Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Radar detektor

Radar detektor: Traffipax jelzőinkkel könnyedén elkerülheted a közúti sebességmérésből adódó kellemetlenségeket.

Rendezés:

Trafibox jelző detektor, ultraérzékeny lézeres traffipaxjelző, lézerdetektor, mely a műszerfal tetejéről jelzi a közelgő veszélyt, a lézeres sebességmérést az utakon. Plug and play kivitel, nem igényel beszerelést, csak bedugod és mész. Radardetektor mellé is ajánlott kiegészítő.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
69.900 Ft

A Whistler legújabb és legjobb International - európai, magyarországi - használatra tervezett radar- és lézerdetektora, frissíthető GPS adatbázissal, innovációk sorával felvértezve.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
69.900 Ft

Saját, az autóra felszerelhető rendszámtábla kerettel (1db), és a keretbe rejtve integrált szenzorral rendelkező lézerérzékelő készülék, mely érzékeli a lézeres sebességmérést (pl. Cam-S1 lézerek).

Raktáron, zavartalan kiszállítás
24.900 Ft

Professional széria, magyarországi és európai használatra felkészített műholdas technológiájú radardetektor, frissíthető adatbázissal - a gyártó zászlóshajója. Ha a legjobbat szeretnéd.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
118.990 Ft

Telepített traffipax detektor a Kiyo-tól, frissíthető, egész Európában használható, online frissíthető adatbázissal, magyar nyelvű beszédhang figyelmeztetésekkel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
59.900 Ft

Az AL Priority rendszerek legújabb, integrált kiegészítője: egy beépíthető radarérzékelő antenna az integrációt lehetővé tevő modullal. Ha nem csak a lézer ellen szeretnél védelmet, hanem a fixen telepített vagy mobil radaros sebességmérőkkel szemben is.

Előrendelhető
199.900 Ft

Az AL Priority RADAR BASE bővített változata: a radar antennán és a modulon felül GPS vevőt is tartalmaz, műholdas funkciók tárházához (pl. sebességfüggő riasztás, üzemmód). Ehhez a kiegészítőhöz AL Priority lézerrendszer szükséges!

Előrendelhető
209.900 Ft

Full HD autós fedélzeti kamera éjszakai üzemmóddal, VÉDA és FIX TRAFFIPAX előrejelzéssel, magyar és európai sebességmérő adatbázissal! 30fps képrögzítés, 1920*1080 felbontás, Sony szenzor, 140°-os látószög, CPL szűrő. 2" méretű LCD kijelző, USB tápellátás

Nem rendelhető
74.900 Ft

Nagy érzékenységű GPS antennával felszerelt VÉDA kapu és telepített fix traffipax kamera jelző, mely beépített akku és napelem segítségével vezeték nélkül működik.

Hívj minket vagy kérj értesítést
29.900 Ft

Radar detektor, traffipax jelző profiktól Neked!


Ezek is érdekelhetnek radar detektor témában:

Híradóban a Detektorbolt! Nézd meg videón, miért!Az Autómotor tesztelte készülékünket:


Radardetektor teszten a Spy+ készülék
 

Keresés