Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spy Finder - Rejtett kamera, mikrofon, nyomkövető detektor

Ár:
16.900 Ft (13.307 Ft + ÁFA)

Kém vadász rejtett kamera, mobiltelefon, mikrofon kereső, mely a vezeték nélküli kommunikációs lehallgató és megfigyelő, követő eszközök felderítésére szolgál.

Gyártó: GERMANY
Cikkszám: SPY-FINDER
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. december 12.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Spy Finder - Kém vadász rejtett kamera, mobiltelefon, mikrofon kereső


Poloska kereső mobil készülék, mely lehallgató mikrofonok, kém kamerák, rejtett kamerák és nyomkövetők jelzésére, felkutatására szolgál,  az esetleges rejtett adók és más elektromos HF-mezők felderítésére és lokalizálására. Németországban tervezve és gyártva. Sajnos napjainkban egyre gyakoribb a rejtett megfigyelés és lehallgatás, követés. Ennek felderítésére szolgál a SPY FINDER mobil készülék.

Működési elve, hogy figyeli az elrejtett eszközök kommunikációs rádió frekvenciáját, mely jellemzően 30MHz és 3,6GHz között van a rejtett eszközöknél.

A készüléken található piros led egyre gyorsabban villog, ahogy közeledünk a jel forrása felé, így könnyen meghatározható, hol van valamilyen rádiós kommunikációt használó eszköz elrejtve.

Üzembe helyezés:


Helyezzen be egy 9 V-os elemet a készülék elem tartójába.
.
A HF-érzékelő elülső részén található "push" gomb megnyomásakor a zöld LED felkapcsolódik, mely visszaigazolja, hogy az elemet jól helyezte be és az nincs lemerülve.


Kapcsoljon le minden elektromos eszközt, számítógépet, televíziót, rádiót és lehetőleg a lámpákat is az ellenőrizni kívánt helyiségben., amelyet poloskák szempontjából ellenőrizni kell.

Ez azért fontos, mert számos más elektromos eszköz mint például monitorok, régebbi vagy rosszul árnyékolt rádiók, fénycsövek vezérlő elektronika stb. adás frekvenciákat  bocsáthatnak ki, és így ez
hibás mérésekhez vezethet (a HF-érzékelő más HF-mezőkre is reagál). 

Ezután a gomb lenyomása közben járja végig a helyiséget. Ha a "receive" LED villogni kezd, a HF-érzékelő HF-forrást érzékelt, amely lehet
lehallgató eszköz is. Minél közelebb kerül az adóhoz, annál gyorsabban villog  a "receive" - vétel LED.: Ahogy közeledünk a forráshoz, a led villogása egyre gyorsul, így a rejtett kamerát, mikrofont, elrejtett mobiltelefont, vagy gsm kommunikációval felszerelt GPS nyomkövetőt megtalálhatjuk. Használható lakásban, autóban, bárhol, mobil kivitelének köszönhetően.

A készülék a LED villogással reagál a nagyfrekvenciás jelek vételére. a 30 KHz - 3,6 GHz közötti mezőkre. A villogási frekvencia az adó térerősségének növekedésével növekszik.

Érzékenység (példák):


Kereskedelmi lehallgató poloska a VHF-tartományban (kb. 100 MHz) és kb. 10 mW teljesítmény: > 5 méter.

 
Mobiltelefon, hallgatásra (beszédre) kapcsolva kb. 800 MHz > 4 méter.
:
Az esetleges rejtett adók és más elektromos HF-mezők felderítésére és lokalizálására.

Műszaki adatok:
 

Működési feszültség 9V (Szabvány 9V elemmel)
Áramfelvétel >15mA
Frekvenciatartomány kb. 30MHz - 3,6GHz
Kijelző 2db LED
Mobil igen
Univerzális igen
Méretek kb. 102 x 61 x 26 mm
Áramfelvétel < 15 mA
Vételi frekvencia kb. 30 MHz - 3,6 GHz
Kijelző fénykibocsátó dióda

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés