Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ozonegenerator, Silver 4000, Chrome 28000, Home 360

Az ózongenerátor gyártó Ozonegenerator  gyár termékeit gondos minőségellenőrzés után válogattuk be kínálatunkba, hogy a legjobb minőségű ózon gáz fejlesztő eszközök, légtisztítók és ionizátorok között kínálhassuk, segítve a fertőtlenítést, betegség megelőzést, szagtalanítást és számtalan esszenciális tevékenységet 2020-ban!

 

Az Ozonegenerator fertőtlenítő termékeit hosszú garanciaidő és kedvező ár jellemzi, a készülékeket raktárról, akár másnapi kézbesítéssel küldjük magán és közületi, ipari felhasználók részére.  A termékek közötti választásban örömmel segítünk, keress minket e-mailben vagy telefonon és segítünk kiválasztani az optimális készüléket! A készülékhez szerviz és alkatrész támogatást, valódi szakértői segítséget nyújtunk! 

Rendezés:

Ózongenerátor, 2020 évi frissített modell, 3 év garanciával, extra minőségű elektromos tápegységgel. Vedd fel Te is a harcot könnyedén a szagok, gombák, penész és vírusok ellen!

Raktáron
54.900 Ft

Légtisztító és ózongenerátor 5 az egyben készülék, pollenszűrővel (HEPA), UV fény sterilizálóval, ionizátorral. Tökéletes otthoni vagy irodai megoldás, melynek légtisztító funkciója mellettünk is működhet.

Raktáron
99.900 Ft

A nagyágyú: professzionális ózongenerátor kolosszális ózonkibocsájtással, amivel rengeteg időt spórolhatunk meg a napi használat során! Vendéglátóipari, turisztikai, mezőgazdasági, ipari területekre is elsőrangú ózonfejlesztő.

Előrendelhető
199.900 Ft

Keresés