozik, meggyőző.

Keresés