Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Save A.D. vadsíp autóra

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)

A Save A.D. ultrahangos vadriasztó 1, 2 vagy 3 darabos csomagja, mellyel kedvezményes áron szerelhetsz fel akár több autót is vadgázolás elleni védelemmel! Ha többet veszel, olcsóbb!

Cikkszám: save-a-deer
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 13.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vadsíp autóra Amerikából, a vadgázolások ellen! Hatékonyságát 90%-ra tesztelte a gyártó. A készülékből több mint 2.000.000 darabot vásároltak világszerte! Kis méretű, alacsony profilú, befér oda is, ahová más vadriasztó nem!

Vadak ellen vadriasztó
 

A legkisebb vadriasztó síp autóra, mely kettős kürt rendszerrel rendelkezik,  dupla tölcsérrel egy egységen belül, így hatásfoka is javul a szimpla kürthöz képest.
Ultrahangot generálva működik, mely az emberi fül számára nem hallható.

Ha a hangspektrumot szélesíteni szeretnénk, használhatjuk együtt a Siren7 vagy Siren 7 MAX vadriasztó készülékkel is, melyekkel egymás hatását erősíthetik.


Őzriasztó autóra


A kettős hanggenerátor csövek hangoltak, kialakításukat a gyártó évtizedes tapasztalatok alapján módosította, alakította.  

Az amerikai gyártó 1988 óta készíti a vadgázolás elleni termékét családi vállalkozás formájában. Az eltelt több mint 30 év alatt milliónyi eszközt gyártottak az autósok védelmére.

Életet menthet - a vadgázolás nagyon veszélyes, akár kikerüljük a vadat, akár nekimegyünk.

Megvédheti a gépkocsit és az állatokat - Az anyagi káron kívül az élővilágot is megkímélhetjük, nem beszélve arról, ha pl. a gyermekünk is az autóban utazik és tanúja lesz egy vadgázolásnak.

Másodpercek alatt felszerelhető: csak töröljük le a kinézett helyet egy alkoholos ronggyal és nyomjuk rá a termékre gyárilag felapplikált hab-ragasztószalaggal a vadriasztót.

Hatékonyságát teszt igazolja - az amerikai gyártó a készülék hatékonyságát teszttel igazolja, mely letölthető a termékoldal tetején.

A készülék 60km/h felett ad hangot, mely figyelmezteti az állatokat a közeledő járműre. A vadak, szarvasok, vaddisznók, nyulak, fácánok nagyon kiszámíthatatlanok, de jellemzően a hang hatására megmerevednek, megállnak. 

Kettős konstrukció, dupla kürttel, így egy készülék is elegendő egy autóra. Az elhelyezésre nem érzékeny, oldalt fordítva és fejjel lefelé is elhelyezhetjük, a légörvények megszólaltatják az eszközt. Természetesen néha ellenőrizni kell, nem tömődött-e el a dupla kürt.

Átfolyós - "flow-trough" rendszerű, mely azt jelenti, hogy nem hagyományos síp, hanem a levegőt áteresztve a furatokon kelt hangot. 

Öntisztuló - köszönhetően az átfolyós rendszernek, így kevésbé hajlamos az eltömődésre is, mint a hagyományos vadriasztók sípjai.


A gyártó megbízásából 8 más modellel összehasonlítva, tesztelve volt megállapítható, hogy a készülék 92%-ban hatékony a szarvas "lefagyasztásában", azaz abban, hogy a szarvas megálljon, ne ugorjon az autó elé. A készüléket az Egyesült Államokban, Iowában és Wisconsinban fehérfarkú szarvason, Coloradóban pedig öszvérszarvason tesztelték sikerrel.

 

Tulajdonságok:

Méretek 19,05 x 19,05 x 25,4mm
Dual konstrukció, kettős síp kialakítás Igen
Flexibilis felhelyezés, fejjel lefele, oldalasan is feltehető Igen
Időjárásálló anyagok Igen
Öntisztuló Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés