Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lézerblokkoló applikáció használata

AL Priority lézerblokkoló használata okostelefonnal

ALP Connect - a lézerblokkoló applikáció használata


Okosítsd fel akár utólag az AL Priority-t, lépj a jövőbe és töltsd le az ALP Connect Applikációt!
 
Az ALP Bluetooth modul elválaszthatatlan társa az ALP Connect applikáció, okostelefon alkalmazás. Lézerblokkolónkat használhatjuk az alap kezelő szettel, hifi kontroll szettel és a legmodernebb, legkényelmesebb módon: okostelefonon keresztül is! 
 
A Bluetooth modul fizikailag egy dobozka, mely a központi egységhez csatlakozik. Ezen a kis dobozon keresztül kommunikál AL Priority rendszerünk telefonunkkal.
 
ALP Bluetooth modul
 
Az okostelefonos lézerblokkoló használat legfontosabb előnyei: 
 
  • Automatikus frissítés - nem kell foglalkoznod a rendszeres frissítéssel, amennyiben új érkezik, automatikusan letöltődik az alkalmazáson keresztül;
  • Üzemmód váltás egy érintéssel - csak érzékeljen vagy blokkoljon is készüléked, ezt egy érintéssel telefonod kijelzőjén beállíthatod;
  • Riasztás az autó hifi rendszerén keresztül - egyértelmű hangriasztás. Telefonodat összepárosítva a jármű audio rendszerével akár azon keresztül is kaphatod lézerblokkolód riasztásait.;
  • Akár vezeték nélküli beépítés is lehetséges;

Teljes rejtettség, mert a kezelőpanelt nem kell látható helyre tenni, így az utastérben nem látható semmi. (Bár az ALP kezelő panelje egy nagyon dekoratív és modern, vékony nyomógombos pad, ami belesimul a legmodernebb és legszebb autók belterébe is.)
 
Ha az alkalmazás áruházunkban (Android esetén Google Play, iPhone esetén App Store) letöltöttük és telepítettük a programot, indítsuk el és adjuk rá a gyújtást a gépkocsira.
 
A program kiírja az érzékelt BT modul azonosító számát, azt érintéssel kiválasztjuk, ezután az alkalmazás kéri a pin kódot, ami a BT modul csomagolásán és hátoldalán is megtalálható.
 
ALPConnect csatlakozás a BT modulhoz
 

A pin kód megadása
 
ALPConnect applikációban pin kód megadása
 
 
Ha sikeresen megadtuk a pin kódot, a telefonunk kapcsolódott a lézerblokkolóhoz. Az alkalmazás funkciói között jobbra-balra lapozással válthatunk. A főképernyőn látható sportautó színe mutatja a blokkoló üzemmódját. Ha fehér az autó, nem kapcsolódik a telefon a lézerblokkolóhoz.
 
 
A zöld autó azt jelenti, parkolószenzorként üzemel az ALP.
 
Ha sárga a jármű, érzékelőként működik, mérés esetén jelez és megmondja, milyen lézerrel mérnek, de nem sugároz vissza.
 
Ha kék a sportkocsi, annak jelentése aktív lézervédelem, a lézerblokkoló aktív!
 
 
Fehér kocsi esetében nincs csatlakoztatva a traffipaxvédelem telefonunkhoz.
 

ALP Connect nem kapcsolódik a blokkolóhoz a BT moduln keresztül

 
Zöld üzemmód
 
Zöld üzemmód, parkolóradar vagy PDC (parking distance control) funkció aktív. Ekkor nem jelzi a traffipaxot, de a sebességet igen. A sebességadatot az applikáció kaphatja a telefontól vagy az AL Priority saját műholdas antennájától is.
 
 
Az ALP Connect parkolószenzor üzemmódban
 
 
Sárga üzemmód
 
Sárga üzemmód az érzékelést jelenti, figyelmeztet a rendszer lézeres mérés esetén, de nem sugároz vissza semmit, a gépkocsi sebessége azonnal mérhető.
 
 
ALP Connect applikáció érzékelő üzemmódban
 
 
Kék üzemmód
 
Kék, vagyis aktív lézerblokkoló, traffipaxblokkoló üzemmód, ekkor nem csak jelez, hanem időt is ad a sofőrnek a lassításra az AL Priority! Blokkolás esetén csak bökjünk a képernyőre, az ALP azonnal inaktiválja a zavarást és a gépkocsi sebessége megmérhető lesz.
 
 
Aktív lézerblokkoló üzemmódban az ALP Connect alkalmazás
 
 
Térkép nézet
 
A térkép nézet jelenleg a radar riasztások szűréséhez felvett pontokat mutatja. A NET Radar kiegészítővel együttműködve megszünteti a felesleges radar riasztásokat.
 
 
ALP Connect applikáció Net Radar térképe
 
 
Az ALP Connect beállításairól következő bejegyzésünkben olvashatsz!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: lézerblokkoló

Keresés