Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A legjobb kínai autós kamera gyártó.

Menetrögzítő autós kamera gyártó cég Kínából ami meghódította Amerikát. Ihletett dizájnt, könyörtelen innovációt és határok nélküli teljesítményt nyújt, az eredményt szenvedélyes, megindító élménnyé varázsolva. Ez a gyártó olyan innovatív termékeket készít, amelyek segítik az embereket az aktívabb és biztonságosabb életmód felfedezésében és kialakításában.

Viofo autós kamera gyártóként a minőséget célozza meg, a felesleges funkciókat kihagyva a képminőségre és anyagminőségre koncentrál. Sokak szerint a legjobb ár-értékű fedélzeti kamerák gyártója, melyeknek komplett rajongótábora alakult ki a magyarországi és külföldi fórumokon. 

Középkategóriás ár, felső-középkategóriás kép, akár 4K felbontással is vagy  3 csatornás kamerarendszerrel, mely az autó előtt, az autó mögött és az utastérben is felvételt készít, akár parkolás közben is, parkoló üzemmódban.

Igényes anyaghasználat és minőségi kidolgozás jellemzi, kevés kompromisszummal.

Rendezés:

Viofo A119 V3 GPS 2024 menetrögzítő, autós fedélzeti kamera - a pénztárcabarát és megbízható kategória képminőség királya 2K QHD+ felbontással, Sony STARVIS IMX335 5MP szenzorral. Tedd fel és indulj, a kamera már dolgozik is! Akár 256GB-os memóriakártyát is kezel. Kijelzős modell, okostelefon vagy wifi nem szükséges használatához.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
54.900 Ft

A VIOFO iF Design Award 2024 dizájn díjas kamerája! A VIOFO VS1 egy extra kisméretű fedélzeti kamera óriási képminőséggel, STARVIS 2 lencsével! A lehető legkisebbre és legmegbízhatóbbra tervezve! Kijelző nélkül, okostelefonos Wi-Fi vezérléssel, magyar nyelvű mobil applikációval a felvételek megtekintéséhez, mentéséhez és a beállításokhoz. GPS, szuperkondenzátor, mint a többi VIOFO menetrögzítő modellben is.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
59.900 Ft

Hátsó autós kamerához illeszthető CPL polárszűrő.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft

Első autós kamera gyors wifivel és kijelzővel. Az A119 Mini 2 az első olyan autós fedélzeti eseményrögzítő, amely a Sony legújabb STARVIS 2 IMX675 képérzékelőjét használja. Magyar nyelvű applikációs, 512GB memóriakártyát is kezelő készülék, garancia, technikai támogatás, beszerelés! A legjobb 2K-s első kamera éjjeli használatra is, jó áron csúcs képminőség!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
64.900 Ft

Magyar kezelőfelületes autós eseményrögzítő készülék, a VIOFO egyik legújabb kamerája, különlegesen jó Sony Starvis2 szenzorral, 2K felbontással, nagy kijelzős - 6cm átlójú képernyővel, magyar nyelvű menüvel az applikációban, a megszokott jó minőségben és megbízhatósággal, 3 féle parkoló móddal, két csatornás, gyors Wi-Fi-vel. Szuperkondenzátoros, biztonságos modell sok extrával, támogatja akár a 512Gb-os memóriakártyát is. Parkoláshoz és menet közben rögzítéshez is optimális. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
74.900 Ft

Kiegészítő GPS talp, tartókonzol szélvédőre VIOFO A119 MINI és A119MINI2 autós kamerához.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
9.990 Ft

Első - hátsó kamerás Viofo Plus Duo, dupla kamerával, mely előre és hátra néz, rögzítve az eseményeket akár a parkolás során is és menet közben, kiváló képminőséggel! Abszolút ajánlott, megbízható pénztárcabarát menetrögzítő kamera készülék, legjobb árú prémium képminőséget kínáló duó, duál kameránk: kiváló kép, szuper megbízhatóság és éjszakai kép - night vision. Minőségi belépő szint a két kamerás dashcamek világába, mely nem okoz csalódást. Megbízható, jó minőségű és kedvező árú készülék magyar nyelvű menüvel az applikációban! Szuperkondenzátoros modell.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
84.900 Ft

