Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ózonmérő műszer

Ár:
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)

Ózonos fertőtlenítés után ha ellenőriznéd a helyiség levegőjének ózonszintjét, ez az ózondetektor készülék amit keresel. Alkalmas páratartalom és hőmérséklet mérésére is. 

Gyártó: O-Zone
Cikkszám: OG-LAN-O3TESTER-DM509
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Várható szállítás: 2023. október 03.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ózondetektor, mérőműszer

Ózongenerátoros kezelés után, ha a generátor lekapcsolt, a helyiségbe csak 30 perc után lépjünk be, elsősorban szellőztetni. Miután a helyiség jól kiszellőzött, újra birtokba vehető. Ezt a folyamatot segítheti egy ózonmérő készülék, mellyel egzakt módon ellenőrizhetjük, az ózonszint elérte-e már a biztonságos, alacsony határértéket (0,1ppm), mely mellett már tartósan lehet az ingatlanban tartózkodni. Az ózonjelző megbízhatóan segít eldönteni, lebomlott-e az ózon gáz megfelelő mértékben.

Jellemzően ipari, üzleti, vállalati, oktatási és közüzemi napi használat esetén lehet hasznos kiegészítő. Háztartási használat esetén, ha kivárjuk a megfelelő lebomlási időt, nincs szükség használatára.

 

Ózonszint mérő műszer és hordtáskája

Ózonmérő felhasználási területei

Ózonmérő készülék használata valamennyi ózongenerátor mellé javasolt lehet, ha szeretnénk kiegészíteni az ózonos tisztítás folyamatát egy biztonsági kiegészítővel. Így használható üzletben, irodában, iskolában, ipari környezetben, autóban stb.  A berendezés az O3 jelenlétét egyértelművé, mérhetővé teszi.

A hordozható készülék hőmérő és páratartalom mérő is egyben, méri a pillanatnyi levegő hőmérsékletet és a levegő relatív páratartalmát is.

 

Gyors, pontos, folyamatos mérési képességgel ellátott műszaki eszköz, ami a mért értékeket a termék automatikusan rögzíti 5 másodperc és 60 perc között beállítható intervallumokban a működése alatt, így megtekinthető, hogy akár távollétünkben magas, nagy vagy alacsony volt a környezeti ózonkoncentráció.

 

A használati utasítást minden felhasználónak el kell  a megfelelő használat érdekében akár ózongenerátor ellenőrzéshez, akár ózon lebomlásának ellenőrzéséhez használjuk.

 

Akkumulátoros készülék, töltéséhez olyan USB töltő való, (telefon töltő), ami legalább 1A feszültséggel tölt. A számítógépeken jellemzően csak 0,5A áramerősségű USB port van, így ne azt használjuk töltésre.

Ózonmérő és funkciói


Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!

Az ózondetektor készüléket 12 hónap hivatalos forgalmazói jótállással szállítjuk.

Tulajdonságok:

Kijelző típusa TFT LCD
Kijelző alapszín fehér vagy kék (állítható)
Felbontás 320 x 240 pixel
Hordozó táska Igen
Súly 500g
Akkumulátor beépített 2000mAh lithium
Töltőkábel Micro USB
Ózon detektálás tartománya 0.00 - 5.00 PPM
Állítható riasztási érték 0,1, 0,3 vagy 0,6 PPM
Méret 164 x 74 x 26mm
Anyag ABS
Név Ózongáz detektor
Más funkció hőmérő, valamint páratartalom mérő
Üzemidő Egy feltöltéssel bekapcsolt állapotban kb. 6 óra.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 20.
Ez volt a legjobb árú profi készülék amit találtam.

Keresés