Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viofo

Menetrögzítő autós kamera gyártó cég, amely ihletett dizájnt, könyörtelen innovációt és határok nélküli teljesítményt nyújt, az eredményt szenvedélyes, megindító élménnyé varázsolva. Ez a gyártó olyan innovatív termékeket készít, amelyek segítik az embereket az aktívabb és biztonságosabb életmód felfedezésében és kialakításában.

Viofo autós kamera gyártóként a minőséget célozza meg, a felesleges funkciókat kihagyva a képminőségre és anyagminőségre koncentrál. Sokak szerint a legjobb ár-értékű fedélzeti kamerák gyártója, melyeknek komplett rajongótábora alakult ki a magyarországi és külföldi fórumokon. 

Középkategóriás ár, felső-középkategóriás kép, akár 4K felbontással is vagy  3 csatornás kamerarendszerrel, mely az autó előtt, az autó mögött és az utastérben is felvételt készít, akár parkolás közben is, parkoló üzemmódban.

Igényes anyaghasználat és minőségi kidolgozás jellemzi. 

Rendezés:
A kedvező árú és kiváló Ultra HD képminőségű Viofo A129 PRO autós kamera 4K felbontással első szélvédőre, LCD képernyővel, kezelőgombokkal, Wi-Fi csatlakozással.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
69.900 Ft
Viofo duo, azaz első és hátsó menetrögzítő kamera rendszer autósoknak. Sony képérzékelővel, 30fps képrögzítéssel, 4K UHD (első kamera) és 1080p FullHD (hátsó kamera) felbontású képminőséggel, parkoló üzemmóddal.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
99.900 Ft
Bekötőkábel Viofo A129 Pro és Pro Duo menetrögzítő kamerához, parkoló üzemmódhoz és rejtett kábelezéshez.
Raktáron, zavartalan kiszállítás
5.990 Ft

Keresés