A VIOFO A229 PRO fedélzeti menetrögzítő első kamer 4K nagyfelbontású Sony Starvis 2 csúcs fényérzékenységű CMOS lapkával felszerelt menetrögzítő night vision üzemmóddal - HDR funkcióval, mely biztosítja az éjszakai felvételeken hogy a sötét és világos részletek is a lehető legjobban láthatóak legyenek. A 2024-es technikai színvonalon elérhető legjobb éjszakai képességekkel felvértezett kamera. Támogat akár 512GB tárhelyű memóriakártyát is. CPL szűrő mellékelve! 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Külső, vízálló hátsó kamera VIOFO A129 Plus Duo készülékhez, pick-up, teherautó, kisbusz, cabrio esetében ideális megoldás, ha a hátsó kamerát nem lehet a hátsó belső szélvédőre szerelni.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
29.900 Ft

Képminőség javító polarizációs szűrő Viofo kamerákhoz.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft

VIOFO HK4 USB-C Direkt bekötő kábel VIOFO T130 három csatornás, 3 kamerás autós kamera parkoló üzemmódjához, A229 két kamerás menetrögzítőhöz, A119 MINI egy csatornás fedélzeti kamerához,  rejtett elektromos bekötéséhez, akkuvédelemmel, beállítható feszültségértékkel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft

Polarizációs szűrő Viofo A119, A129 Pro és Pro Duo első és hátsó kamerához a visszaverődések, becsillanások csökkentésére, a képminőség javítására napsütésben.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft

Táviránytó gomb Viofo A129 és Viofo A139 kamerákhoz, mely segítségével a kamera érintése nélkül rögzíthetünk videót 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
9.900 Ft

A tapadókorongos konzol segítségével nem kell felragasztani a kamera talapzatát a szélvédőre, hanem tapadókoronggal rögzíthetjük azt, így ideális megoldás, ha több autót használunk és rakosgatjuk a kamerát. Autóbérlés, bérautó esetén is könnyen használható hsznos, praktikus biztonsági kiegészítő.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
9.990 Ft
Bekötőkábel Viofo A119 V3, A129 Plus Duo, valamint A129 Pro és Pro Duo menetrögzítő kamerához, parkoló üzemmódhoz és rejtett kábelezéshez, beépített akkumulátorvédelemmel. választható feszültségértékkel.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft

Direkt bekötő kábel VIOFO A139 3CH autós feketedobozhoz, fedélzeti kamerához. Parkoló üzemmódhoz, rejtett beszereléshez, a szivargyújtós kábel kiváltásához elengedhetetlen kiegészítő.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft
GPS antennát is tartalmazó talp, tartókonzol VIOFO A129 PRO és Plus kamerához.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
9.900 Ft

Viofo duo, azaz első és hátsó fedélzeti kamera rendszer autósoknak. Sony képérzékelővel, 30fps képrögzítéssel, 4K felbontású készülék UHD (első) és 1080p FullHD (hátsó) pengeéles képminőséggel, parkoló üzemmóddal. Wi-Fi, GPS, LCD kijelző, magyar nyelvű telefonos applikáció! Egy legendásan jó képet készítő kamera!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Autóbelsőbe simuló, kifejezetten szép kialakítású, képernyő nélküli, vékony, digitális kábeles profi eszköz. Viofo A139 fedélzeti eseményrögzítő magyar nyelvű applikációval. Első és hátsó kamerával felszerelt, 2-csatornás készülék. Opcionális parkoló funkcióval, tartozék CPL polarizációs szűrővel. Képernyő nélküli modell, okostelefonos kapcsolattal, wifivel, magyar menüs. Diszkrét dizájn, modern tartalom, top ár-érték arány! Mivel nincs kijelzője, nem feltűnő. Minden okostelefonon nézhető, beállítható.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft 89.900 Ft

