Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új frissítés a Whistler traffipax detektorokhoz!

2019. 08. 06. 18:24:42
Új frissítés a Whistler traffipax detektorokhoz!

Itt az ingyenesen letölthető nyári adatbázis frissítés! Miért jó ez nekünk? 

 

 

Whistler traffipax detektor frissítés | 2019 nyár

 

Ahogyan megszokhattuk a vezető amerikai gyártótól, kiemelt figyelemmel követik az európai történéseket. Így az öreg kontinens autósai is mindig megkapják ami jár: folyamatos terméktámogatást, jelen esetben a menetrend szerint érkező, ingyenesen letölthető frissítés képében. Mi frissül most a Whistler készülékeken?

A GPS-technológiás radardetektorok adatbázisa frissül, a legújabb helyi - európai - traffipax (és egyéb veszélyt jelentő) pontokkal.
 

Whistler radardetektor frissítés

 

Hogyan működik a GPS-adatbázis jelzés?

A Whistler készülékek műholdakhoz csatlakoznak, s adatbázisból képesek jelezni a telepített sebességmérőket (pl. VÉDA kapuk, M0 traffipaxok stb.). Az adatbázis koordinátákat tartalmaz, olyan pontok koordinátáit ahol fix sebességmérővel találkozhatunk az utakon.
A készülék előnye, hogy radarantennájával képes az adatbázisban még nem szereplő, frissen telepített traffipaxok detektálására is (szemben a telefonos alkalmazásokkal, melyek sem radarjelet, sem lézerjelet nem tudnak érzékelni). Idővel ezek az új pontok is bekerülnek a Whistler detektorok adatbázisába, így akár 1000 méterről detektálhatóvá válnak, mely jelzési távolság szabadon állítható a készülékeken.
Az adatbázis frissítések tehát a mindenkori új veszélyforrások koordinátáit tartalmazzák.
 

Mely készülékeket érinti a frissítés?

Az új adatbázis frissítés ingyenesen letölthető nem csak a jelenleg forgalmazott, hanem a korábbi GPS-technológiás készülékekre is, így a Whistler GT-468GXi, a PRO-93GXi detektorokon kívül alkalmazható a régebbi Pro-78GXi, GT-438G és Pro-3600 radardetektoroknál is!Feltöltjük neked


Az augusztus 7-től vásárolt készülékek már az új frissítést tartalmazzák, így neked nem kell frissítened készülékedet. Ha most szeretnél szert tenni egy új Whistler radardetektorra, már a legújabb frissítéssel kapod kézhez!Hol tudom letölteni a frissítést?

Amennyiben rendelkezel már a fent felsorolt Whistler traffipax detektorok valamelyikével, a frissítést a Frissítések, letöltések oldalunkon tudod elvégezni, az ott található instrukciók, videó segítségével.

Segítség, információ:
info@detektorbolt.hu e-mail címünkön vagy 06 1 220-0462 telefonszámunkon vagy személyesen üzletünkben.Szeretnél értesülni hasonló híreinkről, akcióinkról? Ha még nem tetted, iratkozz fel Hírlevelünkre a főoldalon! 
Vagy nyomtasd ki, oszd meg e-mail-ben, Facebook-on olyannal akit érdekelhet: 

Keresés