Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AL PRIORITY - ALP - Első védelem - lézerblokkoló

Csatolt dokumentumok

Ár:
295.900 Ft (232.992 Ft + ÁFA)

A legjobb, világhírű, sokszoros tesztgyőztes ALP lézerblokkoló és parkolószenzor védelmi csomag. Legújabb, Hw.4-es verzió, új GPS funkciókkal!
Radikális teljesítmény, kifinomult technológiai újítások. Használatával könnyedén megelőzhető a gyorshajtás. A csomagot alkotó termékek: 1db központi alapegység és 1db szenzor, GPS antenna, a jármű első vagy hátsó védelmére. Opcionális funkciók: okostelefonos használat és frissítés, HiFi magyar beszéd visszajelzés. 

- Ismeri a vadonatúj 2023-ban szolgálatba állított Trafficapture TC-108 sebességmérőt is!

- A Vortex Radar tesztgyőztese

Gyártó: AL Priority
Cikkszám: ANTI-ALP_elso
Elérhetőség: Raktáron, zavartalan kiszállítás
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Várható szállítás: 2023. december 12.
Szállítási díj: 1.000 Ft
Válassz:
Kérnék ajánlatot beszerelésre is:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

lézerblokkoló beszerelés


 

Megnézem!Audi lézerblokkoló


Az új, Hw.4-es verzió újdonságai: 


Amplifikált, megnövelt és optimalizált memória kapacitás és sebesség az új, és jövőbeli funkciókért;
- A memória növelésnek köszönhető mérhető teljesítmény növekedés, augmentáció;
- A korábbi szürke helyett új, fekete színű központi egység;
Új, műholdas funkciók: a GPS vevő immár alap tartozék, így több műholdas funkcióval is bővült a készülék működése, úgy mint:

Sebességfüggő aktív védelem (blokkolás) funkció: 
a beállított sebességérték alatt (pl. 30km/h) az AL Priority rendszer nem blokkolja a mérőeszköz jelét csak jelzi és/vagy parkolószenzorként üzemel (opcionálisan választható).

AutoLID funkció: 
a funkció bekapcsolásával a blokkolás automatikusan megszűnik, amint lelassulunk a kalibrált sebesség alá (pl. 130km/h), így nem kell a lekapcsolással foglalkoznunk, feleslegesen nem tartjuk fel a traffipaxot, az leolvashatja a már csökkentett sebességünket;

- A blokkolásnál beállított sebességhatár alatti aktivitás funkció:
kiválasztható, hogy a beállított sebességérték alatt haladva az AL Priority rendszer csak parkolószenzor ("csak PDC") vagy parkolószenzor és jelzőkészülék (mérés esetén jelez, de nem blokkol) üzemmódban ("PDC+DLI") működjön;

Sebességfüggő parkolószenzor funkció: 
az ennél a funkciónál beállított sebesség érték felett haladva a parkolószenzor funkció kikapcsol;

ESO-blokkoló ALP szenzorok (hamarosan!) kezelése:
az ESO egy csak autópályákon, magasabb sebességnél használatos sebességmérő rendszer (áthaladást figyelő érzékelőkkel dolgozó eszköz), így alacsonyabb sebesség esetén nincs szükség az ESO eszközök elleni védelem aktiválására. A sebesség meghatározásához elengedhetetlen az AL GPS műholdas vevő.
Fejlettebb statisztikák készítése a pontosabb, részletgazdagabb GPS adatoknak köszönhetően (hely, idő, sebesség stb.);
Radarjel szűrő funkció (ARF) csatlakoztatott speciális radarantenna esetén, a kevesebb vakriasztás eléréséhez: 
kiszűrhető a saját járművünk vagy más járművek radaros elven működő vezetéstámogató rendszerének (fékasszisztensének) jele, valamint a vakriasztást okozó radarforrások (pl. automata ajtó) frekvenciájának elraktározása, kizárása. Összesen 16 frekvenciajel tárolható el a készülékben, melyeket az AL Priority csak akkor fog jelezni, ha az eltárolt frekvenciajelnél erősebbet érzékel. A radarjelek eltárolásához BlueTooth modul, okostelefonos kezelés szükséges.
Gyorsulás mérő funkció: 0-60 mérföld/óra (A funkcióhoz HiFi kontroll szett szükséges!)  
- A jövőben érkező további GPS funkciók, műholdas fejlesztések (hamarosan!);
 
 
 

AL PRIORITY | ALP | Első védelem, egy szenzorral


 
Az AL Priority a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós autós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP, a legális lézerblokkoló, parkolószenzor. Az ALP az AntiLaser G9RX2 utódja, mely széria olyan szintet képviselt a nemzetközi piacon is, amit nehéznek tűnhetett megugrani a gyártónak. A Priority-vel viszont - látva a fejlesztések, innovációk sorát - ez sikerült. Nem is kevéssel.  

