Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Letöltések, frissítések


Frissítések, letöltések PDF Nyomtatás E-mail
Letöltések, frissítések

 

 

 

spy_plus_gps.jpg
A SPY+ GPS detektor, traffipax jelző frissítésének menete:

Töltsd le számítógépedre az aktuális (lent) legutóbbi frissítő fájlt. Csatlakoztasd SPY+ készüléked USB csatlakozóját számítógéped USB foglalatába. Ezek után másold fel az imént letöltött adatbázis fájlt készülékedre, várj 5 másodpercet, és a frissítés kész! (Figyelem! Frissítés után a felmásolt fájl később már nem lesz látható a készüléket újra számítógépedhez csatlakoztatva. Ez üzemszerű működés, nem hiba!)Aktuális ingyenes frissítés SPY+ készülékedhez:

 

spy+_szeptember.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

blue_alert_gold_frissites.jpg

 


 

A Blue Alert Gold GPS detektor, traffipax jelző készülék frissítésének menete:

 1. Töltsd le számítógépedre az aktuális (lent) legutóbbi frissítő fájlt.
2. Indítsd el a készülék frissítő programját, melyet ugyancsak innen tudsz letölteni (lejjebb). Ha új felhasználó vagy, a program installálása után indítsd el a telepített szoftvert.
3. Csatlakoztasd a Blue Alert Gold detektorodhoz mellékelt USB kábelt készülékedhez, illetve számítógéped USB foglalatába. A frissítő program ablak alján ekkor meg kell jelennie a "Device is linked" feliratnak, mely annyit tesz, a csatlakoztatás rendben megtörtént. 
4. Kattints a "Download data" feliratra, és válaszd ki a számítógépedre letöltött friss adatbázis fájlt. 
5. A készülék automatikusan telepíti a fájlt. Kattints az Exit gombra, és a készüléked válaszd le számítógépedről, a kábelről.
Készen vagy a frissítéssel, ilyen egyszerű az egész!


 


Aktuális ingyenes frissítés a Blue Alert Gold készülékedhez:

 


blue-alert-szeptember.jpg

  

Blue Alert Gold ingyenes frissítő program, amivel a frissítő fájlt fel tudod tölteni készülékedre:  

 

blue-alert-frissito.jpg 

 

 

  

 

 

alpriority-lb.jpg 

 

 

Az AL Priority lézerrendszerek aktuális frissítését a magyar nyelvű frissítő oldalon találod, melynek címe: www.alpupdate.com/hu/News

Itt tudod időszakosan ellenőrizni, mikor érkezett új upgrade, frissítés készülékedhez, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, s az aktuális frissítésekről mindig értesülni fogsz! 

 

 

 

 

 

 

whistler-logo.png

 

Letöltések, frissítések Whistler készülékekhez:

 

 A frissítés menete:

 

A frissítés megkezdése előtt szükséged lesz az alap számítógépes Szoftverfrissítő programra, amivel a frissítést fel tudod majd tölteni Whistler radardetektorodra. Így először ezt kell letöltened oldalunkról. A programokat és adatbázisokat lent találod, négyszög kiemelésekben. A program és a frissítés is ingyenesen használható.


A frissítés egyszerű lépései:

Kattints a készülékedhez megfelelő program letöltésére, indítsd el az .exe fájlt vagy a tömörített fájlt mentsd le számítógépedre!
- Tömörített állomány esetén csomagold ki a lementett állományt! (.exe fájl esetén erre nincs szükség)
- Töltsd le a készülékedhez tartozó adatbázis frissítést számítógépedre! (A második négyszög kiemelésre kattintva tudod letölteni!)

- Indítsd el számítógépeden a Szoftverfrissítő programot!
- Kösd össze számítógépeddel Whistler radardetektorodat a készülékhez mellékelt USB kábellel!
- A Szoftverfrissítő programban nyisd meg a letöltött adatbázis fájlt, és töltsd fel ("Upload!") a fájlt radardetektorodra! 
- Ha készen vagy, zárd be a programot és húzd ki készülékedből az USB kábelt.
- Készüléked menüjében állítsd be a sebességmérőkre minden irányból történő jelzést. Videónk segítséget nyújt ebben is:


Whistler GT-468GXi és Whistler PRO-93GXi GPS-technológiás radar- és lézerdetektorok:

 

 Program:

szoftver_frissites.jpg

 

Adatbázis:

whistler_adatbazis.jpg

 

Korábbi Whistler modellek frissítése:


 

Whistler Pro-78GXi GPS-technológiás radar- és lézerdetektorok:


Program:
pro78_sw.jpgAdatbázis:

pro78_adatbazis.jpg


Az adatbázis tartalmazza az összes új aktivált VÉDA rendszer fix KKEP, TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi és friss magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!
Whistler GT-438G ('S' széria!) GPS-technológiás radar- és lézerdetektorok:


Figyelem! Ha 'S' szériás készülékkel rendelkezel, amit 2015 november előtt vásároltál,
firmware-t is frissíts! A firmware frissítést is a ugyanazzal a programmal tudod elvégezni, mellyel az adatbázis frissítést.

Amennyiben december első felében vásároltál készüléket, elég az adatbázist frissítened.

Ha nem vagy benne biztos, mikori a készüléked, a szoftver- és firmware frissítő program (Whistler DB Update) megmutatja neked a rajta lévő Firmware verzióját! 
Csak töltsd le a lenti programot, dugd össze készülékedet a számítógéppel a készülékhez mellékelt USB kábellel, és indítsd el a programot! 1.1-es a korábbi firmware verzió, a legújabb pedig az 1.3A, melyet kiír neked a program indítás után, ha a készüléked csatlakoztatva van. Amennyiben 1.1-es a verziód, töltsd le számítógépedre a Firmware frissítő fájlt is, és végezd el a frissítést a programban található F/W Update gomb segítségével. A sikeres Firmware frissítés után a verziószám 1.3A-ra változik! 

Ha nem boldogulsz, az adatbázis frissítést budapesti üzletünkben ingyenesen elvégezzük készülékeden!
Program:

 

438_fw_db_s.jpg   

 
Firmware:
438_fw_s.jpg  


Adatbázis:
438g-adatbazis-s.jpg
 


Az adatbázis tartalmazza az összes új aktivált VÉDA rendszer fix KKEP, TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi és friss magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!

 

Whistler GT-438G ('R' széria!) GPS-technológiás radar- és lézerdetektor


(Firmware frissítés nem szükséges, csak adatbázis frissítést végezz!)

Program:
adatb_prg_r.jpg

 
Adatbázis:
438_adatb_r.jpgAz adatbázis tartalmazza az összes új aktivált VÉDA rendszer fix KKEP, TrafficSpot sebességmérőinek koordinátáit is, a korábbi és friss magyarországi és európai traffipaxok adatai mellett!
 

 

 

  

Whistler Pro-3600 beépített GPS-technológiás radar- és lézerdetektor:

A letöltött adatbázis fájlt másold fel egy USB pendrive-ra, és a készülékbe dugva, azt bekapcsolva feltöltődik a detektorra.pro-3600-adatbazis.jpg

 

 Amennyiben elakadsz a frissítéssel, hívj minket a 06 1 220-0462-es számon vagy hozd be üzletünkbe készülékedet, segítünk, illetve díjmentesen frissítjük azt neked!

 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2019 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online