Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spy Finder - Rejtett kamera, mikrofon, nyomkövető detektor

Ár:
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)

Kém vadász rejtett kamera, mobiltelefon, mikrofon kereső, mely a vezeték nélküli kommunikációs lehallgató és megfigyelő, követő eszközök felderítésére szolgál.

Gyártó: Egyéb
Cikkszám: SPY-FINDER
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Spy Finder - Kém vadász rejtett kamera, mobiltelefon, mikrofon kereső


Poloska kereső mobil készülék, mely lehallgató mikrofonok, kém kamerák, rejtett kamerák és nyomkövetők jelzésére, felkutatására szolgál, az esetleges rejtett adók és más elektromos HF-mezők felderítésére és lokalizálására. Gondosan és funkcionálisan tervezve és gyártva. Sajnos napjainkban egyre gyakoribb a rejtett megfigyelés és lehallgatás, követés. Ennek felderítésére szolgál a SPY FINDER mobil készülék.

Legfőbb működési elve, hogy figyeli az elrejtett eszközök kommunikációs rádió frekvenciáját, mely jellemzően 100MHz és 8GHz között van a rejtett eszközöknél. Ezen felül érzékeli a rejtett kamerák infravörös fényét, és a kameralencse is megtalálható segítségével.

A készüléken található piros led skála egyre gyorsabban villog, ahogy közeledünk a jel forrása felé, így könnyen meghatározható, hol van valamilyen rádiós kommunikációt használó eszköz elrejtve.

Poloska keresőÜzembehelyezés:


Töltsd fel a készülék beépített akkumulátorát egy telefontöltő és a mellékelt micro USB kábel segítségével. A készülék ez után használatra kész.

 

RF funkció:

Az RF gomb lenyomva tartása rádiófrekvenciás üzemmódba kapcsolja a készüléket, a Led skála alsó ledje világít.

Kapcsoljunk le minden elektromos eszközt, számítógépet, televíziót, rádiót és lehetőleg a lámpákat is az ellenőrizni kívánt helyiségben., amelyet poloskák szempontjából ellenőrizni kell. Ez azért fontos, mert számos más elektromos eszköz mint például monitorok, régebbi vagy rosszul árnyékolt rádiók, fénycsövek vezérlő elektronika stb. adás frekvenciákat bocsáthatnak ki, és így ez hibás mérésekhez vezethet (a HF-érzékelő más HF-mezőkre is reagál).

Ezután kell végigjárni a helyiséget a készüléket magunk előtt tartva. Ha a LED skála villogni kezd, az RF-érzékelő RF-forrást érzékelt, amely lehet lehallgató eszköz is. Minél közelebb kerülünk az adóhoz, annál több led villog a skálán. Ahogy közeledünk a forráshoz, egyre több led villog a készülék skáláján, így a rejtett kamerát, mikrofont, elrejtett mobiltelefont, vagy GSM kommunikációval felszerelt GPS nyomkövetőt megtalálhatjuk. Használható lakásban, autóban, bárhol, mobil kivitelének köszönhetően.

A készülék a LED villogással reagál a nagyfrekvenciás jelek vételére, a 100 MHz -  8GHz közötti mezőre. A villogó LED skála az adó térerősségének növekedésével párhuzamosan bővül, növekszik.

Érzékenység, érzékelés példák:

- Kereskedelmi lehallgató poloska a VHF-tartományban (kb. 100 MHz) és kb. 10 mW teljesítmény: > 5 méter.

- Mobiltelefon, hallgatásra (beszédre) kapcsolva kb. 800 MHz > 4 méter.

- Az esetleges rejtett adók és más elektromos RF-mezők felderítésére és lokalizálására.

 

IR funkció

Az IR funkcióval éjjellátó kamerák emberi szem számára láthatatlan infravörös sugarai deríthetők fel. Ha egy kamerát elrejtettek akár beltéren, akár kültéren, ezzel a funkcióval felderíthető, szürkületben vagy sötétben.
 

RED funkció 

A RED funkcióval a készülék bármilyen kamera lencsét megtalálhat, akár a kamera kikapcsolt állapotában is, kül- és beltéren, akár 5-8 méteres távolságból is.

 

Lehallgató és kamera kereső készülék

A speciális vörös LED fénnyel könnyedén kiszúrható a rejtett kamera visszatükröző lencséje

 

A termékeket 1 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.

 

Műszaki adatok:

Működési feszültség 5V szabvány microUSB csatlakozóval, tölthető akkuval
Áramfelvétel >15mA
Frekvenciatartomány kb. 100MHz - 8GHz
Kijelző LED skála
Mobil igen
Univerzális igen
Méretek kb. 102 x 61 x 26 mm
Áramfelvétel < 15 mA
Vételi frekvencia kb. 100 MHz - 8 GHz
Kijelző fénykibocsátó diódasor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés