Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

powered_by.png, 1 kB
Tesztek, videókÜdvözlünk a Kerülj képbe! cikksorozat oldalán! 


|


Az új traffipaxok megjelenésével nagyon sok új, a témában a legtöbb esetben laikus, de vélhetően leendő traffipax-védelmi készülék tulajdonos érdeklődik nálunk. Nekik, neked indítottuk ezt a remélhetőleg sok kérdést megválaszoló cikksorozatot!   

A cikkek az aktuális képekre történő kattintás után nyílnak, az új cikkek felkerülésének értesítőjére pedig a lap alján tudsz fél pillanat alatt feliratkozni! Jó olvasgatást!
 

Hogy kerül a GPS a radardetektorba?

2016. április 20.

gps_radardetektor_main.jpg

Feldobom és indulhatok?

2016. május 3.. 

feldobom_.jpg

 

 

 

 

Az első méterek - gombok, alapbeállítások


2016. május 17. 

 

az_elso_meterek.jpg  

 

 

 

 

Hogyan tudom kalibrálni radar detektor készülékemet?

 

2016. június 28.


menu_beallitasok.jpg 

 
Ha szeretnél értesítést kapni a következő cikk felkerüléséről, valamint aktuális híreinkről, akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre:

 

piroslampa_figy.jpg

 

|

 

 

 

Radardetektor műholdas technológiával felvértezve: ez az EliTech! Működés közbeni videó (klikk a Play-re!):

 

Bővebb információ a készülékcsaládról a termékoldalon, ide kattintva érhető el...

 

AntiLaser lézerblokkoló/parkolószenzor a legújabb honi lézeres sebességmérő, az SCS-103-as ellen - éjszakai teszt!

 
 
AntiLaser G9 RX - bemutató videó (2009. november 16.) 
A videó a márka új, RX szériájának újdonságait mutatja be, a blokkolási teljesítmény prezentálása mellett. (A lézeres méréshez egy olyan műszert használtunk, mely ellen talán a legnehezebb ma védekezni a honi utakon: ProLaser2, vagyis Fáma2 lézer.) 
 

dbTv - 4. rész (2007. december 4.)

- Videó letöltése/megtekintése -

A dbTv negyedik adása az ECHO Lasertek hatásosságát mutatja be a ProLaser II lézeres mérővel szemben, melyet itthon Fáma II-ként ismerhetünk. Az első rögzített mérésnél a sebesség 75 méternél állapítható csak meg, a másodiknál a lézer nem bírkózik meg egyáltalán az ECHO blokkolóval - ún. Jam To Gun (JTG), vagyis blokkolás a mérőműszerig esete áll fenn, a harmadik mérésnél 37 méteren kapunk csak sebességértéket.

 

dbTv - 3. rész (2007. augusztus 27.)

A harmadik rész az új, a korábbinál (M20) nagyobb teljesítményű Blinder M25 lézerblokkoló teljesítményét mutatja be az akár 1700 méterre is ellátó, és már ott mérni tudó lézeres sebességmérő műszer ellen.

A videóból következtetve belátható, hogy más esetben akár több mint másfél km(!) is állhat a járművezető rendelkezésére sebessége korrigálásra, ha a fenti távolságot (1700m) vesszük a mérés kezdetének alapjául.

- Videó letöltése/megtekintése -

 

dbTv - 2. rész (2007.június 21.)

- Videó letöltése/megtekintése -

A dbTv második adásában az AntiLaser G8 blokkoló éles körülmények között rögzített teszteredménye tekinthető meg az SCS-102 lézeres műszer ellen.

Az első ráfutásnál a tesztautó harmaddiként érkezik a lézeres mérőhöz, sebessége ugyanúgy "mérhetetlen", mint a következő közelítésnél.

 

dbTv - 1. rész (2006.dec. 15.)

(high: 12,5MB, avi)
(low: 7MB, wmv)

Az első adásból kiderül, mire képes a LaserTek Pro20 lézerblokkolónk a Magyarországon rendőrségi használatban is lévő, legnehezebben blokkolható lézeres sebességmérő ellen (ProLaser II v. Fáma II). Az első közelítésnél, a blokkoló kikapcsolt állapota mellett az autó sebessége azonnal, nagy távolságnál mérhető volt. Bekapcsolt állapotában azonban a blokkoló csak 131 méternél hagyta bemérni a védett autó sebességét - bőven biztosítva ezzel időt a fékezésre az egyébként akár 1000 méternél is mérésre képes műszerek ellen! (A videón a blokkoló 10 mért eredménye közül a leggyengébbiket mutatjuk be.)

 
 Antilaser Quad- lézerblokkló
(8,7 MB)
 

AntiLaser AL G8 teszt
(10,5MB)

 

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2019 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online