Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Thinkware T700 Lte 4g 2ch

Ár:
209.900 Ft (165.276 Ft + ÁFA)

Thinkware kétkamerás menetrögzítő beépített sim kártya foglalattal, 4G LTE képes, felhő opcióval, parkoló autóőr funkcióval. Opcionális oldalkamera kiépítéssel. Távoli eléréssel, okostelefonos értesítéssel, ha parkolás közben történik valami az autóval.

Gyártó: THINKWARE
Cikkszám: T700
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: Ingyenes
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Képosztó autós oldal kamerához Thinkware Multiplexer Box képosztó
49.900 Ft
Oldalra néző autós kamera, jobbra vagy balra Oldalra néző kiegészítő kamera Thinkware fedélzeti kamerához
49.900 Ft
Thinkware oldalkamera Oldalkamera a másik oldalra is
49.900 Ft
Memóriakártya autós kamerához Memóriakártya autós kamerához 128GB
13.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

THINKWARE T700 autós kamera opcionális oldal kamera lehetőséggel, fix traffipax jelző funkcióval, vezetéstámogató funkciókkal! Kiegészítőkkel kvázi 360 fokos autós kamera rendszerré bővíthető a telepítéskor vagy a későbbiekben

 

A kamera alapkiépítésben egy első és egy hátsó kamerát tartalmaz. A készülék bővíthető oldalsó kamerákkal, így balra és jobbra is lát. Kameráink mindegyike felveszi az eseményeket menet közben és parkoláskor is! Memóriakártya mellékelve!
 

A multiplexer boxot és az oldalkamerákat külön bepipálva tudod a kosaradba tenni

 

Thinkware T700 kétcsatornás autós menetrögzítő kamera

 

Beépített LTE modullal

A készülék beépített 4G LTE modullal felszerelt, melybe SIM-kártya helyezhető így felhőn keresztül a kamera elérhető a távolból is, a kamera értesítést tud küldeni, ha a parkolás során vagy menet közben valami történik. Az értesítések beállíthatóak, paraméterezhetőek.

 


 

Főbb paraméterek


1080p Full HD, két csatorna alapkiépítésben - első és hátsó kamerával -, mely bővíthető opcionális oldalsó és belső kamerákkal is, igény szerint.

A FHD felbontás optimális kompromisszum a jól olvasható rendszámok és a helytakarékos rögzítés között.

 

Energiatakarékos üzemmód

A parkolás során a normál parkoló mód mellett választható a Thinkware Energy Saving energiatakarékos mód, mely segítségével kb. háromszor hosszabb ideig felügyeli a kamera parkoló gépkocsinkat, mint normál parkoló módban tenné. Nyaralás,hosszabb parkolás alatt ajánlott üzemmód.

 

Time Lapse 

A timelapse parkolási felvételnél a kamera kevesebb képkockát készít, viszont mindent felvesz, nem maradunk le a lényegről, ha történik valami.

A fontos felvételek és képek törlődhetnek, ha hosszú folyamatos felvétel közben nincs elegendő memória, hely a memóriakártyán, különösen normál parkolási módban, amely sok helyet igényel a másodpercenkénti 15-30 képkocka mentéséhez.

A Time Lapse Mode másodpercenként 2 képkockát rögzít, csökkentve a videofájl méretét, mégis éles, bizonyításra alkalmas képeket készít. Nézd meg a bemutató videót a timelapse videórögzítési módról leparkolt járműnél:

 


Ütés, ütődés érzékelése esetén természetesen a kamera teljes sebességű felvételt készít valamint értesítést is küld okostelefonunkra aktív LTE kapcsolat esetén. A felvételt ekkor azonnal megtekinthetjük vagy élő képet is nézhetünk a kamerák képével.

A timelapse üzemmód lehetővé teszi, hogy parkolási módban akár 16-szor tovább folytatódjon a videofelvétel, mielőtt az első felvételek törlődnének a loop felvétel miatt.


Beépített 4G LTE GSM egység

Az LTE kapcsolathoz szükséged lesz telefonos szolgáltatódtól egy adat SIM társkártyára vagy egy adatforgalommal rendelkező feltöltőkártyás vagy előfizetéses SIM kártyára, olyanra, mint pl. a SIM kártya foglalattal ellátott tabletekbe szükséges kártya. Így zökkenőmentesen, valós időben kommunikálhatsz járműved kamerájával.

