Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Save A.D. vadriasztó vadsíp autóra

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)

A Save A.D. ultrahangos vadriasztó készülék autóra dupla kürttel Népszerű vadgázolás elleni eszköz - Made in USA - ,  diszkrét vadriasztó síp, amely segít megelőzni az akár milliós kárt azzal, hogy távol tartja a vadakat és valamennyi állatot járművünktől utazásaink során. Áramforrást nem igényel, egyszerűen felszerelhető! 

Cikkszám: save-a-deer
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vadriasztó, ultrahangos vadsíp autóra Amerikából, vadriasztó a vadgázolások ellen! Hatékonyságát 90%-ra tesztelte a gyártó. A készülékből több mint 2.000.000 darabot vásároltak világszerte! Kis méretű, alacsony profilú, befér oda is, ahová más vadriasztó nem!

Vadak ellen vadriasztó
 

A legkisebb vadriasztó síp autóra, mely kettős kürt rendszerrel rendelkezik,  dupla tölcsérrel egy egységen belül, így hatásfoka is javul a szimpla kürthöz képest.
Ultrahangot generálva működik, mely az emberi fül számára nem hallható.

 

Ez az eszköz egy egyszerű formavilágú és megbízható tervezésű vadriasztó síp rendszer, mely segít megelőzni az akár milliós kárt, ne adj isten személyi sérülést, amit egy vaddal való ütközés esetén bekövetkezhet.


Természetesen nem csak a dúvadat (pl. róka, aranysakál), apróvadat (nyúl, fácán), nemes vadakat (pl. szarvast és őzet) riaszthatja megfelelő távolságból, hanem a háziállatokat is, megelőzve a kutya, macska gázolást is. Úgy hangolták, hogy értsen az állatok nyelvén!


 


Őzriasztó autóra


A kettős hanggenerátor csövek hangoltak, kialakításukat a gyártó évtizedes tapasztalatok alapján módosította, alakította.  

Az amerikai gyártó 1988 óta készíti a vadgázolás elleni termékét családi vállalkozás formájában. Az eltelt több mint 30 év alatt milliónyi eszközt gyártottak az autósok védelmére.

Életet menthet - a vadgázolás nagyon veszélyes, akár kikerüljük a vadat, akár nekimegyünk.

Megvédheti a gépkocsit és az állatokat - Az anyagi káron kívül az élővilágot is megkímélhetjük, nem beszélve arról, ha pl. a gyermekünk is az autóban utazik és tanúja lesz egy vadgázolásnak.

Másodpercek alatt felszerelhető: csak töröljük le a kinézett helyet egy alkoholos ronggyal és nyomjuk rá a termékre gyárilag felapplikált hab-ragasztószalaggal a vadriasztót.

Hatékonyságát teszt igazolja - az amerikai gyártó a készülék hatékonyságát teszttel igazolja, mely letölthető a termékoldal tetején.

A készülék 60km/h felett ad hangot, mely figyelmezteti az állatokat a közeledő járműre. A vadak, szarvasok, vaddisznók, nyulak, fácánok nagyon kiszámíthatatlanok, de jellemzően a hang hatására megmerevednek, megállnak. 

Kettős konstrukció, dupla kürttel, így egy készülék is elegendő egy autóra. Az elhelyezésre nem érzékeny, oldalt fordítva és fejjel lefelé is elhelyezhetjük, a légörvények megszólaltatják az eszközt. Természetesen néha ellenőrizni kell, nem tömődött-e el a dupla kürt.

Átfolyós - "flow-trough" rendszerű, mely azt jelenti, hogy nem hagyományos síp, hanem a levegőt áteresztve a furatokon kelt hangot. 

Öntisztuló - köszönhetően az átfolyós rendszernek, így kevésbé hajlamos az eltömődésre is, mint a hagyományos vadriasztók sípjai.


A gyártó megbízásából 8 más modellel összehasonlítva, tesztelve volt megállapítható, hogy a készülék 92%-ban hatékony a szarvas "lefagyasztásában", azaz abban, hogy a szarvas megálljon, ne ugorjon az autó elé. A készüléket az Egyesült Államokban, Iowában és Wisconsinban fehérfarkú szarvason, Coloradóban pedig öszvérszarvason tesztelték sikerrel.

 

Hasonló készülékek még a  a Siren7 vagy Siren 7 MAX is, de a Save A.D. dupla kürtös rendszerű míg a Siren eszközök szimpla kürtösek. Kialakítása alacsonyabb profilú, így elhelezése egyszerűbb, könyebb, kisebb a magassága így a légbeömlő lamellál közé is befér.

 

Tulajdonságok:

Méretek 19,05 x 19,05 x 25,4mm
Dual konstrukció, kettős síp kialakítás Igen
Flexibilis felhelyezés, fejjel lefele, oldalasan is feltehető Igen
Időjárásálló anyagok Igen
Öntisztuló Igen

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2023. 09. 23.
Működik! Jobb, mint a Siren7, mert dupla sípos és az be sem fért a rácsok közé, mert magas volt ,ez alacsonyabb.

Keresés