 
 

Mi is az AL Priority? 

Egy okos lézer alapú autós készülék. Okos, mert fő funkcióját tekintve ugyan parkolószenzor, de extrém ellenállást biztosít a működését zavaró lézeres jelekkel szemben (pl. lézeres traffipaxok) is. Amikor ilyen interferenciát érzékel, megpróbálja helyreállítani saját működését, ellen jelet bocsátva ki.  

Ha az érzékelt (és blokkolt) jel traffipaxból érkezik, a készülék pár másodperc (állítható!) után kikapcsol, illetve újraindítja magát. Az ALP ekkor már nem zavarja a sebességmérő jelét, a sebességmérés szabadon elvégezhető. Az említett időtartam alatt persze a sebesség korrigálása is megtörténhet. 

Az ALP közlekedésbiztonsági igazolással (e26) rendelkezik, a járműre szabadon felszerelhető. 

5 szenzorig bővíthető!
 

Tesztgyőztes: "A legjobb lézerblokkoló" a független Vortex Radar eredményei alapján.

 
 
Ez a védelmi csomag az alábbi termékeket tartalmazza:
- AL Priority Control Unit GPS antennával (Központi alapegység) - 1db
- AL Priority Sensor Unit (Szenzor fej) - 1db
 
 
Egyfejes ALP
 

Elit fejlesztések, innovációk, egyedi tulajdonságok 
430_al_priority_multi.jpg


Választható üzemmódok:

- csak parkolószenzor;

- parkolószenzor és lézeres traffipax érzékelés;

- parkolószenzor és lézeres traffipax érzékelés és blokkolás;
 


Az AL Priority egy ténylegesen jól használható parkolószenzor, 8 fokozatban állítható parkolási érzékenységgel. 

 Az ALP rendszer központi egységéhez csatlakoztatható opcionális kiegészítők sora:

- Android, iPhone okostelefon BlueTooth modul, a gyönyörű kijelzőért, s az érintőképernyős kezelésért, telefonos frissítésért. Vezéreld Te is telefonodról lézerrendszered!;

"Hi-fi" kapcsolószett, a beszélő üzemmódért;

- radarérzékelő fej (ALP Radar Base vagy Radar GPS+), mely a készüléket képessé teszi a radaros traffipaxok jelzésére is;

 

 

ALP lézerblokkoló kontroller430_al_priority_seb.jpg

 

A készülék - a világon elsőként és jelenleg egyedüliként - központi egységében két processzorral dolgozik (16/32bit), melyek 100MHz feletti működési sebességet biztosítanak, kiemelkedő, eddig nem tapasztalt reagálási gyorsaságot adva ezzel minden helyzetben.

 

AL Priority lézerblokkoló központi egység


430_al_priority_erzek.jpg


Az AL Priority szenzorában 4 darab kicsi, de óriási vevőteljesítményű dióda dolgozik a piacon általános 2 darabbal szemben. Dupla érzékelő, dupla teljesítmény, ami különösen a közeli, nagyobb szögből történő érzékeléskor (pl. felüljárós vagy közeli mérések) számít, nagyon sokat. Az ALP-ben nem csak vízszintes és vertikális érzékelés valósul meg (2db vevő dióda), hiszen van két plusz dióda is a versenytársakhoz képest, az átlósan érkező jelek érzékeléséhez is.


 

sens_430_alp.jpg


430_al_priority_blokkolas.jpg


A kiemelkedő lézerérzékelési teljesítménynek, az eredeti OSRAM adó diódának, valamint a dupla processzornak köszönhetően a gyártó szerint az ALP legalább 40-100%-kal jobban teljesít mint a többi készülék a piacon, így kevesebb, feleannyi szenzor is elég az optimális teljesítményhez.  
430al_priority_user.jpg


Az AL Priority az első olyan készülék a hasonló készülékek piacán, amely USB pendrive használatával frissíthető, illetve kalibrálható. Ennek lényege az egyszerűség:

A számítógépen rátöltjük a szabadon kiválasztott beállításainkat (www.alpupdate.com - magyar nyelven is!) a számítógépbe dugott bármilyen USB pendrive-ra, amit aztán az járműbe installált központi egységbe dugva és a készüléket bekapcsolva a személyes beállításaink feltöltődnek a készülékre. A készülék frissítése is hasonlóan történik. 

A pendrive tolvajkulcsként is működhet: ha ezt a funkciót használjuk, amikor a készülék központi egységéből kihúzzuk a pendrive-ot, a készülék használhatatlanná válik más számára.

A hardverkulcs a lehető legbiztosabb "titkosítás". A piacon lévő rendszerekkel szemben (többállású kapcsolók, parkolószenzor kapcsolók), az ALP készülékeknél ha úgy akarjuk, csak a hardverkulcs segítségével lehet a blokkolási funkciót élessé tenni, illetve inaktiválni. Ha a hardverkulcsot eltávolítjuk - kihúzzuk a készülék központi egységéből - a készülék a sofőr kívánságától függően csak parkolószenzorként üzemel, vagy be sem kapcsolható.

pendrive.jpg


Bármilyen típusú USB pendrive használható a készülékhez!

Az ALP megkülönbözteti az első, ill. a hátsó (ha van) szenzort, szenzorokat, így a veszély irányáról is információt kap a felhasználó. A továbbfejlesztett önteszt funkciónak köszönhetően a készülék azonnal jelzi, ha egy adott szenzor nincs a helyén a csatlakozóban, vagy bármi probléma lépett fel, a hely pontos jelzésével.
Az AL Priority rendszerhez a világon elsőként 5db szenzor is csatlakoztatható!


 

430_al_priority_friss.jpg

A Priority rendszer online frissíthető magyar nyelvű felületen, az alpupdate.com -on. A folyamatosan érkező fejlesztések egyszerűen feltölthetők a készülékre.

A kalibrálás az USB pendrive használatán kívül elvégezhető a készülék kontroll paneljével is.


 

430_moni.jpg
 

430al_priority_legkisebb.jpg


Teljesítmény kategóriájának legkisebb kerületű szenzorával rendelkezik. Könnyen, kis helyen is elhelyezhető a járművön - ezt szolgálja az érzékelő fej különleges oldalsó-hátsó kábelkivezetése is. Az ALP-nél nem csak a központi egységben, hanem a külső szenzorban is processzor dolgozik a legkiemelkedőbb teljesítményért, minden körülmények között.

 
A szenzor mérete: 30 x 14 x 57mm
 
A parkolószenzor lézerdiódája a 905 nanométeres hullámhosszon működik, mely megegyezik a rendőri lézeres sebességmérők, lézeres traffipaxok működési tartományával, így a parkolószenzor működését a beérkező idegen lézerjel zavarja. Ezt érzékelve az ALP jelzi a sofőrnek, hogy a parkolószenzor átmenetileg nem tudja ellátni feladatát, és automatikusan megpróbálja helyreállítani az érzékelést: gyors sorozatban impulzusokat bocsájt ki, és ellenőrzi a visszaverődő jeleket. Ez megzavarja az idegen jeleket sugárzó készüléket (pl. lézeres traffipax), ezért az ALP az előre beállított 1-9 másodpercen belül - állítható, a gyári alapbeállítás: 4mp - automatikusan lekapcsol, hogy ne gátolja az esetleges további mérést. Ezen idő alatt a sofőr lelassíthat, korrigálhatja sebességét, elkerülve ezzel a büntetést. A védelmi (blokkoló) funkció teljesen kikapcsolható a készülékben.

Egyedi zavarási technológiáját nem vagy csak redukáltan mutatják ki a külföldi sebességmérők (itthon nincs olyan lézer használatban, melyben lenne ilyen funkció): a készülék nem indikál "jammed" kódot a mérőeszközökön. Mivel a készülék többcélú lézerrendszer, többek között parkolószenzor, így külföldön is nagy biztonsággal használható.
A készülék teljesen beépíthető, nem látható - a vezetőt a műszerfalba illesztett LED tájékoztatja, valamint hangjelzést ad, igény szerint az autórádiót is némíthatja.Technikai jellemzők:

 
Adóvevő egység:
 
 • Mikroprocesszoros vezérlés
 • Félvezető alapú (indium-gallium-arsenide) lézer diódás zavaróegység.
 • Katonai minőségű lézer technológia (Class 1)
 • Vízálló, tűri a napsütést, hideget, rázkódást
 • Minden típusú sebességmérő lézer zavarása
 • Minden típusú sebességmérő lézer érzékelése
 • Rozsdamentes kivitel
 • 8 fokozatú parkolószenzor
 • Polikarbonát gyűjtő/szórólencse
 • Méret 30x14x57mm