A sötétben készült felvételek bajnoka első-hátsó kamerás kivitelben! A VIOFO A229 PLUS 2CH elöl és hátul is Sony Starvis2 szuperérzékeny night vision kpées 2K felbontású fényérzékelő lapkákkal van ellátva, aktív HDR-rel elöl hátul. Magyar menüs, kezelőfelületes autós eseményrögzítő készülék, a VIOFO egyik legújabb kamerája, különlegesen jó hátsó 2K felbontással, nagy kijelzős - 6cm átlójú képernyővel, magyar nyelvű menüvel az applikációban, a megszokott jó minőségben és megbízhatósággal, 3 féle parkoló móddal, két csatornás, gyors Wi-Fi-vel. Fő előnye mindkét kamera nagy, 2K/QHD 1440P felbontása, mely nem csak elől, de hátul is forradalmi, tűéles képrögzítést biztosít immáron éjszaka is a lehetőségeket maximalizálva a technika mai állása szerint! Szuperkondenzátoros, biztonságos modell sok extrával, támogatja akár a 512 GB-os memóriakártyát is. Parkoláshoz és menetközben rögzítéshez is optimális, kijelzőjével akár tolatókamerát is helyettesít! Prémium kategória, a 2024-es készülékek bajnoka kategóriájában, megfizethető áron! 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft
Összekötő kábel az A129 PRO Duo és Plus Duo fedélzeti kamerához, pl. átszerelés esetére, vagy 8 méteres hosszban, ha nem elegendő a gyári 6m-es hosszúság.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft

Három kamerás autós eseményrögzítő rendszer magyar menüvel, OLDALRA néző, kifordítható belső (Vagy oldalsó!) kamerával a Viofotól, ahol az utastér figyelő kamera az első kamerába integrált, sőt, 90°-ban kiforgatható a vezető ablakra is, így pl. az autó leparkolása után az autó oldala is figyelhető vagy bármilyen interakció, beszélgetés a sofőrrel rögzíthető. 2K első kamera + Full HD belső + Full HD hátsó kamera felbontás, magyar menü, MAGYAR GARANCIA, ahogy a többi kameránkra is! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott terület!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

4K HDR bajnok, UHD felbontású egy kamerás autós eseményrögzítő készülék magyar menüvel, képernyő nélkül, diszkréten elhelyezhető, kétcsatornás Wi-Fi-vel, GPS felvétel adatokkal, CPL szűrővel, Super Night Vision DOL HDR éjszakai üzemmóddal, opcionális parkoló videó rögzítéssel, és a tűéles videókat garantáló új Sony Starvis 2 fényérzékelővel a fedélzeten! A VIOFO új csúcsmodelljének egy kamerás változata. Magyar garancia, magyar jótállás, technikai támogatás! Telefonról, tabletről beállítható, nézhető képpel, opcionális (3 féle) parkoló móddal.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

Első, belső, hátsó kamerás VIOFO A139 menetrögzítő kamera magyar menüs applikációval. Első, hátsó és utastér figyelő kamerával felszerelt, 3 csatornás, három kamerás menetrögzítő rendszer a minőségi Viofo gyártótól parkoló funkcióval, belső IR ledes kamerával, CPL polarizációs szűrővel, magyar menüvel. Magyar garancia! A belső kamera oldalra is kilát, szinte 360 fokos felvételt biztosít a kamerarendszer, így parkolási veéddelemre is ideális választás! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott jármű!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
126.900 Ft

Első-hátsó, - 4K HDR felbontású első és FHD felbontású hátsó - kamerás készülék autóba magyar menüvel, a legújabb, tűéles videókat és a legjobb sötétben felvett videót garantáló Sony Starvis 2 fényérzékelővel a fedélzeten! Magyar nyelvű applikációval, magyar nyelvű beállítási lehetőségekkel! A VIOFO zászlóshajó modellje, beépített mikrofon mellett külső mikrofon csatlakozó, útifilm készítésre is alkalmas, akár 512GB memóriakártyát is kezel. Magyar garancia és jótállás, technikai támogatással!

