Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VIOFO A229 PRO 2CH 4K+2K Starvis2

Ár:
129.900 Ft (102.283 Ft + ÁFA)

A VIOFO A229 PRO egy elöl 4K, hátul 2K felbontású Sony Starvis 2 csúcsérzékenységű lapkával felszerelt memetrögzítő és parkolásrögzítő kamera mely a legnagyobb elérhető felbontást nyújtja. UHD+QHD elöl és hátul a kapható legjobb Sony képérzékelővel, éjjellátó üzemmóddal - HDR funkcióval, mely biztosítja az éjszakai felvételeken hogy a sötét és világos részletek is a lehető legjobban láthatóak legyenek. A 2023-2024-es technikai színvonalon elérhető legjobb éjszakai képességekkel felvértezett kamera. Támogat akár 512GB tárhelyű memóriakártyát is. CPL szűrő mellékelve! 

Gyártó: Viofo
Cikkszám: va229p2ch
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. december 12.
Szállítási díj: Ingyenes
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Viofo autós kamera távrányító gomb Viofo BlueTooth távirányító gomb
9.900 Ft
HK4 Viofo T130 autós kamera bekötő kábel USB C csatlakozóval, akkuvédelemmel HK4 USB-C bekötő kábel parkoló módhoz
7.990 Ft
Memóriakártya autós kamerához Memóriakártya autós kamerához 128GB
13.900 Ft
Memóriakártya autós kamerához 256GB Memóriakártya autós kamerához 256GB
20.900 Ft
Memóriakártya autós kamerához 512GB Memóriakártya autós kamerához 512GB
36.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VIOFO A229 PRO 2CH autós kamera

Mozgásérzékelős autós kamera magyar nyelvű applikációval, 4K + 2K  2CH - két csatorna azaz első, hátsó kamera HDR-rel elöl és hátul!

A Sony legújabb STARVIS 2 technológiáját alkalmazó, élvonalbeli, két kamerával felszerelt Viofo A229 Pro 2CH új mércét állít fel az iparágban páratlan 4K első és 2K hátulsó felvételi képességeivel. Támogatja a legfeljebb 3 csatornás felvételt, és kiváló videóminőséget biztosít, minden részletet megörökítve éjjel-nappal! Az első 4K és hátsó 2K felvételt a  dél-koreai Thinkware már megvalósította U1000 modelljében, de a csúcsot jelentő SONY Starvis 2 képszenzorral csak ez a Viofo készülék érhető el!  A HDR felelős a kiváló éjszakai rendszámolvashatóságért, nappal pedig a különlegesen kontrasztos felvételekért.

Viofo A229 Pro 2CH fedélzeti kamera

 

Kettős Sony STARVIS 2 érzékelő

Az A229 Pro az iparág első autós fedélzeti menetrögzítő kamerája, amely két zászlóshajó, azaz csúcskategóriás Sony STARVIS 2 képérzékelőt tartalmaz, az első és a hátsó kamerákhoz egyaránt.
A két érzékelő, nevezetesen az IMX678 és az IMX675 szélesebb dinamikatartományt és nagyobb fényérzékenységet kínál, mint a STARVIS első generációs technológiája, így sokkal kevesebb a zaj és elmosódás a nappali és éjszakai felvétel során.


4K felbontású frontkamera Sony STARVIS 2 IMX678 szenzorral

Az elülső kamera a figyelemre méltó 4K-ban rögzít a Sony STARVIS 2 1/1,8 hüvelykes 8 MP-es képérzékelővel, amely több pixelt rögzít a nagyobb tisztaság és részletgazdagság érdekében, még gyenge fényviszonyok mellett is, pl. éjszaka menet közben és a parkolás során is. Az érzékelő szélesebb dinamikatartományt biztosít egyetlen expozíciónál, mint a STARVIS előző generációja, és támogatja a 4K HDR technológiát, alacsony zajszintet biztosítva, kiküszöböli a mozgásból származó elmosódást, és több részletet tár fel.


