Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

 • 30 naptári nap visszavásárlási garancia
 • Európai modellek
 • Lézerblokkoló
 • Radardetektor
 • Professzionális, kipróbált készülékek
 • Előzetes tanácsadás
 • Házhoz szállítás
 • Ingyenes tesztmérés

Miért jó befektetés?

 • Megóv a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját
 • Növeli a közlekedésbiztonságot

ONLINE vagy TELEFONOS RENDELÉS esetén is a kézhezvétel napjától számítva 30 naptári nap áll rendelkezésére, hogy radardetektor vagy lézerblokkoló készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, KÉRDÉS NÉLKÜL visszafizetjük annak árát!

Radar-detektorok arrow SPY+ GPS detektor, traffipax jelző

SPY+ GPS detektor, traffipax jelző

 


Ár: 29 900 ,- Ft (27 % áfával)A terméket az oldal alján tudod kosaradba tenni!


auto_motor_teszt.jpgtrafficspot_biztos.jpg
A SPY+ napelemes, nagy érzékenységű GPS antennával felszerelt VÉDA kapu és telepített traffipax kamera jelző. A beépített akku és napelem segítségével vezeték nélkül működik, felszerelése csak egy mozdulat a szélvédőre a mellékelt tapadókorongos konzol segítségével. Előrejelzi a fix traffipaxokat, biztonságosabbá teszi a közlekedést és megóvhatja pénztárcádat!  A gépkocsi sebességétől és a sebességhatártól függően 100, 300 és 500 méter távolságból figyelmeztet a közelgő kapura.

Hazánkban jelenleg 160db lézeres CAM-S1 típusú sebességmérő (KKEP), valamint 365db, fix, telepített sebességmérő (VÉDA kapu) leselkedik ránk. A SPY+ VÉDA kapu detektor az utóbbiakat hívatott jelezni. Használható önállóan, vagy másik védelmi rendszerrel (pl. AL Priority lézeres rendszer).


spy_veda_1.jpg

 

A készülék működése 

A SPY+ előre telepített, friss, európai adatbázist tartalmaz, mely magába foglalja valamennyi ismert fix telepítésű traffipax, sebességmérő VÉDA kapu koordinátáját, s ezekhez közelítve műholdas kapcsolat segítségével fény- és hangriasztással (csipogás) jelez a közelgő sebességmérésre, időt adva a lassításra. 

A készüléket a szélvédő bal fölső sarkában érdemes elhelyezni a tartozék tapadókorongos konzollal. Szintén használható a mellékelt szivargyújtós töltőbe helyezve is.

spy_veda_3.jpg

Számítógépről ingyenesen frissíthető adatbázis; -
Napelemmel hosszabbítható üzemidő; 
- Fény- és hangriasztás a biztonságosabb vezetésért;

Hogyan riaszt?

Sebességmérőhöz közelítve detektorunk sebességünk és az adott traffipax sebességhatára alapján ad jelzést, riaszt. A jelzési távolság lehet 100, 300 és 500m, mely elegendő a sebesség korrigálásához. A készülék mind hanggal, mind fényjelzéssel tájékoztat a közelgő veszélyre.


spy_veda_2.jpg

Sebességmérő jelzési módok:

- 3 hangjelzés és a bal oldali LED zölden villog: kamerához közeledünk.

- 2 x 3 hangjelzés egymás után és a jobb oldali led pirosan villog: kamerához közeledünk és a sebességünk túl nagy.

Tápellátás és töltés

A készülék beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik,így nem igényel folyamatos áramellátást. Nagy előnye a beépített napelem, mely szignifikánsan növeli az üzemidőt. Amennyiben menet közben lemerülne, a szetthez mellékelt szivargyújtós töltőről is tölthető, abban is üzemeltethető.

spy_veda.jpg
 A Spy+ készülék napelem paneljeA készülék akkumulátorának töltése egy számítógép USB portjáról is megoldható, a töltöttségi állapotot a készülék fényjelzéssel mutatja.spy_in_car_charger.jpg

A készülék szivargyújtós töltőjéről is tölthető, használható
AL Priority lézerrendszer tulajdonosoknak is ajánljuk!

Amennyiben rendelkezel AL Prirority lézerrendszerrel, a GPS stick detektor tápellátása AL Priority készülékedről is megoldható, annak USB hosszabbító kábelére kötve ezt a készüléket, így nincs szükség a szivargyújtó aljzatra.Frissíthető traffipax adatbázis

A Spy+ készülék adatbázisát a Detektorbolt.hu csapata folyamatosan ellenőrzi, a jövőbeni ingyenes frissítések pontossága garantált. 1 év hivatalos forgalmazói jótállás!


spy_frissites.jpg

Tulajdonságok:

Hang és fényjelzés a fix sebességmérő kameráknál
Adaptív riasztási távolság a sebesség és a sebességhatár függvényében
Integrált nagyérzékenységű GPS antenna
100.000 rögzíthető pont
Magyar és európai adatbázis
USB frissíthetőség
Beépített akkumulátor
Integrált napelem a foylamatos akku töltéshez
Mellékelt szélvédő konzol tapadókorongokkal
12/24 V töltővel
Akku kímélő funkció - ha a gépkocsi 15 percig nem mozdul, SPY+ kikapcsol


Elérhető fix kamera adatbázisok: Andorra, Ausztria, Belgium, Ukrajna, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Izland, Izrael, Olaszország, Litvánia, Liechtenstein, Lettország, Luxemburg, Málta, Marokkó, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Katar, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Hollandia, Tunézia, Törökország, Bosznia Hercegovina, Egyesült Királyság. 

Méret: 32x15x84mm, tömeg: 31g,  
A termékhez jár a témában publikált tanulmányunkat és a használatot segítő videókat tartalmazó, bármilyen asztali PC-n olvasható  névjegyCD -nk is:

cd_kep_feher.jpg 


A termékeket 1 év hivatalos forgalmazói garanciával, jótállással és magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk GLS Futárszolgálattal készletről, vagy megvásárolható személyesen üzletünkben "raktáron" státusz esetén.
gls_uj.jpg


A termék állapota: raktáron(A du. 3 óráig leadott rendelést erre a termékre már a következő munkanapon kézbesíti a GLS Futárszolgálat munkatársa, amennyiben a termék állapota "raktáron", ill. ha nem jelölsz meg más kézbesítési napot a megjegyzésben. Csomagodról nyomkövető kódot, és SMS-értesítőt kapsz.) 

Rendeld meg most:   :

 


Utolsó frissítés:

Termékkereső

tanulmany_kep.jpg

ajandek.gif

Megosztás

|
 

Figyelmeztetés: A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! A radardetektor nem tévedhetetlen. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol kis távolságból , vagy nem jelez a külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl megvásárolt készülékére 30 nap "Nincs Kérdés" garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve a traffipax detektorral, mi kérdés nélkül visszavásároljuk azt! Kérjük, olvassa el általános ismertetőnket a radardetektor és a lézerblokkoló működéséről. Üzletünkben megtekintheti és megvásárolhatja készülékeinket! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú radardetektort és lézerblokkolót szállíthatjuk Önnek! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb újdonságokról tájékoztathassuk a traffipaxok és az ellenük való védekezés újdonságairól!

Készítette: PolarSys Informatika - Honlapkészítés
© 2004-2018 - H&H Deal Hungary Kft. | Radardetektor - Traffipaxjelző online