Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Radardetektorok

Radar- és lézerdetektorainkkal könnyedén elkerülheted a közúti sebességmérésből adódó kellemetlenségeket.

A detektorokat általánosan a pofon egyszerű használatbavétel jellemzi: mobil készülékek esetén beszerelést sem igényelnek, egyszerűen járműved szélvédőjére kell felhelyezni a készüléket, indítani és használni. Jól hangzik, igaz? Kínálatunkban csak általunk is kipróbált és bevált modellek találhatóak, melyre 15 éves szakmai múltunk a garancia.

Rendezés:

Nagy érzékenységű GPS antennával felszerelt VÉDA kapu és telepített traffipax kamera jelző, mely beépített akku és napelem segítségével vezeték nélkül működik.

Raktáron
29.900 Ft

A Whistler legújabb és legjobb International - európai, magyarországi - használatra tervezett radar- és lézerdetektora, frissíthető GPS adatbázissal, innovációk sorával felvértezve.

Raktáron
59.900 Ft

Professional széria, magyarországi és európai használatra felkészített műholdas technológiájú radardetektor, frissíthető adatbázissal - a gyártó zászlóshajója. Ha a legjobbat szeretnéd.

Raktáron
118.990 Ft

Az AL Priority rendszerek legújabb, integrált kiegészítője: egy beépíthető radarérzékelő antenna az integrációt lehetővé tevő modullal. Ha nem csak a lézer ellen szeretnél védelmet, hanem a fixen telepített vagy mobil radaros sebességmérőkkel szemben is.

Raktáron
199.900 Ft

Az AL Priority RADAR BASE bővített változata: a radar antennán és a modulon felül GPS vevőt is tartalmaz, műholdas funkciók tárházához (pl. sebességfüggő riasztás, üzemmód). Ehhez a kiegészítőhöz AL Priority lézerrendszer szükséges!

Raktáron
209.900 Ft

Saját, az autóra felszerelhető rendszámtábla kerettel (1db), és a keretbe rejtve integrált szenzorral rendelkező lézerérzékelő készülék, mely érzékeli a lézeres sebességmérést (pl. Cam-S1 lézerek).

Raktáron
19.900 Ft

Névjegy CD lemezünkön olyan tartalmakat olvashatsz el, nézhetsz meg, mely tudásanyagot a traffipax védelmi eszközök piacán szedtünk magunkra működésünk elmúlt 15 évében. Hogyan védekezz, miként használd, milyen traffipaxokkal találkozhatsz itthon? Megtudhatod média lemezünkről! Ajándékként is választható minden traffipax védelmi készülék vásárlásakor.

Raktáron
5 Ft

Radardetektorok, traffipax jelzők profiktól Neked!

Keresés