2K felbontású kép hátul Sony STARVIS 2 IMX675 lapkával

A hátsó autós kamera megnövelt, 2K felbontásban rögzít a Sony STARVIS 2 1/2,8 hüvelykes 5 MP-es képérzékelővel, amely magasabb szintre emeli a hátsó felvételt. Az érzékelő lenyűgöző, 2,5-szer szélesebb dinamikatartománnyal rendelkezik, mint az azonos méretű STARVIS fényérzékelő lapka, így kivételesen tiszta és éles videókat rögzít bármilyen napszakban.


Továbbfejlesztett infravörös beltéri kamera (opcionális!)

A belső kamera a Sony STARVIS IMX307 érzékelőt és a fejlett HDR technológiát használja, így túlexponálás nélkül tisztán rögzíti a teljes utasteret és az autó mellett oldalt történő eseményeket is. A beépített infravörös fényérzékelővel a kamera automatikusan aktiválja a 4 infravörös LED-lámpáját, amikor gyenge fényviszonyokat észlel az autó kabinjában, így teljes sötétségben is éles fekete-fehér képrészleteket rögzíthet. A funkció kikapcsolható, ekkor színes felvételek készülnek. A fekete fehér felvétel az infravörös éjjellátó kamera funkció során aktiválódik a belső kamerán.

A HDR mind a 3 csatornán aktiválható és elérhető funkció.


Starvis 2 és a HDR

A Sony Starvis 2 erőssége a HDR funkció bekapcsolásakor mutatkozik meg. Ebben mondhatni a VIOFO a legjobb, minden csatornán és kamerán elérhető a HDR opció. Tömören: bekapcsolt HDR esetében egy képkocka két expozíciós idővel készül el, egy rövid expozícióval a világos részek részletgazdag rögzítésére és egy hosszú expozíciós idővel, a sötét részek részletes rögzítésére. A HDR nélkül a sötét és a világos részletek megfelelő rögzítése nem összehangolható.

A Sony STARVIS 2 és (harmadik, utastér figyelő kamera esetén) STARVIS technológiájának köszönhetően az A229 Pro a fényviszonyok széles skálájában kiváló. Minden rögzített felvétel szélesebb dinamikatartománnyal bővül, hogy több részletet tárjon fel a csúcsfényekben és az árnyékokban is. Ezek a csúcsérzékelők a fejlett HDR technológiával párosulva kiegyensúlyozzák a rendkívül világos és sötét területeket, hogy pontosan ábrázolják az éjszaka rögzített 4K és 2K részleteket, így az első és hátsó felvételekein rögzítik a rendszámokat, maximális eséllyel olvashatóan.


Viofo HDR

 


Intelligens hangvezérlés és értesítés


Az A229 Pro fejlett hangvezérlési funkcióval érkezik, amellyel több nyelven egyszerű beszélt parancsokkal indíthatja/leállíthatja a felvételt, fényképezhet, illetve be- és kikapcsolhatja a WiFi-t. A beállítások módosításáról vagy a memóriakártya hibáiról is egyértelműen értesíti, így teljes mértékben az útra koncentrálhat. Az applikáció magyar nyelvű.

 

Ultragyors 5GHz Wi-Fi

A továbbfejlesztett 5GHz-es Wi-Fi modul az A229 Pro tartozéka, sokkal gyorsabb és zökkenőmenetesebb csatlakozást és letöltést garantál okostelefonunkra, tabletünkre. Menet közben az élő kép nem csak a képernyőn jeleníthető meg, hanem a magyar nyelvű applikáción keresztül mobil eszközünkön is, így tolatókameraként is használhatjuk a készüléket, nagy kijelzővel is.

