Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lézerblokkoló

Lézerblokkoló: segítheti autód, járműved lézerrel szembeni mérhetetlenségét.
Cégünk a világ leghatékonyabb lézerblokkolójaként elismert AL Priority készülékek exkluzív importőre, de kínálatunkban minden más márkát is megtalálsz. Hasznos:

✅ 9 dolog amivel jobb lett az új AL Priority traffipax blokkoló >>>

Rendezés:

A világhírű, sokszoros tesztgyőztes ALP lézerblokkoló és parkolószenzor. Legújabb, Hw.4-es verzió, új GPS funkciókkal!
Radikális teljesítmény, kifinomult technológiai újítások. Használatával könnyedén megelőzhető a gyorshajtás. 1db szenzorral, a jármű első vagy hátsó védelmére. Opcionális funkciók: okostelefonos használat és frissítés, HiFi magyar beszéd visszajelzés, műholdas funkciók. 
- A Vortex Radar tesztgyőztese

Raktáron
189.900 Ft

A világhírű AL Priority lézerblokkoló, parkolószenzor a patinás AL-től, 2db szenzorral!
Legújabb, Hw.4-es verzió, GPS antennával, új műholdas funkciókkal! A szabadon használható 905nm-es lézer sávon működik, segítségével megelőzhető a gyorshajtás. Beszereléssel is! Konkrét ajánlatunkat kérd a megrendelésnél!

- A Vortex Radar tesztgyőztese

Raktáron
289.900 Ft

Lézeres traffipax blokkoló és parkolószenzor készülék az AL-től.
Legújabb, Hw.4-es verzió! GPS vevővel, sebességfüggő funkciókkal. Nagyobb hátsó felületű autókhoz ajánlott megoldás - pl. nagyobb kombik, kisteherautók -, elöl 1db, hátul 2db szenzor felszerelésével.
- A Vortex Radar tesztgyőztese

Raktáron
388.900 Ft

Nagyméretű terepjárók első-hátsó védelmének kialakításához ajánlott.
Legújabb, Hw.4-es verzió, műholdas funkciókkal a széria GPS antennának köszönhetően! Frissíthető védelmi rendszer, lézerblokkoló és parkolószenzor egyben, 4db szenzorral (elöl 2db, hátul 2db). Beszereléssel is! Konkrét ajánlatunkat kérd a megrendelésnél!
- A Vortex Radar tesztgyőztese

Raktáron
487.900 Ft

Rendszámkeretes multifunkciós lézerblokkoló,
rejtett lézervédelem és kapunyitó személyautóra és terepjáróra 2db szenzorral, egy  vékony rendszámtartó kerettel, front irányba. Aktív rejtett védelem rendszámtábla tartó keretbe integrálva. A LaserTrack Flare az LT400 kapunyitó legújabb generációja, mely diszkréten, rejtetten szerelhető a legújabb gépkocsikba is. Többfunkciós berendezés, kapunyitó, traffipax érzékelő és lézer elhárító üzemmóddal.

Raktáron
249.000 Ft

Rendszámkeretes multifunkciós lézeres eszköz
személyautóra és terepjáróra is 4db szenzorral, két rendszámtartó kerettel. 
Egyedi, vékony rendszámtábla keretekbe integrált, rejtett lézeres traffipax elleni aktív védelem. A LaserTrack Flare a Target LT400 kapunyitó leszármazottja, teljesen rejtetten szerelhető készülék. Garázskapu nyitó, traffipax érzékelő és lézer elhárító üzemmódban is használható.

Raktáron
429.000 Ft

AL Priority lézerblokkoló motorosoknak, egy szenzorral (rendszámtáblához), vízálló vezérléssel. Motoros intercomhoz, vezetékes fülhallgatóhoz csatlakoztatható 'Base' változat - így mindig kényelmesen értesülhetsz a riasztásokról! 
Legújabb, Hw.4-es verzió GPS antennával szerelve!

Raktáron
204.800 Ft

Az AL Priority megoldása motorosoknak, egy szenzorral (rendszámtáblához), vízálló vezérléssel. Saját Bluetooth audio rendszerrel ellátott 'Bluetooth' változat - így még kényelmesebben értesülhetsz a riasztásokról.
Hw.4-es legújabb hardver, műholdas funkciókkal kibővítve!

Raktáron
224.800 Ft

Kösd össze lézerblokkolódat iOS (iPhone) vagy Android alapú telefonoddal! Kalibrálás, vezérlés és audiovizuális kijelző AL Priority rendszeredhez okostelefonon keresztül! Új, Gen.3 változat!