Autós kamera beépített lte modullalAz LTE kapcsolattal lehetővé válik pl. ütközésről, ütésről szóló értesítések fogadása, videók lejátszása (erős ütközéses baleset folyamatos felvételi módban, parkolási ütközés), megtekintheted a legutóbbi parkolás rögzített képét, és nyomon követheted járműved állapotát és vezetési előzményeit okostelefonodon.

Egy felhasználói fiókba a Thinkware Connected LTE applikációban akár öt dash cam készüléket is csatlakoztathatsz ingyenesen.

Képminőség

Szuper! A CMOS képérzékelők éles, tiszta Full 1080p HD felvételek rögzítését teszik lehetővé nappal és éjszaka egyaránt 30FPS sebességgel. Minden út- és fényviszony között a legoptimálisabb beállítást alkalmazza a kamera, hogy a rendszámok is olvashatóak legyenek.

A 140° széles látószögű lencse minimálisra csökkenti a holttereket, hogy minden esemény rögzítése a lehető legjobb legyen.
A hátsó kamera fontos szolgálatot tehet mind a hétköznapi közlekedésben, mind a parkolás során, rögzítve a gépkocsi mögött történő eseményeket is.

 

WDR, azaz Wide Dynamic Range

A funkció feladata megakadályozni a túlexponálást a kamera felvételein, amikor erős fényforrásokkal találkozik, pl. autók fényszórója, alagútból kihajtás napfénybe stb., így a felvételek jobbak lesznek, a részletek nem vesznek el rövid időre sem.

A széles dinamikatartomány (WDR) olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a kamera erősen kontrasztos környezetben is tisztább képet rögzítsen. Olyan problémákat oldhat meg, mint például az intenzív fényforrások felbukkanása a képen. A szemből érkező fények hirtelen felbukkanása esetén, például amikor alagútba hajtunk vagy onnan kifelé, vagy erős napsütésben vezetünk, a Wide Dynamic Range funkció kiküszöböli a felvételeken a túlzottan világos foltokat, mely a sötétebb részeket "kiégetné", láthatatlanná téve azokat.

 

Felvételi módok 

Folyamatos loop felvétel vezetés közben: A kamera egyperces videószeleteket készít vezetés közben, a legrégebbi felvételt automatikusan felülírja a legújabb videó, ha betelt a memóriakártya.

Eseményvideó: Az aktív ütközésfigyelő rendszer automatikusan tárolja a 3 tengelyes (X, Y, Z) G-érzékelő (gyorsulásmérő) által regisztrált ütközés, ütés, esemény előtti és utáni tíz másodperces videót és adatokat.
Beállítás esetén a kamera azonnal értesítést küld okostelefonunkra, a videó megtekinthető a távolból is. Működik vezetés közben és parkoló üzemmódban is.

Manuális rögzítés: A videokamerához hasonlóan a kézi rögzítési móddal rögzíthetjük a jármű előtt bekövetkező eseményeket, függetlenül attól, hogy a jármű mozgásban van-e vagy sem. Ilyenkor szintén az esemény - gombnyomás - előtti és utáni események is rögzülnek.

Szuperkondenzátoros dizájn: Abban az esetben, ha egy baleset vagy esemény közben megszakad az áramellátás, a hibamentes felvételt a szuperkondenzátor garantálja, a kamera ezt használja tartalék energiaforrásként, hogy a folyamatban lévő felvételek biztonságos tárolását biztosítsa, így a bizonyíték meglesz, nem fog hiányozni a legfontosabb felvétel.

 

Format Free technológia

Zseniális mérnöki találmányként a kamera Format Free technológiával lett felvértezve, azaz más kamerákkal ellentétben ennél a készüléknél nem kell rendszeresen, néhány havonta leformázni a memóriakártyát. Ezzel megelőzhető a sérült memóriakártyák problémája és a teljes újraformázások lassú folyamata.

Az egyik leggyakoribb probléma a menetrögzítő kamerák megbízhatóságával kapcsolatban az SD-kártyák állapota, mivel ezek a kártyák folyamatosan felülíródnak, és gyakran megsérül fájlrendszerük, ha nem formázzák őket gyakran.

Ez általában azt jelenti, hogy ki kell venni az SD-kártyát, és be kell helyezni egy számítógépbe, hogy újraformázzuk azt. A Thinkware úgy küzdötte le ezt a problémát, hogy a dashcam előre particionálja a memóriakártyát, így elkerülhető az SD-kártya rendszeres formázása, és a felvételek könnyen megtekinthetők a Thinkware viewer szoftverrel is. A lényeg, a felvételek biztonságosan kerülnek felírásra a memóriakártyára, így szükség esetén rendelkezésre állnak.

