Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ózonegenerátor gyártó ózongenerátor készülékei

A legjobb ózongenerátor készülékek a legalacsonyabb áron, ez az Ozonegenerator célja.

Termékei közül a legjobbakat gondos kiválasztás és teszt után vettük kínálatunkba. Csak a prémium minőségű és legmegbízhatóbb készülékek juthattak át a rostán!

Kiváló minőségű termékek, 3 év garanciával, raktárról, akár másnapi GLS kiszállítással vagy azonnali személyes átvétellel mintaboltunkban!

Az ózongenerátorok szabadalmaztatott, cserélhető ózonkazettával vagy cserélhető porcelán-kerámia ózonlappal rendelkeznek.

Az ózongenerátor napjaink nagyon népszerű készüléke, mely az ózon gáz segítségével fertőtlenít. Az ózon több százszor hatékonyabb fertőtlenítő, mint a klór!

Hatékonyan pusztítja a vírusok baktériumok nagy részét, penészgombát, egyéb kórokozókat.

Használata roppant egyszerű, csak helyezd el az ózongenerátort a helyiségben, gépkosiba, vagy ahol fertőtlenítés szükséges, majd a mellékelt táblázat segítségével állítsd be a kezelési időt. Indítsd el a készüléket és hagyd el a szobát, lakást. A kezelési idő lejárta tán várj még 45 percet, ekkor az ózon lebomlik, visszaalakul belélegezhető oxigénné. Immár visszatérhetsz, a friss, fertőtlenített, tisztított helyiségbe, használatba veheted azt. 

Készülékeink között megtalálhatóak háztartás és ipari berendezések is, melyekkel cégek, sportegyesületek, színházak, rendelők, kórházak, boltok, üzemek, óvodák és iskolák is végezhetik a rendszeres tisztítást.

A detektorbolt tanácsadás után a legjobb készüléket szállítja neked, raktárról, akár másnapra, vagy átveheted azt budapesti mintaboltunkban személyesen is!  email: info@detektorbolt.hu -  tel:+3612200462

 

 

Rendezés:

Ózongenerátor, 2020 évi frissített modell, extra minőségű elektromos tápegységgel. Vedd fel Te is a harcot könnyedén a szagok, gombák, penész és vírusok ellen!

Raktáron
54.900 Ft

Kompakt, ám nagyobb teljesítményű szobai, háztartási és közületi készülék 180 perces időzítővel, közel 170nm-hez, 7g/h teljesítménnyel, 3 év garanciával.

Raktáron
84.900 Ft

Légtisztító és ózongenerátor 5 az egyben készülék, pollenszűrővel (HEPA), UV fény sterilizálóval, ionizátorral. Tökéletes otthoni vagy irodai megoldás, melynek légtisztító funkciója mellettünk is működhet.

Raktáron
99.900 Ft

Teljesítményéhez képest kisméretű professzionális készülék, mely vállalkozások és közületek részére - legyen az orvosi vagy állatorvosi rendelő, edzőterem, öltöző, iroda, üzlet vagy műhely - is alkalmas fertőtlenítésre és szagtalanításra 244-ig (672m3-ig).

Raktáron
129.900 Ft

A nagyágyú: professzionális ózongenerátor kolosszális ózonkibocsájtással, amivel rengeteg időt spórolhatunk meg a napi használat során! Vendéglátóipari, turisztikai, mezőgazdasági, ipari területekre is elsőrangú ózonfejlesztő.

Raktáron
199.900 Ft

Ózonkazetta Silver 4000 H készülékhez. Pótalkatrész.

Raktáron
9.990 Ft
7g-os ózonlap a Chrome 28000 készülékhez, csere esetére.
Raktáron
13.900 Ft
HOME 360 légtisztító csere ózonlap készlet, az elhasználódott ózonlapok cseréjéhez. Az egységcsomag 2db ózonlapot tartalmaz.
Raktáron
13.800 Ft
Szűrőcsomag szett Home 360 légtisztítóhoz
Raktáron
12.900 Ft
Ózonkazetta Blue 7000 ózongenerátorhoz. Pótalkatrész.
Raktáron
13.900 Ft

Keresés