Raktáron
39.900 Ft

A HiFi kontroll szettel beszélő rendszerré alakíthatod AL Priority lézerblokkolódat, így a készülék nem csak sípolással kommunikálja majd a veszélyt, hanem bemondja pl. a sebességmérő lézer típusát, amivel éppen célba vették járművedet.

Raktáron
38.900 Ft

AL Priority lézerblokkolóhoz kiegészítő szenzor, későbbi bővítéshez, pótláshoz
 

Raktáron
99.990 Ft

Amennyiben szeretnéd hogy AL Priority lézerrendszered sebességfüggő funkciókat is tudjon, egy ilyen GPS vevőre lesz szükséged. Szupergyors kapcsolódás a műholdakhoz!

Raktáron
20.900 Ft

Az AL Priority készülék frissítéséhez, valamint programozó "kulcsnak" ajánlott magasabb (ipari) minőségű USB adathordozó.

Raktáron
8.990 Ft

Perspex lap rejtett lézerblokkolóhoz, mely a blokkolófejek rejtését oldhatja meg, amennyiben az a rendszámtábla közelében lett installálva.

Hívj minket vagy kérj értesítést
9.900 Ft

A Blinder M20, M25 és M27 utódja, parkolószenzor és aktív érzékelő Dániából, 2db szenzorral.
Hibrid rendszer lézer diódával és infra leddel. Forgókapcsolóval választható funkciók. Beszereléssel is! Konkrét ajánlatunkat kérd a megrendelésnél!

Hívj minket vagy kérj értesítést
159.900 Ft

A veterán Blinder M40, M45, M47 utódja, parkolószenzor és érzékelő Dániából, 4db szenzorral.
Hibrid készülék: infra ledet és lézerdiódát is használ. Több, forgókapcsolóval választható funkció. Beszereléssel is! Konkrét ajánlatunkat kérd a megrendelésnél!

Hívj minket vagy kérj értesítést
264.900 Ft

A Laser Interceptor kétfejes változata, mellyel első lézervédelmet lehet kiépíteni a járművön, mindkét szenzort az orrészre felszerelve. MLS Device néven is ismerheted. 

Hívj minket vagy kérj értesítést
149.900 Ft

A Laser Interceptor négyfejes változatánál két fejet az autó elejére, két fejet a hátulról történő mérések ellen lehet az autó hátuljára installálni. MLS Device néven is ismerheted. 

Hívj minket vagy kérj értesítést
249.900 Ft

Lézerblokkoló csúcskategóriás autós készülékek és kiegészítők!


Kapcsolódó hírek:Audi-ba is beszerelhető az ALP védelmi eszköze:

Lézerblokkoló tesztvideó

2019 legjobb lézerblokkolóinak tesztje >>>  - a győztes az AL Priority!
 

Így jelzi az AL Priority a CAM-S1 lézert:

AL Priority így jelzi a CAM-S1 lézert


Hogyan frissítsd aktív védelmi rendszered?

ALP-frissitese

 

Magyarországon forgalomban lévő aktív lézeres jelzőkészülékek: AL Priority, Blinder, Kiyo lézerblokkoló, Kiyo D Ultimate, Kiyo Ultimate, LaserTrack Flare, MLS Laser Interceptor

 

 

GYIK

 

Legális felszerelni lézerblokkolót 2020-ban is?

Igen, nincs változás! A készülékek továbbra sem tartoznak a közbiztonságra veszélyes eszközök közé, szabadon felszerelheted pl. az AL Priority parkolószenzoros készüléked.
 

Hány szenzor kell az autómra?

 
Elsősorban a méret dönt. Egy fejlett készüléknél a nagyobb személyautókra (Audi A8, BMW 7, Mercedes S, Lexus LS stb.) is elég oldalanként egy szenzor. Ilyen készülék az AL Priority lézerblokkoló.
 

Melyik márka az ajánlott, megbízható kategória?

 
Mi az AL Priority készülékeit tartjuk a legkiemelkedőbbnek kínálatunkban. Ezt alátámasztják a nemzetközi független terméktesztek eredményei is.
 

Készült friss blokkolós teszt? Hol találom?

 
Igen! A Vortex tesztelt nem rég készülékeket. A tesztjük összefoglalóját és eredményét megtalálod a Hírek, újdonságok menüpont alatt.

Keresés