Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autós kamera márka Dél-Koreából.

Profi autós kamera gyártó Dél-Koreából. A Legjobb parkoló móddal felszerelt okos kamerák csúcs - prémium minőségben az autóba!

Rendezés:

Parkoló mód támogató mozgásérzékelő radar Thinkware Q1000 vagy U1000 autós kamerához, mely segítségével extrém energiatakarékosan figyelheti meg a kamera a gépkocsi környezetét, miközben az autó parkol.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
27.900 Ft

Ideális nagy tükörszigettel rendelkező autókhoz. Ez elfér! Szuper diszkrét, képernyő nélküli mini első hátsó dual kamerás prémium (dél-koreai Thinkware) minőségű, Full HD - FHD nagyfelbontású fedélzeti menetrögzítő autós fedélzeti kamera, Wi-Fi-s, ADAS vezetéstámogató rendszerrel, traffipax jelzéssel, okostelefonos vezérléssel, beépített akkuvédelemmel, bekötőkábellel a parkoló módhoz, memóriakártya mellékelve. A mellékelt GPS antennával VÉDA és Trafibox fix traffipax előrejelzés - riasztás is elérhető, vagyis telepített traffipax jelzőként is működik. Legkisebb méretű, diszkrét kameránk a kínálatban! Opcionálisan OLDALRA NÉZŐ KÜLSŐ oldalkamerákkal - jobb és bal - is kiegészíthető! Az egyik legkisebb menet és parkoló kamera, letisztult és szép dizájnnal, szálhúzott fém hatású, lapos kialakítással, első és hátsó kamerával. Direkt bekötő kábellel a parkoló módhoz, minden a csomagban a használathoz és beépítéshez!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Első kamera, csúcsminőség, Thinkware U1000 4K UHD 1CH  Wi-Fi széles látószög, autós nagy felbontású kamera, mely későbbiekben bővíthető hátsó kamerával és parkoló módban üzemelő mozgásérzékelő radarral is. Felhő kompatibilis, extra energiatakarékos parkoló móddal, mely radar modullal kiegészítve a parkoló mód királyává teszi a készenléti időt tekintve. Ha gyakran hagyjuk az autót napokig mozdulatlanul parkolni, ez a készülék a megoldás zseniális műszaki megoldásaival. Fix Traffipax jelzés funkció egész Európában, Magyarországon, ADAS vezetéstámogató funkció.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
149.900 Ft

Első-hátsó kamera, Super Night Vision 3.0, szuper széles első és hátsó látószög, 2K felbontás elöl, 2K felbontás hátul, minimális holttér! 156°+ 156° = 312° látómező, Starvis lencsék, HDR, NRT képsimítás a tűéles felvételekért, olvasható rendszámokért, éjszaka is! WiFi, okostelefonos vezérlés és videó megtekintés. FIX TRAFFIPAX ELŐJELZŐ funkció (Véda, Trafibox), vezetéstámogató ADAS funkciók, integrált GPS antenna. Az egyik legjobb vétel a kamerák piacán! Energiatakarékos parkoló mód akár 72 óra készenléttel, beépített akkuvédelemmel. Opcionális távoli elérés és felhő.

 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
159.900 Ft 149.900 Ft
Thinkware szivargyújtós tápkábel U1000 és Q800 Pro kamerákhoz.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
9.900 Ft
Thinkware direkt bekötő kábel mely lehetővé teszi a parkoló mód használatát U1000 és Q800 Pro kameráknál. Tartalmazza a lengőbiztosítékokat és a csatlakozót, kábelt a kamera profi bekötéséhez, rejtett kábelezéssel.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
8.900 Ft

Thinkware U1000 4K UHD 2CH  Wi-Fi, UHD első, 2K QHD hátsó kamerával, mely hátsó kamera felbontásként, mint prémium osztályos tulajdonsága egyedülálló. Duál kamerás menetrögzítő felhő funkcióval, extra energiatakarékos parkoló móddal, mely a legkevesebb energiát, áramot használja, így a leghosszabb készenléti időt engedi elérni, mely Energy Saver 2.0 üzemmódban akár 23 nap is lehet! A takarékos parkolás mellett radar modullal is kiegészítheti a menetrögzítő kamerát, mely a felvételt az esetleges ütközés előtt indítja. Az elektronikai nagyhatalom dél-koreai gyártó csúcsmodellje. Mélyen és részletesen konfigurálható kamera, azoknak, akik szeretik a professzionális célszerszámokat. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
199.900 Ft

Thinkware kétkamerás menetrögzítő beépített sim kártya foglalattal, 4G LTE képes, felhő opcióval, parkoló autóőr funkcióval. Opcionális oldalkamera kiépítéssel. Távoli eléréssel, okostelefonos értesítéssel, ha parkolás közben történik valami az autóval.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
209.900 Ft

Thinkware U3000 4K első és 2K hátsó kamerával, beépített parkoló mód radarral, mely segítségével a kamera akár 12 napig is bírja a parkoló üzemmódban, pufferelt felvételt készítve, az eseményt is rögzítve - ez az új Radaros parkoló mód! Energiatakarékos üzemmódban a készenléti ideje még hosszabb, akár 20 nap, így ideális választás, ha az autót nem használod minden nap de szükséged van egy  megbízható parkolási védelemre. Emellett természetesen a mozgásérzékelő és Timelapse mód is kiválasztható a parkoláshoz.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
249.900 Ft

Első, oldalsó - jobb oldal, bal oldal - és hátsó kamerával ellátott konfiguráció. Felhő kapcsolattal, távfelügyelettel, fejlett parkoló móddal, értesítés küldéssel okostelefonra, távoli eléréssel. Okostelefon és wifi nélkül is használható kvázi 360 fokos kamera rendszer.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
359.600 Ft

Thinkware BCFH-50SW oldalkamera parkoláshoz és menetfelvételhez is, jobb vagy bal oldalra. Oldalsó és holttér figyelő kamera.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
49.900 Ft

Thinkware Multiplexer Box képosztó modul oldalra néző, hátsó belső, hátsó külső és utastér figyelő kamerához.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
49.900 Ft

GPS antenna Thinkware autós kamerához

Raktáron, zavartalan kiszállítás
14.900 Ft

Thinkware oldalkamera.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
49.900 Ft

Első-hátsó, 2K QHD (nem "csak" Full HD) menetrögzítő kamera éjszakai üzemmóddal, VÉDA és FIX TRAFFIPAX előrejelzéssel, magyar és európai sebességmérő adatbázissal! Az akkumulátorkímélő energiatakarékos parkoló mód egyik bajnoka, mely a legkedvezőbb áron nyújtja a hosszabb parkoló felügyeletet, Energy Save 1.0 üzemmódban akár 72 óra parkolási készenlét kiegészítő akku nélkül! Ez egy átlagos kameránál csupán 12-24 óra.  Traffipaxjelző funkcióval felvértezett készülék, amely a híres és nagy múltú dél-koreai Thinkware felső kategóriás 2K QHD felbontású modellje, két kamerával, az első és hátsó szélvédőre, fejlett energiatakarékos parkoló móddal. Felső kategóriás prémium készülék, CPL szűrővel és memóriakártyával, felhő funkcióval, gyönyörű dizájnnal és finom kidolgozással!

Hívj minket vagy írj e-mailt!
139.900 Ft

Keresés