 

Felhő szolgáltatások
 

Távoli nézet, Élőkép

Távolról megtekinthetjük a kamera képeket folyamatos felvételi módban és parkolási módban is.
A távoli élő nézet havonta 300 percig ingyenes egy regisztrált fiókkal. Általában egy "ellenőrzés" nem tart egy percig sem, ha ránézünk az autóra, mi a helyzet.
A távoli élő nézet nem érhető el az energiatakarékos üzemmódban, amikor a jármű parkol és a hosszú készenléti idő miatt az energiatakarékos funkciót választjuk, mivel ilyenkor az energiaigényes LTE modult lekapcsolja a kamera. Természetesen normál parkoló módban (nem energiatakarékos, hanem a hagyományos parkoló mód) a távoli elérés és távfelügyelet is aktív.

Normál parkoló módban az élő nézet elérhető, a kamera értesítéseket is küld az eseményekről okostelefonunkra.


Valós idejű parkolási mód

Parkoló üzemmódban azonnal jelzi a kamera az ütközést. Ekkor ütközésről szóló értesítést, push notification-t kapunk, és az ütközésről rögzített videót rögtön lejátszhatjuk okostelefonunkon.
Azonnali feltöltéssel egy 20 másodperces Full-HD videó (10 másodperc az incidens, ütközés, ütés előtt és után) feltöltődik a fiókunkba, a felhőbe, mint biztonsági másolat.

 

Parkoló módok: 

1. Mozgásérzékelés, mozgásérzékelős autós kamera mód: a kamera mozgás esetén rögzít. Az ütésérzékelés is aktív.

2. Ütésérzékelés: ütésre, koccanásra, lökésre felvételt készít a kamera, hogy esélyünk legyen a károkozóval szemben fellépni, kártérítést kapni. 

3. TIMELAPSE parkoló mód: rögzíti az esetleges ütközéseket, karcolásokat és egyéb incidenseket a jármű körül, amikor nem vagyunk a közelben. A Timelapse mód 2 képkocka/másodperc (FPS) sebességgel rögzít a videofájl méretének csökkentése érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy a kamera hosszabb ideig rögzítsen, mint más kamerák parkolási módban. 

4. ENERGIATAKARÉKOS parkoló mód: rögzíti az esetleges ütközéseket, karcolásokat és egyéb incidenseket.

A parkoló üzemmód a Thinkware Dash Cam T700 mellékelt direkt kábellel történő telepítésekor aktiválható.

 

Rögzített kép a legutóbbi parkolásról

Parkolási módban ellenőrizhető a jármű helyzete és környezete. Megtekinthető az első és hátsó, az opcionális belső és oldalsó kamerák képe, ill. a parkoló jármű helyzete a térképen.


Az akkumulátor feszültség és a jármű állapota

Távolról ellenőrizhetjük járművünk állapotát, parkol-e vagy úton van éppen. Az autó akkumulátorának feszültségét is monitorozhatjuk, a parkoló módot távolról is kikapcsolhatjuk. 

Információt kaphatunk a megtett útvonalakról, dátum, idő, távolság, és események telemetriai és egyéb adataival.Távoli Firmware és adatbázis frissítés - OTA, Over The Air frissítés

Autós kameránk időszakos frissítései távolról végezhetők, hogy ezzel is javítsuk, fejlesszük funkcióit. A frissítés feladata hogy fenntartsa az optimális működést és növelje a stabilitást.
Mindig kényelmesen frissíthetjük a firmware-t és a sebességmérő kamera adatbázist a legújabb verzióra okostelefonunk segítségével.

A firmware letöltése néhány percig is eltarthat, és a letöltés befejeztével push értesítést kapunk, ekkor indítsuk újra a dash cam-et a firmware frissítésének megkezdéséhez.


SOS vészhelyzeti üzenet küldése - fekete doboz funkció

Vészhelyzet esetére a kamerában regisztrálhatjuk családunk, barátunk vagy munkatársunk elérhetőségét.

Extrém erős ütközéses baleset esetén automatikus SOS-üzenet kerül továbbításra a vészhelyzeti kapcsolattartónak, vagy ha a vezető megnyomja a fedélzeti kamera SOS gombját, hogy sürgősen segítséget kérjen.

Az erős ütközéses  balesetről szóló automatikus üzenet tartalmaz egy 20 másodperces videót (10 másodperc az esemény előtt és után) és a baleset helyszínét. 
A manuális gombbal indított SOS-felvételi üzenet egy 10 másodperces videót (5 másodperccel az esemény előtt és után) és a baleset vagy egyéb segítséget igénylő helyzet helyszínét tartalmazza.
A videókat a kamera automatikusan feltölti a szerverre és a vészhelyzeti kapcsolattartó SMS-üzenetet kap, amely tartalmazza a becsapódás részleteit és a videó URL-címét.