Belső egység (központi egység):

 
 • Akár 5 db adóvevő egység csatlakozás
 • Rádió némítás kimenet
 • Kontroll panel kimenet
 • Led visszajelző kimenet
 • 93dB erősségű riasztás
 • USB csatlakozó programfrissítéshez
 • Beépített biztosíték
 • GPS antenna/radar antenna bemenet
 
 
 

Tesztelt lézeres berendezések: 

ARH CAM-S1 (Magyarországon jelenleg aktív sebességmérő lézerek)
Trafficapture TC-108 a legújabb magyar traffipax - 2023
SCS-101
SCS-102
SCS-103
Fáma lézer I
Fáma lézer II
Fáma lézer III (Magyarországon jelenleg aktív lézerek sebességmérő lézerek)
Fáma Shot III
LightFáma III, III/DV
LTI Marksman 20.20
LTI Multalaser
LTI UltraLyte, LR, 100, 100LR
LTI UltraLyte Compact
LTI 200, 200LR, LRB
Redflex – Lasercam
Redflex - Lasercam NT
Jenoptik – LaserPatrol
Jenoptik – Laveg, Video-Laveg
Multanova – StarLaser
Robot – TraffiPatrol, V
Sagem – MestaLaser
Sagem – EUROLaser
Truvelo – Lidar, D-Cam
Kustom – ProLaser I
Kustom – ProLaser II
Kustom – ProLaser III
Kustom – Pro-Lite
Kustom – LaserCam II
Riegl – LR90-235
Riegl – FG21-P
Stalker – LZ-1
Laser Atlanta – SpeedLaser, S, R, Stealth Mode
Cleartone – Stealth SpeedLaser
Traffic Observer – LMS 291/221/04/05
TraffiPatrol XR
TraffPatrol V
LTI – TruSpeed
LTI – TruSpeed 2
LTI – TruCam
LTI TruSpeed S
Vitronic – PoliscanSpeed
Camea – Unicam section control
Unipar – SL700
RedSpeed – SpeedGuard
TSS Laser 500
Laser Ally
Amata Videolaser
Zurad Rapid Laser

 
quality_focus.jpg
 
 
A termékeket 2 év hivatalos garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben.
 

 

beszereles.jpgLézerblokkoló beszerelés partner műhelyünkben egyfejes rendszer esetén

 

A beszerelést partnerszervizünk végzi, megrendelés után munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot az időpont és a részletek egyeztetéséhez.
A beszerelés a Detektorboltnál vásárolt készülékekhez vehető igénybe. Ára egyfejes AL Priority installálása esetén kb. 25.000,- Ft, melyet a beszerelést végző szakembernek kell fizetni. Egyedi igények, valamint bizonyos autótípusok esetén az ár változhat, ezért azt minden esetben visszaigazoljuk a telefonos egyeztetés után.
A termék kosárba tétele előtt kérjük válaszd ki a legördülő menüből, szeretnéd-e hogy a beszereléssel kapcsolatosan keressünk!

Youtube videók

Gyakran ismételt kérdések

GYIK

 

Legális felszerelni lézerblokkolót 2021-ben is?

Igen, nincs változás! A készülékek továbbra sem tartoznak a közbiztonságra veszélyes eszközök közé, szabadon felszerelheted pl. az AL Priority parkolószenzoros készüléked.
 

Hány szenzor kell az autómra?

 
Elsősorban a méret dönt. Egy fejlett készüléknél a nagyobb személyautókra (Audi A8, BMW 7, Mercedes S, Lexus LS stb.) is elég oldalanként egy szenzor. Ilyen készülék az AL Priority lézerblokkoló.
 

Melyik márka az ajánlott, megbízható kategória?

 
Mi az AL Priority készülékeit tartjuk a legkiemelkedőbbnek kínálatunkban. Ezt alátámasztják a nemzetközi független terméktesztek eredményei is.
 

Készült friss blokkolós teszt? Hol találom?

 
Igen! A Vortex tesztelt nem rég készülékeket. A tesztjük összefoglalóját és eredményét megtalálod a Hírek, újdonságok menüpont alatt.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg a véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 20.
Kedves Gábor!

Nagyon köszönjük visszajelzésed!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 17.
A legjobb blokkó jelenleg a piacon. A bolt maximálisan felkészült, választ és segítséget kaptam minden kérdésem-kérésemre. Csak ajánlani tudom.

Keresés