Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Radar detektor

Radar detektor: Traffipax jelzőinkkel könnyedén elkerülheted a közúti sebességmérésből adódó kellemetlenségeket. Karácsonyra is hasznos ajándék lehet autósoknak! Kínálatunk:

Rendezés:

Nagy érzékenységű GPS antennával felszerelt VÉDA kapu és telepített fix traffipax kamera jelző, mely beépített akku és napelem segítségével vezeték nélkül működik.

Raktáron
29.900 Ft

A Whistler legújabb és legjobb International - európai, magyarországi - használatra tervezett radar- és lézerdetektora, frissíthető GPS adatbázissal, innovációk sorával felvértezve.

Raktáron
59.900 Ft

Saját, az autóra felszerelhető rendszámtábla kerettel (1db), és a keretbe rejtve integrált szenzorral rendelkező lézerérzékelő készülék, mely érzékeli a lézeres sebességmérést (pl. Cam-S1 lézerek).

Raktáron
19.900 Ft

Professional széria, magyarországi és európai használatra felkészített műholdas technológiájú radardetektor, frissíthető adatbázissal - a gyártó zászlóshajója. Ha a legjobbat szeretnéd.

Raktáron
118.990 Ft

Az AL Priority rendszerek legújabb, integrált kiegészítője: egy beépíthető radarérzékelő antenna az integrációt lehetővé tevő modullal. Ha nem csak a lézer ellen szeretnél védelmet, hanem a fixen telepített vagy mobil radaros sebességmérőkkel szemben is.

Raktáron
199.900 Ft

Az AL Priority RADAR BASE bővített változata: a radar antennán és a modulon felül GPS vevőt is tartalmaz, műholdas funkciók tárházához (pl. sebességfüggő riasztás, üzemmód). Ehhez a kiegészítőhöz AL Priority lézerrendszer szükséges!

Raktáron
209.900 Ft

Radar detektor, traffipax jelző profiktól Neked!


Ezek is érdekelhetnek radar detektor témában:

Híradóban a Detektorbolt! Nézd meg videón, miért!Az Autómotor tesztelte készülékünket:


Radardetektor teszten a Spy+ készülék
 

Keresés