Raktáron, zavartalan kiszállítás
123.900 Ft

A VIOFO A229 PRO egy elöl 4K, hátul 2K felbontású Sony Starvis 2 csúcsérzékenységű lapkával felszerelt memetrögzítő és parkolásrögzítő kamera mely a legnagyobb elérhető felbontást nyújtja. UHD+QHD elöl és hátul a kapható legjobb Sony képérzékelővel, éjjellátó üzemmóddal - HDR funkcióval, mely biztosítja az éjszakai felvételeken hogy a sötét és világos részletek is a lehető legjobban láthatóak legyenek. A 2023-2024-es technikai színvonalon elérhető legjobb éjszakai képességekkel felvértezett kamera. Támogat akár 512GB tárhelyű memóriakártyát is. CPL szűrő mellékelve! 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
139.900 Ft

A VIOFO A229 PLUS 3CH egy elöl hátul szuperérzékeny Sony Starvis2 lapkás kamera mely belül elhelyezkedő harmadik kamerával is ellátott, így különösen alkalmas parkolás során is a védelemre, kvázi 360 fokos autós fedélzeti menetrögzítőként, mert a belső kamera oldalra is kilát nagy látószögénél fogva.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
129.900 Ft
Első, belső, hátsó kamerával felszerelt három kamerás, rendszer Sony Starvis2 4K lapkával az első kamerában a legjobb sötétben készült képek, felvételek érdekében. A gyártó zászlóshajó modellje, magyar menüvel ,magyar nyelvű applikációval! Magyar garancia és jótállás, technikai támogatás! Parkolási védelemre is nagyon jó készülék, szinte 360 fokos látószöggel! Ajándék matricával, mely figyelmeztet: Biztonsági kamerával ellátott jármű!
Raktáron, zavartalan kiszállítás
149.900 Ft

A VIOFO A229 PRO 3CH a legnagyobb elérhető felbontású, elöl 4K, hátul 2K, belül FHD felbontású fedélzeti kamera mely nagyon alkalmas parkolási védelemre is a belső kamera nagy látószöge által, szinte 360 fokos fedélzeti kameraként funkcionál, parkolás során is. Jelenleg az egyetlen olyan készülék, ami 4K első felbontással, hátsó 2K felbontással és belső FHD felbontással felvértezett, elül, hátul Starvis2 szenzorokkal. 

Raktáron, zavartalan kiszállítás
149.900 Ft

Polarizációs CPL szőrp VIOFO VS1 autós kamerához a csillogás és tükröződés kiszűrésére, a kontraszt növelésére.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
7.990 Ft

Motorra kamera, motoros kamera - nem sisak kamera, hanem fixen telepített, töltést nem igénylő, bekötött profi készülék - két kamerával, első-hátsó felvétellel, magyar menüvel. Nem kell a sisakra ragasztani semmit, mégis minden pillanatot rögzít az akciókamerák hátrányai nélkül. Kényelmes és biztonságos motoros felszerelés, biztonsági extra, mellyel bizonyíthatod igazad a vitás esetekben. Quad-ra is tökéletes megoldás, de kerékpárra, hómobilra, és egyéb járműre is felszerelhető, magyar kezelőfelülettel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft

A kedvező árú és kiváló Ultra HD képminőségű Viofo A129 PRO minőségi autós fedélzeti eseményrögzítő dashcam 4K felbontással első szélvédőre, LCD képernyővel, kezelőgombokkal, Wi-Fi csatlakozással. Csak tedd fel a szélvédőre, tegyél be egy microSD kártyát és indulhat a szuper éles felvétel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
84.900 Ft

Hátsó kamera VIOFO A129 PRO első kamerához, összekötő kábellel.

Raktáron, zavartalan kiszállítás
29.900 Ft

Első kamera magyar nyelvű menüvel az applikációban, beépített  GPS, 5GHz gyors wifi. A legkisebb méretű fedélzeti eseményrögzítő a VIOFO-tól, szuperkondenzátorral, gyors, 5Ghz-es wifivel és opcionális parkoló móddal, opcionális CPL szűrővel, 2K Quad HD felbontással, éjszakai üzemmóddal, GPS antennával. Akár 512Gb-os memóriakártyát is kezel! Magyar garancia, jótállás, technikai támogatás!

Hívj minket vagy írj e-mailt!
64.900 Ft

Szinte láthatatlan,  2K QHD tükör mögé rejtett módon szerelhető első autós eseményrögzítő, mely elfér a belső visszapillantó tükör mögött, így belülről nem látható, kívülről pedig szinte észrevehetetlen, olyan, mint egy gyári szenzor. Magyar menüs.

Nem rendelhető
49.900 Ft

Keresés