 

Viofo autós kamera magyarnyelvű alkalmazással

 


Parkolásfigyelés - HK4 bekötő kábel szükséges hozzá - üzemmódok

 

- Automatikus eseményészlelés + Ütésérzékelés G-szenzorokkal

A kamerák előtt mozgó objektumok (emberek, autók, állatok stb.) észlelése után a kamera automatikusan elkezdi a rögzítést, és elmenti a videót 15 másodperccel az észlelt esemény előtt és 30 másodpercig az észlelt esemény után időtartamban (45mp). A mozgásérzékelés funkció a pixelváltozást figyeli a képen, a G szenzor a járművet ért ütést, ill. erőbehatást érzékeli.
 

- Timelapse felvétel

Rögzítsen videót alacsony képkockákkal 1 / 2 / 3 / 5 / 10 képkocka/másodperc sebességgel hangfelvétel nélkül, így tárhelyet és energiát takarít meg. Ez a leg energiatakarékosabb üzemmód, azaz a legtovább marad aktív a felvétel a parkoló módban, mielőtt az akkuvédelem lekapcsolja a kamerát. Ajánlott üzemmód a parkoláshoz, mert a kamera Timelapse üzemmódban mindent rögzít, egy perc alatt fél óra eseményei is visszanézhetőek utólag, nem kell valós időben végig nézni a felvételt.
 

- Alacsony bitsebességű rögzítés - felvétel alacsony bitrátával

Nagy kép tömörítéssel, de hanggal együtt rögzít a kamera mindent, így sok parkoló fájl elfér a memóriakártyán amellett, hogy nem maradunk le semmiről és hang is van a felvételhez. Akkor ajánlott, ha hangot is szeretnénk rögzíteni a parkolás során.

 

Ultra-precíz GPS

Az A229 Pro egy korszerű Quad-Mode GPS modullal rendelkezik, amely 4 műholdas helymeghatározó rendszert támogat, a GPS-t (USA), a BeiDou-t (CN), a Galileo-t (EU) és a GLONASS-t (RU), így gyorsabb helymeghatározást tesz lehetővé, és jelentősen javítja a helymeghatározás pontosságát és stabilitását is. Részletes helyzet-, sebesség- és idő adatokat biztosít a járműről, amikor a videót a magyarnyelvű VIOFO App-on vagy a számítógépen játssza le.


Hurokfelvétel és automatikus eseményvideó rögzítés védett fájlba

Az A229 Pro támogatja a zökkenőmentes hurokrögzítést, és felülírja a legrégebbi videókat a legfrisebbekkel, így a memóriakártya sosem telik meg. A beépített G-szenzornak köszönhetően az autós kamera automatikusan zárolja a felvételt ütés vagy ütközés esetén, így az nem kerül felülírásra automatikusan, megmarad a bizonyíték, míg manuálisan nem töröljük.


Körkörös polarizáló lencse - mellékelve, tartozék!

A CPL (Circular Polarizing Lens) szűrővel csökkenthető a tükröződés, valamint az üveg és az útfelületek tükröződése, ami jelentősen javítja a kép tisztaságát és kontrasztját az első kamerán.


2,4" HD képernyő

UHD 2,4 hüvelykes képernyő, amely a videók mobil eszköz - mobiltelefon, tablet - nélküli megtekintésére terveztek. A beállítások is elvégezhetőek vele, ahogy a magyar nyelvű okostelefonos Viofo applikációval is.


Felhasználóbarát telepítés

A kompakt, kis méretű hátsó (és belső) kamera egyszerűbbé teszi a telepítést, lehetővé téve a rugalmas, autónak megfelelő rögzítési pozíciót. A hátsó kamera nagy látószögű képet rögzít a jármű mögötti útról, így optimális lefedettséget biztosít a hátsó forgalomról és eseményekről. A belső - opcionális - kamera diszkréten a visszapillantó tükör mögé szerelhető a szélvédőre, így tiszta rálátást biztosít az utastérre anélkül, hogy akadályozná a vezető kilátását. A belső kamera az A229 PRO 3CH verzió tartozéka, a 2CH első és hátsó forgalomfigyelő kamerát tartalmaz.