Az erős ütközésről szóló értesítés, az erős ütközésről szóló videó feltöltése és továbbítása a vészhelyzeti kapcsolattartónak ingyenes szolgáltatás. A szolgáltatás viselkedése és az adatátvitel a szerver környezettől és a mobil hálózattól függően változhat.

Wi-Fi dual band, két csatornával, távoli vagy gyors lehetőséggel

Ha az autóban tartózkodunk vagy közel vagyunk a járműhöz, a kamerához wifin keresztül is csatlakozhatunk, elvégezhetjük a kívánt beállításokat, felvételeket tekinthetünk meg, tölthetünk le okostelefonunkra.

Távoli wi-fi: A 2,4 GHz sávú kapcsolat nagyobb hatótávolsággal rendelkezik, így nagyobb távolságból csatlakozhat. A nagyobb távolság miatt több zavaró jel, "elektroszmog" előfordulhat, így wifi hálózatok szempontjából csendesebb területen előnyösebb használata. 

Gyors wi-fi: Az 5GHz rövidebb hatótávolsággal rendelkezik, és a nagyobb sávszélességgel jobb teljesítményt tud nyújtani, gyorsabb adatátvitellel. A rövidebb hatótávolságú hálózat elkerüli az interferenciákat, így előnyösebb, ha sok a wi-fi hálózat vagy egyéb zavaró jel a környéken.

A letöltési sebesség és a kapcsolódási élmény az okostelefon specifikációitól és a távközlési feltételektől függően eltérő lehet.


A Thinkware Dash Cam T700 és az okostelefon összekapcsolható a következő applikációkon keresztül:

A menetrögzítő okostelefonunkkal kapcsolódhat a THINKWARE DASH CAM LINK
(iOS: https://apps.apple.com/us/app/thinkware-dash-cam-link/id1498871988
és
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkware.lima&hl=en_US&gl=US)
alkalmazással a beépített Wi-Fi segítségével.


Szuper éjszakai üzemmód, Super Night Vision

A Thinkware T700 fejlesztett éjszakai éjjellátó kamera módot használ, hogy a sötétben is részletes, használható képet kapjunk.

A gyenge fényviszonyok között, például teljesen sötét sikátorokban vagy parkolókban rögzített videókon nem feltétlenül lesznek olvashatóak a rendszámok.

A Super Night Vision a kép jelfeldolgozási (ISP) technológiát használja a tiszta és jól látható videók rögzítéséhez parkolási módban, így a lehető legjobb eredményt kínálva a megfelelő videók rögzítésére.

Parkoló üzemmódban a Thinkware kamera a lencse prémium minőségét és a processzor számítási teljesítményét használja ki, hogy maximálisan feljavítsa az éjszakai felvételt a védjegyoltalom alatt álló Super Night Vision funkcióval.

A rendszer ISP (Image Signal Processing) technológiát és valós idejű képfeldolgozást használ, hogy sokkal nagyobb részletességgel rögzítse az éjszakai felvételeket, így a legmagasabb szinten védi a járművét parkolás közben a sötétben is.


Parkoló módok:


ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD

Az energiatakarékos üzemmód 1/3-al kevesebb energiafogyasztást és 3x hosszabb videófelvételt biztosít, mint a normál parkolási üzemmód. Ha nyaralni megyünk, vagy hosszabb időre elhagyjuk az autót, az energiatakarékos üzemmód az ajánlott megoldás. A Thinkware Dash Cam T700 energiatakarékos üzemmódban alvó üzemmódba kapcsol.
Ha a beépített G-érzékelő ütközést észlelt, a menetrögzítő egy másodpercen belül felébred, és a következő 20 másodperces időszakot rögzíti, mely elegendő bizonyítékot szolgáltat. Nézd meg működését az alábbi videón:

 
 

Energiatakarékos üzemmódban továbbra is használhatjuk a Thinkware Connected LTE alkalmazás egyes funkcióit, például a következőket: vészhelyzeti üzenet és rögzített kép küldése, felhőbe töltése a legutóbbi parkolásról.
A többi szolgáltatás az energiafogyasztás csökkentése érdekében kikapcsolásra kerül ebben a speciális, hosszú távú parkoló üzemmódban.


Traffipaxjelző funkció 

A Thinkware T700 belső GPS adatbázisa pontos helymeghatározási információkat biztosít, a Safety Camera Alert funkció riasztással figyelmezteti a vezetőt a piros lámpa figyelő és sebességmérő kamerákra magyar és EU adatbázissal. A frissítés ingyenes.

 

Közlekedésbiztonsági figyelmeztető rendszer (LDWS, FCWS, uFCWS, FVDW)


 

A Thinkware Dash Cam T700 frontális ütközésre figyelmeztető rendszerrel (FCWS), városi ráfutásos, utoléréses ütközésre figyelmeztető rendszerrel (uFCWS), valamint sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel (LDWS) van felszerelve.

A ráfutás gátló funkció 30 km/h alatt az előttünk megálló sorra figyelmeztet, így a koccanásos baleseteket segíthet megelőzni.

Az FVDW funkció hangjelzéssel jelzi, ha pl. a dugóban előttünk elindul a sor, így nem kell kapkodva, dudaszóra indulnunk, autós kameránk figyelmeztethet rá, hogy indul a forgalom, az előttünk haladó autó.

 

Beépített GPS

A GPS-adatok segítségével pontosan meghatározható a jármű helye és útvonala a vezetési sebességgel együtt a térképen.
A GPS a jármű sebességének megadásával segít pontosan felmérni a baleseti vagy egyéb helyzetet, az ütközés irányát és az ütközés erejét. A kamera nem csak a vezetésről készült felvételeket rögzíti hanem a korábbi vezetési útvonalak nyomon követésére és felidézésére is használható, legyen szó akár munkahelyi vagy nyaralási útvonalakról.
Az opció igény esetén kikapcsolható, ebben az esetben a kamera nem rögzít sebességet.

Túlmelegedés elleni védelmi rendszer

A speciálisan tervezett hőelvezető konstrukció és a beépített hőérzékelő védi a készüléket és a memóriakártya adatait a túl magas hőmérséklettől azáltal, hogy a túlmelegedés megelőzése érdekében automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha az kritikus szintre melegedne pl. a napon parkolva.
A kamera szuperkondenzátorral van ellátva, mely bírja a magas és alacsony hőmérsékletet is, nem lítium akkumulátort használ.

 

Mi van a dobozban?

Thinkware T700 dobozának tartalma

 

Fő kamera, hátsó kamera és hátsó kamera kábel, fő kamera tartó konzol tartalék 3M rögzítővel, direkt bekötő tápkábel, mely a parkoló módot is lehetővé teszi, kábelrögzítő klipszek, MicroSD memóriakártya adapterrel 32GB (cserélhető), magyar nyelvű használati útmutató, jótállási jegy.

 

Windows/Mac Viewer 

Windows és Mac program a felvételek egyszerű és intuitív visszanézéséhez.

Az egyszerűen kezelhető felület lehetővé teszi a rögzített videók egyszerű és kényelmes megtekintését otthoni, irodai számítógépünkön, laptopunkon is. A PC vagy Mac nézőn keresztül lejátszhatjuk és letölthetjük a rögzített videókat az útvonal-előzményekkel és a sebességadatokkal együtt.
A menetrögzítő kamera beállításait is megváltoztathatjuk asztali gépünkön, formázhatjuk a memóriakártyát, frissítéseket telepíthetünk a kamerára.

A felvételeinket megtekinthetjük közvetlen a memóriakártyáról a Windows Viewer és a Mac Viewer programmal.

 

A kamera kompatibilis mind Android, mind iOS rendszerű telefonokkal: THINKWARE CONNECTED LTE alkalmazás (Android / iOS

THINKWARE DASH CAM LINK alkalmazás (Android/ iOS)


A THINKWARE CONNECTED LTE applikáció  kompatibilis az Android (7.0 Nougat vagy újabb) és az iOS (11.4 vagy újabb) operációs rendszerekkel.

 

A termékeket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.


Műszaki adatok:

Felbontás elöl, hátul 1080P Full HD 1,920 x 1,080P @ 30fps
Látószög elöl 140°
Látószög hátul 127°
Képérzékelő elöl On Semi 2.1M CMOS
Képérzékelő hátul 2.12M
GPS igen, integrált
Wi-Fi kétcsatornás, 2,4 GHz / 5 GHz
G-szenzor igen, 3-tengelyes (3D, ±3G)
Méret 60,4 x 110 x 32,2mm
Súly 128g
Memóriakártya kapacitás microSD 128GB max.
Bemeneti teljesítmény DC 12/24
CPL szűrő opcionális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés