Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Radar detektor

Radar detektor: Traffipax jelzőinkkel könnyedén elkerülheted a közúti sebességmérésből adódó kellemetlenségeket. Karácsonyra is hasznos ajándék lehet autósoknak! Kínálatunk:

Rendezés:

Nagy érzékenységű GPS antennával felszerelt VÉDA kapu és telepített fix traffipax kamera jelző, mely beépített akku és napelem segítségével vezeték nélkül működik.

Raktáron
29.900 Ft

A Whistler legújabb és legjobb International - európai, magyarországi - használatra tervezett radar- és lézerdetektora, frissíthető GPS adatbázissal, innovációk sorával felvértezve.

Raktáron
59.900 Ft

Saját, az autóra felszerelhető rendszámtábla kerettel (1db), és a keretbe rejtve integrált szenzorral rendelkező lézerérzékelő készülék, mely érzékeli a lézeres sebességmérést (pl. Cam-S1 lézerek).

Raktáron
19.900 Ft

Professional széria, magyarországi és európai használatra felkészített műholdas technológiájú radardetektor, frissíthető adatbázissal - a gyártó zászlóshajója. Ha a legjobbat szeretnéd.

Raktáron
118.990 Ft

Az AL Priority rendszerek legújabb, integrált kiegészítője: egy beépíthető radarérzékelő antenna az integrációt lehetővé tevő modullal. Ha nem csak a lézer ellen szeretnél védelmet, hanem a fixen telepített vagy mobil radaros sebességmérőkkel szemben is.

Raktáron
199.900 Ft

Az AL Priority RADAR BASE bővített változata: a radar antennán és a modulon felül GPS vevőt is tartalmaz, műholdas funkciók tárházához (pl. sebességfüggő riasztás, üzemmód). Ehhez a kiegészítőhöz AL Priority lézerrendszer szükséges!

Raktáron
209.900 Ft

Névjegy CD lemezünkön olyan tartalmakat olvashatsz el, nézhetsz meg, mely tudásanyagot a traffipax védelmi eszközök piacán szedtünk magunkra működésünk elmúlt 15 évében. Hogyan védekezz, miként használd, milyen traffipaxokkal találkozhatsz itthon? Megtudhatod média lemezünkről! Ajándékként is választható minden traffipax védelmi készülék vásárlásakor.

Raktáron
1.990 Ft

Radar detektor, traffipax jelző profiktól Neked!


Ezek is érdekelhetnek radar detektor témában:

Híradóban a Detektorbolt! Nézd meg videón, miért!Az Autómotor tesztelte készülékünket:


Radardetektor teszten a Spy+ készülék
 

Keresés