Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nem engedjük el a kezed

{jumi [*4]}
A "Nem engedjük el a kezed" kampányunk lényege röviden, hogy Te, a Vevőnk, a vásárlás után se legyél elfelejtve, s hogy legyen egy kéz, ami segít, ha elakadsz vagy kérdésed van a termékkel kapcsolatosan.
 

  Ajándék média-CD minden vásárlónak!

Természetesen eddig is nagy hangsúlyt fektettünk az eladás utáni szolgáltatásainkra, hozzánk bármikor fordulhattál kérdéseiddel, garanciális vagy egyéb problémáiddal, de ha csak pozitív tapasztalatodat osztottad meg, mi arra is nyitottak voltunk!

 

De mindezt most megfejeljük egy média-CD lemezzel, melyet minden radar- és lézerdetektor, illetve parkolószenzoros lézerrendszer mellé ajándékba küldünk el a kampány keretén belül!

A CD-n található videók a készülékek elhelyezésében, helyes működtetésében nyújtanak segítő kezet Neked, mire figyelj bekapcsoláskor, vagy a rendszerek pozicionálásakor az autón, stb.
 
A CD-n megkapod a Traffipax ellen az alapoktól című, immáron "bestseller" kiadványunkat is (pdf-formátumban), csak hogy az is kéznél legyen, ha eddig még nem töltötted volna le.
 
Bár a CD tartalma, tudásanyaga igen nagy, mégsem adhat mindenre választ, valamint minden Vevőnket egyenként igyekszünk kezelni, ezért telefonszámaink, e-mail-címünk továbbra is "nyitva állnak" a Te gondod-bajod, kérdéseid vagy csupán a véleményed előtt is!
 
Rendelj most, s küldjük a CD-t is!
 
Köszönettel,
Szilvásy Tamás
sales
detektorbolt.hu Team
 
Jut Neked is...
cdkep01_kicsi.jpg

Keresés