Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GERMICID LÁMPA 60W UV-C HIGH PERFORMANCE

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)

Baktérium és vírusölő germicid lámpa, fertőtlenítés az UV-C és az ózon együttes erejével. Távirányítós kivitel, késleltetett indítás opció.

Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 60w-uvc-germicidal
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Várható szállítás: 2021. március 04.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Germicid lámpa

Felületfertőtlenítés az UV-C sugárzás erejével! Az UV-C sugárzás ellen vélhetően semmilyen életforma nem képes rezisztenciát kialakítani, így tökéletes fertőtlenítő megoldás.  60W teljesítménnyel az átlagos 38W helyett, így ipari használatra is alkalmas!

A korszerű, kisnyomású germicid lámpák által létrehozott sugárzás áthatol a speciális üvegen, majd a felületeken erőteljes sterilizálást végez. A látható fény csak töredéke az UV sugárzásnak, mely szemmel nem látható, de ezt ne is keressük, a helyiségben tartózkodni tilos, ha üzemel a lámpa.
Se a bőrünket, se szemünket ne érje sugárzás, még visszavert formában sem. A készüléken ezért van késleltetett indítás, mely 10 másodpercet biztosít a helyiség elhagyására az UV-fény bekapcsolása előtt. További segítség ebben a készülékhez mellékelt távirányító, mellyel az indítást is menedzselhetjük, de a fertőtlenítő folyamatot bármikor azonnal le is kapcsolhatjuk, ha a program lejárta előtt a helyiségben lenne dolgunk.
A sugárzás működés közben a felületeket fertőtleníti, az anyag belsejébe nem hatol be.


Germicid lámpa működés közben

15, 30 és 60 perces programot is választhatunk a helyiség méretének megfelelően,
melyet led és lámpák igazolnak vissza


Ózont is előállít

A készülék nem ózongenerátor, de az UV-C sugárzás ózongenerátorként is működik, azaz Ogázt, ózont állít elő, vagyis aktív oxigént, mely fertőtlenít. A termék hatása így kettős: a fénnyel és az ózongázzal is sterilizál. Ahova az ultraviola sugárzás nem világít be - pl. bútorok, paravánok, műanyag elemek mögé -, a létrejövő fertőtlenítő ózongáz oda is eljut és elvégzi a sterilizálást.
A keletkező ózon tehát segít az esetleges árnyékban maradó helyek fertőtlenítésében, bár a falakról és plafonról visszaverődő germicid lámpa sugárzás szinte mindenhol elvégzi munkáját - ne felejtsd, a nem látható sugárzás sokkal erősebb, mint a látható.

 

A germicid lámpa által termelt ózon eljut az árnyékos helyekre is

A lámpatest tartós, ultraibolya sugárzás álló fekete fémszerkezet, amely beltéri használatra való.

 

A germicid lámpa működése

Fertőtlenítő kezeléskor az UV-C lámpa legjobb helye a szoba, iroda, üzlet, rendelő, műhely stb. közepén van - innen tud bevilágítani minél nagyobb teret készülékünk. Az UV-fertőtlenítés idejét a helyiség méretéhez arányosan kell beállítanunk, melyben segítséget a kezelési időtáblázat nyújt.  


Fertőtlenítő UC-C lámpa időkezelési táblázat:

Terület (m2)

Idő (perc)

0 - 20 15
21 - 40 30
41 - 60 60


A germicides fertőtlenítés végeztével várjunk fél órát, míg az ózon átalakul oxigénné, és csak ez után lépjünk a helyiségbe, ahol jól szellőztessünk ki, legyen friss levegő!

 

A germicid lámpa használatának előnyei:

1. Az UV és ózon kettős fertőtlenítő hatása elpusztítja a baktériumokat és vírusokat néhány percen belül. Hatékony a levegőben szálló és a felületen várakozó baktériumok ellen. Az ózonnak köszönhetően nincs holttér, az árnyékos részeken is megvalósul a sterilizálás.

2. Hordozható, bárhol használható, felhasználási területe széles. Választhatunk 15 vagy 30 perces, vagy akár egy óra időtartamú programot is.


3. Hatékony a tuberkulózis, az MRSA, a H1N1, Covid és valamennyi más aeroszolos terjedésű és légúti megbetegedést okozó vírus, baktérium elpusztításában.


4. Elpusztítja a kórházakban, iskolákban, élelmiszer-ipari üzemekben és irodákban található baktériumok, gombák, vírusok 99,9%-át.


5. Csökkenti az asztmára hajlamosító behatásokat.

6. Megszünteti a szagokat és fertőtleníti a levegőt.

Fertőtlenítő UV lámpa távirányítóval

Távirányítóval is indítható a fertőtlenítés


Az UV-C rövid hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami 100-280nm közti tartományban található. Az UV-C az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő elektromágneses sugárzás. A germicid, azaz baktériumölő kifejezés arra utal, hogy a kórokozók DNS-ében található szomszédos timin molekulákat az UV-C fény dimerizálja, összekapcsolja, így roncsolva őket, amitől a DNS lemásolhatatlanná válik. Önmagában nem pusztítja el ezeket, de a kellő számú, több DNS-sérüléstől szaporodás-képtelenné válnak. Vagyis a megfelelő használat és védelem mellett egy rendkívül hatékony eszközt tudhatunk magunkénak a vírusok, baktériumok elleni harcban.

Rólunk, emberekről se feledkezzünk meg, hisz az emberi szervezetre, a bőrre és a szemre is nagy veszélyt hordoz, kifejezetten káros az UV-C fény, így SOHA ne tartózkodjuk a helyiségben működő lámpa mellett! Ezért van a készülékben késleltetett indítási funkció, mely nélkül nem is tudjuk elindítani a fertőtlenítést.

 

A készüléket 12 hónap hivatalos forgalmazói garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk.


További vásárlási információ kérés:
Email: info@detektorbolt.hu
Tel.: +3612200462
H&H Deal Hungary Kft. - 1141 Budapest, Szugló u. 96. - Minden jog fenntartva  
Adatkezelési tájékoztató a kapcsolat menüpontban található.
A kosár az oldal tetején található.
 

Tulajdonságok, műszaki adatok:

Teljesítmény 60W/50Hz
Feszültség 220V
Fertőtlenítő technológia UVC és ózon
Méret 60 x 19cm (magasság x szélesség)
Távirányító elem (tartozék) 12V 23A
Késleltetett indítás Igen
Késleltetés ideje 10mp
UV intenzitás 170 μW/cm²
Fénycsövek száma 2
UV-C kompakt fénycső várható élettartam 8000 üzemóra
Asztali használat is Igen
Padlóra, talajra, parkettára, kőre helyezhető igen
Fali, mennyezeti, falra szerelt használat Nem
Időzítő igen, 15, 30, 60 perc
Táviránytó igen

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 28.
Nagyobb mint gondoltam, meggyőző!

Keresés