Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az ózongenerátor élettartama

Az ózongenerátor élettartama

Kínálatunk legjobb ózongenerátor ✅ modelljeit itt találod.

>>>KATTINTS IDE A KÉSZÜLÉKEK MEGTEKINTÉSÉHEZ!<<<

Az ózongenerátor élettartama

Az egyik leggyakoribb kérdés a fertőtlenítő készülékeket érintő témákban, hogy meddig lesz jó a készülék, mikor kell ózonlapot cserélni? Minden kezeléshez új ózonlap kell? Szerencsére nem, az ozonegenerator kerámia lapja hosszú élettartamú.


Meddig lesz jó az ozonegenerator ózonlapja?

Sokszor volt kérdezik meg vásárlóink, mire számíthatnak, kell-e tartalék ózon lap, kazetta a generátorhoz rögtön vagy ráér a beszerzés

A rövid válasz, hogy ráér a tartalék beszerzése, hiszen a gyártók úgy méretezik az ózongenerator egységeit, hogy átlagos felhasználás mellett minimum egy évig, de inkább tovább tökéletesen működjenek a készülékek.

A gyártók 1000 üzemórára tervezik az ózonlapokat, ami azt jelenti, hogy például egy O-Zone 10mg/h készülékkel akár 1000 alkalommal fertőtlenítheted lakásodat. Mindegy melyik készüléket választod, hosszú távon használhatod és felújíthatod, ha szükséges.

Konstrukció alapján háromféle ózonlap alapú  ózongenerátor a leggyakoribb, az egyéb megoldások, mint pl. ózon csöves konstrukciók az élelmiszeripari felhasználásnál fordulnak elő inkább, vagy olyan esetekben, ahol a koncentrált ózon gázt csövön kell bejuttatni valahova. 

 

Kazettás konstrukció

A legegyszerűbb lehet a cserélhető ózon-kazetta rendszer, ahol ha elhasználódik az ózonlap, csak kikapcsoljuk, kihúzzuk - áramtalanítjuk a berendezést, majd hátára fordítva kivesszük a kazettát. Egyszerűbb, mint tonert cserélni egy lézernyomtatóban, nincs vele gond, megoldható egy perc alatt.


Ózonlap, ózonkazettában

Ózonlap ózonkazetta foglalatban

Cserélhető ózonlapos eszközök

A cserélhető ózonlappal felszerelt masinák amelyek már igénylik, hogy a burkolatot eltávolítsuk, és utána hozzáférhető az ózon lap, amit egy foglalatból kihúzva és az újat beillesztve cserélhetünk. Nem bonyolult művelet, de javasolt a szakszerviz igénybevétele.

 

Ózon egységes szerkezetek

A harmadik gyártói megoldás, ahol az ózon egység kompletten cserélhető, azaz az ózon lap a hozzá tartozó tápegységgel együtt kerül frissítésre, így pedig garantáltan jól fog működni az újjávarázsolt, nagy revízión átesett berendezés, hiszen az ózon előállításának sarkalatos pontja a tökéletes feszültség kontroll, amit a tápegység biztosít.

A csere a burkolat eltávolítását jelenti, majd a csere egység behelyezését és elektromos csatlakoztatását az időzítőhöz. Szakszerviz felkeresése javasolt.

 

Esszenciális egységek

 

Időzítő

Készülékekben mindenképpen megtalálható még az időzítő és a ventilátor egység. A kínálatunkba beválogatott ózongenerátorok időzítője megbízható, tápfeszültség nélkül is működő mechanikus - fogaskerekes rugós - konstrukciók, melyek hosszú élettartamúak.  Feladata, hogy a beállított kezelési idő után lekapcsolja a berendezést, időt biztosítva az ózon visszaalakulásához oxigénné. Áramszünet esetén is működnie kell, ezért így nem okoz meglepetést a felhasználás során. A forgókapcsolón van jelölés, így visszajelzés is, mennyire állítottuk be az eszközt.
 

Időzítő kapcsoló az ózongenerátoron

Mechanikus időzítő, visszajelző és kapcsoló

 

Ventilátor

További fő egység a csapágyazott ventilátor, mely ugyancsak hosszú élettartamú és szükség esetén cserélhető is a  megbízhatóság és gazdaságosság miatt. Feladata az ózon gáz továbbítása a készülékből a helyiségbe valamint a tápegység hűtésére való. 


Tápkábel

Csak sértetlen tápkábellel üzemeltessük az eszközt. Fontos, hogy a földelt, "számtógép csatlakozós" vezetéket földelt konnektorba dugjuk. Ha nem földelt, CEE 7 csatlakozós a készülék, inkább válasszunk másik modellt. 

 

Az ózon három atomos aktív oxigén, fertőtlenítés céljára kiváló. Forrása a levegő oxigéntartalma. A készülékekről: mobil légtisztító helységek, autók, járművek hatékony fertőtlenítésére, mely megszünteti a kellemetlen szagokat az ózonos kezelés során, az eszköz a baktériumok, vírusok ádáz ellensége. A hatékony aktív oxigénes -, szagok, vírus és baktérium ellen -  alkalmazott kezelés időtartama alatt az ózon hatástalanítja a kórokozókat.

Kínálatunkban minden termék teljesítménye más, eltérő, ezért ha nem tudsz választani, keress minket, vásárlási tanácsokkal segítünk! mail :info@detektorbolt.hu Azokat fogjuk ajánlani, melyre valóban szükséged van. 

Az általunk forgalmazott termékek garanciával, jótállással rendelkeznek, minőségi termékek, az ipari készülékek akár orvosi felhasználásra, mint váróterem vagy rendelő fertőtlenítésre is használható. A Chrome 28000 több kerámialappal is rendelkezik amely eszköz így éri el kimagasló és valódi teljesítményét. 

GYIK

 

✅ Hol találok megbízható, tartós ózongenerátort?

Ezen az oldalon találod meg a saját magunk által is letesztelt legjobb készülékeinket. Valamennyi termékhez importőri garanciát biztosítunk.
 

✅ Milyen teljesítményű készüléket vegyek?

 
Otthoni, kisebb helyiségek, autó fertőtlenítésre kisebb teljesítményűt - irodai, nagyobb helyiségek vagy ipari felhasználás esetén nagyobbat.
 

✅ Melyik márka az ajánlott, megbízható kategória?

 
O-Zone, Ozonegenerator és IONKINI márkák - mi őket ajánljuk, masszív, extra hatásos, jól használható készülékek, megfelelő garanciális háttérrel.
 

Keresés