A hátsó kamera kábelhossza 6 méter, így a legtöbb autóban kényelmesen elhelyezhető. (10m verzió elérhető a VIOFO A139 típusú készülékekhez.)


Bluetooth távirányító (opcionális)

A Viofo Bluetooth távirányító gomb vezeték nélkül kényelmesen elhelyezhető a jármű utasterében kezünk közelébe, megnyomva azonnal menti az aktuális videoklipet előzménnyel együtt így később egyszerűen megtalálhatjuk a számunkra érdekes vagy fontos felvételt, valamint így nem kerül automatikus felülírásra sem az aktuális videó ha a kártya menet közben betelne.
Használatával nem kell felnyúlni a kamerához védett eseményfelvételt készíteni, elég pl. a kormány mellett a műszerfalon elhelyezett gombot megnyomni. A Bluetooth gomb hatótávolsága 5 méter.


Mi van a dobozban? 

Első kamera, hátsó kamera, GPS antennát tartalmazó talp, mely a szélvédőre rögzíthető (az első kamera levehető és visszatehető), CPL polárszűrő az első kamerára, USB-C adatkábel, szivargyújtós tápkábel, tartalék ragasztó pad az első kamerához, tartalék ragasztó pad a hátsó kamerához, hátsó kamera kábel (6m), kábel rejtő szerszám a rejtett kábelezéshez, sztatikus fólia (2db):

A doboz tartalma

A Low Bitrate üzemmód valós időben készít felvételt, hanggal együtt, de tömörítése nagyobb, mint a normál menetfelvételé, így több napnyi parkolás is kényelmesen elfér a memóriakártyán.

A Timelapse üzemmódban a képminőség magasabb, azonos a menet üzemmóddal, a helytakarékosság a kevesebb másodpercenkénti képkocával megoldott, valamint ebben az üzemmódban hang nem kerül rögzítésre.

 A timelapse és a low bitrate esetében is mindent felvesz a kamera, ami történik. A low bitrate esetében a visszanézés valós idejű, timelapse esetében pl. egy fél óra eseményeit egy perc alatt tudjuk visszanézni, a beállított másodpercenkénti képkocka számtól függően, mely kiválasztható a magyar nyelvű applikációban.  A VIOFO kamerák különleges extrája, hogy menetrögzítő üzemmódban is bekapcsolható a timelapse üzemmód, ha ilyen felvételt szeretnénk készíteni valamilyen okból.  

 

A termékeket 2 év hivatalos forgalmazói garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.

 

Tel.: +36 1 220 0462 Címünk: 1141 Budapest, Szugló utca 96. email: info@detektorbolt.hu A készülékek telefonon is megrendelhetőek, technikai támogatás szintén kérhető. A készülék beszerelésében is segítséget nyújtunk.

Cégünk hivatalos VIOFO márkaképviselet.


Tulajdonságok:

Csatornák 2 csatornás
Képérzékelő elöl Sony STARVIS 2 Sensor 8MP IMX678
Képérzékelő hátsó Sony STARVIS 2 Sensor 5MP IMX675
Felbontás elül 2160P (4K) 3840 * 2160P 30fps
Felbontás hátul 1440P (2K) 2560 *1440P 30fps
HDR igen, elöl és hátul
FPS 30/30
Wi-Fi 2,4 GHz és 5 GHz
GPS logger Beépített
Kijelző igen - 2,4 hüvelyk
Tápellátás csatlakozó C típusú USB
Tárhely Akár 512 GB-os microSD kártya, 32-512GB
Akkumulátor NINCS, szuperkondenzátor beépítve
Pufferelt parkolási mód Támogatott
Üzemi hőmérséklet -20 ℃ ~ 65 ℃
Alkalmazható Hardwire Kit kábel HK4 (nem tartozék, opcionális)
HDR Elöl és hátul is támogatott
CPL igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Keresés